زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همیشه حق با مشتریه...الانم ما مشتری هستیم دیگه:cap:
من الان تو شوک هستم چی بخونم .چی کارکنم. یک هفته وقت آخ جون
دقیقا بلاتکلیف شدیم رفتااااااا
من موندم چند ساعت بخابم هنوز هم باورم نمیشه

مارال 110

عضو جدید
سلام
ازهمه وضع ما جالب تر یک هفته دانشگاه رو به خاطر کنکور تعطیل کردیم .........................حالا هفته دیگه باید بریم دانشگاه ................................................خدا جونم ممنون ...........................

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ن عزیزم نگاکن سوال 60ب بعد کجاش منظر تاریخ همش سیستم ساهتمانی
وای آره راست میگی پاک یادم رفته بود اینا خیلی راحت ترن الان جواباشو میزارم
یه ساعت فرصت میخوام برم نهار بخورم اینارم حل کنم بر میگردم جواباش میزارم

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ایول عجب اتفاقی افتاد، من چون بعد تحویل پروژه ها خیلی خسته بودم دیگه بی خیال کنکور شدم و فقط زبان می خوندم الان که یه هفته تمدید شد حداقل می تونم همون یه ذره مطالبی که قبلا طول ترم خونده بودم و به خاطرشون افسوس می خوردمو مرور کنم، هفته ای که گذشت همه ش حس می کردم دارم به خودم خیانت می کنم :biggrin:

simin_sm

کاربر فعال
عاقاااااااااااااااااااااا یادم نبود ما واسه هفته بعد بلیط داریم میخاستیم بریم سفررررررررررررررر:razz:

بچه هاااااااااااااااااااااااا من بهتون گفتم....... دیدین
هورررررررررررررررررررررررررا

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1] اطلاعيه مهم سازمان سنجش اموزش کشور درخصوص تعويق زمان برگزاري ازمون کارشناسي ارشد سال 1393 [/h]

1392/11/15

براساس گزارشات واصله در رابطه با شرايط نامساعد جوي در اغلب استانهاي كشور و درخواست داوطلبان و خانواده­ هاي محترم آنان، مسؤولين محترم استاني، نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي و هماهنگي بعمل آمده با وزارت محترم كشور در رابطه با عدم امكان حضور داوطلبان يا مشكلات حضور به موقع در حوزه­ هاي امتحاني، سازمان سنجش آموزش كشور به منظور رفاه حال داوطلبان ترتيبي اتخاذ نمود تا آزمون كارشناسي ارشد سال 1393 به ترتيب طي روزهاي چهارشنبه 23 ، پنج­شنبه 24 و جمعه 25 بهمن­ ماه برگزار گردد. اطلاعيه تكميلي اين سازمان ساعت 14 روز شنبه 19 بهمن­ ماه از طريق سايت سازمان به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقاااااااااااااااااااااا یادم نبود ما واسه هفته بعد بلیط داریم میخاستیم بریم سفررررررررررررررر:razz:

مجبوری کنسل کنی دیگه..............................تازه دعا کنین این سرما هفته دیگه تموم بشه ..این جوری پیش بره میریم تو تعطیلات نوروز:biggrin:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

آرههههههههههههههههههههههههههه ایوووووول کاش زودتر میگفتی ....من مث روز برام روشن بود که عقب نمیوفته!!!!!!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمیدونم تو دعا کرده بودی قبل من یا من دعا کردم خدایی خیلی حال داد
حالا یه جا خوندم سال 86 1 ماه عقب افتاده بوده کنکور
یعنی میشه خدا جون ......

aytakin69

عضو جدید
برومرور کن خواهر من برووو..........میخوای الان چند تا سوال درست درمون ازت بپرسم بفهمی چقدر به این زمان نیاز داری ......خدایا ممنونم ازت هزاااااااااااااار بارررررررر

یاد این شعره افتادم که میگفت :
همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه

دقیقا مشکلم اینه نمیتونم تمرکز کنم بخونم فقط دلم میخواست تموم شه دیگه هیچی واسم مهم نیس......:cry:....ولی خب چون همه بچه ها اینجا خوشحالن منم شکر میکنم.....

memare iran

عضو جدید
یعنی میشه خدا جون ......

پوِیان خان!!!! گفتم حق بامشتریه ولی تا یه حدی دیگه...همین یه هفته بسه چونه نزن

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ایول عجب اتفاقی افتاد، من چون بعد تحویل پروژه ها خیلی خسته بودم دیگه بی خیال کنکور شدم و فقط زبان می خوندم الان که یه هفته تمدید شد حداقل می تونم همون یه ذره مطالبی که قبلا طول ترم خونده بودم و به خاطرشون افسوس می خوردمو مرور کنم، هفته ای که گذشت همه ش حس می کردم دارم به خودم خیانت می کنم :biggrin:
راستی حالا چی کار کنم؟!! کسی نسخه ی کم حجمو مقوی نداره برا این یه هفته؟!! :w25::w12:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی میشه خدا جون ......

اااااااااااااااااااااااا پویان به قول شمالیا وله که برار............یه هفته بسه بیاد تموم شه بریم پی کار و زندگیمون...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی موسسه میخام بزنم مرکز ایوان ی ازمون جامع دیگه برای این هفته از متقاضیان خاهشمندیم مبلغ رو ب حسابم بریزید تا جزییات انتحان جامع ک فوق العاده شبیه سازی ب کنکورو رو بدم فرصت ت ت ت ت ت ت ت ت رااااااااا ا ا را ازدست ندهید
سوالات تالیفی خودته ؟ اگر همه موافق باشن یه همچین آزمونی بگیری خیلی خوب میشه حتما اینکار کن

simin_sm

کاربر فعال
یعنی میشه خدا جون ......

من از صبح به هر کی گفتم اولش بهم خندید...گفتن خجسته دل....با هم دعا کردیم:)

حالا از ذوق مرگی ...نمی تونم تمرکز کنم

memare iran

عضو جدید
خوووووووووووب حالا تو این یه هفته برا تاریخ معاصر چی بخونم به نظرتون؟؟؟بانی مسعود؟کامل نیا؟ علی عسگری؟؟؟
من تاریخ معاصرنخونده بودم:redface:
متخصصین تاریخ لطفا راهنمایی کنید

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا مشکلم اینه نمیتونم تمرکز کنم بخونم فقط دلم میخواست تموم شه دیگه هیچی واسم مهم نیس......:cry:....ولی خب چون همه بچه ها اینجا خوشحالن منم شکر میکنم.....

منم اولش خوشحال نشدم ولی از اونجایی که معتقدم هر چه پیش آید خوش آید مطمئنم واسه ما بهتره......

mehmari

عضو جدید
خوووووووووووب حالا تو این یه هفته برا تاریخ معاصر چی بخونم به نظرتون؟؟؟بانی مسعود؟کامل نیا؟ علی عسگری؟؟؟
من تاریخ معاصرنخونده بودم:redface:
متخصصین تاریخ لطفا راهنمایی کنید

دقیقا منم همین مشکلو داشتم. جزوه میخونم و عصر کنکاش مرور. (البته چند تا قبلا خوندم که نمیتونم بعضی سوالاتو جواب بدم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا