زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا من روم نمیشه عکس بذارم
رو کتابام نشستم اصن داغون
تازه دو تا پتو هم روشون هست + کلی کاغذ و لباسام خخخخخخ
لپتاپ هم دقیقا کنار در اتاقه
هی میام ی پست میزنم دوباره میرم اونور (از رو کتابا رد میشم :| )
شبا هم جا نیس بخوابم...رو تخت ک جام نمیشه دگ پر ده همون پتوهارو میکشم روم رو همین کتابا استراحت( :| )میکنم

دقیقا اتاق منو شرح دادی:biggrin: مامانم الان اومده میگه تو رو خدا پاشو از رو زمین ببینم نگندیدی :w15::w15::w15: میگه خجالت بکش زلزله چند ریشتری اومده اینجا :w15:

memare iran

عضو جدید
عاقا من روم نمیشه عکس بذارم
رو کتابام نشستم اصن داغون
تازه دو تا پتو هم روشون هست + کلی کاغذ و لباسام خخخخخخ
لپتاپ هم دقیقا کنار در اتاقه
هی میام ی پست میزنم دوباره میرم اونور (از رو کتابا رد میشم :| )
شبا هم جا نیس بخوابم...رو تخت ک جام نمیشه دگ پر ده همون پتوهارو میکشم روم رو همین کتابا استراحت( :| )میکنم

همین که شبها خوابت نمیبره...جا نداری بخوابی
من الان 2ماهه تو اتاق خودم جا ندارم برا خواب میرم تو اتاق خواهرم...تا بعد کنکور دوباره کوچ میکنم به اتاق خودم

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تااازه نذارید دهنم وا شه خخخخخ بماااند
نه بذار بگم بخندین
من فکر میکردم امروز 1 شنبس .... مامانم اومد گفت دگ نمیذارم فردا بخونی ... من تا چند ساعت پیش تو کف این بودم ک چرا آخه !!! کو تا کنکور
و الان از استرس اینکه فردا 4شنبه شده و من مثه بز تو گل موندم .... دستانم داره ریتم بندری میره آهاااا بیااا وسط :|

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا اتاق منو شرح دادی:biggrin: مامانم الان اومده میگه تو رو خدا پاشو از رو زمین ببینم نگندیدی :w15::w15::w15: میگه خجالت بکش زلزله چند ریشتری اومده اینجا :w15:
وااااای دختر ... نترکی ... انقد بلند خندیدم بنده خدا مامانم بیدار شد وااااای خدا دلم خخخخخخخخخ:w15::w15::w15::w15::w15::w15:
همین که شبها خوابت نمیبره...جا نداری بخوابی
من الان 2ماهه تو اتاق خودم جا ندارم برا خواب میرم تو اتاق خواهرم...تا بعد کنکور دوباره کوچ میکنم به اتاق خودم
خخخخ آره ... دگ از هفته ی بعد خواب میرم خخخخ
بدبختی من خواهرم رام نمیده تو اتاقش :|

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
تااازه نذارید دهنم وا شه خخخخخ بماااند
نه بذار بگم بخندین
من فکر میکردم امروز 1 شنبس .... مامانم اومد گفت دگ نمیذارم فردا بخونی ... من تا چند ساعت پیش تو کف این بودم ک چرا آخه !!! کو تا کنکور
و الان از استرس اینکه فردا 4شنبه شده و من مثه بز تو گل موندم .... دستانم داره ریتم بندری میره آهاااا بیااا وسط :|

index.jpg

memare iran

عضو جدید
بله!
درست اول کتاب نوشته که این سیستم 150 ساله که بوجود اومده و تا 5 طبقه خوبه و واسه سیستم های ساختمانی مدولارو رستوران و انباری و .... خوبه.
تو آمریکا هم 60 تا 90 درصد ساخت و ساز ها با این سیستمه.

ممنون که توضیح دادی..آخه من اینو از جزوه شریفی خوندم تو اون جزوه نوشته بود که برا اعضای ثانویه هست و خیلی بارتحمل نمیکنه ومحدودیت طبقه وابعاد داره

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برم ک تا صبح باید خرخونی کنم تا 1 شنبه ی من ب 4 شنبه برسه
موندماااا ب این ساعتم انگار گفتن اگه زودتر جمعه شه بهت مدال میدیم :|

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهههههههههههههههههههههههههههههام؟؟؟؟ دارم شوخی میکنم میدونم راس میگی عزیزم:biggrin:
بابااااااااااا........نقی رو میگه:biggrin:
من همیشه امروزو دیروزو فردارو شنبه و یک شنبه و قاطی میکنم خخخخخ شدم عیییین خانم شیرزاد :| .... همین ی رقمو کم داشتم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میدونی چیه الان یه مدت تاپیکمون شده مثل اداره بدون مدیر :biggrin: آخه همراهی بیچاره دیگه نمیرسه بیاد اینجا ما هم از خدا خواسته همه نوع پستی اینجا میزاریم ولی خداییش شبها خیلی حال میده اینجا به من که خیلی خوش میگذره :w15::w15:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میدونی چیه الان یه مدت تاپیکمون شده مثل اداره بدون مدیر :biggrin: آخه همراهی بیچاره دیگه نمیرسه بیاد اینجا ما هم از خدا خواسته همه نوع پستی اینجا میزاریم ولی خداییش شبها خیلی حال میده اینجا به من که خیلی خوش میگذره :w15::w15:
برو کنار لایکی نشیییییییییییییییییییییی
باران جان شما زحمت سوالای سنجش رو کشیده بودین؟من پیدا نکردم می تونی شماره پستش رو زحمت بکشی؟ممنون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال!
کدام یک از موارد زیر به سبک قالب تونلی ساخته نشده؟
1.سپه شهر
2.واوان
3.سهند
4.اکباتان
-----------------------------------------------------------------------------------
مقاومت ورق فولادی در سیستم نورد سرد چقدره؟
1.100-150mpa
2.120-240mpa
3.340-480mpa
4.240-340mpa

• Like

memare iran

عضو جدید

منم امشب بیدار موندم همراهیتون کنم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که امشب آخرین شبیه که بیدار می مونم و از امروز باید ساعت pm 10 بخوابم و به شما هم اینو توصیه می کنم.
با ذهن خسته برین سر امتحان ، اونایی که بلدین رو هم نمی تونین بزنین.

memare iran

عضو جدید
کدامیک از سقف سازی های زیرتنها بروی قاعده ای(زمینه) با تناسبات مشخص مینشیند؟
یزدی بندی
مقرنس
کاسه سازی
رسمی بندی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال!
کدام یک از موارد زیر به سبک قالب تونلی ساخته نشده؟
1.سپه شهر
2.واوان
3.سهند
4.اکباتان
-----------------------------------------------------------------------------------
مقاومت ورق فولادی در سیستم نورد سرد چقدره؟
1.100-150mpa
2.120-240mpa
3.340-480mpa
4.240-340mpa
مخم قفله :|
من کیم ؟؟؟
تو کییییی؟؟؟
اینجا کجاس؟؟
:((( من یکشنبمو میخوااام

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایا میدانستید زبان اصفهانیا مختصرترین زبان دنیاست?... مثلا در آن معادل جمله ی "میری سریع این کارو انجام میدی و زود برمیگردی" یک کلمه است "اومدیا"!!!!
000000000000000000000000000000000000000000000
همه اصفهونی گلن!اینا حرفس که دراومدس!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایا میدانستید زبان اصفهانیا مختصرترین زبان دنیاست?... مثلا در آن معادل جمله ی "میری سریع این کارو انجام میدی و زود برمیگردی" یک کلمه است "اومدیا"!!!!
000000000000000000000000000000000000000000000
همه اصفهونی گلن!اینا حرفس که دراومدس!
:|
سمانه بیاااااد خخخخخ

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم ک... تا عصر فکر میکردم یکشنبس نگو 4 شنبس فردا
جاااا مووووندم :(((((((

الانم خوابم میاد :|
اونقدر خلاصه رو دستم مونده که دو روز باید هر روز حدود 20 ساعت بخونم تا یادم بمونه!:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

• Like

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمودار نوفه ها رو می دیدم،الیافی و پوسته و کاواک و جذبی و اثر دوپلر و کف شناور و تراگسیل و.......
دیدم اکثرن یادم رفته!تاسیسات رو هم که بیخیال شدم و تنظیم شرایط یادم مونده!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو 20 دقیقه سازه در معماری ک از هفته ی قبل از کنکور میخواستم بخونمش تموم :eek:
:|

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا