زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام کو خخخخخخخخخخخ

باران طلایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کالاتراواخخخخخخخخخخخ

ندا...........

عارفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابرام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پویان خان خخخخخخخخخخخخخخخخ

معمار ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و در نهایت نفیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه؟

منم حاضر ولی دارم میرم بترکونم :w29: چون قراره عصر منو از کتابهام جدا بکنن :crying::crying2: ولی نمیزارممممم :w15::w15:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام سلام روزتون طلایی
دوستان مطمئن باشید همه تون همه مطالب یادتونه همه تون با آرامش و پرانرژی باشید و
باروحیه برید سرجلسه ما تلاشمون کردیم البته بماند که خودم کلی وقت تلف شده داشتم ولی دیگه گذشته امروزم تا عصر یکم خلاصه میخونم بعدشم میرم بیرون
این تلف کردن وقت -شامل همه است مهسا خانم!
من که 3 ماه می خونم بهت می گم ،کاش بیشتر می خوندم.وقتی می بینی خیلی راحت با یه هفته وقت اضافی میشه رتبه بهتری پیدا کرد،از دست دادنش خیلی ناراحت کنندس.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغا من یه عالمه خلاصه یه عالمه مطلب فراموش شده ونخونده و.... رو دستم مونده نمیدونم بخونم یا بیخیالشون بشم...اصن یه وضیه اطرافم ...:crying2:

غصه نخور تو میتونی برو شروع کن به خوندن اصلا هم غصه اینکه نمیرسی رو نخور عزیزم :w24: من هم اوضاعم خرابه :w16:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من بهتون دو سه تا احتمال می دم در مورد فن ، بعد از ظهر هم احتمالات سوال منظر رو می گم.
این دوتا رو خیلی کار کردم و فک کنم بدونم از چی سوال می دن.پس خواهشا بچه هایی که تو درک و تاریخ تبحر دارن ، به ماها احتمال سوال اومدن بخش های خاص رو بدن.
کار ساده ایه ، یعنی با حل تست های چند ساله قبل و عمیق خوندن می تونن.
تو فن:
1. یه سوال از این اسم انگلیسی ها میاد و می گه یعنی چی ، حدس من یا از نانو می تونه باشه یا از فناوری های نوین.
2.نمودار خمش برش حتما می دن ، یا با بار غیر یکنواخت و یا دیاگرام برش خمش ثقلی و جانبی طراحی لرزه ای.
3.یه سوال از ممان اینرسی میاد ولی نه تو لوله، یعنی پلان می ده و میگه کدوم در برابر نیروهای محور x مقاوم تره؟هر دو تا دیوار یا هسته ای که فاصله اش بیشتر از اون محور باشه ، در برابر نیروهای وارده در متداد اون مقاومه.
4.سازه بلند رو حتما از هسته برش دار می دن.
5.به نظرم این سال از نور فرمول نمی دن ، حتی از صوت ولی ممکنه دادن ،بنظرم از نمودار و شکل سوال میدن و یاتعریف می دن.
6.مبحث بارگذاری جدیدا مد شده ، من خودم ترم 7 از رو جزوه علم و صنعت یه چیزایی خوندم .تو طراحی فنی 3 واحدی.پس سیستم یه طرفه و دوطرفه رو بدونین و بارگذاریشو بدنین.یکیشو دیروز توضیح دادم.
7.امسال احتمالا یا محاسبه ابعاد زمین با در دست داشتم بر و عمق می دن و یا محاسبه تعداد پارکینگ .چه تو فن یا درک یا منظر.60%+2 می شه طول محاسبه واسه عمق و در بر خیابون ضرب کنیم می شه ، متراژ مجاز.
پارکینگ هم تو 5 متر عرض،دوتا ماشین و تو 7 متر 3 تا ماشین جا میدن.

memare iran

عضو جدید
من دوباره درمصرف تشکر صرفه جویی نکردم تموم شد.ببخشید دیگه
این لطفا جواب بدین
درطراحی داخلی فضای آشپزخانه کدام یک اهمیت بیشتری دارد؟
1پیشخان کار در دوطرف اجاق گازوظرفشویی باشد
2ظرفشویی واجاق گاز باید برای استفاده درکنارهم قرارگیرند

معمارباشی

عضو جدید
هااااااااااااانی پس من چی بگم که فقط 12 روزه کتاب دست گرفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی کلی امید و ارزو دارم !
یه چیزی رو رک بگم ؟
بچه ها یی که این روزها تون رو دارین با یه حس ترس و نا امیدی سپری می کنید ! مطمئن باشید خیلی ها از شما ضعیفترند ولی بخاطر اعتماد بنفس بالایی که دارن نتیجه بهتری می گیرند ! پس بهتره قبل از این که دیر بشه یه فکر به حال روحیه تون بکنید ! وگرنه بعد امتحان متوجه می شید که چقدر الکی الکی فرصت هاتونو از دست دادید و این اضطراب و ... چ اثر منفی روی امتحانتون می زاره !
مطمئن باشید که اگه به خودتون اعتماد داشته باشید ... و به خودتون ارامش بدید بهترین نتیجه در انتظارتون خواهد بود ...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دوباره درمصرف تشکر صرفه جویی نکردم تموم شد.ببخشید دیگه
این لطفا جواب بدین
درطراحی داخلی فضای آشپزخانه کدام یک اهمیت بیشتری دارد؟
1پیشخان کار در دوطرف اجاق گازوظرفشویی باشد
2ظرفشویی واجاق گاز باید برای استفاده درکنارهم قرارگیرند
1
2که رو هوا غلطه.

memare iran

عضو جدید
خوب من بهتون دو سه تا احتمال می دم در مورد فن ، بعد از ظهر هم احتمالات سوال منظر رو می گم.
این دوتا رو خیلی کار کردم و فک کنم بدونم از چی سوال می دن.پس خواهشا بچه هایی که تو درک و تاریخ تبحر دارن ، به ماها احتمال سوال اومدن بخش های خاص رو بدن.
کار ساده ایه ، یعنی با حل تست های چند ساله قبل و عمیق خوندن می تونن.
تو فن:
1. یه سوال از این اسم انگلیسی ها میاد و می گه یعنی چی ، حدس من یا از نانو می تونه باشه یا از فناوری های نوین.
2.نمودار خمش برش حتما می دن ، یا با بار غیر یکنواخت و یا دیاگرام برش خمش ثقلی و جانبی طراحی لرزه ای.
3.یه سوال از ممان اینرسی میاد ولی نه تو لوله، یعنی پلان می ده و میگه کدوم در برابر نیروهای محور x مقاوم تره؟هر دو تا دیوار یا هسته ای که فاصله اش بیشتر از اون محور باشه ، در برابر نیروهای وارده در متداد اون مقاومه.
4.سازه بلند رو حتما از هسته برش دار می دن.
5.به نظرم این سال از نور فرمول نمی دن ، حتی از صوت ولی ممکنه دادن ،بنظرم از نمودار و شکل سوال میدن و یاتعریف می دن.
6.مبحث بارگذاری جدیدا مد شده ، من خودم ترم 7 از رو جزوه علم و صنعت یه چیزایی خوندم .تو طراحی فنی 3 واحدی.پس سیستم یه طرفه و دوطرفه رو بدونین و بارگذاریشو بدنین.یکیشو دیروز توضیح دادم.
7.امسال احتمالا یا محاسبه ابعاد زمین با در دست داشتم بر و عمق می دن و یا محاسبه تعداد پارکینگ .چه تو فن یا درک یا منظر.60%+2 می شه طول محاسبه واسه عمق و در بر خیابون ضرب کنیم می شه ، متراژ مجاز.
پارکینگ هم تو 5 متر عرض،دوتا ماشین و تو 7 متر 3 تا ماشین جا میدن.

مهندس میشه لطفا این 2تارو با عکس یه توضیح کوچیک بدی...مخصوصا ممان اینرسی

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
اختیار دارین ولی فک نکنم به نزدیکیا 90 هم برسم.
خیلی خلاصه رو دستم مونده و وقت نیست.از خیر خیلی چیزا باید بگذرم مثل تاسیسات و نور و جهان یونانی و چین و ژاپن و معاصر آمریکا بعضی مکتب ها.
چرا مطمئن باشید....بعد 2تا سوال:
میشه این مبحث مال بار گذاری رو اگه امکانش هست یه توضیح مختصر بدین...واینکه شعاع گردش واسه یه ماشین چقد نیازه و شیب رمپ؟ممنون
اين هفته براي من خيلي بد بود...
داييم عمل كرده حالش اصلا خوب نيست.
ديشب هم مادر بزركم فوت كرد...
شانس كه ندارم.
اميدوارم اين روز اخرو خوب بخونيد :(
تسلیت می گم عزیزم...خیلی ناراحت شدم...ولی نیکی جان شما از رتبه های خوبی..مطمئن باش با یکم ارامش و روحیه خوب حتما یه رتبه خوب میاری.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هااااااااااااانی پس من چی بگم که فقط 12 روزه کتاب دست گرفتم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی کلی امید و ارزو دارم !
یه چیزی رو رک بگم ؟
بچه ها یی که این روزها تون رو دارین با یه حس ترس و نا امیدی سپری می کنید ! مطمئن باشید خیلی ها از شما ضعیفترند ولی بخاطر اعتماد بنفس بالایی که دارن نتیجه بهتری می گیرند ! پس بهتره قبل از این که دیر بشه یه فکر به حال روحیه تون بکنید ! وگرنه بعد امتحان متوجه می شید که چقدر الکی الکی فرصت هاتونو از دست دادید و این اضطراب و ... چ اثر منفی روی امتحانتون می زاره !
مطمئن باشید که اگه به خودتون اعتماد داشته باشید ... و به خودتون ارامش بدید بهترین نتیجه در انتظارتون خواهد بود ...

مرسی مینو جون...:gol::gol::gol: امیدوارم امسال به چیزی که میخوای برسی عزیزم...:w30:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهام کو خخخخخخخخخخخ

باران طلایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کالاتراواخخخخخخخخخخخ

ندا...........

عارفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ابرام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پویان خان خخخخخخخخخخخخخخخخ

معمار ایران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و در نهایت نفیسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسه؟

پویان خان اووووووووومممممممممممممممد
آقا اینا خیلی عالین مخصوصا
و.....

3ehn4z!

عضو جدید
من که خودم به شخصه به ازاد راضی ام ولی شک ندارم همه بچه های اینجا خیلی رتبه های خوبی میارن . برا همتون دعا میکنم چیزایی که خوندین رو فراموش نکنین و از همه مهمتر اشتباه نزنین

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز من امروز میرم چون باید مرکز استان امتحان بدم و دسترسی به نت ندارم.......از همه ممنونم بابت زحمتایی که کشیدن.........استرس

نداشته باشین و با توکل به خدا و انرژی کامل برین سر جلسه...........برای همتون آرزوی بهترین هارو دارم........انشالله همه با خبرای خوب برگردیم.:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

3ehn4z!

عضو جدید
بهناز جان انشاالله شما هم بهترین جا دانشگاه سراسری قبول می شی فقط کافیه به خودت ایمان داشته باشی

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
مرسی عزیزم . ان شاالله همه خوب بدن . من این ماه اخر رو خیلی بد خوندم . ولی دیگه .....
من سال پیش که ترم 6 بودم همه رو 10 درصد زدم ، منظر سفید ، درک 40 ، شدم 2600 :)
این یعنی خیلی راحته کنکور اگه یکم خونده باشی ، سرجلسه اشتباه نزنی ( کم بزنی ولی درست ) حتما 3 رقمی میشیم دیگه حداقل

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

3ehn4z!

عضو جدید
بچه ها این جا اگه به جای برش میگفت خمش کدو م گزینه می شد؟؟مشاهده پیوست 194838

گزینه 3 میشد اونوقت

بچه ها خوب خوب این نمودارها رو یاد بگیرید احتمال 80 درصد و به گفته یکی از اساتید سوال;)

من خیلی خوب بلد نیستماااا ولی فکر میکنم اشتباه میگی، خمش در برابر زلزله نمیشه 4؟؟؟؟؟؟//

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا