ایییش چه افاده ای و خرخون.....یه حاضری میزدین میرفتین دیگه...چی میشد مثلا
دنی چرا امروز نیییستتت؟؟؟؟؟؟حاضریت کو؟؟؟؟؟
عزیزم عصبی نشو خب.................من هستم................

ایییش چه افاده ای و خرخون.....یه حاضری میزدین میرفتین دیگه...چی میشد مثلا
دنی چرا امروز نیییستتت؟؟؟؟؟؟حاضریت کو؟؟؟؟؟
مشاهده پیوست 230445
بچه ها کسی جواب این دو سوال میتونه واسم شرح بده ...خیلی اشتب میزنم تو این سوالا
الان ساعت 8.10 دقیقه....من تازه بیدارشدم
نمیگم صب بخیر چون الان برا ماها لنگ ظهره میدونم![]()
مشاهده پیوست 230445
بچه ها کسی جواب این دو سوال میتونه واسم شرح بده ...خیلی اشتب میزنم تو این سوالا
این تاریخ 92 چی میگه؟؟![]()
صب اینجوری![]()
الان اینجوری![]()
آواااا ی چایی لیمویی لطفن![]()
سلام به همه بچه ها یه مطلب روان واسون برامنحنی های نیروهای برشی وگشاور خمشی میخوام .ومقالات مهم برا منظر مییییییییییییییییخوام .![]()
سلام به همه بچه ها یه مطلب روان واسون برامنحنی های نیروهای برشی وگشاور خمشی میخوام .ومقالات مهم برا منظر مییییییییییییییییخوام .![]()
سلام مارال جان....اگه واسه نوموداراچیزی پیدا کردی از من دریغ نکن خواهر...نیاز دارم...خییییییییلی زیییییییییاد...
بذار یکم دادو بیداد را بندازم بچه ها بیان کمممک.....کمممممممممممممک![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مهم ها رو نمیدونمسلام به همه بچه ها یه مطلب روان واسون برامنحنی های نیروهای برشی وگشاور خمشی میخوام .ومقالات مهم برا منظر مییییییییییییییییخوام .![]()
سلام بروبچمشاهده پیوست 230491
خوبین؟مشاهده پیوست 230490
آخه چایی چیه اینقدر چایی میخورین....
آوا طفلکی گوناه داره![]()
بچه ها میگم یه سوال
شماها میدونین توی این لینک که میذارم واسه سوالای آزاد 90 این جریان a , b چیه؟
من دانلودشونم کردم انگار کلا دو مدل سوال بود....
نیدونم چه جوریه![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...و-آزاد/page4?p=7639901&viewfull=1#post7639901
منم همینطورم..من این سبک شناسی بیلاوارثبچه ها کابل پیش کشیده همون پیش تنیده؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من اصلا درصدای تاریخم خوب نیست همشون یادم رفته اینگار اصلا نخوندمشون!!!!!!!!!![]()
بچه ها کابل پیش کشیده همون پیش تنیده؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من اصلا درصدای تاریخم خوب نیست همشون یادم رفته اینگار اصلا نخوندمشون!!!!!!!!!![]()
ممنون وای خدا کلیساها......... تعدادشون اندازه شکلای معماری اسلامی چقدر تواناییشون بالا بوده این همه کلیسا ساختناره همونه.................تو پیش کشیده پیش از گیرش بتن کابل رو میکشن....تو پس کشیده پس از گیرش بتن.................
نا امید نباش مرور کن وقتی سوالی رو بلد نیستی بخون جوابشو یاد بگیر ولی این درصدای بد باعث نشه تست زدن رو ول کنی چون واسه مرور خیلی خوبه...ممکنه یه چیزی 4 بار از مرور کنی سر تست دوباره فراموش ولی وقتی یه چیزی رو با سوال یاد گرفتی به این راحتی از ذهنت نمیره..................................منم این اسلامیو هر چی میخونم فراموش میکنم برا همین روز قبل کنکور تصاویرشو میخونم دوباره........با کلیساها
وااااییی آوا خیییییییییللللی باحال میدویاووووووومدم شیرین جووووووووون![]()
از کدوماااااااا؟ نکنه توام؟ وای من دیگه تحمل ندارم![]()
ممنون وای خدا کلیساها......... تعدادشون اندازه شکلای معماری اسلامی چقدر تواناییشون بالا بوده این همه کلیسا ساختن![]()
روز جالبی نبود خسته بودم هیچ کار مفیدی نکردم![]()