زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mitra2470

عضو جدید
آره باید برعکس باشه!منبعت کنکاش بود؟آخه اونم همینو گذاشته بود.پس برعکسش درسته؟
اره منبعم کنکاش بود.یعضی وقتا ادم چشماش آلبالو گیلاس میچینه همینه دیگه
از رو کتابم خوندم فهمیدم اشتباه نوشته اما اینجا از رو فایل که عکس گرفتم گفتم خب خوبه این یکی درست کشیده خخخخخ
ویرایش آقای کالاتراوا الان درست شد

memare iran

عضو جدید
چطور بودی؟؟ بگو درصداتو تا بگم ایرادتو عزیزم
منم الان درصد گرفتم

درصدهام افتضاح شده نمیدونم پس اون همه درسی که خوندم کجارفتن
کلی غلط زدم
مثلا دروس فنی 13تا غلط زبان 6تا غلط
روم نمیشه درصدهام بگم اصلا

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلی غلط زدم
مهم نیس عزیزم
ذهنتو درگیرش نکن... زبان ک مطمئنا بی دقتی بوده
فن هم.. ک دگ من هیچی نگم بهتره ک ... فن همش ریز ریز مچ گرفته... ببین غلطات چیان برو همونارو بخون ... من 3تاشو الان چک کردم ..دیدم واقعا سر کم هوشو حواسی اشتباهی گزینه هارو زدم در صورتی ک جوابو بلد بودم... تاریخ هم ک اگه کم شدی نگران نباشو فقط ب مرورات ادامه بده

mitra2470

عضو جدید
کلی غلط زدم
13 تا!!!
ی چیزی هم که هست اینه که مرکز سوالاش کپی کتابای گلابچیه یعنی باید دیده باشیشون از قبل مثلا درز فاصله یا اون قاب صلبه که مثل 3 مفصلیه

بالاخره راز تموم شدن تشکرارو فهمیدم :w15::w15::w15:
!!!!!!!!:cool:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلی غلط زدم

ناامید نشوووو........بزار به پای این تو اون لحظه سرحال نبودی تمرکز نداشتی فکرت درگیر بوده:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
13 تا!!!
ی چیزی هم که هست اینه که مرکز سوالاش کپی کتابای گلابچیه یعنی باید دیده باشیشون از قبل مثلا درز فاصله یا اون قاب صلبه که مثل 3 مفصلیه

آره اووون قاااااااب ک منو واقعا حرص دادااااااااااا

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
گزینه 2 قسمت اول و آخر تو منحنی برش خطی پس برا خمش باید درجه 2 بشه که تو گزینه 2 همچنان خطیه من متوجه منظورتون نشدم . شمام همینو گفتین؟ ولی این که نشون میده 2 کاملا اشتباست
ببینم شما چطور خطی بودن اون قسمت رو تشخیص دادین؟
درجه 2 و 4 هایی داریم که تا چند سانتش صاف دیده می شه ولی منحنیه.
گزینه 3 بدلیل جناغی بودنش صدرصد غلطه.
تو خیلی کتابا قوس رو اون طور می کشن وگرنه این فرم کمانش زده رو که دوستان کشیدن رو تو هیچ کتابی پیدا نمی کنین.

memare iran

عضو جدید
مهم نیس عزیزم
ذهنتو درگیرش نکن... زبان ک مطمئنا بی دقتی بوده
فن هم.. ک دگ من هیچی نگم بهتره ک ... فن همش ریز ریز مچ گرفته... ببین غلطات چیان برو همونارو بخون ... من 3تاشو الان چک کردم ..دیدم واقعا سر کم هوشو حواسی اشتباهی گزینه هارو زدم در صورتی ک جوابو بلد بودم... تاریخ هم ک اگه کم شدی نگران نباشو فقط ب مرورات ادامه بده

همش از بی دقتی بوده همه ش واینکه میدونستم دقیقا سوال از کجا وکدوم کتابه اما غلط رو زدم
چیکارکنم حالا

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
13 تا!!!

به این نتیجه رسیدم که وقتی تشکرا تموم میشه به ازای هر تشکری که واسه ت میزنن یه تشکر به تو اضافه میشه.......:smile:

mitra2470

عضو جدید
همش از بی دقتی بوده همه ش واینکه میدونستم دقیقا سوال از کجا وکدوم کتابه اما غلط رو زدم
چیکارکنم حالا
این یعنی اون همه خوندنی که میگی تا نصف راهو رفتی و تشخیص دادی سوال مربوط به کجاست و به مرور نیاز داری که اصلشه.یعنی خوب خوب باید مطالبو جا بندازی واسه خودت

memare iran

عضو جدید
این یعنی اون همه خوندنی که میگی تا نصف راهو رفتی و تشخیص دادی سوال مربوط به کجاست و به مرور نیاز داری که اصلشه.یعنی خوب خوب باید مطالبو جا بندازی واسه خودت

آره راست میگی باید مرورکنم این غلط ها برا اینه که سرجلسه هی تحلیل میکنم ودر نهایت غلط انتخاب میکنم

معمارباشی

عضو جدید
به این نتیجه رسیدم که وقتی تشکرا تموم میشه به ازای هر تشکری که واسه ت میزنن یه تشکر به تو اضافه میشه.......:smile:
خیر ...
شما هر 24 ساعت 30 تا دونه تشکر می تونید مصرف کنید ! اگه قبل از 24 ساعت تعداد تشکراتتون تموم شده باشه باید صبر کنید تا اولین تشکرتون از این محدودیت زمانی خارج بشه تا اجازه داشته باشید دوباره تشکر کنید !!!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابااااااا مهندددددددددددس خخخخ
چیکارکنم حالا
اصلا نگران نباشو بجای غصه... ذهنتو متمرکز کن... ب کم کردن غلطها
ی کاری کن... سوالو ک میخونی زیر چیزی ک میخواد خط بکش... یا مثلا میگه فلان چیز نمیباشد خط بکش..بعد گزینه هارو بنویس.... یعنی بگو این هست ...این نیست...قشنگ بنویساااا... اینجوری خطای چشمی و بی دقتی کمتر میشه
جواب داده... من هر آزمون 30 تا غلط داشتم... این آزمون 10تا

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیر ...
شما هر 24 ساعت 30 تا دونه تشکر می تونید مصرف کنید ! اگه قبل از 24 ساعت تعداد تشکراتتون تموم شده باشه باید صبر کنید تا اولین تشکرتون از این محدودیت زمانی خارج بشه تا اجازه داشته باشید دوباره تشکر کنید !!!

اشتبا میکنین معمار باشی من اینم تست کردم تو همین 1 ساعت 3 بار تشکرام تموم شد تشکر گذاشتن برام دوباره اضافه شد :)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیکارکنم حالا

خوب این که سوال واست آشناس و غلط میزنی یعنی تسلطت کمه تو اون مبحث ...بهترین کار اینه که سریع تصاویر کتابایی که قبلا خوندی و یه مرور بکنی ... در ضمن شک داری نزن ... سوالا رو چک کن ببین که اون سوالا رو که اشتباه زدی با شک ززدی یا اطمینان...ضعفات دستت میاد ...در ضمن سر کنکور اصلی طوریه که آدم خیلی محتاط تر میشه و کمتر غلط میزنه... مثلا من خودم پارسال 2 سوال خیلی ساده فن رو از بس ساده بود فک کردم یه نکته داره که من نمیدونم نزدم:Dخلاصه فقط و فقط مرور باعث میشه تسلطت به مباحث بیشتر بشه ...در ضمن اصلا نباید با این درصدا و آزمونا نه نا امید نه امیدوار شد پس به این توجه کن که ضعفات چی بوده به خوندنت ادامه بده;)

memare iran

عضو جدید
بابااااااا مهندددددددددددس خخخخ

اصلا نگران نباشو بجای غصه... ذهنتو متمرکز کن... ب کم کردن غلطها
ی کاری کن... سوالو ک میخونی زیر چیزی ک میخواد خط بکش... یا مثلا میگه فلان چیز نمیباشد خط بکش..بعد گزینه هارو بنویس.... یعنی بگو این هست ...این نیست...قشنگ بنویساااا... اینجوری خطای چشمی و بی دقتی کمتر میشه
جواب داده... من هر آزمون 30 تا غلط داشتم... این آزمون 10تا

من تو کنکور کارشناسی هرچی شک داشتم نمیزدم ..الان این 10 تا آزمون مرکز که دادم ترسم از آزمون ریخته هی میگم اینکه آزمایشیه همه رو جواب میدم وغلط میشه
باشه حتما کاری که گفتی انجام میدم ممنونم

• Like
واکنش ها: imah
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا