زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلالم برو بچز اینم درصدای من آزمون 9
زبان :87
فن : 70
تاریخ : 90
درک : 85
منظر : 80

:biggrin:.شوخی کردم بابا خواستم خواب از سرتون بپره......................................منتظرم این 150 مین لعنتی بیاد دخلشو بیارم...................بعدش با خیال راحت یه سیگار روشن کنم تو غبارا گم شم
دارمتون.......................

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوهوم... منم تو آزمون زدم 3 اما بعد دیدم جوابش 4 میشه .... بعدا تو ی کتاب دگ (اسمش یادم نیس) خوندم دایره تو خالی واسه خمش خوب نیس و واسه پیچش بهتره...حالا عارف اومد ی چیزایی گفت .. آخرش نفهمیدم چی واسه چی خوبه :|
من گفتم که نبشی از لحاظ اقتصادی بدترینه. لوله مقاومت کمانشی و پیچشی عالیی داره و مقاومت خمشی خوبی داره.واسه همین تو قوس ها از لوله استفاده می شه.
الان تو اون سوال هم نبشی وی تونه جواب باشه هم لوله و چون تعیین نکرده اقتصادی یا نه،می تونیم جفت نبشی استفاده کنیم ولی بازم لوله بهتر از اونه و سوال مشکل داره.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

:biggrin:.شوخی کردم بابا خواستم خواب از سرتون بپره......................................منتظرم این 150 مین لعنتی بیاد دخلشو بیارم...................بعدش با خیال راحت یه سیگار روشن کنم تو غبارا گم شم
:w00:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گفتم که نبشی از لحاظ اقتصادی بدترینه. لوله مقاومت کمانشی و پیچشی عالیی داره و مقاومت خمشی خوبی داره.واسه همین تو قوس ها از لوله استفاده می شه.
الان تو اون سوال هم نبشی وی تونه جواب باشه هم لوله و چون تعیین نکرده اقتصادی یا نه،می تونیم جفت نبشی استفاده کنیم ولی بازم لوله بهتر از اونه و سوال مشکل داره.

نبشی نبود ناودانی بود ........

• Like
واکنش ها: imah

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این نکته ای که باران جون زحمت کشیده گذاشته تو تاپیک از کنکوره 92 من فک میکنم این 2تا جوابا اشتبان .....

سقف سازه تنها بر روي قاعده اي با تناسبات مشخص : كاسه سازي...............درحالی ک من تو جوابا دیدم رسمی بندی

خصوصيت مشترك در مساجد ٤ ايوانه عهد سلجوقي :مناره هاي دو طرف ايوان...............من جوا اینو دیدم ایوان متصل به گنبد خانه

استباه میکنم آیا؟؟ پاسخنامه من اشتباه اس آیا؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نبشی نبود ناودانی بود ........
من اون سوالو ندیده بودم ، اینو در جواب الهام دادم که در مورد نبشی پرسید.
الان تو اون سوال که ارکیده گذاشته لوله می شه ولی اگه تو گزینه ها نبشی بود حتما نبشیه.

• Like

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اون سوالو ندیده بودم ، اینو در جواب الهام دادم که در مورد نبشی پرسید.
الان تو اون سوال که ارکیده گذاشته لوله می شه ولی اگه تو گزینه ها نبشی بود حتما نبشیه.

خوب دلیلشو میشه بگی؟

• Like

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب دلیلشو میشه بگی؟
بییبن واسه خمش باید دو تا بال با فاصله زیاد داشته باشی یعنی بازوی اهرم رو زیاد کنی که تو inp و ipe این اتفاق می افته. از لوله سقف مسطح نمی سازن. از قوطی هم همین طور.
تو نبشی کجا دو تا بال موازی داریم

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام. سجججججي اينجا بدون تو حال نميدههههه. كجايببيييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان این آرامگاه فردسی که اول آندره گدار می سازه و بعد خراب می کنن رو کریم طاهر زاده درست می کنه و بعدها سیحون توشو عوض می کنه؟درسته؟
این نیکلای مارکف کار معروفش ،ساختمان پست و مخابراته؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان این آرامگاه فردسی که اول آندره گدار می سازه و بعد خراب می کنن رو کریم طاهر زاده درست می کنه و بعدها سیحون توشو عوض می کنه؟درسته؟
نه :|
نبشیه ک شبیه سپری میشه و واسه صندلی ازش استفاده میکنن

آره عارف جان...درسته

orkide69

عضو جدید
بچه ها این سانتاماریا دلفیوره یک کلیسای دوره گوتیک با گنبد رنسانسیه یا یک کلیسای دوره رمانسک با گنبد رنسانسی؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
و مدرسه دخترانه البرز

asal 1

عضو جدید
جمعه امتحانه دارم سکته میکنم.وای خدا چی میشه اخرش
خدااااااا جووووووووووون کمم کن

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این نکته ای که باران جون زحمت کشیده گذاشته تو تاپیک از کنکوره 92 من فک میکنم این 2تا جوابا اشتبان .....

سقف سازه تنها بر روي قاعده اي با تناسبات مشخص : كاسه سازي...............درحالی ک من تو جوابا دیدم رسمی بندی

خصوصيت مشترك در مساجد ٤ ايوانه عهد سلجوقي :مناره هاي دو طرف ايوان...............من جوا اینو دیدم ایوان متصل به گنبد خانه

استباه میکنم آیا؟؟ پاسخنامه من اشتباه اس آیا؟؟

توی کتاب من هم جوابها همین که باران زده

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمعه امتحانه دارم سکته میکنم.وای خدا چی میشه اخرش
خدااااااا جووووووووووون کمم کن

آخرش تموم میشه بخدا هیچ اتفاقی هم قرار نیست بیفته پس اینقد استرس به خودت وارد نکن به بعدش فکر بکن که چقدر تفریح و خواب میچسبه :biggrin: سعی کن آرامشت رو حفظ کنی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی واسه خدا کردی که الان انتظار داری کمکت کنه هااااااااااااا؟
چون یکی از صفات خدا رحمان و رحیم هست اگه ببینه بنده اش از ته دل صداش میکنه و کمک میخاد بهش کمک میکنه و لازم نیست که ما برای خدا کاری انجام بدیم چون خدا بی نیاز بخشنده است
حجت الاسلام پویان خان .....

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایوان منتهی ب گنبد خونه ک میشه ساسانی ... مثه قلعه دختر... فیروز آباد
مناره دو طرف ایوان همون سلجوقی درسته
اون کاسه سازیو من بلد نیستم ببخشید ندا جونم

الهام من هم این کاسه سازی را جریانش نخوندم ولی ایوان منتهی به گنبد خونه قبل اسلام ساسانی اون هم فیروازباد ولی توی مسجد جامع اصفهان دوره سلجوی همون گند نظام الملک که ایوان منتهی به گنبد خونه داره و 2تا مناره اش همون ایوانه است من که توی این کتابه خوندم ایوان منتهی به گنبد خونه میشه جواب

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایوان منتهی ب گنبد خونه ک میشه ساسانی ... مثه قلعه دختر... فیروز آباد
مناره دو طرف ایوان همون سلجوقی درسته
اون کاسه سازیو من بلد نیستم ببخشید ندا جونم

الهام جون یعنی خصوصيت مشترك در مساجد ٤ ايوانه عهد سلجوقي میشه مناره های دو طرف ایوان؟؟؟ چرا ایوان منتهی به گنبدخانه نمیشه؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهام من هم این کاسه سازی را جریانش نخوندم ولی ایوان منتهی به گنبد خونه قبل اسلام ساسانی اون هم فیروازباد ولی توی مسجد جامع اصفهان دوره سلجوی همون گند نظام الملک که ایوان منتهی به گنبد خونه داره و 2تا مناره اش همون ایوانه است من که توی این کتابه خوندم ایوان منتهی به گنبد خونه میشه جواب
سوال چی بوده مگه؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون یکی از صفات خدا رحمان و رحیم هست اگه ببینه بنده اش از ته دل صداش میکنه و کمک میخاد بهش کمک میکنه و لازم نیست که ما برای خدا کاری انجام بدیم چون خدا بی نیاز بخشنده است
حجت الاسلام پویان خان .....

وای حاجی جون میگم شرمنده تو که این قدر ارتباطت قوی با بالایی میگم میشه بهش بگی من هم قبول کنه یک جای خوب مساله برام حیثیتی شده قراره برم خونه دایی واسه امتحان یعنی همه میفهمنن و اگه ..... وای خدا من چه شود ،الهی ابرو حیثیت ام حفظ کن همون طور که همیشه حفظ کردی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا