زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فقط برای بچه های شمال خوشحالم من خودم ک چشم باز کردم از بچه گی برف دیذم 2متر وسرمای زیر 20درجه واقعا سخته چ یرسه ب شمالی ها ک فقط بارون دیدن
اما حالا ب نظرتون ن این ی هفته رو چیکارکتیم باید ی یرنامه صحیح بریزیم!!؟؟من خودم همه کتابایی ک خونده بودمو مرور کرده بودم حالا چیکار کتم ؟؟!!و اینکه حالا سوالاتم از دوباره عوض میشه فک نکنم مگع نه؟؟
خوب شد من منظر نخونده بودم بشینم منظر کنکاشو مرور کنم همه فصلاشو
بچه ها فقط خاهش میکنم راهنمایی کنید چیکار کنیم چ برنامه ای بریزم وقت طلاست حیف از دست بدیم

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من کارتمو پرینت نکرده بودم حالا چی میشه؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ سوالات دکترا 92 تقدیم می شود

پاسخ سوالات دکترا 92 تقدیم می شود

21 ) پیچش

22) نمودار خمش

23) وجود هسته برشی ؟؟ با شک

24 ) حالت ب مقاومت و سختی کافی برای مقابله با نیروی زلزله ( جانبی ) داره که با اضافه شدن عناصر مورب صلبیتش بیشتر میشه این مطمئنم حالت الف قابلیت اجرای ساختمانهاب بلند را دارد پس گزینه 1 تغییر شکلهای الف کمتر ب هست

25 ) برج سده توکیو - مهار بند v برون محور

26 ) سهمی

27) سازه دندانه ای - غرفه فوجی - لوله های باد شده

28 ) افلاطونی 29 ) ایجاد شبکه برای توزیع یکنواخت نیرو

30 ) این سقف شیبدار هستش چون تیر تاج نداره پس میشه ساختمان بتن مسلح با عایق ماندگار

31 ) ساخت آلومینیوم مقاوم در برابر انواع خوردگیها

32 ) دال یکطرفه - چون ضخامتش کمه و استفاده از میلگرد برای تحمل خمش مشکل

33 ) همساز کردن حرکتهای نسبی قسمتهای مختلف ساختمان

34 ) نمیدونم عایق کاری نخوندم

بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خواهشا بررسی کنین دیگه مخصوصا درز انقطاع که اصلا مشکل خانوادگی دارم باهاش

آخرین ویرایش:

memare iran

عضو جدید
[h=1]طلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص تعويق زمان برگزاري آزمون كارشناسي ارشد سال 1393[/h] 1392/11/15

براساس گزارشات واصله در رابطه با شرايط نامساعد جوي در اغلب استانهاي كشور و درخواست داوطلبان و خانواده­ هاي محترم آنان، مسؤولين محترم استاني، نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي و هماهنگي بعمل آمده با وزارت محترم كشور در رابطه با عدم امكان حضور داوطلبان يا مشكلات حضور به موقع در حوزه­ هاي امتحاني، سازمان سنجش آموزش كشور به منظور رفاه حال داوطلبان ترتيبي اتخاذ نمود تا آزمون كارشناسي ارشد سال 1393 به ترتيب طي روزهاي چهارشنبه 23 ، پنج­شنبه 24 و جمعه 25 بهمن­ ماه برگزار گردد. اطلاعيه تكميلي اين سازمان ساعت 14 روز شنبه 19 بهمن­ ماه از طريق سايت سازمان به اطلاع داوطلبان خواهد رسيد.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی دیگه خوب داشتم میخوندم این خبرو شنیدم رفت تا روز کنکور :biggrin:

گل گفتی ،ولی خوب شد امروز ظهر گفتن چند روز پیش نگفتن این را وگرنه دوباره ول میگشتیم ، حالا دیگه بریم لالا که وقت خوابیدنه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
21 ) پیچش 22) نمودار خمش 23) وجود هسته برشی ؟؟ با شک24 ) حالت ب مقاومت و سختی کافی برای مقابله با نیروی زلزله ( جانبی ) داره که با اضافه شدن عناصر مورب صلبیتش بیشتر میشه این مطمئنم حالت الف قابلیت اجرای ساختمانهاب بلند را دارد پس گزینه 1 تغییر شکلهای الف کمتر ب هست25 ) برج سده توکیو - مهار بند v برون محور 26 ) سهمی27) سازه دندانه ای - غرفه فوجی - لوله های باد شده28 ) افلاطونی 29 ) ایجاد شبکه برای توزیع یکنواخت نیرو30 ) این سقف شیبدار هستش چون تیر تاج نداره پس میشه ساختمان بتن مسلح با عایق ماندگار 31 ) ساخت آلومینیوم مقاوم در برابر انواع خوردگیها 32 ) دال یکطرفه - چون ضخامتش کمه و استفاده از میلگرد برای تحمل خمش مشکل 33 ) همساز کردن حرکتهای نسبی قسمتهای مختلف ساختمان34 ) نمیدونم عایق کاری نخوندمبچه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خواهشا بررسی کنین دیگه مخصوصا درز انقطاع که اصلا مشکل خانوادگی دارم باهاش
عزیزم بقیه اش کو پس؟؟!!از 35تا 75مربوط ب فن دیگه ؟؟!!بخصوص از 60ب بعدش

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خدا کنه یه فرجی بشه ما یه هفته بیشتر بخونیم
هر چند که من بازم تموم نمیکنم ......:biggrin:
دوستان این یکی از آرزوهای من بود چون واقعا یه سری از مرورام مونده بود خدایا این شمالیارو همیشه سلامت بدار .....خدایااااااااااااااااااا شکرت
خدایا اگه امکان داره یه آرزوی دیگه هم میخوام بکنم ......خدا جون سلامتی رو از ما نگیر
عذرا دیدی من دعا کنم قبوله بیا شماره حساب بانکیمو بدم مبلغ واریز کن رتبه 1 مال خودت ......

ghavami.f

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز -من واقعا خوشحالم که کنکور یه هفته عقب افتاد چون من استرس رفتن به سرجلسه رو داشتم با این وضع برف تو شمال کشور

انشاالله هفته ی بعد همه با هم میترکونیم کنکور رو
:)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان این یکی از آرزوهای من بود چون واقعا یه سری از مرورام مونده بود خدایا این شمالیارو همیشه سلامت بدار .....خدایااااااااااااااااااا شکرت
خدایا اگه امکان داره یه آرزوی دیگه هم میخوام بکنم ......خدا جون سلامتی رو از ما نگیر
عذرا دیدی من دعا کنم قبوله بیا شماره حساب بانکیمو بدم مبلغ واریز کن رتبه 1 مال خودت ......
کاش ی چیز دیگه میخاستید حححح
میگنا بعضیا طوری دعا میکنن عرش ب لرزه درمیاد همین دعای تو بوده خدا رحمش اومذه پویان این روزای اخرو ک وقت هستو چیکار کنیم ؟؟؟بازم مرور تازه تموم شده بودن اخه !!
میذاشتن ما امتحان میدادیم قول میدادیم ک بهشون سوالارو نگیمممممممم خخخخ

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد اینهمه استرسی که توی این مدت داشتیم الان یه خواب عصرونه خیلی میچسبه هااااااااااااااا:w15::w15::w15:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببینید باعث شدیم کنکور عقب بیوفته حالا دعامون کنید ..................:biggrin:
خداییش غصه ام گرفته بود با این اوضاع چجوری برم امتحات بدم ...........روحانی مچکریم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاش ی چیز دیگه میخاستید حححح
میگنا بعضیا طوری دعا میکنن عرش ب لرزه درمیاد همین دعای تو بوده خدا رحمش اومذه پویان این روزای اخرو ک وقت هستو چیکار کنیم ؟؟؟بازم مرور تازه تموم شده بودن اخه !!
من همش مرور میکنم تا شب کنکور ..... معماری فقط مروره فقط مرور
تست زدن رو همه تا الان یاد گرفتیم دیگه .........
البته باز میگم خدا به هممون رحم کرد .......

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی موسسه میخام بزنم مرکز ایوان

ی ازمون جامع دیگه برای این هفته

از متقاضیان خاهشمندیم مبلغ رو ب حسابم بریزید تا جزییات

انتحان جامع ک فوق العاده شبیه سازی ب کنکورو رو بدم

فرصت ت ت ت ت ت ت ت ت رااااااااا ا ا را ازدست ندهید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به قول دوستان الان هیچی جز خواب نمیچسبه ما بریم یکم بخوابیم سر حال شیم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من همش مرور میکنم تا شب کنکور ..... معماری فقط مروره فقط مرور
تست زدن رو همه تا الان یاد گرفتیم دیگه .........
البته باز میگم خدا به هممون رحم کرد .......
تا قبل از اخبار چشام داشت میرفت از خاب تا شنیدم نمیتونم بخابم خخخ

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

پویان حسابم خالی میگم اگه این وسط چیزی کاسب شدی مردونگی کن من یکی از شماره حسابهام بدم بهت نصف نصف با هم تقسیم کنیم
پویان نمی دونی هر چی این هفته قران باز می کردم فقط چند صفحه می اومد یکی از اون ایاتی که می اومد فقط مومنان رستگاراند و یکی دیگه اش هم این بود که توکل به خدا که هر کی توکل کنه خدا کارش درست میکنه ،هر سری من اینا می اومد هی می گفتم خدا یک چیز دیگه بیاد اینا که همه اش تکراریه اما حالا دم خدا جون هم گرم :smile:

aytakin69

عضو جدید
ولی من ناراحتم..........................................این روزای اخر جز استرس واسم چیزی نداشت دلم میخواست زود تموم شههههههههههههههههههههه....:cry:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من ناراحتم..........................................این روزای اخر جز استرس واسم چیزی نداشت دلم میخواست زود تموم شههههههههههههههههههههه....:cry:
منم ...و فقط بخاطر شمالی هم خوشحالم اما ب هرحال خدا اینطور صلاح دونسته و هرچی خدا بخاد ب نفع بنده هاشه پس مطمن باش ی نفع همه مون بوده ک خدا اینطور کرده و استفاده کن از فرصتی ک خدا بهمون داده

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه حالا یک چیز باحالتر یک سوال منظر فک کنم 91 بوده داده بود کدوم شهر بادگیر نداره ، جوابش بهبهان بود ،این قدر خندیدم اخه خودم یک نمونه توی یک خونه معرف دیدم ،تازه بد تر همه خونه پدر بزرگ خودم هم بادگیر داره ،البته چند سال پیش یک مقدار سیستم عوض کردن ولی هنوز هستش، حالا این کجا دلم بزارم؟؟؟؟؟

:w15:

orkide69

عضو جدید

برومرور کن خواهر من برووو..........میخوای الان چند تا سوال درست درمون ازت بپرسم بفهمی چقدر به این زمان نیاز داری ......خدایا ممنونم ازت هزاااااااااااااار بارررررررر

یاد این شعره افتادم که میگفت :
همیشه لحظه آخر خدا نزدیکتر میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا