اره 2 ایوان.قبلا تو یکی از سوالای کنکور دیده بودم.میگردم میگم تو کودوم بود.الان هم سرچ کردم تو نت اینجا هم نوشته 2 ایوان که !!!
آخه همه بین 1 و 3 ایوان شک داشتن
اره 2 ایوان.قبلا تو یکی از سوالای کنکور دیده بودم.میگردم میگم تو کودوم بود.الان هم سرچ کردم تو نت اینجا هم نوشته 2 ایوان که !!!
بچه ها اینو من خیلی پیش هم پرسیدم تو جزوه نسیم هم گفته یک ایوانی در خقیقت همونه که به فضای پشتی منتهی میشه و دو تا دیگه ایوان محسوب نمیشه2ایوان؟
صفحه 105 سبک شناسی توی شکل 3 ایوان مشخص کرده...در توضیحش نوته ترکیبی از ایوانهای ردیفی که در پشت یک ایوان فضای کوشک مانندی دیده میشود...
بچه ها اینو من خیلی پیش هم پرسیدم تو جزوه نسیم هم گفته یک ایوانی در خقیقت همونه که به فضای پشتی منتهی میشه و دو تا دیگه ایوان محسوب نمیشه

اگه جزوه ای از نسیم دارین تو ارسن جام کسی که جزوه رو نوشته اشتباه فضاهارو مشخص کرده مثل گنبد سفید و مسجد کرمانی و غیره........پیر نیا (با تمام احترامی که براش قائلم )به نظرم اشتباه گفته کما اینکه یه سری از حرفاش رد شده تو سالای اخیرآره به نظر منم 1 ایوان درسته.اما پیرنیا اینجوری گفته....![]()
صددرصد اشتباست...منظورش آذری بوده حتما.اصلا سمرقند پایتخت تیموری بوده...بچه ها نسیم معمولا حرفهای دکتر متدین رو منعکس کرده و میدونیم متدین ارجحیت داره تو معماری اسلامی اگه سوالای سالای پیش رو بررسی کنین
یه سوال شروع گنیدهای دو پوسته گسسته مگه پیرنیا نگفته از برجهی خرقان که میشه رازی و لی متدین و متعاقب اون نسیمم گفته از ایلخانی یعنی آذری کدومش درسته؟
بعد یه متنی هست تو سبک شناسی که فک کنم اشتباه چاپیه صفحه 254 که گفته ایوانها و سردرهای بلند مال خراسانیه و بخصوص این جمله که فاصله چکاد بویزه در خراسانی در سمرقند و بخارا آچنان بلند است که غیره
اولا خراسانی ساده بوده و مردم وار در ثانی خراسانی تو سمرقند بنایی نداشتن هر چی هس مال تیموریه
بچه ها نسیم معمولا حرفهای دکتر متدین رو منعکس کرده و میدونیم متدین ارجحیت داره تو معماری اسلامی اگه سوالای سالای پیش رو بررسی کنین
یه سوال شروع گنیدهای دو پوسته گسسته مگه پیرنیا نگفته از برجهی خرقان که میشه رازی و لی متدین و متعاقب اون نسیمم گفته از ایلخانی یعنی آذری کدومش درسته؟ من دو جور برداشت کردم : اول اینکه شروعش از خرقان و تو ایلخانی خیلی ازش استفاده کردن دوم اینکه اگه دقت کنین گنبدهای خرقان آنچنان گسستم نیس ها؟؟؟؟؟؟؟خیلی نزدیکه به دو پوسته پیوسته
بعد یه متنی هست تو سبک شناسی که فک کنم اشتباه چاپیه صفحه 254 که گفته ایوانها و سردرهای بلند مال خراسانیه و بخصوص این جمله که فاصله چکاد بویزه در خراسانی در سمرقند و بخارا آچنان بلند است که غیره
اولا خراسانی ساده بوده و مردم وار در ثانی خراسانی تو سمرقند بنایی نداشتن هر چی هس مال تیموریه
نظرت راجع به برجهای خرقان چیه؟؟صددرصد اشتباست...منظورش آذری بوده حتما.اصلا سمرقند پایتخت تیموری بوده...
نظرت راجع به برجهای خرقان چیه؟؟
بچه ها لطفا به این تستا با توضیح جواب بدید ممنون میشممشاهده پیوست 189932
سوال 1 گزینه 4 میشه...تو نقطه A توی نمودار خمش یه پرش داریم،پس تیر طره هست. و در نقطه Bتو نمودار برش یه پرش داریم پس باید در این نقطه بار متمرکز داشته باشیم.اینکه نمودار خمش مورب و برش افقی هست نشان دهنده بار متمرکزه.
سوال 2 تیکه گاهش واشضح نیست واسم... اما مفصل Cیعنی 1 شرط به معادلات اضافه میشه...یه نکته هم بگم که ما ناپایدار نامعین نداریم اگه جایی دیدید گزینه را حذف کنید..
فقط بگو که تکیه گاه پایین صلبه یا مفصل یا گیر دار؟
آره عزیزم الان شکلشو نگاه کردم تکیه گاهشو دیدم پس متقارب نیست....ممنون من سوال 2 رو بیشتر مشکل داشتم سوال 35 سال 87 هنر ساخته....درمورد قاب ها پایداری و معینی چجوری مشخص میشه؟ میشه یه توضیح کوچولو بدید ممنون میشم خیلی![]()
سوالات جدید از کتاب های جدید!
تالیفی خودمه!
1-برج torso با استفاده از چه نوع فرآیندی طراحی شده است؟
![]()
1-کاستنی
2-مدولار
3-جذب کننده
4-تغییر شکل زنجیره ای
.
2-یکی از مهم ترین مشکلات برج ultima tower چه می باشد؟
![]()
1-غیر آیرودینامیک بودن برج
2-بد فرم بودن نما
3-پدیده مکش
4-سخت کننده کم در تراز پایه هر طبقه
.
3-برج تصویر زیر چه نام دارد؟
![]()
1-vertical city
2-bionic tower
3-fog tower
4-eco tower
من هم این کنکاش رو دیده بودم و هترا رو 3 ایوانی گفته بود ، بعد دیدم تو نسیم عسگری 1 ایوانی گفته ، فک کردم کنکاش اشتباهه و پیغاممو ویرایش کردم وگرنه من 3 ایوانی زده بودم.
اشتباه نکنید هم کتاب سبک شناسی هم جهان زارعی 3 ایوانه اعلام کرده کاخ هترا رو ...بهنظرم نسیم اشتباه گفته...دیگه از این واضح تر ک تو عکس شماره زده و گفته 3 ایوانه؟؟؟به غیر جزوه به من کتابی معرفی کنید ک این عکس رو نقض کنه....ننمیخوام نه شما اشتباه یاد بگیرید نه من....
مرسی از راهنماییتون...عالی بود....
ولی برای زیر زمین طبق نکته آخر محاسبه نمیشه؟؟؟یعنی ما اطراف زیرزمین اگه خاک کوبیده نبود جز محاسبات میاریم ...اگه خاک کوبیده بود فقط اون قسمت باقیمانده رو لحاظ میکنیم...درسته؟؟؟؟
جواب ها
این دو تا مقطع ماله کجاها می باشند؟
![]()
1-مسجد امام اصفهان!تومقطع ها به مناره ها و گنبدها و ارتفاع اون ها نسبت به رواق ها دقت کنین.مسجد امام=4ایوانی-4مناره-3میانسرا-3گنبد
2-حرم مطهر و برش از حرم خانه!از این هم تابلوتر!!!!!!!!!به مناره هاش و گنبدش دقت کنین.
مقطع های مساجد امیر چخماق - مسجد شیخ لطف الله - 4 باغ اصفهان - مسجد جامع اصفهان - مسجد اردستان - مسجد جامع قزوین و .... رو بلد باشین.
................................................................................................................................................
1-برج torso با استفاده از چه نوع فرآیندی طراحی شده است؟
![]()
1-کاستنی
2-مدولار
3-جذب کننده
4-تغییر شکل زنجیره ای
.
2-یکی از مهم ترین مشکلات برج ultima tower چه می باشد؟
![]()
1-غیر آیرودینامیک بودن برج
2-بد فرم بودن نما
3-پدیده مکش
4-سخت کننده کم در تراز پایه هر طبقه
.
3-برج تصویر زیر چه نام دارد؟
![]()
1-vertical city
2-bionic tower
3-fog tower
4-eco tower

بچه ها لطفا به این تستا با توضیح جواب بدید ممنون میشممشاهده پیوست 189932
2 تا برج بیونیک هست!نکته اش هم همینه!یکی اون شانگهای با شمع درختی و این هم یه جای دیگست.عاغااا برج بیونیک مگه اون نیست که تو شانگهای چین هست؟صفحه 119 مجتبی فاطمی؟من این سوالو با رد گزینه زدم![]()
سلام.
یکی از دوستان چند روز پیش یه فایلی فایل پی دی اف از سینا شریفی که تماما فایل تعدادی سوال بود قرار داد، در حال حاظر من نمی دونم محل لینک آن فایل کجاست؟
کسی از دوستان که دانلود کرده ممنون میشم لینکش رو برام بزاره...ممنون.

ماها داریم میگیم 3 اونوقت تو می گی 1 یا 2!کلا اونو هترا رو ولش کنیم که هر منبع یه چیز میگه!کنکور 90 سوال اومده بود که کدوم دوره بنای 2-3-4 ایوانی داشته؟
عصر کنکاش جواب داده بود پارتی چون:
نسا:3ایوانه
هترا:2 ایوانه
آشور:4 ایوانه
من شک کردم،اخه کتاب 3 شماره زده.
زارعی نوشته نما 2 ایوان بزرگتر دارد که این 2 تا سقف تاق آهنگ داره. گفتم شاید به خاطر اونه .ولی به نظرم منطقی نمیاد
نسیم هم که گفته 1
الان شما به نتیجه رسیدین که بگیم چند ایوانست؟!!!![]()
ماها داریم میگیم 3 اونوقت تو می گی 1 یا 2!کلا اونو هترا رو ولش کنیم که هر منبع یه چیز میگه!

من کجا زدم؟دوست من!ببخشید خب چرا میزنی!!![]()