زمان بندی کوتاه مدت | مطالعه گروهی کنکور ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت جواب سوالات منو نمیدین
:crying2:

عزیزمممم
اتفاقا من میخواستم جواب بدم ولی مطمئن نبودم
معابد سومری چندتا بود ... آهک و سفید .. اینانا و ... ولی یادم نمیومد که همشون یه ویژگی مشترک داشته باشن
رفتم نگاهم کردم چیزی پیدا نکردم:(

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
عزیزمممم
معابد سومری چندتا بود ... آهک و سفید .. اینانا و ... ولی یادم نمیومد که همشون یه ویژگی مشترک داشته باشن

هانی تو چه مهربونی:gol:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزمممم

مرسی عزیزم منم توی زارعی.هلن پیدا نکردم !

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من تستشو چند روز پیش زدم نمیدونم از کجا

اااا....تست زدی؟؟؟؟؟منم موخوااام

با تقریبا 9 ساعت فقط تاریخ و فن خوندم....
بچه ها مروراتون تموم شده؟؟؟من چرا تموم نمیشم؟؟

کوسهه منم اونیکی کتاب....از من فرار میکنه ناکس...زمانم داره فرار میکنه
.....من که این وسط خودمو سپردم به اون بالایی....خودش آبرومو بخره:w47:

شب بخیییر همممگی
به امید اینکه فردا یه روز پپپر انننرژژژی داشته باشین....بریییین تتخخخخخخخخت بخوابین

دانشه

عضو جدید
هیچ وقت جواب سوالات منو نمیدین
:crying2:

اگه تسته گزینه هاشو بگو....حداقل با رد گزینه میشه جواب داد فک کنم....چون مرور نکردم نمیدونم چی به چیه:cry:

سلام عزیزم یکی از فرقاش اینه:که ب صورت پله پله ای هست و راست گوشه(سومر ،عیلام ،کلا بین النهرین در خدمت خدایان در حکم معبد بوده) اما مقابر مصری هرمی مسلما با گوشه های مورب و گاهی در اوایل تمدنشان حتی با هرم ناقص (در خدمت فراعنه -مقبره)

Dani ruler

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
بلاخره برگشتم! از اون طرف تحویل انداختن جلو از اون طرفم اب و هوا نذاشت برگردم سر درس مشقم! وای خدا همین الان رسیدم خونه خسته کوفته! :w22::w47:
نمیدونم چجوری باید بخونم این چند روز؟؟؟؟؟؟؟ با این اوضاعی که من داشتم کسی پیشنهادی داره

بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بهم حق بدید استرس داشته باشم از برنامه عقب افتادم ! اگه بازم راهنماییم کنید ممنون میشم امشب باید استراحت کنم از فردا باید شروع کنم راهنمایییییییییییییی:cry:

سلام
خسته نباشین
خدا قوت

به نظر من چون شما خیلی از مباحث رو قبلا مطالعه کردین
هر روز تست کار کنین
و پاسخ نامه رو هم بررسی کنین چون تو جوابا نکته وجود داره
اما مرور
برای تاریخ یکی یکی کار کنین
مثلا اول ایران بعد جهان بعد معاصر
چون آقای ایرانشاهی تو اسلایدایی که داشتن اشاره کرده بودن که معاصر اهمیت کمتری داشته تو سالهای قبل
برای فن و ساختمان هم اول از همه ایستایی و سیستم رو به طور کامل مرور کنین
بعد برید سراغ تنظیم و بعدش تاسیسات الکتریکی و مکانیکی (اگه قبلا خونده بودهباشین در غیر این صورت به طوره کامل ملغاش کنین)
می مونه درک و منظر
برای درک فقط و فقط تست و تحلیل کنین و اول از همه فیلمای آقای ایرانشاهی رو تموم کنین و اگه قبلا کار کردین اول اونا رو مرور کنین چون اونا حدود 20 % میشه تو درک
برای منظر هم دیگه چون من نخوندم زیاد چیزی ندارم بگم

راستی برای تاریخ فقط و فقط جزوه کار کنین مخصوصا برای ایران فقط و فقط نسیم
وقتی نسیم رو کامل مرور کردین اگه خواستین یه جزوه دیگه تو ایران کار کنین

شهید یوسف الهی

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام
از همه دوستان ممنوننم( دنی هانی ایتکین ارزو....).....
خب منم دیگه بکوب از الان شروع میکنم......
خداوندا به ما صبری عطا فرما که در برابر نا ملایمات مقاوم باشیم و برای رضای تو گام برداریم و فقط از تو یاری بخواهیم............

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها...به نظرتون نسیم درست میگه؟؟؟سقف شیبدار ارامگاه گوروش از ارارتو؟؟؟؟ چرا هرکی یه چی میگه؟؟؟؟:surprised:

pzeinali

عضو جدید
سلااااااااااااااااام

:)
خوبین بچه ها ؟ محبت کنین یه مشاوره به من بدین لطفا . من فنی رو خیلی درست و حسابی نخوندم . سیستم و ایستایی رو کامل نخوندم . در کنار مرور اینا الان به نظرتون برای گرایش معماری -معماری از نظر تعداد تست جزوه ی ساختمان های بلند مهم تره یا طراحی لرزه ای ؟! شماهایی که خوندین به نظرتون برای من که تا الان این دو تا جزوه رو نخوندم شانس یادگیری وجود داره یا نه ؟ ممنون
ایشالا همه تون دانشگاه های خوب قبول بشین :gol:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااام

:)
خوبین بچه ها ؟ محبت کنین یه مشاوره به من بدین لطفا . من فنی رو خیلی درست و حسابی نخوندم . سیستم و ایستایی رو کامل نخوندم . در کنار مرور اینا الان به نظرتون برای گرایش معماری -معماری از نظر تعداد تست جزوه ی ساختمان های بلند مهم تره یا طراحی لرزه ای ؟! شماهایی که خوندین به نظرتون برای من که تا الان این دو تا جزوه رو نخوندم شانس یادگیری وجود داره یا نه ؟ ممنون
ایشالا همه تون دانشگاه های خوب قبول بشین :gol:
دوستان لطفن راهنمایی کنید
چون من هم تو همین وضعیت هستم تقریبن
البته + اون چیزایی ک همتون میدونید چیاس ک من نخوندم

و ی چیز دیگه اگه من گرایش منظر رو میپسندم
آیا میتونم روو این قضیه از الان نگران فن نباشم ؟
یا اشتباهه؟؟
برا اینکه خیالم راحت شه و ی کم با تمرکز بخونم میگم

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان لطفن راهنمایی کنید
چون من هم تو همین وضعیت هستم تقریبن
البته + اون چیزایی ک همتون میدونید چیاس ک من نخوندم

و ی چیز دیگه اگه من گرایش منظر رو میپسندم
آیا میتونم روو این قضیه از الان نگران فن نباشم ؟
یا اشتباهه؟؟
برا اینکه خیالم راحت شه و ی کم با تمرکز بخونم میگم
فاطمه جونی ..من که از اولش هم منظر میخواستم باز نگران فنم ! نمیخوام نگرانت کنم میخوام واقعیت رو بدونی که هم کمی مهمه و هم اینکه منظر واقعا نمیشه رو سوالاش حساب کرد که چجوری میاد...خودت که دیدی همش از مقاله بود..امکان پیچوندن سوالا و سورپرایز شدن ما خیلی بالاست..به نظر من فن رو مرور کن حتما..تو وضعت بهتر منه !من اون سیستم رو هم دست حسابی نخوندم :( ولی تو خیالت راحت با تمرکز بخون..

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اااا....تست زدی؟؟؟؟؟منم موخوااام

با تقریبا 9 ساعت فقط تاریخ و فن خوندم....
بچه ها مروراتون تموم شده؟؟؟من چرا تموم نمیشم؟؟

کوسهه منم اونیکی کتاب....از من فرار میکنه ناکس...زمانم داره فرار میکنه
.....من که این وسط خودمو سپردم به اون بالایی....خودش آبرومو بخره:w47:

شب بخیییر همممگی
به امید اینکه فردا یه روز پپپر انننرژژژی داشته باشین....بریییین تتخخخخخخخخت بخوابین
مرور هیش وقت تموم نمیشه
فقط میتونی اوضا رو بهتر کنیم
همین
و اینو هم باس بدونیم ک برا جلسه ی کنکور کی گفته باید همهی درسارو خوند ؟؟هااااااا...کی گفته؟
:D

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاطمه جونی ..من که از اولش هم منظر میخواستم باز نگران فنم ! نمیخوام نگرانت کنم میخوام واقعیت رو بدونی که هم کمی مهمه و هم اینکه منظر واقعا نمیشه رو سوالاش حساب کرد که چجوری میاد...خودت که دیدی همش از مقاله بود..امکان پیچوندن سوالا و سورپرایز شدن ما خیلی بالاست..به نظر من فن رو مرور کن حتما..تو وضعت بهتر منه !من اون سیستم رو هم دست حسابی نخوندم :( ولی تو خیالت راحت با تمرکز بخون..
من هم از همون اول منظر رو انتخاب کردم
و از همون اول هم تو فن تنبلی کردم
با اینکه یکی از بچه ها بهم گف الان نباید اینطوری حساب بکنی
باید همه رو بخونی خوب
ولی باز من گوش نکردم
الان ن فن خوندم
ن منظر درست و حسابی
نمیدونم...
توکل ب خدای مهربون
با همین اطلاعاتی ک تا حال خوندم میرم سر جلسه
من مطمعنم مغز انقد قدرت مند و اسرار آمیزه ک حتی چیزایی ک من احساس میکنم خیلی وقته خوندمو یادم نمیاد،ب طرز اعجاب آوری یادم میاد
البته تا بتونم مرور میکنم
نمیدونم با نخونده ها چ کنم
باید امرو همه شونو بندازم تو همون سطل آشغال گنده و خیالمو راحت کنم و ب خونده ها و نخونده های مهم و تعیین کننده فک کنم
;)

cerulean.del

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم از همون اول منظر رو انتخاب کردم
و از همون اول هم تو فن تنبلی کردم
با اینکه یکی از بچه ها بهم گف الان نباید اینطوری حساب بکنی
باید همه رو بخونی خوب
ولی باز من گوش نکردم
الان ن فن خوندم
ن منظر درست و حسابی
نمیدونم...
توکل ب خدای مهربون
با همین اطلاعاتی ک تا حال خوندم میرم سر جلسه
من مطمعنم مغز انقد قدرت مند و اسرار آمیزه ک حتی چیزایی ک من احساس میکنم خیلی وقته خوندمو یادم نمیاد،ب طرز اعجاب آوری یادم میاد
البته تا بتونم مرور میکنم
نمیدونم با نخونده ها چ کنم
باید امرو همه شونو بندازم تو همون سطل آشغال گنده و خیالمو راحت کنم و ب خونده ها و نخونده های مهم و تعیین کننده فک کنم
;)
آفرین به تو:w17::w17::w17::w17::w11:من میدونستم فافا عقب نمیره..:w11:

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ازمون جامع دوم ایوان رو حل کردم اینم درصدام..........

زبان 51
فن 40
تاریخ 53
درک 38
منظر 54

خیلی غلط میزنم خیلی.........................................................:confused: مخصوصا تو فن
آفرین آتکین همین درصدارو توی کنکور بیاری تک رقمی هستی بهت افتخار میکنم همشهری ...قرار بود 5شنبه حل کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا