دقیقا بلاتکلیف شدیم رفتاااااااهمیشه حق با مشتریه...الانم ما مشتری هستیم دیگه
من الان تو شوک هستم چی بخونم .چی کارکنم. یک هفته وقت آخ جون
من موندم چند ساعت بخابم هنوز هم باورم نمیشه
دقیقا بلاتکلیف شدیم رفتاااااااهمیشه حق با مشتریه...الانم ما مشتری هستیم دیگه
من الان تو شوک هستم چی بخونم .چی کارکنم. یک هفته وقت آخ جون
دقیقا بلاتکلیف شدیم رفتااااااا
من موندم چند ساعت بخابم هنوز هم باورم نمیشه
وای آره راست میگی پاک یادم رفته بود اینا خیلی راحت ترن الان جواباشو میزارمن عزیزم نگاکن سوال 60ب بعد کجاش منظر تاریخ همش سیستم ساهتمانی
عاقاااااااااااااااااااااا یادم نبود ما واسه هفته بعد بلیط داریم میخاستیم بریم سفررررررررررررررر![]()
عاقاااااااااااااااااااااا یادم نبود ما واسه هفته بعد بلیط داریم میخاستیم بریم سفررررررررررررررر![]()
بچه هاااااااااااااااااااااااا من بهتون گفتم....... دیدین
هورررررررررررررررررررررررررا
نمیدونم تو دعا کرده بودی قبل من یا من دعا کردم خدایی خیلی حال دادبچه هاااااااااااااااااااااااا من بهتون گفتم....... دیدین
من دارم از خوشحالیم ذوق مرگ میشماخه چرا کنکور یه هفته به تعویق افتاد!!!!!!
اعصابمو بهم ریخت
بچه هاااااااااااااااااااااااا من بهتون گفتم....... دیدین
مجبوری کنسل کنی دیگه..............................تازه دعا کنین این سرما هفته دیگه تموم بشه ..این جوری پیش بره میریم تو تعطیلات نوروز![]()
برومرور کن خواهر من برووو..........میخوای الان چند تا سوال درست درمون ازت بپرسم بفهمی چقدر به این زمان نیاز داری ......خدایا ممنونم ازت هزاااااااااااااار بارررررررر
یاد این شعره افتادم که میگفت :
همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه
نمیدونم تو دعا کرده بودی قبل من یا من دعا کردم خدایی خیلی حال داد
حالا یه جا خوندم سال 86 1 ماه عقب افتاده بوده کنکور
یعنی میشه خدا جون ......
راستی حالا چی کار کنم؟!! کسی نسخه ی کم حجمو مقوی نداره برا این یه هفته؟!!ایول عجب اتفاقی افتاد، من چون بعد تحویل پروژه ها خیلی خسته بودم دیگه بی خیال کنکور شدم و فقط زبان می خوندم الان که یه هفته تمدید شد حداقل می تونم همون یه ذره مطالبی که قبلا طول ترم خونده بودم و به خاطرشون افسوس می خوردمو مرور کنم، هفته ای که گذشت همه ش حس می کردم دارم به خودم خیانت می کنم![]()
یعنی میشه خدا جون ......
با سازمان سنجش نسبتی نداری آیا؟؟؟؟؟؟/![]()
سوالات تالیفی خودته ؟ اگر همه موافق باشن یه همچین آزمونی بگیری خیلی خوب میشه حتما اینکار کنی موسسه میخام بزنم مرکز ایوان ی ازمون جامع دیگه برای این هفته از متقاضیان خاهشمندیم مبلغ رو ب حسابم بریزید تا جزییات انتحان جامع ک فوق العاده شبیه سازی ب کنکورو رو بدم فرصت ت ت ت ت ت ت ت ت رااااااااا ا ا را ازدست ندهید
یعنی میشه خدا جون ......
سیمینیا داموس دوستت داریمنه با نوسترا داموس فامیلیم![]()
اااااااااااااااااااااااا پویان به قول شمالیا وله که برار............یه هفته بسه بیاد تموم شه بریم پی کار و زندگیمون...
دقیقا مشکلم اینه نمیتونم تمرکز کنم بخونم فقط دلم میخواست تموم شه دیگه هیچی واسم مهم نیس..........ولی خب چون همه بچه ها اینجا خوشحالن منم شکر میکنم.....
خوووووووووووب حالا تو این یه هفته برا تاریخ معاصر چی بخونم به نظرتون؟؟؟بانی مسعود؟کامل نیا؟ علی عسگری؟؟؟
من تاریخ معاصرنخونده بودم
متخصصین تاریخ لطفا راهنمایی کنید