زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
در تصاویر حکاکی شده بر سنگ های تخت جمشید،

هیچکس عصبانی نیست!

هیچکس سوار بر اسب نیست!

هیچکس را در حال تعظیم نمی بینید!

در بین این صدها پیکر تراشیده، حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد!

این ها اصالت ما هستند:

مهربانی، خوشرویی، قدرت، احترام، ادب، نجابت
ممنون با جزوه عسگری دارم قبل اسلام میخونم تخت جمشیدو ک خوندم جمله تورو یادم افتاد الان یادداشت کردم خیلی جمله خوبیه آدم احساس غرور میکنه

mitra2470

عضو جدید
مربع بود یادمه تو از شار تاشهر نوشته بود اشکانیان هم ک تابلو دایره ای

مربع بوده ، اتقافا اینم سوال مرمت بوده :D

توی جزوه متدین هم گفته مربع اما صفحه 133 معماری جهان زارعی نوشته دوره ساسانی هم مثل دوره پارتی شهرسازی دایره ای داشت
این شکل مال کدوم کتابه!!!!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی جزوه متدین هم گفته مربع اما صفحه 133 معماری جهان زارعی نوشته دوره ساسانی هم مثل دوره پارتی شهرسازی دایره ای داشت
این شکل مال کدوم کتابه!!!!

من قبل اسلام دارم با جزوه عسگری میخونم حجمش کمه و خوبه نکته های اصلی گفته فک کنم از شار تا شهره اون عکس جون من خودم تو کتابش دیدم ک گفتم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها به نظرتون شهر سازی ساسانی دایره یود یا مربع؟؟؟
[h=2]انواع نظام های شهرسازی دوره ساسانی [/h] به طور کلی شهرهای دوره ساسانی را می توان به دو دسته تقسیم نمود:
1- شهرهای مدور: فیروزآباد/اردشیر خوره و دارابگرد
پیشینه الگو گیری این شهر های گرد از پلان شهر های گرد دوره اشکانی مانند مرو، هاترا «الحضر» گرفته شده است. این نوع پلان شهرسازی اصولا برگرفته از سنت آشوری است که از آن برای ساختن اردوگاه های نظامی بهره می گرفتند. هدف اصلی و به کارگیری پلان گرد در دوره های اولیه ساسانی جنبه های مناسب دفاعی پلان گرد این شهرها مد نظر بوده است.
- شهرهای گرد ساسانی معمولاً مربوط به اوایل سلسله ساسانی و زمان اردشیر است. فیروز آباد «اردشیرخوره/ کوره اردشیر» و دارابگرد دارای پلان گرد، به غیر از فیروزآباد شهرهای دیگری نیز توسط اردشیر ساخته شدند که دارای پلان گرد هستند.
معماری ساسانی صرفاً معماری کاخها نیست، بلکه معماری خانه های مردم و از همه مهمتر معماری آتشگاهها و معابد و بعضی بناهای یادمانی، کاروانسرا، قلعه ها را شامل می گردد​

2-- شهرهای مستطیلی ”‌هیپودام“: بیشاپور، گندی شاپور، ایوان کرخه، سیراف و دره شهر
پیشینه شهرهای هیپودام یا شهرهای مستطیلی شکل به دوره سلوکی بر می گردد. مانند سلوکیه کران دجله است.از جمله دلایل انتخاب این طرح افزایش امنیت در مرزها و ثبات سیاسی در داخل کشور بوده است.

arefeh

کاربر ممتاز
انواع نظام های شهرسازی دوره ساسانی

به طور کلی شهرهای دوره ساسانی را می توان به دو دسته تقسیم نمود:
1- شهرهای مدور: فیروزآباد/اردشیر خوره و دارابگرد
پیشینه الگو گیری این شهر های گرد از پلان شهر های گرد دوره اشکانی مانند مرو، هاترا «الحضر» گرفته شده است. این نوع پلان شهرسازی اصولا برگرفته از سنت آشوری است که از آن برای ساختن اردوگاه های نظامی بهره می گرفتند. هدف اصلی و به کارگیری پلان گرد در دوره های اولیه ساسانی جنبه های مناسب دفاعی پلان گرد این شهرها مد نظر بوده است.
- شهرهای گرد ساسانی معمولاً مربوط به اوایل سلسله ساسانی و زمان اردشیر است. فیروز آباد «اردشیرخوره/ کوره اردشیر» و دارابگرد دارای پلان گرد، به غیر از فیروزآباد شهرهای دیگری نیز توسط اردشیر ساخته شدند که دارای پلان گرد هستند.
معماری ساسانی صرفاً معماری کاخها نیست، بلکه معماری خانه های مردم و از همه مهمتر معماری آتشگاهها و معابد و بعضی بناهای یادمانی، کاروانسرا، قلعه ها را شامل می گردد​

2-- شهرهای مستطیلی ”‌هیپودام“: بیشاپور، گندی شاپور، ایوان کرخه، سیراف و دره شهر
پیشینه شهرهای هیپودام یا شهرهای مستطیلی شکل به دوره سلوکی بر می گردد. مانند سلوکیه کران دجله است.از جمله دلایل انتخاب این طرح افزایش امنیت در مرزها و ثبات سیاسی در داخل کشور بوده است.
یه چی هم خودم اضافه کنم...ک شهرهاشون 4 تا دروازه در چهار جهت اصلی داشتند...محل تقاطع اونها اگه اشتباه نکنم اتشکده بود(اینو یادم نی دقیقا ولی میدونم یه بنایی در اونجا بود)با برج و باروی نیم دایره و ...تا قبل اون برج و باروها مربع و مستطیل بوده...

simin_sm

کاربر فعال
سلام.بچه ها خسته نباشین همگی....یه راهنمایی برای زبان کنین...هر چی لغت میخونم...حتی تست درک میزنم بی فایدس...زبان تخصصی هم اصلا نخوندم:cry:

mitra2470

عضو جدید
سلام.بچه ها خسته نباشین همگی....یه راهنمایی برای زبان کنین...هر چی لغت میخونم...حتی تست درک میزنم بی فایدس...زبان تخصصی هم اصلا نخوندم:cry:
واسه درک ی جزوه توی تاپیک جزوه ها هست "13 مهارت درک مطلب زبان"توصیه میکنم حتما حتما بخونش چون من تاقبلش هرکاری میکردم فایده ای نداشت ولی اون خیلی خوب بود
واسه لغت هم من کلماتی که مثلا چند ماهه میخونم اما خیلی سرسختنو حفظم نمیشه رو ی شیشه (مال این لوح تقدیرا:D)مینویسم دقیقا جلوم گذاشتم که مدام بخونمش.خیلی خوبه دیگه حفظشون میشم.یعد چند روز هم پاکشون میکنم و لغتای بعدیو مینویسم

simin_sm

کاربر فعال
واسه درک ی جزوه توی تاپیک جزوه ها هست "13 مهارت درک مطلب زبان"توصیه میکنم حتما حتما بخونش چون من تاقبلش هرکاری میکردم فایده ای نداشت ولی اون خیلی خوب بود
واسه لغت هم من کلماتی که مثلا چند ماهه میخونم اما خیلی سرسختنو حفظم نمیشه رو ی شیشه (مال این لوح تقدیرا:D)مینویسم دقیقا جلوم گذاشتم که مدام بخونمش.خیلی خوبه دیگه حفظشون میشم.یعد چند روز هم پاکشون میکنم و لغتای بعدیو مینویسم
مرسی عزیزم....چرا زبان این جوریه موقع تست زدن آدم دچار بحران روحی میشه
به نظرم اشتباه کردم رو تخصصی وقت نذاشتم:(
این روشا رو هم امتحان میکنم:smile:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

میشه لینکشو بذارید اون جزوه 13مهارت؟؟

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریشه لغات انگلیسی همش همین 52 تایی که توی کتاب اسنشل نوشته ؟ فک کنم باید بیشتر از این باشه بعدشم اینجا dic معنی two ولی یه کتاب دیگه خوندم معنی say-speak هستش میشه لطفا راهنمایی کنین از کجا اینارو میشه گیر آورد ؟ مرسی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ریشه لغات انگلیسی همش همین 52 تایی که توی کتاب اسنشل نوشته ؟ فک کنم باید بیشتر از این باشه بعدشم اینجا dic معنی two ولی یه کتاب دیگه خوندم معنی say-speak هستش میشه لطفا راهنمایی کنین از کجا اینارو میشه گیر آورد ؟ مرسی
:w22::w22:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها میشه از روند دورتون بگین؟؟؟؟؟مثلا الان دیگه کامل میخونین یا بازم مرور میکنین؟؟؟برنامه ریزیتونو میشه بدونم؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها میشه از روند دورتون بگین؟؟؟؟؟مثلا الان دیگه کامل میخونین یا بازم مرور میکنین؟؟؟برنامه ریزیتونو میشه بدونم؟؟؟

من خیلی زیاد نخونده دارم...واسه همین مجدد تصمیم گرفتم اون خونده هامو مرور کنم...اما به این روش:
قبلا طبق سیلابس مرکز پیش میرفتم...
الان هم مرور رو میخوام به همین شکل پیش برم...اما به این شکل خونده هام مرور میشه و نخونده هام خونده...اینجوری به اون قبلی ها تسلط پیدا میکنم ...جدیدام هم میره تو حافظه کوتاه مدت...
الان بیشترین حالی ک بهم داده شده...درک مطلب زبان هست...تا حالا به غیر اون درک مطلبهای اول ک گیج میزدم بقیه رو بالای 50 میزنم...من به 50 هم راضی هستم...البته قبلا هم ک درک میزدم عمومی میزدم ...ولی الان کتاب مدرسان خریده بودم اون کلی توش درک مطلبه تخصصیه اونها ک به نظر خوب میاد امیدوارم تو وو این زمان باقیمانده بتونم بهترش کنم...به قول دوستان 6-7 تا هم لغت بزنم و 10 تا هم درک بزنم و برسم گرامرهم از هفته بعد بخونم و رووش کار کنم ک بتونم 2 تا هم از اون بزنم دیگه هیچی نمیخوام...همین کافیه....:D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من خیلی زیاد نخونده دارم...واسه همین مجدد تصمیم گرفتم اون خونده هامو مرور کنم...اما به این روش:
قبلا طبق سیلابس مرکز پیش میرفتم...
الان هم مرور رو میخوام به همین شکل پیش برم...اما به این شکل خونده هام مرور میشه و نخونده هام خونده...اینجوری به اون قبلی ها تسلط پیدا میکنم ...جدیدام هم میره تو حافظه کوتاه مدت...
الان بیشترین حالی ک بهم داده شده...درک مطلب زبان هست...تا حالا به غیر اون درک مطلبهای اول ک گیج میزدم بقیه رو بالای 50 میزنم...من به 50 هم راضی هستم...البته قبلا هم ک درک میزدم عمومی میزدم ...ولی الان کتاب مدرسان خریده بودم اون کلی توش درک مطلبه تخصصیه اونها ک به نظر خوب میاد امیدوارم تو وو این زمان باقیمانده بتونم بهترش کنم...به قول دوستان 6-7 تا هم لغت بزنم و 10 تا هم درک بزنم و برسم گرامرهم از هفته بعد بخونم و رووش کار کنم ک بتونم 2 تا هم از اون بزنم دیگه هیچی نمیخوام...همین کافیه....:D
من که به 30 هم راضیم ولی بعد امتحان بایذ زبانمو خوب کنم.....چون از نون شب واجبتره

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز

سمانه جان کجایییی:cry:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان!من امروز تو دو تا منبع نتایج متفاوتی خوندم،خودم که اینا رو معتبر می دونم ، شما چطور؟اگه درست نیست بگین!

ستاوند:
چهل ستونهایی که در سه طرف دیوار ندارند مانند چهل ستون،عالی قاپو

ستون آوند:

مکانهایی که فقط یک طرف آن ستون دارند

ستون چهار پری:

ستونی متشکل از چهار پیلک به هم پیوسته

پیلک:
نیم ستون که در نما دیده میشه!مثل مقبره امیر اسماعیل سامانی

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه زبان هممون مشکل داریم پس کسی نگران نباشه که طبق برنامه ریزیاش جلو نرفته منم الان لغات کنکور سالهای قبلو میخونم ولی فعلا رو درک مطلب بیشتر تمرکز کردم.از این 13 مهارت استفاده کنین خوبه...1100 اصلا نرسیدم بخونم ولی مهم نیست....مهم اینه سعی خودمو کردم انشالله نتیجه میگیریم......

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان!من امروز تو دو تا منبع نتایج متفاوتی خوندم،خودم که اینا رو معتبر می دونم ، شما چطور؟اگه درست نیست بگین!

ستاوند:
چهل ستونهایی که در سه طرف دیوار ندارند مانند چهل ستون،عالی قاپو

ستون آوند:

مکانهایی که فقط یک طرف آن ستون دارند

ستون چهار پری:

ستونی متشکل از چهار پیلک به هم پیوسته

پیلک:
نیم ستون که در نما دیده میشه!مثل مقبره امیر اسماعیل سامانی

به نظر منم همینا درسته که گفتین;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Greek_and_Latin_roots_in_English
بيا. اينجا تا دلت بخواد هست. :D ولى به نظرم بيشتر از اونا بيهوده س اونا پركاربردتريناشونن كه تافل گفته. بيش از اون حد به درد كسى مى خوره كه زبان مى خونه، يا حتى زبان شناسى. من كه همونارم نخوندم، در همون حدى كه در طول زمان ياد گرفتم خيلى بهم كمكم مى كنه. البته توانايى حفظ كردن آدما با هم متفاوته مسلمن. اميدوارم به دردت بخوره. :)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه زبان هممون مشکل داریم پس کسی نگران نباشه که طبق برنامه ریزیاش جلو نرفته منم الان لغات کنکور سالهای قبلو میخونم ولی فعلا رو درک مطلب بیشتر تمرکز کردم.از این 13 مهارت استفاده کنین خوبه...1100 اصلا نرسیدم بخونم ولی مهم نیست....مهم اینه سعی خودمو کردم انشالله نتیجه میگیریم......
پس قرار بود 13مهارتو بذارید!!!!
عارفه جون ماسالاه ب 50رسوندی درک !!؟هزارماشالاه بزن ب تخته..
من ب 20درصد راضیم ..
سجی جان تازه ب مشکل من ک چند روزه باهاش درگیرم رسیدی..امروز 8ساعت درس خوندم اما چی ؟؟
واای خودم حرص خودمو درمیارم 8ساعت درس فقط 4فصل از مبانی سازه برای معماران اونم تقریبا فقط عکساش بعد سبک اصفهانی بلاخره پیرنیارو تمون کردم با دوره قبل اسلام تا اشکانیان از جزوه عسگری..
اونایی،ک خوندن میدونن حجم زیادی نیست ..
من کند پیش میرم ب کی بگم دردمو عذاب میکشم از این وضعیت

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس قرار بود 13مهارتو بذارید!!!!
عارفه جون ماسالاه ب 50رسوندی درک !!؟هزارماشالاه بزن ب تخته..
من ب 20درصد راضیم ..
سجی جان تازه ب مشکل من ک چند روزه باهاش درگیرم رسیدی..امروز 8ساعت درس خوندم اما چی ؟؟
واای خودم حرص خودمو درمیارم 8ساعت درس فقط 4فصل از مبانی سازه برای معماران اونم تقریبا فقط عکساش بعد سبک اصفهانی بلاخره پیرنیارو تمون کردم با دوره قبل اسلام تا اشکانیان از جزوه عسگری..
اونایی،ک خوندن میدونن حجم زیادی نیست ..
من کند پیش میرم ب کی بگم دردمو عذاب میکشم از این وضعیت
عزيزم اولن كه مرسى بابت لطفت، خدا از دهنت بشنوه، همه با هم اونجا همكلاس شيم انشالا!

به نظرم خوبه سرعتت. اگه خيلى حرص مى خورى سر كند بودن، سعى كن مته به خشخاش نذارى و روخونى طور بخونى، مخصوصن اگه دور اولتو انقد دقيق خوندى. حرص نخور، مدل خوندن آدما فرق داره، هركى يه جوره. من اگه همش يه كتابو بخونم سرعتم كم مى شه، به نظرم تنوع بده، من تو روز ٤ تا درس متفاوت مى خونم . حوصله مم سر نمى ره اونوقت. :)

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که به 30 هم راضیم ولی بعد امتحان بایذ زبانمو خوب کنم.....چون از نون شب واجبتره

ای اقا سجاد گفتی والا من امتحان که بدم یک هفته خونه تکونی میکنم بعدش برنامه درست و حسابی حداقل روزی 2تا3ساعت برا زبان بزارم کتابهام از همین الان اماده گذاشتم کنار،لااقل توی دوران ارشد هاج واج استاد نگاه نکنیم تویاین روش تحقیق و...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من با هفت ساعت به کارم خاتمه میدم............اگه صبح گیج بازی در نمی آوردم الان کل فصل 3 ساختماتهای بلند رو خوندم:razz: برنامه ریزی پرسیدم ازتون به غیر عارفه کسی ج نداد مث اینکه؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با هفت ساعت به کارم خاتمه میدم............اگه صبح گیج بازی در نمی آوردم الان کل فصل 3 ساختماتهای بلند رو خوندم:razz: برنامه ریزی پرسیدم ازتون به غیر عارفه کسی ج نداد مث اینکه؟؟؟؟

خسته نباشی مهندس؟؟؟؟؟؟
برنامه ریزی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا