بچه ها p.p فعل read چی میشه؟
همون read??????
همون read??????
آخه عزیزم چرا منو نمیشناسی الکی اسم روم میزاری...من دختر مرحوم پیرنیا هستم...و دختر عموی زن دایی مامانمم زهرا جونه....(منظورم قیابکلو...)تازه دوست پسر خودمم پسره متدینه...یعنی تاریخ راحت 100زدم امسال....![]()
بقیه دوستان هم خود سازمان سنجشن
![]()
بله شما هم طباطبایی هستین!
پس من چی؟؟؟؟؟چرا منو نمیگید !!؟؟چرا فراموش کردید آخه چرا!!!
شخصیت واقعی منم فاش کن بذار همه بدونن ...ای بابا همش خودشونو میگن..بگمم کیم !!بگمممممم
اسكل جونا! من مهدى حجتم! سوالاى درك زير دست منه! 
آره. Put let cut اينا هم همين طوربچه ها p.p فعل read چی میشه؟
همون read??????
منم باید اعتراف کنم که پروفسور گلابچی هستم!
عارفه هم نسیم عسگریه!
سجی هم دکتر سروش نیا می باشد!
پویان هم سینا شریفیه!

سوال منو جواب بدين تا بعدشم يكم دعواتون كنم سر زبان! آفرين!بچه ها اين نورد سرد و گرم چه فرقى دارن با هم؟؟ از كجا ميشه تشخيصشون داد؟؟

بچه ها اين نورد سرد و گرم چه فرقى دارن با هم؟؟ از كجا ميشه تشخيصشون داد؟؟
تو حجتی؟از نزدیک 70 سال سن داشت و مرد بود !!!!!!اسكل جونا! من مهدى حجتم! سوالاى درك زير دست منه!
![]()

هییی الهی الهی درکتون میکنم اینا همشون اثرات درس خوندن زیادیهتو خودت از همه شلوغ تریااااواقعا از شما بعیده!من که سال 75 فوق دکتری خودمو گرفتم و اومدم ایران،فرهنگ اون موقع بیشتر از اینجا بود!
البته الان به سروش نیا و عسگری می گم بیان و به وضع سروسامان بدن!![]()
بچه ها اين نورد سرد و گرم چه فرقى دارن با هم؟؟ از كجا ميشه تشخيصشون داد؟؟

بچه ها من اینارو خوندم تا حالا..درک رفتار سازه.سازه در معماری.مبانی سازه برای معماران..جزییات ارتقا دهنده..فن آوری نوین...نانو..ساختمانها چگونه عمل میکنند.سیستم های ساختمانی آینده.آرکی تایپی.4 تا فیزیک ساختمان بعلاوه تاسیسات سلطاندوست.طراحی لرزه ای.تکنولوژی معماری و فصل 3 ساختمانهای بلند.معماری دیجیتال .ساختمانهای فولادی و بتنی ابستایی عصر کنکاش.جزوه سروش نیا.طبیعت منبع الهام. معمار مهندس ساختار و نمونه موردی های استاتیک و مقاومت.بعلاوه چند تا جزوه دیگه برای فن خوندم
برای تاریخ : چند تا مجله و مقاله.سبک شناسی پیرنیا و جزوه نسیم عسگری.جروه متدین 1.جهان زارعی..بانی مسعود.جزوه کامل نیا.معماری غرب قبادیان..از زمان و معماری و معاصر عصر کنکاش رو خوندم
برای درک کتاب عسگری و مشق معمار با تستای چند سال اخیر.برای منظر کتاب عصر کنکاش رو خوندم
تا الان اینا رو دو دور خوندم.به نظرتون اضافه کنم یا همینهارو مرور کنم.راستی برای زبان 504 و تافل رو خوندم..ممنون میشم جوابمو بدین
تو آرمونای جامع معمولا به غیر از فن که بالای 60 میزنم باقی درصدام متوسط بین 50 تا 60 هستش به نطرتون میتونم با همچین درصدی رتبه خوب بیارم؟؟
مسئولین رسیدگی کنن دیگه!!!!!

در نورد سرد پروفیل های فولادی گالوانیزه به وسیله پرس کردن ورق ها بریده میشه و نورد این ورق ها توسط مجموعه ای از غلتک ها ساخته میشه
نورد گرم شمش های فولادی از کارخانه فولاد سازی به کارخانه نورد منتقل میشه و آنجا طی مراحلی با حرارت دادن و نورد در درجه حرارت بالا به نیمرخ و شکل های مورد نظر تبدیل میشه
تمام اتصالات نورد سرد پیچ و مهره هستش در نورد گرم علاوه بر پیچ مهره جوشکاری هم میکنن که سرعت کار در نورد سرد بیشتره
نورد سرد امکان ساخت مقاطع با هر اندازه ای بر اساس نیاز طرح وجود داره ولی در نورد گرم طراح باید از مشخصات مقاطع ساخته شده موجود تبعیت کنه
چون مقاطع نورد سرد ضخامتشون کم هستش بار کمانشیش از بار کمانشی فولاد نورد گرم کمتر است
سیستم سازه ای فولاد نورد گرم یکی از متداول ترین روش های اجرای سازه با طبقات متعدد هستش و رفتار این سیستم در برابر زلزله بخاطر انعطاف پذیر فولاد بسیار مطلوب است و در برابر آتش رفته رفته که مقاومت فولاد کم میشه در 500 تا 600 درجه ساختمان فرو میریزه
سیستم نورد سرد در پروژه های انبوه سازی استفاده میشه بعدشم بیشتر از 2 طبقه با این روش انجام نمیشه در بلند مرتبه سازی هم برای سبک بودن سازه ساختمان دیواره های داخلی از سیستم نورد سرد استفاده میکنن
.........خب تفاوت هاشون زیاده
سمانه جان توضیحات کافی نبود بگو .
نورد سرد مگه 5 طبقه نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یا من قاطی کردم

نحوه تشخیص مقطع نورد سرد از نورد گرم:
اگه 2 تا مقطع رو بذاری جلوت ،توی مقطع سرد میتونی قلمتو بذاری یک سرش و بدون اینکه از کاغذ جداش بکنی به سر دیگش برسی ولی توی نورد گرم نمیشه
من خودم همیشه اینجوری متمایزشون میکنم![]()
مرسی ترنج
منم خیلی این مدت تو خوندن کوتاهی کردم وبرنامه جانبی وکار برا خودم چیدم اما الان دارم میخونم دیره اما میدونم میشه...فقط بین جزوه ها ومنابعی که دارم موندم که بیشتر براکدوم وقت بزارم