ایول کارت خیلی خوب شده....ولنجک دیگه میشه پاتوقت![]()
موقعی که کارتارو بذارن روسایتدوستان کسی میدونه زمان پرداخت 15000 تومان کیه؟ خواهشا اگه میدونید جواب بدید، ممنون...
واسه کسایی که نمیتونن کلاس برن فک کنم خوب باشه
http://www.****************/shop/?p=2912
واسه کسایی که نمیتونن کلاس برن فک کنم خوب باشه
http://www.****************/shop/?p=2912
خیلی صایعه شد نه؟؟؟!!!عادت کردم با خط کش خطهام برای اولین بار خوبه یا بد؟؟؟راستشو بگید ناراحت نمیشم....و اینکه میتوننید از روی اسکیس موضوع رو متوجه بشید؟؟؟![]()
خیلی صایعه شد نه؟؟؟!!!عادت کردم با خط کش خطهام برای اولین بار خوبه یا بد؟؟؟راستشو بگید ناراحت نمیشم....و اینکه میتوننید از روی اسکیس موضوع رو متوجه بشید؟؟؟![]()
برای یه پرسپکتیو داخلی خیلی هم خوبه.موضوع رو نفهمیدم
همین که وقت گذاشتی ارزشش زیاده برام...ممنونم عزیزمسلام
حس میشه یه سری از خطهات درست به گریز نمی رنمخصوصا تو اون مکعب آخریه
آخه شکلش همینه...به دو تا نقطه گریزه دیگه میره....پرس من چند تا نقطه گریز داره....
اون مکعب رو فکر کن انتها داری با کنجش نیگاه میکنی...خوب همینطوری میشه دیگه....حالا پلانشو میزارم ببینی
هاشوراتو انگاری بی حوصله زدیاگه مرتب تر میزدی فک می کنم کارت خیلی تمیز تر در میومد و بیشتر به چشم میومد
اون مکعب آخری یه طوری زده زحمتتو هدر داده)
همه خطات یه ارزش دارن به نظرم جاهایی ک به زمین متصل میشه یه مقدار قلمت درشتر باشه یا جوندار تر کشیده بشه بهتر باشه
برا هاشورای کف من پیشنهادم اینه یه راپید 1 دهم یا دو دهم استفاده شده داشته باش ک کمی به روغن سوزی افتاده باشه از اونا استفاده کن تا اونقد هاشورای کف یهو تو ذوق نزنه آهاااان بله متوجه شدم ممنونم
راندوی سقف یه طور بکش مارکرو ک آخرش اون طوری گوله گوله نشه بلکه محو بشه نمیدونم چزا اینجوری میشه...خیلی تلاش کردمااااا
دیوارات مشخص نیست که خودشون قوس دارن یا اینکه فقط لبه هاش منحنی برش خورده
اگه مورد دومه باشه بهتره به روشی ک استوانه رو راندو می کنی راندو کنی ک اون جلو عقب بودنه به چشم بیاد اگه اولی باشه باید چجوری باشه؟؟؟
راستی اون دره فک کنم تو راهرو کناریت اون رو هوا مونده هادر؟؟؟؟من در ندارم...سمت راست؟؟؟اون مبله مانه مثلا....
شرمنده دیگه من معماری نیستم ولی در حد سواد کم خودم نظر دادم گفتم شاید مفید باشه
عارفه جون کارت خوبه
فقط خطهای زمین و سقف سمت راست که پشت دیوار هست رو هم بذار
موضوعش انگار موزه یا کارگاه نقاشیه...نمیدونم
![]()
عزیزم میگه معتبر نی.....![]()
سلام
حس میشه یه سری از خطهات درست به گریز نمی رنمخصوصا تو اون مکعب آخریه
هاشوراتو انگاری بی حوصله زدیاگه مرتب تر میزدی فک می کنم کارت خیلی تمیز تر در میومد و بیشتر به چشم میومد
اون مکعب آخری یه طوری زده زحمتتو هدر داده)
همه خطات یه ارزش دارن به نظرم جاهایی ک به زمین متصل میشه یه مقدار قلمت درشتر باشه یا جوندار تر کشیده بشه بهتر باشه
برا هاشورای کف من پیشنهادم اینه یه راپید 1 دهم یا دو دهم استفاده شده داشته باش ک کمی به روغن سوزی افتاده باشه از اونا استفاده کن تا اونقد هاشورای کف یهو تو ذوق نزنه
راندوی سقف یه طور بکش مارکرو ک آخرش اون طوری گوله گوله نشه بلکه محو بشه
دیوارات مشخص نیست که خودشون قوس دارن یا اینکه فقط لبه هاش منحنی برش خورده
اگه مورد دومه باشه بهتره به روشی ک استوانه رو راندو می کنی راندو کنی ک اون جلو عقب بودنه به چشم بیاد
راستی اون دره فک کنم تو راهرو کناریت اون رو هوا مونده ها
شرمنده دیگه من معماری نیستم ولی در حد سواد کم خودم نظر دادم گفتم شاید مفید باشه
ضمیمه معتبر نی.
اینم پلانه همون پرس داخلیه....توی راهروی سمت چپ قسمت گالری ها وایستادم
این پلان جقد طول کشید طراحی کردی؟!
سنگهای کف خیلی بزرگ نی؟؟؟؟
عارفه کلاس پرسپکتیو داخلی اصلن در حد پلانت نیست پلانت خیلی خوب شده سرویس و وضوخانشو خیلی دوس داشتم فقط پرندش ببین خیلی وقتتو نمیگیره...؟اینم پلانه همون پرس داخلیه....توی راهروی سمت چپ قسمت گالری ها وایستادم![]()
به دیوار تکیه کرده دیگه اویزون نیس که........سنگهای کف خیلی بزرگ نی؟؟؟؟
از سمت راسته کارت توی بنا خیلی خوشم اومد...سمت چپش حس میکنم اون پایین جای ماشین آویزون مونده....
سنگهای کف خیلی بزرگ نی؟؟؟؟
از سمت راسته کارت توی بنا خیلی خوشم اومد...سمت چپش حس میکنم اون پایین جای ماشین آویزون مونده....
سلام عزیزمکلا طراحی و دسن 1ساعت و 20 فکر کنم شد....زمان زیاد گذاشتم بیشترشم برای دسن بود....چون خود طرح یه خطه با مداد نهاین 40 مین وقت برد...این دفعه تایم میگیرم....
نظر نمیدی زضا؟؟؟