زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا تورو خدا به داد من برسییییییییییییییییییییییید چرا من انقد درصد منفی می زنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟///تورو خدا یه راهکاری بهم بگین ..اگه اینجوری بزم سر کنکور فک کنم مجاز هم نشم................... :cry:
درصدای امروز مرکزم:فن و تاریخ رو از بس منفی زدم اصلا روم نمی شه بگم:crying:
منظر:45
درک:47
زبان:20(همش درصد منفی:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یه سوال سخت بود خدایش خوب جواب دادی اینم روحیه;)
آورین

memare iran

عضو جدید
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا تورو خدا به داد من برسییییییییییییییییییییییید چرا من انقد درصد منفی می زنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟///تورو خدا یه راهکاری بهم بگین ..اگه اینجوری بزم سر کنکور فک کنم مجاز هم نشم................... :cry:

دوستان الان به من در همین ضمینه راهنمایی کردن همون ها رو بخون
خلاصه ش هم شد اینکه دوره کن دوره... شک دار هارو هم نزن مجبور که نیستیم جایزه هم نمیدن اگه همه رو جواب بدیم پس شک دار هارو نمیزنیم

sheelan

عضو جدید
بچه ها می شه به منم روحیه بدین !!! من تازه شروع کردم به خوندم ... سوت بلبلی !!! ... خدا کنه تا اخر هفته برسم یه نگاه به جزوه هام بندازم ! اصلا من موندم به چه هدف و انگیزه ای امسال ثبت نام کردم :دی

عزیزم منم مثل توام و تازه شروع کردم،کل دی ماهو درگیر امتحانا بودم،ولی الان که تست میزنم میبینم خیلی از مطالب یادمه...نگران نباش...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الانم بخند تا دنیا ب روت بخنده و ذهنت آروم شه

معمارباشی

عضو جدید
اره خدا روشکر خیلی چیزا از پارسال هنوز یادمه ... ولی خیلی چیزا هم یادم رفته ... بهر حال هر چه باداباد ... تیر مفت گنجشک مفت .. ببینیم چی می شه :)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا 4؟؟؟ داره میگه زمستان سرد..تو منطقه گرم ومرطوب زمستان سرد نیست

چون الان همه ی گزینه هارو گفتیم...طبق معمول ک همیشه گزینه اون چیزی میشده ک ما نمیگفتیم ... پس میشه 5

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا ما رفتیم ی کم تاریخ بوخوریمو بیایم...

همزادام ک بیدارن ... اونایی ک سرشب میخوابن...شبتون بخیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا