اصلن ژست آواتارت پر از استرسه کالاتراوا داره میترکه خوب نگاش کن
کجاش استرسه!!!!!!!!!!تا حال کسی رو به این خوشحالی دیدی
اصلن ژست آواتارت پر از استرسه کالاتراوا داره میترکه خوب نگاش کن
ببين يعنى سرسبزياى دانشگاه كه تموم مى شه تااااااااااازه كلى بايد صعود كنى تا برسى به دانشكده فيزيك!!!! اه اه!!اشکال نداره از اونورم تا کوه صفه دو قدمه برو یه دوری هم اونجا بزن![]()
خخخخخ آره تو دانشگاه موقع امتحانا آبروشون میرفت+اون پسر تخسا که ابروهاشونو بر میدارن![]()
+اون پسر تخسا که ابروهاشونو بر میدارن![]()
قیافش غلط اندازهکجاش استرسه!!!!!!!!!!تا حال کسی رو به این خوشحالی دیدی
صفحه ببند دوبار باز کنی تشکرا بر میگردهعاقا باز تشکرامون ته کشید ما رفتیم تو کما تا تحریم رفع شه
برم ورق تا شده بخونم
فعلااا
هورااااااااااااااااااااااا کارت دعوتم گرفتم

دوستان کاش کارتارو دیروز میدادن انقد سرعتم رفته بالا اصلن یه وضعی شده ها هر نیم ساعت یه کتاب تموم میکنم
منم خیلی حال کردم کلا خوب شد که پنج شنبه شد ....ایول !چهارشبنه امتحان نداریم!
چهارشنبه هنر ساخت و جمعه معماری!
آره بابا یه روز بیشتر ، فرصت بیشتر!منم خیلی حال کردم کلا خوب شد که پنج شنبه شد ....
یعنی تو این گیری ویری که تو استرس درسو کنکورو کمبود وقتیم زنگ زدن فردا باید بیاین جلسه توجیهی پایان نامهمرا دریابیددد
شماره شناسنامه ت مگه دو صفر داره اولش؟!؟!؟دو صفر اول شماره شناسنامه ام همیشه توی کنکور ا حذف میکنن الانم بازم حذف کردن واسه شماها هم اینطوریه؟

سواحل دریای خزر کلا سفید پوش شده بعد از 4 5 سال یادمه آخرین باری که برف اومده بود کنکور کارشناسی داشتم :| همه چی قطع شده بود! شانسه دارم من!!!موندم 4شنبه با این اوضاع جاده ها چجوری برم تا شهر که باید کنکور بدم.....![]()
![]()
درفضایی به ابعاد 20 در 20 ، چند آبرو پشت بام نیاز داریم؟ 4البته اقلیم هم خیلی دخیبه...یادم رفته اقلیمشو میگی؟؟؟
عایق کاری آبرو پشت بام حداقل چند لایه است؟3
سیمان هیدرولیک با غیر هیدرولیک چه فرقی داره؟
ایزواستاتیک و هایپر استاتیک چه فرقی دارن؟
چپ گرد و راست گرد در سازه کششی در کجا اجرا می شوند؟
اوووووووووووف..اینو نگو نگو...ک شدم پدر ژپتو....یعنی کاشکی فقط ابرو بود...نمیدونم چرا تووو خیابون راه میرم همه داداش صدام میکنم؟؟؟الان ابرو هاي من ديدن داره. فكر كنم اخرين بار راهنمايي بودم اينقدر ابرو داشتم.

وااای وااای واایی..من میخواستم این هفته برم ک سر جلسه تمیز ممیز ببرما...ولی اصلا نمیشه...زمان نیست...ای باباااافقط ی دختر میتونه عمق فاجعه ی ابرو رو پی ببره خخخخخخخخ
بهتر...خدا رو شکر ک برا اولین بر یه چی راضیم کرد...ایول !چهارشبنه امتحان نداریم!
چهارشنبه هنر ساخت و جمعه معماری!
ممنون...بیشتر بزارید ک من نخوندم معاصر ایران...چند نکته اساسی
پدر معماری معاصر ایران ....ممتحن الدوله ...مهدی جان شقاقی
پدر مهندسی ایران.......فرمانفرمائیان
طرح کتابخانه ملی از یوسف شریعت زاده .......طرح میرمیران اجرا نشده یعنی تو مسابقه رد شده
معماری بوم گرا .....تاثیر 2 تا همایش که در اصفهان باحضور لویی کان و تخت جمشید با حضور جیمز استرلینگ موشه سفدی کنزو تانگه حسن فتحی برگزار شده و کتاب حس وحدت نادر اردلان لاله بختیار شاخص ترین نمونه موزه هنر های معاصر
من فرم دهنده نیستم فرم یابنده هستم ....از یوسف شریعت زاده
الان ٢ نفر شريف افتادن. من تنهانمممم. هيجكي نيست. من رو به روي دانشكاه امام صادق شهرك غرب افتادم. يكييييي با من بياد تنها نباشمبچه هاجون کارتتونو گرقتین؟ کیا تهران هستن؟ من دانشگاه شریف افتادم
من پارسال با دوستم یه جا افتادیم و اون الان روزانه قبول شده و من الان تنهام! دلم گرفت
)کاشکی یکم حرف های امیدوارکننده وانرژی بخش میزدین
این دوستمون که جملات الهام بخش میزاشت چرا نیستش