زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

ملت از صب بیحدارن دارن درس میخونن انوقت من الان شروع کردم ..چی میشد منم صبا بیدار میشدم یعنی،میتونستم بیدارشم
امروز انشالاه هه ه ه میخام معماری جهان زارعی مرور کنم با دو فصل از درک رفتارسازه و تموم بشه ..سجی،جان من چون برنامه خوبی ندارم نتوتستم راهنماییت کنم میبینیت ک کند پیش میرم اما من هرچیزی تا الان مرور کردم از دوباره خوندم واقعا یادم مونده اما چون فک کنم تو قبلنا بهتر از من خونده باشی شاید لازم نباشه همشو بخونی
تو قسمت جزوه ها سه پارت برای ساختمانهی بلند گذاشتن اونا فصل 3؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ملت از صب بیحدارن دارن درس میخونن انوقت من الان شروع کردم ..چی میشد منم صبا بیدار میشدم یعنی،میتونستم بیدارشم
امروز انشالاه هه ه ه میخام معماری جهان زارعی مرور کنم با دو فصل از درک رفتارسازه و تموم بشه ..سجی،جان من چون برنامه خوبی ندارم نتوتستم راهنماییت کنم میبینیت ک کند پیش میرم اما من هرچیزی تا الان مرور کردم از دوباره خوندم واقعا یادم مونده اما چون فک کنم تو قبلنا بهتر از من خونده باشی شاید لازم نباشه همشو بخونی
تو قسمت جزوه ها سه پارت برای ساختمانهی بلند گذاشتن اونا فصل 3؟؟؟؟
من کتابشو قبل از اینکه بچه ها فایلشو بزارن خریدم ولی همون سه پارت کافیه

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جمله های دیشب..

جمله های دیشب..

-خداوند هیچ قفلی را بدون کلیدش خلق نمی کند و هیچگاه مشکلات را بدون راه حلشان سر راهتان قرار نمی دهد . به او اعتماد کنید

-قدر عزیزانی که در زندگی تان هستند را بدانید چون هیچگاه نمی دانید چه وقت دیگر کنارتان نخواهند بود

-بزرگترین آزمون ایمان زمانی است که آنچه را می خواهید بدست نمی آورید،با این حال قادرید بگویید : خدایا شکرت

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عملکرد زیگورات در ارگ سارگون چیه؟؟؟
مهمترین بنای بابل جدید کدام است؟ نین ماه دروازه ایشتار برج بابل جدید؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
معبد. دروازه ايشتار

منم دقیقا مثل تو فک میکردم اما تو آزمونای سنجش نوشته برای اولی نمازخانه قصر ،برای دومی نین ماه.
دومی از کتاب زارعی پیدا کردم ک نین ماه مهمترین
برای اولی اینطور استدلال کردم چون معبد هستش و مردم اونجا ب نیایش با بت ها مشغول بودن شبیه نماز خانه های ماست ..خوب شد پس گفتم حدقل توام ک مثل من فک میکردی

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم دقیقا مثل تو فک میکردم اما تو آزمونای سنجش نوشته برای اولی نمازخانه قصر ،برای دومی نین ماه.
برای اولی اینطور استدلال کردم چون معبد هستش و مردم اونجا ب نیایش با بت ها مشغول بودن شبیه نماز خانه های ماست ..خوب شد پس گفتم حدقل توام ک مثل من فک میکردی
اوههه. خوب شد نوشتي اينجا. منم دقيقاً فكر مي كردم معبد و ايشتار مي شه. ولي اينكه نوشته نمازخانه يكم مسخره به نظر مياد. ولي مرسي :)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه میخوای 100 بزنی بخون...اما اگه هدف قبول شدن خیلی سخت خودتو درگیر خوندن نکن....
عارفه این امضاتو نمیخوای عووض کنی(13-18تا21)-ضمایرموصولی-تافل(11-14تا18)-فیزیک3(ف6-4)-فیزیک 4(ف3)فیزیک1(5-8)فیزیک2(ف6-7-8)
-تاسیسات مکانیکی(از اول تا 120)نمودارها-ارتقادهنده(ف2-4)-سازه های فشاری خرپایی و زلزله-طراحی بتنی-ساختمان چکونه عمل میکند-نانو(ف7-8-11-10-12)-پارچه های کششی(6)-معماری جهان(قرون وسطی-روم-اتروریا)مدرن متعالی متاخر-معماری ایران (صدر-آل زیار تا مغول-مقابر و آرامگاه ها)-منظر(2تا9باغهای باستانی)-(مشق معماری تا صفحه)

بچه ها شیراز پس از مدت ها داره برف میاد .خییلی خیلی زیباست....:heart:
خسته نباشید. 3ساعت....;)
منم سه ساعت چه خوب................پس برم یه خبر از دوستای شیرازیم بگیرم آخه همیشه اذیتشون میکردم و می کفتم کاکوی برف ندیده:D حالا دیگه برف دیدن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم سه ساعت چه خوب................پس برم یه خبر از دوستای شیرازیم بگیرم آخه همیشه اذیتشون میکردم و می کفتم کاکوی برف ندیده:D حالا دیگه برف دیدن[/QUOTE]
آقا سجی نظرت چیه ک تو بهمن ماه صبا ک آزموناس سال پیش میزنم بعدظهراشم آزمونای مرکز هنرساخت این ور اور بزنم ؟؟میدونی همس فکرم میره ب آزمونا ک پرینت گرفتم میگم اینارو کی میزنم!!
اما اینکه پس دو هفته بهمن یعنی کتاب نخونیم ؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجی;7179312 منم سه ساعت چه خوب................پس برم یه خبر از دوستای شیرازیم بگیرم آخه همیشه اذیتشون میکردم و می کفتم کاکوی برف ندیده:D حالا دیگه برف دیدن[/QUOTE گفت:
آره.اینجا چند سال بود اصلا برف ندیده بودیم.دیشب ساعت 12 همه ریختن تو خیابون...:D
فصل 5 و دو فصل آخره مبانی سازه حذفه؟:redface:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته ک من بیدار شدم اما درس ک نخوندم...کلیدهای آزمون نظام اومد داشتم اونها رو چک میکردم...اگه خدا بخواد هر 2 تاشو قبول شدم...:)و سال بعد فقط وقتمو میزارم سر ازمون طراحیش...خدایا شکرت...میگن تا 3 نشه بازی نشه...خدایا سومین آزمون...آزمون ارشده ...کرمتو امیدوارم کمکم کنی این مدت همه انرژیمو بزارم و اینم قبول بشم...
وااااااااااااای ک چقدر خوشحالم....:D
بابا ایول عارفه ،دمت گرم ببینم سومی را دیگه تهران قبول میشی یا نه ،واقعا خوشحال شدم انشاله که همیشه خوش خبر باشی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ارزوی مرگ نکردم ک:D مرده متحرکم
بابا دیگه شور هیجانش دراومده اخه، خودت بگو مهندس همیشه مشغولیم دیگه، شرایط یکنواخت شده،نشده؟؟
ولی باشه میرم که فردا بهتر باشم ،شاید!

ببین معماری همیشه شور و هیجانش داره سخت نگیر این نیز بگذرد

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه این نمیگم...چون بچه ها ارشدرو بدن ...دیگه این باشگاه نمیان و من تنها میشم.......:cry:

عارفه نگران نباش من یکی که دیگه همیشه هستم نگران نباش
برا بعد ارشد هم یک برنامه جور میکنیم که همه بیان دوباره

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره.اینجا چند سال بود اصلا برف ندیده بودیم.دیشب ساعت 12 همه ریختن تو خیابون...:D
فصل 5 و دو فصل آخره مبانی سازه حذفه؟:redface:

دوفصل آخر مبانی سازه رو میدونم حذفه ..سازه رو نمیدونم
بچه ها علی عسگری طراح سوال کنکوره؟؟؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها گروه ده و دادائیسم رو کسی میتونه توضیح بده؟

اوهم
گروه 10 (team X)
در سال 1959 میلادی گروه 10 به رهبری معمارانی مانند آلدو وان ایک و هرمان هرتز برگر برای رهایی از ملال معماری عملکرد گرا ، پایان سیام را مطرح کردند. اعضای گروه 10 از کنگره سال 1953 میلادی اعتراض ها و مخالف های خود را نسبت به جریان های معماری ، به ویژه معماری عملکردگرا مطرح ساختند و بیشتر در دو گرایش تقسیم می شدند : یکی بروتالیست هایی مانند پیتر و آلیسون اسمیتسون و دیگری معماران ساختارگرایی مانند آلدو وان ایک . از دیگر اعضای فعال این گروه جیانکارلو دیکارلوی ایتالیایی بود . معماران دیگری مانند رالف ارسکین سوئدی نیز بعدا به این جمع اضافه گردیدند.توجه عمده گروه 10 به الگوهایی رفتاری کهن (کهن الگوها ) و تاثیر آن در معماری معطوف بود از دیگر جریان های مهم این دوران جریان ساختارگرایی بود . نسل گروه 10 ،معماران جوانی به شمار می رفتند که به دنبال گونه ای تجدید حیات برای معماری مدرن بودند. گروه 10 بیشتر نمونه های مطالعاتی و تحقیقی را در حوزه معماری وارد نمودند و بسیاری از آن ها تحت عنوان ساختار گرایی ،نمونه هایی از عقاید خود در حوزه ساخت معماری را نشان دادند.

و اما مکتب دادائیسم :
دادا نهضتی بین المللی بود قیامی علیه تمامی مظاهر هنر که زاییده نا امیدی و اضطراب و هرج و مرج که از خرابیها و آدم کشی و بیداد جنگ جهانی اول حاصل شد مکتبی طغیانی بر ضد هنر و اخلاق و اجتماع و جلوه ای از مخالفت سر سختانه با سنت و هنر اروپایی است .
عنوان دادائیسم به معنای اسب چوبی بچه ها است که بر حسب تصادف از یک واژه نامه آلمانی فرانسوی انتخاب شد که گویای خصلت خود ستیزی و پوچ گرایی آن است . دادا یعنی آفرینش در عین ویرانگریی دادا با هر چیز حتی دادائیسم مخالف است .
مکتب دادائیسم با شاعران آغاز شداگر با دید مثبت به این مکتب بنگریم هرچند ویرانگر و تصویر شکن بودند اما همه اعمالشان همراه نشاط زندگی نیرومند بود و امید رسیدن انسانیتی بهتر
دادا مقدمه ای بود بر همه تحولات مهم قرن 20
روش هنری دادائیسم استفاده از اشیا آماده نقشه های چسباندنی و بی معنی و اشیا داخل جو آب و سطلهای آشغال به عنوان مصالح کار هر چیزی را تکه تکه کرده و سپس بصورت نامنظم کنار هم چیده می شد.
از نمونه های مهم آثار دادائیسم : پرده منالیزای داوینچی که در اثر چاپی آن با ریش و سیبیل توسط دوشان انجام شد

بله اینطوریاس

آخرین ویرایش:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی جزوه برای درک معماری از مرکز نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شمال واقعی و جغرافیایی ،اینها تعریفش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب شما برای برنامه ریزی اقا سجاد:
من بستگی داره چه درسی باشه واسه هر کدوم یک برنامه را دارم با توجه به میزان مطالعه ام و پیش زمینه که از هر درسی دارم ،خب من خیلی کم خوندنم نسبت به شما مثلا من معماری ایرانی را نخوندم خب برا تاریخ ها سعی میکنم همزمان با هر درسی که میخونم از جزوه یک نگاه هم کنم به کتاب و برگه هاش ورق بزنم که شماره صفحات یا به عبارتی ترتیب مباحث توی ذهنم درست نقش به بنده ،اخه من اگه ترتیب ها توی ذهنم درست باشه موفقیتم بیشتره،مثلا من دیروز نشستم معماری قبل ایران خوندم امروز که بخوام خراسانی را بخونم اول اون قبلی را مرور میکنم بعدش شروع به مرور جدید میکنم ،در ضمن بسته به اینکه چقدر از مطالب یادمه روخوانی میکنم خب وقتی میخوندم گاهی اطراف صفحات کتابم یک نوشته هایی نوشتم از خلاصه کتاب پ همونا را میخونم ،بعضی از مباحثکه اهمیت داره بیشتر یک روخونی سریع میکنم مثلا امروز داشتم فصل جدید فیزیک2 را میخوندم برا اولین بار خب فصل قبلی را که مرور سریع کردم ، خب به خودم گفتم که طراح که بیکار نیست بیاد مثلا بگه توی لایه اتمسفر چه گازهایی با چه سرعتی یا ریز از باد ها خب اونایی که مهم بود خوندم اونایی که چندان مهم نبود تیترش را خوندم
برا درک رفتار هم که میخوام مرور کنم اول یک دور کل فصل ها و صفحات میبینم با اسم فصل ها بعدش میخوام مرور کنم
من یک سری جزوه دارم که باید بخونم خب با توجه به هر مبحث که بخونم برا تثبتش یک نگاه به اونا هم میندازم در واقع انگار دوبار برا م مرور میشه این کار میخوام برا تاسیسات مکانیکی و تنظیم و صوت و نور انجام بدم
من عادت دارم همه چیز روخوانی کنم نه حفظ چون حفظ کنم 2دقیقه بعد یادم رفته ،روخوانی الکی هم نه ها باید بفهمش ،وقتی بخونم به این فک نمی کنم که تاریخ یا سازه یا درک باید سعی کنم همزمان نسبت به همه چیز توی ذهنم منسجمش کنم
این هم کاری که من میکنم ،امیدوارم که موفق باشی
البته خداکنه برسم تموم کنم از امروز سرما خوردیمممممممممم جاتون خالی در حال خوندم .......

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی جزوه برای درک معماری از مرکز نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شمال واقعی و جغرافیایی ،اینها تعریفش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شمال جغرافيايى كه همينه كه بلدى ديگه. ثابته. شمال واقعى يا مغناطيسى هم محور مغناطيسى زمينه كه مى چرخه و جا به جا مى شه. محورش اختلاف داره با محور شمال جنوب جغرافيايى الان طرفاى ايسلنده شمال واقعى.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوهم
گروه 10 (team X)
در سال 1959 میل.................. های چسباندنی و بی معنی و اشیا داخل جو آب و سطلهای آشغال به عنوان مصالح کار هر چیزی را تکه تکه کرده و سپس بصورت نامنظم کنار هم چیده می شد.
از نمونه های مهم آثار دادائیسم : پرده منالیزای داوینچی که در اثر چاپی آن با ریش و سیبیل توسط دوشان انجام شد

بله اینطوریاس
:w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22::w22:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

اوههه. خوب شد نوشتي اينجا. منم دقيقاً فكر مي كردم معبد و ايشتار مي شه. ولي اينكه نوشته نمازخانه يكم مسخره به نظر مياد. ولي مرسي :)
معبد هنوزم درسته به نظرم همه جا هم نوشته معبد. زيگورات معبده ديگه حالا شايد توجيهى هست كه معبد همون نمازخونه س. كه البته زيگورات به نظرشون خونه ى حقيقى خدا بوده و بت و اينايى به عنوان خدا نبوده اونجا، بلكه خود خدا از آسمون ميومده پايين و اونجا زندگى مى كرده واسه همين همه نمى تونستن تا بالا برن.

ضمنن على عسگرى كجاش طراحه؟!؟! بيخيال بابا، على عسگرى از بچه هاى دانشگاه تهرانه و هم سن منه!!!! الكى هى يكيو گنده ش نكنين! و يا هنوز ارسدش تموم نشده يا تازه پارسال تموم شده.

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

:w25: بازم ؟
راستی من کلا برنامه نداشتم و ندارم لیست درسای که باید بخونم نوشتم زدم دیوار اتاقم البته یه دیوار کامل پر شده . ولی دیگه بسمه میخوام مرور کنم فقط اینکه هر روز 2 ساعت زبان میخونم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
:w25: بازم ؟
راستی من کلا برنامه نداشتم و ندارم لیست درسای که باید بخونم نوشتم زدم دیوار اتاقم البته یه دیوار کامل پر شده . ولی دیگه بسمه میخوام مرور کنم فقط اینکه هر روز 2 ساعت زبان میخونم

نفیسه کلا دو سه روزه تو تاپیک چادر زده!!!!
به افتخار وبگرد معروف نفیســــــــــــــــــــــــــــــــه!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا