عاااقا اعتراف میکنم :عاقاااا عایق ماندگار که میشه icf ......بعد این بلوک ملوکاش میشه kbs مخفف چیه؟؟؟
این سوال من نبود.. عارف گفته .. جواباشم اینا رو گفت ک اولی میشه 3 دومی 2
اشتباه گفتم من چیزیو؟؟؟
اگه آره یکی اصلاح کنه ک من کلا قاط زدم :|
عاااقا اعتراف میکنم :عاقاااا عایق ماندگار که میشه icf ......بعد این بلوک ملوکاش میشه kbs مخفف چیه؟؟؟
چرا ... خب من واسه خودم اینجوری رمز گذاشتم... ک قاطیشون نکنم![]()
چرا ... خب من واسه خودم اینجوری رمز گذاشتم... ک قاطیشون نکنم![]()
عاااقا اعتراف میکنم :
این سوال من نبود.. عارف گفته .. جواباشم اینا رو گفت ک اولی میشه 3 دومی 2
اشتباه گفتم من چیزیو؟؟؟
اگه آره یکی اصلاح کنه ک من کلا قاط زدم :|
بچه ها این سوال چی میشه جوابش ؟
جریان هوا کاریی کدام یک از سیستمهای زیر را افزایش می دهد؟
الف) دودکش خورشیدی
ب) حوضچه سقفی
ج) گردآورنده
د)فوتو ولتاییک
مرسینه درسته همون kbs میشه عارف خودش کجاس؟
KBS روش اجراي ساختمانهاي بتن مسلح با قالب عايق ماندگار بلوكي
در اين روش قالبهاي عايق ماندگار بصورت پانلهايي مستطيلي در كارخانه توليد ميشوند. اين قالبها
شامل دو لايه ورق پلي استايرن به ضخامتهاي 5 يا 10 سانتيمتر بسته به محل استفاده ميباشند براي
12 سانتيمتر تعبيه / اتصال لايههاي پلي استايرن در ارتفاع از تيوپهاي پلي پروپلين كه در فواصل 5
شدهاند استفاده ميشود. همچنين براي اتصال لايههاي پلي استايرن طرفين به يكديگر و تشكيل قاب از
رابطهاي پلي پروپلين و و شبكه ميلگرد طولي استفاده ميشود. پس از استقرار قالب قسمت مياني آن
1 تا / ميلگرد گذاري و بتن ريزي ميشود. در زمان بتنريزي بمنظور نگهداري قالبها لازم است در فواصل 2
1/75 متري پشت بند اجرا شود. سقف در اين سيستم از نوع دالهاي نيمه پيش ساخته ميباشد.
بچه ها icf با kbs اشتباه نکنین icf اجراي ساختماهاي بتن مسلح با قالب عايق ماندگار مسطح پانلي
خودتو قایم نکن الهام بیا بیرون چرا منو گمراه میکنی اگه تو کنکور این کلمه میومد و من اشباه جواب میدادم کی جوابگو بود......؟؟؟؟
![]()
خودتو قایم نکن الهام بیا بیرون چرا منو گمراه میکنی اگه تو کنکور این کلمه میومد و من اشباه جواب میدادم کی جوابگو بود......؟؟؟؟
![]()
خیلی باحالی من یه ربه هنگ کردم به همین یه نمه سوادیم که داشتم شک کردم![]()
از اونجایی که انقدر همه گفتن 2 من به جواب خودم شک کردم. صفحه 236 تنظیم شرایط قیابکلو گفته چرخش آزادانه هوا باعث افزایش کارایی سیستم فتوولتاییک میشه
عااااااقاااااااااااگه ب اشتباه انداختمون معذرت موووخوووااااااااااام![]()
![]()
![]()
خخخخخخخخ این همینه
تشکرام تموم شده خخخخخخ بوووخوووودا من نیستم خخخخخخخخبچه ها من اینجا از یکی از بچه ها ک خودش میدونه معذرت میخوام...قصدم بی احترامی نبود...مزاح کردم...اما شاید مزاح هم زیادی مزاح بود....
از شما دوست عزیز بابت سوء تفاهمی ک پیش اومد معذرت....ما کلا دوست نداریم شخصیت خودمون و طرف مقابل رو زیر سئوال ببریم...
ما رو بخشیدی؟؟؟خانمها آقایون همه تشکر کنن ک متوجه نشید کی بوده....![]()
چندتا سوال تاریخ بپرسم جواب بدید؟؟
طاق معلق درکدوم بنا استفاده شده؟؟گنبد قابوس
استفاده از تنوع پلانی درقبل وبعد ازاسلام متعلق ب کدوم دوره است؟؟؟؟؟
تنوع پلان قبل از اسلام دوره پارتی بعد از اسلام دوره رازیچندتا سوال تاریخ بپرسم جواب بدید؟؟
طاق معلق درکدوم بنا استفاده شده؟؟
جواب بدید تا مرور بشه براتون
من ب شخصه نمیتونم کل روز تست بزنم تاریخ خارو باید مرور کنم تا راحت بشم والا،تا اخر عمرم ...خخخ
قبل اسلام پارتی بیشتر بودهچندتا سوال تاریخ بپرسم جواب بدید؟؟
طاق معلق درکدوم بنا استفاده شده؟؟گنبد قابوس
بعد اسلام ابلخانی آذری
این شیوه هلنی پارسی دقیقا چه شیوه اییه؟ی سری نکته از تو خلاصه هام :
- مسجدای کرمون... گنبد ندارن... وکیل 2 ایوانس و زندیه... جامع 4 ایوانه
- کلات نادری ... شبیه بایشخانه ی اصفهان
- مدرسه 4 باغ : طرح گنبد اسلیمی ... زرد و سیاه ب زمینه ی فیروزه ای
- مقبره امیر اسماعیل : نمای اون و کوردر هاش شبیه آتشکده فیروز آباد
- شهرهای مادی : مربع شکل ... مرکز کاخ شاهی... بعد ب ترتیب انبارو خزائن ، اقامتگاه نزدبکان فرمانروا،سرباز خانه..... بعد روی بلندی بوده این قسمت شهر در اطراف مردم عادی بودن و بازار هم تو همین قسمت بوده
- هخامنشی :مربعی ، کاخ شاهی مرکز.. اطرافش ب سربازخونه و انباز خزائن (در یک گوشه از مربع بودن اینا) و در ادامه ب سمت مرکز اقامتگاه نزدیکان شاه... و در نهایت مردم عادی
- هلنی پارسی : شهر شطرنجی
- پارتی : دایره شکل و مرکز اون کاخ شاهی
ئههههاین شیوه هلنی پارسی دقیقا چه شیوه اییه؟
من نشنیده بودم ت حالا![]()