زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

orkide69

عضو جدید
کدام باغ به لحاظ الگوی باغسازی کامل ایرانی با سایرین تفاوت دارد؟
الف) فین
ب) عفیف آباد
ج)دولت آباد
د)شاهزاده
در توضیح باید بگم که محور ورودی اصلی اون سه تای دیگه بر محور اصلی طولی باغ منطبقه که این یکی از ویژگی های باغ های کامله در صورتی که تو عفیف آباد محور ورودی محور فرعی باغ است. بچه ها شما موافقین با این جواب؟یه جورایی ایهام داره خوب شازده هم مطبقه اون سه تا صافن پس الگوشون فرق داره (فکر کنم نکتش تو اون کاملشه)
کدام نام برای نامگذاری باغ در شهرهای بیشتری استفاده شده؟؟
1.اشرف
2.فرح آباد
3.گلشن
4.نظر

.............

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 194604

علما بشتابید جواب بدید ددددددددددددددددددددددد

1؟؟؟؟وااای اونهام مرورش مونده:cry:

آقاااا 4 نمیشه
ینی؟نمیدونم چرا همش غشایی تو ذهنمه!!!

والا سوال کنکور سال79 مدیریت پروژه بودش من خودم 1 زدم جوابهاش ندارم گفتم نظر شما را هم بدونم یک چند تا سوال دارم میزارم جوابهاشون با هم پیدا کنیم چون به نظرم ارزش دارن

sheelan

عضو جدید
وضعتون تو درسا چطوره؟
من که برم کنکور مطمئنم فن رو بالای 60 می زنم.
زبان رو بالای 50
منظر بالای 50.درک هم بالای 40.
خیلی از تاریخ می ترسم ولی خدا وکیلی نباید از 40 کمتر بشه.
تو تکنولوژی هم که هیچی نمی شه گفت ، چون امسال بیونیک و دیجیتال اومده و ممکنه 10 تا سوال فقط از این کتابا بیاد.انرژی هم که یه تنظیم داره در حد بوندسلیگا و من هم امیدی ندارم به بیشتر زدنش.
خدا کنه همون معماری رو خوب بدم.

زبان زیر 30 :(
فن 40،50
تاریخ 60
درک بستگی به سوالا داره 20،40
منظر اگه از استانداردا ندن بالای 60

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها الان یعنی جواب این میشه غشایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1-11.jpg

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارم تاپیک نکات مهم منو میخونم.با ی تشکر نتونستم بگم چقد ممنون ازتون به خاطر نکته های خوبتون!تشکرامم تموم شده
:gol:اول از همه ی تشکر خیلی خیلی اختصاصی از باران جون عزیزممم:gol:
بعد تشکر ازبقیه بچه ها عارف :gol:فرزاد:gol:میترا:gol:الهام:gol:ابرام:gol::gol:و همه بچه ها.چون من دارم از آخر به اول می خونم فعلا نکته های شماهارو دیدم.
ولی از تک تک بچه هایی که وقت گذاشتن حتی فقط واسه ی نکته ممنونم.ایشالا همتون هر دانشگاهی که میخواین قبول شین:heart:
شما هم تو تمامی مراحل زندگی تون موفق باشین!
000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
خدا می دونه دیگه این عذاب تا سه روزه دیگه پابرجاست و بعد اون صفاسیتی!البته یه هفته چون خونه تکونی شروع می شه و یه عالمه کــــــــــــــــــــــــــــــــــار!!!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
در ضمن من الان سیستم های ساختمونی رو کامل تموم کردم ، یعنی اسلایدها و کتاباش و سینا شریفی و سروش نیا و .....هر چی بود تموم شد.
چند تا نکته بود که تو این کتابا خوندم و دیدم استثنا هستند و نامردا از اینا سوال میدن.
اون روز ندا یه سوال از سه آزمون آورد و گفت چرا تاشده نمی شه؟ندا اونو بیار تا بگم.
اون ساختمون لوله ی فولادی توش داره و تاشده نیست ولی بدیش اینه که تو بخش تاشده به اون اشاره کرده و مارو به شک می ندازه.
یه سوال دیگه هم بود که تو پل آلامیلو گفته بود ، نیروهای افقی در سطح پل چگونه خنثی می شن که جوابش ، دیافراگم یا سطح پله که با خرپاهایی به زمین وصله.
سازه ساختمان رنو کار فاستر ، قابل توسعست و strut داره.
strut ها رو کم ارتفاع می گیرن تا کمانش نکنه.
دیرک تکیه گاهی سازه غشایی ها رو مرتفع کنن ، باید به مشکلات ناشی از باد جواب بدن و بهمین خطر بیشتر از 1 به 15 اجرا نمیشه.
سیستم های ساختمونی بعضی ها جک دارن و قابل تنظیمن و بعضی ها نه.حتما اونا رو بدوننین که سوال کنکور.
قاب پرتال هم مهمه و تو خیلی از سازه های سیستم و سازه به مثابه معماری اومده.قابلیت تحمل خمش دارن پس می تونن با فرم های خاص یا مهاربندی ،پایداری جانبی بدست بیارن.
هر سوال داشتین بپرسین.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
بهتون خسته نباشید میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم

2تا سوال: اول اینکه ترتیب خوندن کتب دکتر گلابچی رو میخوام بدونم
دوم اینکه کدوم موسسه برای آزمونهای دوره ای خوبه؟ میخوام قانونمند باشه کارم

پیشاپیش ممنونم ز راهنماییتون

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان زیر 30 :(
فن 40،50
تاریخ 60
درک بستگی به سوالا داره 20،40
منظر اگه از استانداردا ندن بالای 60
وضع تاریخت که عالیه ولی درک عمومی کار کن این دوسه روزه رو.اون 1600 عسگری رو بزن یا از کتابش درس بخون.حیفه بخدا با درصد 50 درکت می تونی زبانتو خیلی خیلی جبران کنی.منظرت هم عالیست.فن هم خوبه.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
بهتون خسته نباشید میگم و براتون آرزوی موفقیت دارم

2تا سوال: اول اینکه ترتیب خوندن کتب دکتر گلابچی رو میخوام بدونم
دوم اینکه کدوم موسسه برای آزمونهای دوره ای خوبه؟ میخوام قانونمند باشه کارم

پیشاپیش ممنونم ز راهنماییتون
از جزوه سروش نیا فن و ساختمان شروع کن و بعد درک رفتار سازه ای و سازه در معماری و مبانی سازه ای رو بخون.

yoolia

عضو جدید
کاربر ممتاز
از جزوه سروش نیا فن و ساختمان شروع کن و بعد درک رفتار سازه ای و سازه در معماری و مبانی سازه ای رو بخون.
ممنون از راهنماییتون
حالا که زحمت کشیدید میشه خواهش کنم کل او کتابا رو ترتیب بندی کنید؟ آخه من اصلا کتاباشو ندارم . میخوام یکی یکی بخرم بخونم بعد برم سراغ بعدی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییتون
حالا که زحمت کشیدید میشه خواهش کنم کل او کتابا رو ترتیب بندی کنید؟ آخه من اصلا کتاباشو ندارم . میخوام یکی یکی بخرم بخونم بعد برم سراغ بعدی
تعداد سوالای تقریبی رو جلوش می زارم و به ترتیب اولویت چیدم.
درک رفتار سازه ها5
سازه در معماري5
مبانی سازه در معماری3
استاتيک کاربردي2
مقاومت کاربردي2
فناوري هاي نوين ساختماني5
سازه هاي مشبک فضايي2
طراحی لرزه ای برای معماران : مقابله ای هوشمندانه با زلزله3
سازه های بلند 2
معمار+مهندس=ساختار2
معماري ديجيتال2سيستم هاي ساختماني آينده1
ساختمانها چگونه عمل ميکنند2
سازه به مثابه م
عماري2
پل های ایران وجهان : تعامل معماری، تکنولوژی و زیبایی1
پوسته ها و سازه های ورق تاشده برای معماران و مهندسان عمران3
ساختمان هاي بتني براي معماران2
ساختمان هاي فولادي براي معماران2
جزييات،ارتقا دهنده معماري1
فناوري نانو در معماري و مهندسي ساختمان1
سازه هاي چادري کششي2

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما هم تو تمامی مراحل زندگی تون موفق باشین!000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000خدا می دونه دیگه این عذاب تا سه روزه دیگه پابرجاست و بعد اون صفاسیتی!البته یه هفته چون خونه تکونی شروع می شه و یه عالمه کــــــــــــــــــــــــــــــــــار!!!((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((در ضمن من الان سیستم های ساختمونی رو کامل تموم کردم ، یعنی اسلایدها و کتاباش و سینا شریفی و سروش نیا و .....هر چی بود تموم شد.چند تا نکته بود که تو این کتابا خوندم و دیدم استثنا هستند و نامردا از اینا سوال میدن.اون روز ندا یه سوال از سه آزمون آورد و گفت چرا تاشده نمی شه؟ندا اونو بیار تا بگم.اون ساختمون لوله ی فولادی توش داره و تاشده نیست ولی بدیش اینه که تو بخش تاشده به اون اشاره کرده و مارو به شک می ندازه.یه سوال دیگه هم بود که تو پل آلامیلو گفته بود ، نیروهای افقی در سطح پل چگونه خنثی می شن که جوابش ، دیافراگم یا سطح پله که با خرپاهایی به زمین وصله.سازه ساختمان رنو کار فاستر ، قابل توسعست و strut داره.strut ها رو کم ارتفاع می گیرن تا کمانش نکنه.دیرک تکیه گاهی سازه غشایی ها رو مرتفع کنن ، باید به مشکلات ناشی از باد جواب بدن و بهمین خطر بیشتر از 1 به 15 اجرا نمیشه.سیستم های ساختمونی بعضی ها جک دارن و قابل تنظیمن و بعضی ها نه.حتما اونا رو بدوننین که سوال کنکور.قاب پرتال هم مهمه و تو خیلی از سازه های سیستم و سازه به مثابه معماری اومده.قابلیت تحمل خمش دارن پس می تونن با فرم های خاص یا مهاربندی ،پایداری جانبی بدست بیارن.هر سوال داشتین بپرسین.
بازم ممنووووووووووووووووون بابت همه ی راهنمایی ها و وقتی که واسه جواب و توضیح سوالا می زارین....خوش به حالتون من فن مسلط نیستم....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا