زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاممشاهده پیوست 183715
امیدوارم تو تک تک ثانیه هاتون موفق باشید:heart::gol::heart::gol:
من ک برعکس شوووما همش ب فکرتونممشاهده پیوست 183716
انقد ک تو دنیای مجازی دوست دارم اونم دوست وااااااقعی........ تو دنیای واقعی ندارم:heart:
پویان جان...عارفه جون...یاسمن خانم گل.... سمانه عزیز.... هانی جان...مریم عزیز....و آقا علیرضا وخیلیااای دیگه.........از همه مهمتر مدیر عزیییییییییز نسترن بانو:heart:
امیدوارم این دیواره ی مجازی ی روز واقعی بشه:gol:
به قول کوروش منم بوق دیگه

سلام دوستای گلم
امیدوارم همتون شاد و سرحال باشید و همه چیز براتون روبراه باشه.....

عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده:confused:......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم:cry:.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا........چی میشد زبان واسه ما هم مثل رشته عمران ضریبش 1 میشد.....
میترسم این زبان هم امسال بشه گربه سیاه ما و بازم سد بشه جلو قبولیمون

خدایا خودت گشایشی کن..........واقعا جلوش کم اوردم:(
داش علی من زبانم صفر بود منتهی هی دارم میخونم و هی دارم میخونم و بازم دارم میخونم..........الان هم لغت خوب میزنم و هم درک فقز کنکورای سال قبل یادت نره.آرمون آزمایشیا رو نمیشه روش حساب کرد..........بخون که میخوام بیم باهم بریم گنج نامه و سر قبر بوعلی مرحوم

در گوشى نداريما!!! :D

توجه كردين سجاد پيداش نيس و داره ركورد ١٠ ساعتو پشت سر مى ذاره؟ :D

سجی دیگه نگفتیم که خودتو بکشی بیا حاجی ملت همه جمعن

سجاد در حین زدن رکورد :مشاهده پیوست 183743
سجاد بعد از زدن رکورد :مشاهده پیوست 183744

تشكرام تموم شده، :w15: :w15: :w15:

سجاد بیاد شهیدم میکنه مشاهده پیوست 183747
ی داداش بیشتر ک ندارم مشاهده پیوست 183748
از سابتهایی ک اسمایل دارن... url اونارو میزنم

سجاد ترکیده الان دیگه زنده نیستد:biggrin:
در ضمن عکس اینex5*ser اسمشم که نامفهومه رو نگا نکنید اینم دختره تبدیل شده به یکی از فانتزیای من که چجوری کشفش کردم

تا سجاد نیومده من برم خخخخخخخ
بچه ها مراقب خودتون باشید
شبتون خوش
:w18:بابا یه نفس بگیرین پویان فقط میدونه کجا رفتم مگه نه پویان

من نیستم بهتون خوش میگذره هاااااا،میبینم براهم دلستر باز میکنید بشینید درس بخونید مثل من ک 24ساعت کامل خوندم حححح

من امروز 6ساعت خوندم ....خب تولدم بود مشغول ،الان وقت کردم بیام اینجا،
بدجور وابستگی ب اینجا و شما دوستای واقعی و گلم کردم انگار ب عشق اینجا میخونم
بازم تولدت مبارک:D
در ضمن سمانه من چه هیزم تری بهت فروختم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عارفه تو که با تیر نگات زدی پاک دیوونمون کردی با پستات دیگه دیوونمون نکن.برا ماهم بگو چه خبره؟؟؟؟شکست عشقی خوردم آیا؟؟؟نگو که واست خواستگار اومده:crying:

mon-@-rchitect

عضو جدید
من نیستم بهتون خوش میگذره هاااااا،میبینم براهم دلستر باز میکنید بشینید درس بخونید مثل من ک 24ساعت کامل خوندم حححح

تولدت مبارک عزیزم انشالا 120 ساله شی :w23:
با اینکه درگیر بودی خوب خوندی خانم مهندس:)

mehrnaz.architec

عضو جدید

تولدت مبارک انشالله عمرطولانی و با عزت داشته باشی و انشالله سال دیگه تو یه دانشگاه خوب با همکلاسی های ارشدت جشن تولد بگیری

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
صبح قشنگ همگی بخیر....ساعت 3:58 دقیقا بود....ک اومدم اینجا پیام صبح بخیر بزارم...نتونستم جواب لطف دوستای عزیزمو ندم....
مهرناز عزیز...سجاد جان و mon_@-rchitect متاسفانه عزیزم اسم اصلیتو نمیدونستم....
همینطور تولد دوستمون nani رو هم تبریک میگم....یه اصطلاح قشنگ و نقل قول از استادم برای تبریک تولد:
ایشالله 120 ساله بشی اما حواست باشه ک فسیل نشی...:smile:

و الان 4:18 دقیق...و ما میخوایم شروع کنیم...با توکل به خدا...برای همه شما عزیزان روز سرشار از انرژی بدون کوچکترین مشکل براتون دارم....امیدوارم همه امروز بازدهی خوبی داشته باشیم....
موفق باشید
start

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه جونم اگه همه ادمای دنیا با همه توانشون بخوان مانع موفقیت تو بشن!!!
اگه خدا بخواد تو رو تا اون بالا بالا ها میرسونه !!!!
اما اگه همه آدمای دور و برت با تمام توانشو کمک کنن که تو موفق بشی تو زندگیت!!!
اگه خدا نخواد نمیتونن!!!
پس توکلت به خدا باشه
آرامش عصاب داشته باش که همه چی دست خداست نه آدماش!!!

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من روزایی که زیاد درس میخونم شباش نمیتونم راحت بخوابم!!!
یه راهنمایی جهت خوب خوابیدن میخوام:cry:

ترنج

عضو جدید
سلام بچه ها.صبه همگیتون بخیر.بالاخره تونستم صب زود پاشم.:D دیدی عارفه جون خواستن توانستنه!!!!

به به دیشب همه اینجا جم بودن که!خو می گفتین مام میومدیم خو!درد دل و حرف در گوشیووو!!!هیشکیم که سراغ مارو نگرفت.هی روزگارررر:(
الهام جون پس کجا بودی این چن روزززز؟دلمون واست تنگ شده بود:gol:

از ته دل از خدا می خوام امروز یکی از بهترین روزا واسه هممون باشه و هیج مشکلی واسه هیچ کدوم از بچه ها پیش نیاد:smile:
پس بچه ها به امید یه روز خوب بزن که رفتیم:biggrin:

shima jo0on

عضو جدید
گفته شده عجیب ترین و خاص ترین چشمهارو متولدین " تیر" دارن !

کششی که تو چشمای یه تیـــــــــری هست تو مغناطیس نیست

بله ما تیریا چشمامونم خاصــــه
راستی اینجا کسی هم ماه من نی؟؟؟!!!!
من هسسسسستم ....تازه بعد چندین ساعت اجازه اومدن داشتم یه نیمه دارم پستاتونو میخونم:w10:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
شايدم زياد مى خونى! ميزان خوندنتو با توانت هماهنگ كن. فك كنم خوب شه.
البته من به جز موقع استرس تجربه بى خوابى ندارم، زياد درك نمى كنم حالتو. :D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااام صبح همگی بخیر،امیدوارم امروز یه روز خیلی خیلی خوووووووووب واسه همه باشه.2 ساعت تا الان.خسته نباشید...:gol::heart:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
از لطف همه بچه ها مهرناز عزیز،mon@ar,عارفه عزیز ،سجی عزیز وهمه ممنونم بابت تبریکاتون ..اگه اسم کسی جا انداختم نگه بوقمااا،همه تون تاج سرید..
فردا بابامو آنژیو میکنن ومن پیشش نیستم بلیطم پیدا نمیشه برم پیشش،از صب نتونستم تمرکز کنم تا الان ...
اصلا نمیخام با این حرفا پست ناراحتی بذارم انرژی منفی بدم باعث ناراحتیتون بشم ،ن اصلا،فقط میخام اگه امکانش هست دعا کنید براش ..ممنون دوستای گلم ،انشالاه امروز همه مفید ی ده ساعتی مطالعه بتونید داشته باشید

shima jo0on

عضو جدید
از لطف همه بچه ها مهرناز عزیز،mon@ar,عارفه عزیز ،سجی عزیز وهمه ممنونم بابت تبریکاتون ..اگه اسم کسی جا انداختم نگه بوقمااا،همه تون تاج سرید..
فردا بابامو آنژیو میکنن ومن پیشش نیستم بلیطم پیدا نمیشه برم پیشش،از صب نتونستم تمرکز کنم تا الان ...
اصلا نمیخام با این حرفا پست ناراحتی بذارم انرژی منفی بدم باعث ناراحتیتون بشم ،ن اصلا،فقط میخام اگه امکانش هست دعا کنید براش ..ممنون دوستای گلم ،انشالاه امروز همه مفید ی ده ساعتی مطالعه بتونید داشته باشید

وااای عزیزم ایشالله که همه چی به خوبی تموم میشه و باباتونم سلامتی کامل رو به دست میاره نگران نباش باباتونم دوست داره الان تو با خیال راحت بخونی میدونم سخته ها ولی تلاش کن درس بخونی کمتر اذیت میشی عزیززززم:w40:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز

نگران نباش عزیزم.
مامان منم قبلا 2 بار انژیو کرده و فنر گذاشته. ایشالا که زودی سرپا میشه بابات.:gol:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی این تمرکز منو ندیده؟
از صبح هی میگیرمش ولی ماشالا اینقدر وروجکه که زودی غیب میشه. نمیدونم امروز چش شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/!!!!!!!!!.........:w34:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من موقه هایی که خابم نمیبره تو همون تختم میشینم چراغ مطالعمو روشن میکنم شروع میکنم به درس خوندن:w10:...یعنی به ربع ساعت نمیکشه که من بیهوش میشم:w22: باید از خاصیت خواب آوری کتاب استفاده کنی:d

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالاه که طوری نیس..........درکت میکنم دقیقا.
بعضی از بچه هام میدونن من خواست شروع کنم مامانم یه ماه بستری بود.ولی خب شکر خدا همه چی درست شد..................اصلا بد به دلت راه نده و به روزای دوباره دور هم جمع شدنتون فک کن.............باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه فرق بین ظره که حافظ تو شعراش میگه باظره که گلاب میگه چیه؟؟؟؟؟حافظ میگه ظره فقط پیچش داره ولی گلاب میگه خمش

تاب بنفشه می‌دهد طره مشک سای تو پرده غنچه می‌درد خنده دلگشای تو
ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق می‌کند شب همه شب دعای تو

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w18:بابا یه نفس بگیرین پویان فقط میدونه کجا رفتم مگه نه پویان
در تائید حرفات بگم که من اصلا حواسم نبود تازه یادم افتاد آقا من حاضرم قسم بخورم که سجی دیشب اون موقع نمیخونده ..............

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالاه که طوری نیس..........درکت میکنم دقیقا.
بعضی از بچه هام میدونن من خواست شروع کنم مامانم یه ماه بستری بود.ولی خب شکر خدا همه چی درست شد..................اصلا بد به دلت راه نده و به روزای دوباره دور هم جمع شدنتون فک کن.............باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه فرق بین ظره که حافظ تو شعراش میگه باظره که گلاب میگه چیه؟؟؟؟؟حافظ میگه ظره فقط پیچش داره ولی گلاب میگه خمش

تاب بنفشه می‌دهد طره مشک سای تو پرده غنچه می‌درد خنده دلگشای تو
ای گل خوش نسیم من بلبل خویش را مسوز کز سر صدق می‌کند شب همه شب دعای تو
مرسی سجی جان،باشه
.میدونید بلاتکلیفم گفتن اگه بلیط باشه میزنگنن من همش نشستم ب گوشی نگا میکنم

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آهیانه=گنبد بیرونی
خود =گنبد درونی
درسته؟؟؟

آهیانه :گنبد درونی
خود:گنبد بیرونی
منم 4 ساعت.اما حس میکنم این روزا اصلا مفید نمیخونم.یعنی اینقدر که زمان مهمه واسم خود درسه مهم نیست:Dخسته نباشید;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم اصلن بد به دلت راه نده، خوب خوب مى شن زودى و توام با قبول شدنت خوشحالشون مى كنى.

تو هم بوقی؟؟:cool:
بعضیا تحویل نمیگیرن خب مجبوریم ما هم اسم نبریم خخخ
الان دلت میخواد خفم کنی؟؟

میگما... معتاد شدی از بس تو این پستا سیگار کشیدی دادا
راستی ببخش یخاطر شوخیای دیشب

خوبه شما برید تهرون منم میرم اصفهون:D
سلطنت میکنم اونجا تنهایی :biggrin:
يعنى عاشقتم كه مياى ويرايش كنى از اين شكلكا اضافه كنى!!!!:w15:
من چه اصفهان باشم چه نباشم، خودم سلطانشم! حالا چون تويى اگه من نبودم كليدو مى دم به تو! :w40:
خودم هواتو دارم.جا داره اینجا از کسی که زندگی منو تغییر داد تشکر کنم و اون کسی نیس جز شیما جون..برو حالشو ببر:D

فعلا برو اندرونی

واسه منم دعا کن آباج دیگه دارم پیر میشم.بلکه رفتیم قاطی مرغا:redface:(البته مامانم میگه تا ابد ور دل خودمی.فک کنم راس میگه........بختت بسوزد عشق که آتش زدی بر جگرم..........دوست دخترم مادر شد و من هنوز پسرم:crying:
سجاد دير رسيدى ديشب بحث ازدواج بود با عارفه و الهام تا سر فصل نوه پيش رفتيم، مى تونى از ادامه ش ملحق شى!
بعد کنکور و اسکیس تاپیک همسر یابی میزنم براتون!!!
باشگاه مهندسان>>>>همسران مهندس:redface:
:w15:

آهیانه=گنبد بیرونی
خود =گنبد درونی
درسته؟؟؟
برعكس گفتى، اينجورى ياد بگير كه خود مثل كلاهخوده، كلاهخودم رو هست هميشه نه زير، پس خود مى شه بيرونى اون يكى هم درونى. :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا