زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
پلانت خیلیییییییی خوب شده
اما جسارتا... پرس داخلیت خیلیییییی...
بنظرم تو ک اینقد خوب پلان میزنی واسه آزمون وقتتو بعداز پلان رو مقطع بذار تو اون قوی تری!!
واسه راندوی سقف هم اگه افقی بزنی اینجوری نمیشه
و ی نکته مهمتر اینکه هرگز خطوط مارکرو ب گریز نبر ک بعد تهشو نمیتونی جم کنی...
انحنای دیوارو هم بنظرم با هاشور بزن بعدش چندتا خط مارکر روش بیا با دوتا ارزش رنگی مثلاقوس بیرونی با c02
c04قوس داخلی
واسه کف سازی هم نیازی نیس اصلا از هاشور اسفاده کنی ک اینهمه هم وقت میبره
رندوم چندتاشونو رنگ بذار... بعد با همون مارکر چندتاشونو تاچ گذاری کن!
البته ببخشید اگه جسارت کردما... دوس دارم همتون بهترین کارو ارائه بدید..
مرسی عزیزم جرا ناراحت اتفاقا خوشحال میشم....بالاخره هممون تووو یه سری چیزها ضعف داریم دیگه.....
منم میدونم همه این صعفهایی که گفتی....حالا به نظرت واسه خوب کردنش تووو این زمانه کم آیا راهی هست؟؟؟
کتابی فایلی عکسی چیزی که بشه روش کار کرد؟؟؟خوووب برام مهمه اومدو تووو سئوال داخلی هم خواست اونوقت چی؟؟؟:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه کلاس پرسپکتیو داخلی اصلن در حد پلانت نیست پلانت خیلی خوب شده سرویس و وضوخانشو خیلی دوس داشتم فقط پرندش ببین خیلی وقتتو نمیگیره...؟

به دیوار تکیه کرده دیگه اویزون نیس که........

مرسی سجا جان...حالا یه سئوال به نظرت پلانو که میبینی توش طرحی از تیمچه و راسته بازار اما به صورت مدرن تر میبینی؟؟؟میخوام ببینم تا چه حد تونستم ایده امو نشون بدم........

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مرسی عزیزم جرا ناراحت اتفاقا خوشحال میشم....بالاخره هممون تووو یه سری چیزها ضعف داریم دیگه.....
منم میدونم همه این صعفهایی که گفتی....حالا به نظرت واسه خوب کردنش تووو این زمانه کم آیا راهی هست؟؟؟
کتابی فایلی عکسی چیزی که بشه روش کار کرد؟؟؟خوووب برام مهمه اومدو تووو سئوال داخلی هم خواست اونوقت چی؟؟؟:cry:
رعنا جون ی فایل گذاشته بود آموزش راندوی مرکز معماری
خیلییی واسم مفید بود
متحولم کرد!!!
بنظرم اونو ببین
واسه این کارت بنظرم اگه فقط چندتا گوله نخ ازون دار آویزون میکردی کاملا گویا میشد موضوعت
واسه داخلی ببین کتاب طراحی در معماری داخلی طایفه هست.پارسال چاپ شده
اون خوبه اگه داری ببینش
من کتابم برسه دستم عکسا و نکاتشو تاجایی ک بتونم مینویسم میذارم تو تاپیک
رااندو داخلی زیاد ببین
اینجا چندتا نمونه خوووب هستش
arturarch.com
کارای منو هم خواستی ببینی اینجاس
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...های-من-در-معماری/page10?p=7649439#post7649439
البته فوق العاده نیس اما چون من فقط داخلی کار میکنم شاید مفید باشه واست

arefeh

کاربر ممتاز
رعنا جون ی فایل گذاشته بود آموزش راندوی مرکز معماری
خیلییی واسم مفید بود
متحولم کرد!!!
بنظرم اونو ببین
واسه این کارت بنظرم اگه فقط چندتا گوله نخ ازون دار آویزون میکردی کاملا گویا میشد موضوعت
واسه داخلی ببین کتاب طراحی در معماری داخلی طایفه هست.پارسال چاپ شده
اون خوبه اگه داری ببینش
من کتابم برسه دستم عکسا و نکاتشو تاجایی ک بتونم مینویسم میذارم تو تاپیک
رااندو داخلی زیاد ببین
اینجا چندتا نمونه خوووب هستش
arturarch.com
کارای منو هم خواستی ببینی اینجاس
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/539392-%DA%AF%D8%A7%D9%84%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%AB%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C/page10?p=7649439#post7649439
البته فوق العاده نیس اما چون من فقط داخلی کار میکنم شاید مفید باشه واست

واقعا الان مبرم داخلیمو بر میدارم....الان کاملا دیگه متوجه وضعیته خرابم شدم.....من قبول نمیشم:crying::crying2:
میگم من کتابشو ندارم کی کتاب به دستت میرسه یه چهار تا نکته بهم یاد بدین با همونها یه بلایی سرش بیارم که در این حد نباشه دیگه....
کارهات خیلی خوبه مسلما تووو این زمان کم نمیرسم...یه کاری کنید کمممممممممممممممممممک

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا الان مبرم داخلیمو بر میدارم....الان کاملا دیگه متوجه وضعیته خرابم شدم.....من قبول نمیشم:crying::crying2:
میگم من کتابشو ندارم کی کتاب به دستت میرسه یه چهار تا نکته بهم یاد بدین با همونها یه بلایی سرش بیارم که در این حد نباشه دیگه....
کارهات خیلی خوبه مسلما تووو این زمان کم نمیرسم...یه کاری کنید کمممممممممممممممممممک
هول.حول نکن بابا....اون کتاب داخلی طایفه رو اگه میتونی گیر بیار یا اصلا چند تا داخلی از اسکیسهای خوب ببین حله.........منم گزاشتم یکی دوروزی که تهرانم داخلی کار کنم البته اگه خواهرزاده هام بزارن:)
یه چیزی عارفه استادم میگفت مصححین رو گاو فرض کن باید حالیشون کنی چی تو ذهنت بوده....حالا با یه دیاگرام یه نوشته یا هر چیز دیگه

arefeh

کاربر ممتاز
هول.حول نکن بابا....اون کتاب داخلی طایفه رو اگه میتونی گیر بیار یا اصلا چند تا داخلی از اسکیسهای خوب ببین حله.........منم گزاشتم یکی دوروزی که تهرانم داخلی کار کنم البته اگه خواهرزاده هام بزارن:)
یه چیزی عارفه استادم میگفت مصححین رو گاو فرض کن باید حالیشون کنی چی تو ذهنت بوده....حالا با یه دیاگرام یه نوشته یا هر چیز دیگه
خووووو قبول گاون....خوووو چرا اومدن مصحح شدن این گاوهاااا...اااااااهههه....
سجاد این کتاب طایفه رو ندارم من....
سجاد این پرسه همون موزه....به عقب و به چپ رفته هییی بدتر میشه....
زمانش 1.30:razz:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خیلییی خوب شده مهندس!!!
کتاب دست استادمه
انشا... فردا شب میذارم واست

arefeh

کاربر ممتاز
خیلییی خوب شده مهندس!!!
کتاب دست استادمه
انشا... فردا شب میذارم واست

مرگه من خوبه؟؟؟خدایی ایراداشو بگید من فقط تا این 4 شنبه میتونم کار کنم...
5شنبه نظارت نظام امتحان دارم و جمعه هم طراحی نظام....بعدم که کم کم باید ردیف کنم برنامه هامو عازمه تهران شم.....:cry:
واااای لطف میکنی حتی شده یه چند تا نکته تووو این تایم کم بزاری...نمیخوام زیاد رنگی کار کنم چون زمان میبره....

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا طراحی و دسن 1ساعت و 20 فکر کنم شد....زمان زیاد گذاشتم بیشترشم برای دسن بود....چون خود طرح یه خطه با مداد نهاین 40 مین وقت برد...این دفعه تایم میگیرم....
نظر نمیدی زضا؟؟؟

کارت خوب شده..فقط خواستم بدونم سر جلسه میتونی پلان و پرسپکتیو و نما و برش و دیاگرام های تحلیلی رو تو 3ساعت بزنی...!!!
وقتی تایم رو تو تمرینات پایین نیاری سر جلسه کم میاری..واسه من که اینجور شد.
تو دغدغه ات یکی دو تا نیست...امتحان اسکیس داری.نظارت داری طراحی داری پشت هم..!!خدا رحم کنه .امیدوارم تاثیر نذاره رو کیفیت کارات بیاد پایین

arefeh

کاربر ممتاز
کارت خوب شده..فقط خواستم بدونم سر جلسه میتونی پلان و پرسپکتیو و نما و برش و دیاگرام های تحلیلی رو تو 3ساعت بزنی...!!!
وقتی تایم رو تو تمرینات پایین نیاری سر جلسه کم میاری..واسه من که اینجور شد.
تو دغدغه ات یکی دو تا نیست...امتحان اسکیس داری.نظارت داری طراحی داری پشت هم..!!خدا رحم کنه .امیدوارم تاثیر نذاره رو کیفیت کارات بیاد پایین

متاسفانه دقیقا...آزادم که بد و خوب ردش کردیم....سر آزمون سعی میکنم همه رو با هم پیش ببرم...مشکله اصلیه پرسپکتیوهای خوبه...و البته نوشتن دیتیل ها و ایده هاااام////
پلانو نهایت دسنشو خیلی وقت نمیزارم....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مرگه من خوبه؟؟؟خدایی ایراداشو بگید من فقط تا این 4 شنبه میتونم کار کنم...
5شنبه نظارت نظام امتحان دارم و جمعه هم طراحی نظام....بعدم که کم کم باید ردیف کنم برنامه هامو عازمه تهران شم.....:cry:
واااای لطف میکنی حتی شده یه چند تا نکته تووو این تایم کم بزاری...نمیخوام زیاد رنگی کار کنم چون زمان میبره....
استرستو میفهمم!!!
مرگ دشمنت خوبه!!!:D
حتما میذارم عزیزم
همه نکاتش واسه راندو نیس
کلا نکات طراحی های داخلی رو گفته خیلی خوبه
انشا... موفق باشی

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم پلانه همون پرس داخلیه....توی راهروی سمت چپ قسمت گالری ها وایستادم
خیلی خوبه ولی 1 ساعت و 20 دقیقه یعنی دو برابر وقتی که من واسه پلان می زارم.زمان رو مدیریت کن.
تو موزه فرش بهتره پلان رو مثله یه فرش نفیس طراحی کنی.

پرسپکتیو هاتم خوب شدن ولی هنوز باید تمرین کنی.خط کش هم تو پرسپکتیو هات استفاده نکن. بار صدم.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خیلی خوبه ولی 1 ساعت و 20 دقیقه یعنی دو برابر وقتی که من واسه پلان می زارم.زمان رو مدیریت کن.

پرسپکتیو هاتم خوب شدن ولی هنوز باید تمرین کنی.خط کش هم تو پرسپکتیو هات استفاده نکن. بار صدم.

مهندس راندوهای منو دیدی؟؟؟
پارکتم خوبه؟؟؟ نکته ای واسه بهترشدنشون داری؟؟؟

arefeh

کاربر ممتاز

عارف گند میزنه به کار خط کش استفاده نمیکنم....خدایی به این موزد اصلا توجه نمیکنند....
از بچه های همین جا پارسال با رتبه 500 که با خط کشم ارائه داده بود الان داره دانشگاه هنر تهران میخونه...روزانه...63% زده بودااا....
نخواستم خودمو و کارمو توجیه کنم فقط خواستم بگم الان تایمم کمه وقت نیست تمرین خط کنم و بعد بیام کار کنم....:redface:
ایده من بیشتر راسته بازار بوده که تیمچه داشته تیمچه مدرن مثلا منم شده مرکز فروش فرشهای گالری....

arefeh

کاربر ممتاز
چقدر خوب بود اسکیس فقط پلان بود....حداقل میدونستم باید چیکار کنم....هییییی خدااااا:(
نظر دوستان فراموش نشه....
درضمن زمانش شد 50 مین...پلانش از قبلی کمتر شد ....
پرس و برش رو بعید میدونم مغزم دیگه ج بده....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
چقدر خوب بود اسکیس فقط پلان بود....حداقل میدونستم باید چیکار کنم....هییییی خدااااا:(
خدا قوت عارفه جون
تعریف نمیکنم چون میدونی ک پلانت خوبه
ی نکته فقط!!
ارزش فضای مدیریت با بوفه و سرویس یکیه؟؟؟
اونم دم در ورودی آخه؟؟؟
مدیریت باید ی فضایی باشه ک اولا دور از دسترس عموم باشه
ثانیا با سلسله مراتب برسیم اتاق مدیر!!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عارفه خسته نباشی ...
پلانات خوبه ها اما تنها ایرادش اینه که انگار تو نرم افزار اتو کد کشیدی ...اصلا حس یه کاره دستیو نمیده
کلیاتش خوبه اما به نظر من تو اسکیس نمره کار دست چه پلان باشه چه پرسپکتیو بیشتر از نمره خط کشه
بعدشم من هیچ کانسچی ندیدم ....عمل کردی صرف طراحی کردی
!!!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عارفه عشقم :redface: پلانت خوبه بیشتر وقت رو چیزایی بزار که ضعف داری.....

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهندس راندوهای منو دیدی؟؟؟
پارکتم خوبه؟؟؟ نکته ای واسه بهترشدنشون داری؟؟؟
ببخشید کدوما رو می گین؟
اگه اونایی که تو آلبوم کارهای من بود رو می گین ، آره اونا رو دیدم و خوب هستند.با تمرین بیشتر ، کاراتون بهتر می شن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارف گند میزنه به کار خط کش استفاده نمیکنم....خدایی به این موزد اصلا توجه نمیکنند....
از بچه های همین جا پارسال با رتبه 500 که با خط کشم ارائه داده بود الان داره دانشگاه هنر تهران میخونه...روزانه...63% زده بودااا....
نخواستم خودمو و کارمو توجیه کنم فقط خواستم بگم الان تایمم کمه وقت نیست تمرین خط کنم و بعد بیام کار کنم....:redface:
ایده من بیشتر راسته بازار بوده که تیمچه داشته تیمچه مدرن مثلا منم شده مرکز فروش فرشهای گالری....
شاید اون نقطه قوت های خیلی خوبی داشته که داورا کار خط کشی شو نادیده گرفتن. نمی شه که با حدس و گمان جلو رفت . از من به تو نصیحت تو تیپ کاری تو پرسپکتیو خط کشی می تونه کل کارتو پایین بکشه.
تا 90 درصد کل کارم ، دستیه و شاید 5 یا 6 تا خط رو با خط کش بکشم ، تو کلاسمون هم کسایی که با خط کش کار می کردن خیلی کم بودند و اکثرا کارشون ناقص بود.
پلان تو خیلی خوبه ولی مبلمان نداره.
راستی این امتحانمون رو می تونیم به عقب بندازیم؟ یا دیگه کاریش نمی شه کرد؟آخه فوتبال مگه میزاره به درسمون برسیم!:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
خدا قوت عارفه جون
تعریف نمیکنم چون میدونی ک پلانت خوبه
ی نکته فقط!!
ارزش فضای مدیریت با بوفه و سرویس یکیه؟؟؟
اونم دم در ورودی آخه؟؟؟
مدیریت باید ی فضایی باشه ک اولا دور از دسترس عموم باشه
ثانیا با سلسله مراتب برسیم اتاق مدیر!!!
عزیزم من واسه این مدیریت رو پایین نزدیکه ورودی میگیرم که به نوعی به محیط و فضاها اشراف باشه....ولی اینو راست میگی چون بوفه من اونجا قرار نبود باشه...آخر دسن یادم اومد جا انداختمش....:redface:

عارفه خسته نباشی ...
پلانات خوبه ها اما تنها ایرادش اینه که انگار تو نرم افزار اتو کد کشیدی ...اصلا حس یه کاره دستیو نمیده
کلیاتش خوبه اما به نظر من تو اسکیس نمره کار دست چه پلان باشه چه پرسپکتیو بیشتر از نمره خط کشه
بعدشم من هیچ کانسچی ندیدم ....عمل کردی صرف طراحی کردی
!!!!!
با اینکه پرسپکتیو باید دستی باشه کاملا با شما و آقا عارف موافقم....اما خدایی پلانو دیگه اکثرا اساتید میگن که باید به صورت ترسیم فنی و با مقیاس یا تناسب باشه...
اگه اسمشونو استاد بزارید آقایون عسگری پور-فراهانی و شکوهی و البته تا حدی خانم علیمحمد زاده(گفتم تا حدی چون کاره منو پارسال کامل دید و نظری رو این نداشت که باید پلان دستی باشه....حالا البته بماند که گفت کار بچه های عسگری پور خیلی شسته رفته):)
ولی در مورد کانسپت متاسفانه مشکل بنده هست....من کاملا عملکردی فکر میکنم....یعنی بیشتر ذهنم درگیر اینه که اصل میگه این فضا کجا باید باشه....اصلا نمیتونم فقط نهایت کاری که بکنم میرم سر دیتیل تا میتونم دیتیل بزارم که چشمه مصحح بلکه یکم بگیره.....

عارفه عشقم :redface: پلانت خوبه بیشتر وقت رو چیزایی بزار که ضعف داری.....

عزییییییزم مرسی...واقعا کلی ضعف دارم....میگم بشینم حجم ببینم با کارهام فیکس کنم نظرت چیه؟؟؟:D

arefeh

کاربر ممتاز
شاید اون نقطه قوت های خیلی خوبی داشته که داورا کار خط کشی شو نادیده گرفتن. نمی شه که با حدس و گمان جلو رفت . از من به تو نصیحت تو تیپ کاری تو پرسپکتیو خط کشی می تونه کل کارتو پایین بکشه.
تا 90 درصد کل کارم ، دستیه و شاید 5 یا 6 تا خط رو با خط کش بکشم ، تو کلاسمون هم کسایی که با خط کش کار می کردن خیلی کم بودند و اکثرا کارشون ناقص بود.
پلان تو خیلی خوبه ولی مبلمان نداره.
راستی این امتحانمون رو می تونیم به عقب بندازیم؟ یا دیگه کاریش نمی شه کرد؟آخه فوتبال مگه میزاره به درسمون برسیم!:biggrin:

عزیزم باید قبلش فکرشو میکردید الان دیگه اعلام کردند...قبل اعلام میشد نظرشونو تغییر داد....البته من وقتی بهشون ز زد و گفتم جام جهانی ظرف خندید گفت شما خانومید ....خانومها که فوتبال دوست ندارن....:razz:البته چون خوده من به شخصه دوست ندارم به حرفش اعتنا نکردم....
در مورد پرس ببینم چه میشه کرد اول حجم رو اوکی کنم بعد برم سر خط...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم باید قبلش فکرشو میکردید الان دیگه اعلام کردند...قبل اعلام میشد نظرشونو تغییر داد....البته من وقتی بهشون ز زد و گفتم جام جهانی ظرف خندید گفت شما خانومید ....خانومها که فوتبال دوست ندارن....:razz:البته چون خوده من به شخصه دوست ندارم به حرفش اعتنا نکردم....
در مورد پرس ببینم چه میشه کرد اول حجم رو اوکی کنم بعد برم سر خط...
مگه خانم ها دل ندارن!:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
مگه خانم ها دل ندارن!:biggrin:

دل دارن اما وقت ندارن....خانوم ها بشینن فوتبال ببینند اونوقت کی میخواد برا شما غذا درست کنه پاپکرن درست کنه که در حین بازی بخورید؟؟؟؟والاااا...
ما خانومها چیا که از دست شما آقایون نمیکشیم....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دل دارن اما وقت ندارن....خانوم ها بشینن فوتبال ببینند اونوقت کی میخواد برا شما غذا درست کنه پاپکرن درست کنه که در حین بازی بخورید؟؟؟؟والاااا...
ما خانومها چیا که از دست شما آقایون نمیکشیم....

خخخخخخخ
دیشب دقیقا میخواستم همینارو بگم
گفتم اسپم میشه:|
مرسیییییییی

ghavami.f

عضو جدید

سلام -من با اجازه یه نظری در مورد کارتون بدم و این جسارت منو ببخشید

عارفه جان یه اشکالی که تو حجم شما هست اینه که حجم شما صلب شده و از نظر بصری -زیبا شناسی -سبکی و تعادل و فاکتورهای دیگه

دچار مشکله و به اندازه ی پلانتون فکرشده نیس و اینم هم به خاطر اینه که شما ابتدا کل پلان رو طراحی میکنی و بعد پرسپکتیو میزنید یعنی

شما دست خودتت رو برای یک ترکیب حجمی خوب میبندی -یک طرح موفق همیشه طرحیه که حجم و پلان رو با هم پیش ببری نه جدا جدا -یعنی

حجم و پلان رو با هم اتود بزنی و نقص رو برطرف کنی -همین نکته تو پلان خانه ی معمار هم دیده میشه شما پلان خوب و فکرشده ای میزنی

ولی مطمئنی که حجم خوبی میشه ؟مخصوصا شکستگی هایی که تو قسمت چپ پلان خانه ی معمارتون هست

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی و جسارت منو ببخشید -موفق باشی

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام عزیزم
پلانت خیلیییییییی خوب شده
اما جسارتا... پرس داخلیت خیلیییییی...
بنظرم تو ک اینقد خوب پلان میزنی واسه آزمون وقتتو بعداز پلان رو مقطع بذار تو اون قوی تری!!
واسه راندوی سقف هم اگه افقی بزنی اینجوری نمیشه
و ی نکته مهمتر اینکه هرگز خطوط مارکرو ب گریز نبر ک بعد تهشو نمیتونی جم کنی...
انحنای دیوارو هم بنظرم با هاشور بزن بعدش چندتا خط مارکر روش بیا با دوتا ارزش رنگی مثلاقوس بیرونی با c02
c04قوس داخلی
واسه کف سازی هم نیازی نیس اصلا از هاشور اسفاده کنی ک اینهمه هم وقت میبره
رندوم چندتاشونو رنگ بذار... بعد با همون مارکر چندتاشونو تاچ گذاری کن!
البته ببخشید اگه جسارت کردما... دوس دارم همتون بهترین کارو ارائه بدید..
ببخشید ینی چی؟خطوط مارکر؟:surprised::eek::sweatdrop:

arefeh

کاربر ممتاز
سلام -من با اجازه یه نظری در مورد کارتون بدم و این جسارت منو ببخشید

عارفه جان یه اشکالی که تو حجم شما هست اینه که حجم شما صلب شده و از نظر بصری -زیبا شناسی -سبکی و تعادل و فاکتورهای دیگه

دچار مشکله و به اندازه ی پلانتون فکرشده نیس و اینم هم به خاطر اینه که شما ابتدا کل پلان رو طراحی میکنی و بعد پرسپکتیو میزنید یعنی

شما دست خودتت رو برای یک ترکیب حجمی خوب میبندی -یک طرح موفق همیشه طرحیه که حجم و پلان رو با هم پیش ببری نه جدا جدا -یعنی

حجم و پلان رو با هم اتود بزنی و نقص رو برطرف کنی -همین نکته تو پلان خانه ی معمار هم دیده میشه شما پلان خوب و فکرشده ای میزنی

ولی مطمئنی که حجم خوبی میشه ؟مخصوصا شکستگی هایی که تو قسمت چپ پلان خانه ی معمارتون هست

امیدوارم از حرفام ناراحت نشده باشی و جسارت منو ببخشید -موفق باشی
اول از همه واقعا ممنونم که نظرتو گفتی و اصلا هم ناراحت نشدم چیزبدی نگفتی....
راست میگی پرسهام نمیدونم چرا اینقدر صلب میشه...در مورد پلان درست نیست خیلی فکر نمیکنم مثلا خانه معمار تایم گرفتم دقیقا 7 مین طول کشید و خطوطه اولیه در اومد....که با دسن و ....شد 50 مین ...متاسفانه...برای اینم پلان هام نسبتا خوبه که دستم اومده چی فضایی رو کجا باید بزارم...و حقیقتا من از دوره کاردانی توی طراحی پلان و ترسیم فنی نمره A بودم توووو دانشگاه...
ولی متاسفانه کسی نبود که منو راهنمایی کنه که بچسب به پرس و راندو....من اصلا یادم نمیاد پرسپکتیو تووو این 4 سال دستی کشیده باشم...هر چی بود تری دی بود....

و صعفه من شاید به خاطر این باشه...چون موقع پلان به پرس فکر میکنم اما نمیدونم چرا اینجوری میشه پرسهام....:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا