بچه ها مقابر سومری چه ویژگی های داشته ؟
هیچ وقت جواب سوالات منو نمیدین

بچه ها مقابر سومری چه ویژگی های داشته ؟
عزیزمممم
اتفاقا من میخواستم جواب بدم ولی مطمئن نبودم
معابد سومری چندتا بود ... آهک و سفید .. اینانا و ... ولی یادم نمیومد که همشون یه ویژگی مشترک داشته باشن
رفتم نگاهم کردم چیزی پیدا نکردم![]()
عزیزمممم
اتفاقا من میخواستم جواب بدم ولی مطمئن نبودم
معابد سومری چندتا بود ... آهک و سفید .. اینانا و ... ولی یادم نمیومد که همشون یه ویژگی مشترک داشته باشن
رفتم نگاهم کردم چیزی پیدا نکردم![]()
مرسی عزیزم منم توی زارعی.هلن پیدا نکردم !
اگه تسته گزینه هاشو بگو....حداقل با رد گزینه میشه جواب داد فک کنم....چون مرور نکردم نمیدونم چی به چیههیچ وقت جواب سوالات منو نمیدین
من تستشو چند روز پیش زدم نمیدونم از کجا
اگه تسته گزینه هاشو بگو....حداقل با رد گزینه میشه جواب داد فک کنم....چون مرور نکردم نمیدونم چی به چیه![]()
سلام به همگی
بلاخره برگشتم! از اون طرف تحویل انداختن جلو از اون طرفم اب و هوا نذاشت برگردم سر درس مشقم! وای خدا همین الان رسیدم خونه خسته کوفته!
نمیدونم چجوری باید بخونم این چند روز؟؟؟؟؟؟؟ با این اوضاعی که من داشتم کسی پیشنهادی داره
بچه ها خواهش میکنم منو راهنمایی کنید بهم حق بدید استرس داشته باشم از برنامه عقب افتادم ! اگه بازم راهنماییم کنید ممنون میشم امشب باید استراحت کنم از فردا باید شروع کنم راهنمایییییییییییییی![]()
سلاااام...حاضرررررر![]()
شیرین جون تستای ازمونا منظورم بود.منم مرورم تموم نشده. من مروراممم باید مرور کنم .ها ها هااااااااا
به نظر منم عجیب اومد . آخه مگه ارارتو ها سقفشون صاف نبود ؟!سلام بچه ها...به نظرتون نسیم درست میگه؟؟؟سقف شیبدار ارامگاه گوروش از ارارتو؟؟؟؟ چرا هرکی یه چی میگه؟؟؟؟![]()
دوستان لطفن راهنمایی کنیدسلااااااااااااااااام
خوبین بچه ها ؟ محبت کنین یه مشاوره به من بدین لطفا . من فنی رو خیلی درست و حسابی نخوندم . سیستم و ایستایی رو کامل نخوندم . در کنار مرور اینا الان به نظرتون برای گرایش معماری -معماری از نظر تعداد تست جزوه ی ساختمان های بلند مهم تره یا طراحی لرزه ای ؟! شماهایی که خوندین به نظرتون برای من که تا الان این دو تا جزوه رو نخوندم شانس یادگیری وجود داره یا نه ؟ ممنون
ایشالا همه تون دانشگاه های خوب قبول بشین![]()
فاطمه جونی ..من که از اولش هم منظر میخواستم باز نگران فنم ! نمیخوام نگرانت کنم میخوام واقعیت رو بدونی که هم کمی مهمه و هم اینکه منظر واقعا نمیشه رو سوالاش حساب کرد که چجوری میاد...خودت که دیدی همش از مقاله بود..امکان پیچوندن سوالا و سورپرایز شدن ما خیلی بالاست..به نظر من فن رو مرور کن حتما..تو وضعت بهتر منه !من اون سیستم رو هم دست حسابی نخوندمدوستان لطفن راهنمایی کنید
چون من هم تو همین وضعیت هستم تقریبن
البته + اون چیزایی ک همتون میدونید چیاس ک من نخوندم
و ی چیز دیگه اگه من گرایش منظر رو میپسندم
آیا میتونم روو این قضیه از الان نگران فن نباشم ؟
یا اشتباهه؟؟
برا اینکه خیالم راحت شه و ی کم با تمرکز بخونم میگم
مرور هیش وقت تموم نمیشهاااا....تست زدی؟؟؟؟؟منم موخوااام![]()
با تقریبا 9 ساعت فقط تاریخ و فن خوندم....
بچه ها مروراتون تموم شده؟؟؟من چرا تموم نمیشم؟؟![]()
کوسهه منم اونیکی کتاب....از من فرار میکنه ناکس...زمانم داره فرار میکنه
.....من که این وسط خودمو سپردم به اون بالایی....خودش آبرومو بخره![]()
شب بخیییر همممگی
به امید اینکه فردا یه روز پپپر انننرژژژی داشته باشین....بریییین تتخخخخخخخخت بخوابین![]()
من هم از همون اول منظر رو انتخاب کردمفاطمه جونی ..من که از اولش هم منظر میخواستم باز نگران فنم ! نمیخوام نگرانت کنم میخوام واقعیت رو بدونی که هم کمی مهمه و هم اینکه منظر واقعا نمیشه رو سوالاش حساب کرد که چجوری میاد...خودت که دیدی همش از مقاله بود..امکان پیچوندن سوالا و سورپرایز شدن ما خیلی بالاست..به نظر من فن رو مرور کن حتما..تو وضعت بهتر منه !من اون سیستم رو هم دست حسابی نخوندمولی تو خیالت راحت با تمرکز بخون..
آفرین به تومن هم از همون اول منظر رو انتخاب کردم
و از همون اول هم تو فن تنبلی کردم
با اینکه یکی از بچه ها بهم گف الان نباید اینطوری حساب بکنی
باید همه رو بخونی خوب
ولی باز من گوش نکردم
الان ن فن خوندم
ن منظر درست و حسابی
نمیدونم...
توکل ب خدای مهربون
با همین اطلاعاتی ک تا حال خوندم میرم سر جلسه
من مطمعنم مغز انقد قدرت مند و اسرار آمیزه ک حتی چیزایی ک من احساس میکنم خیلی وقته خوندمو یادم نمیاد،ب طرز اعجاب آوری یادم میاد
البته تا بتونم مرور میکنم
نمیدونم با نخونده ها چ کنم
باید امرو همه شونو بندازم تو همون سطل آشغال گنده و خیالمو راحت کنم و ب خونده ها و نخونده های مهم و تعیین کننده فک کنم
![]()
آفرین آتکین همین درصدارو توی کنکور بیاری تک رقمی هستی بهت افتخار میکنم همشهری ...قرار بود 5شنبه حل کنیمازمون جامع دوم ایوان رو حل کردم اینم درصدام..........
زبان 51
فن 40
تاریخ 53
درک 38
منظر 54
خیلی غلط میزنم خیلی.........................................................مخصوصا تو فن
ازمون جامع دوم ایوان رو حل کردم اینم درصدام..........
زبان 51
فن 40
تاریخ 53
درک 38
منظر 54
خیلی غلط میزنم خیلی.........................................................مخصوصا تو فن