زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sheelan

عضو جدید
دوستان کسی صورت سوال اسکیس منظر پارسالوداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

s.sahba

عضو جدید
دوستان کسی میدونه زمان پرداخت 15000 تومان کیه؟ خواهشا اگه میدونید جواب بدید، ممنون...

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه کسایی که نمیتونن کلاس برن فک کنم خوب باشه
http://www.****************/shop/?p=2912

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
خیلی صایعه شد نه؟؟؟!!!عادت کردم با خط کش خطهام برای اولین بار خوبه یا بد؟؟؟راستشو بگید ناراحت نمیشم....و اینکه میتوننید از روی اسکیس موضوع رو متوجه بشید؟؟؟

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی صایعه شد نه؟؟؟!!!عادت کردم با خط کش خطهام برای اولین بار خوبه یا بد؟؟؟راستشو بگید ناراحت نمیشم....و اینکه میتوننید از روی اسکیس موضوع رو متوجه بشید؟؟؟

برای یه پرسپکتیو داخلی خیلی هم خوبه.موضوع رو نفهمیدم

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

سلام
حس میشه یه سری از خطهات درست به گریز نمی رن :) مخصوصا تو اون مکعب آخریه :)
هاشوراتو انگاری بی حوصله زدی :) اگه مرتب تر میزدی فک می کنم کارت خیلی تمیز تر در میومد و بیشتر به چشم میومد
اون مکعب آخری یه طوری زده زحمتتو هدر داده :))
همه خطات یه ارزش دارن به نظرم جاهایی ک به زمین متصل میشه یه مقدار قلمت درشتر باشه یا جوندار تر کشیده بشه بهتر باشه
برا هاشورای کف من پیشنهادم اینه یه راپید 1 دهم یا دو دهم استفاده شده داشته باش ک کمی به روغن سوزی افتاده باشه از اونا استفاده کن تا اونقد هاشورای کف یهو تو ذوق نزنه
راندوی سقف یه طور بکش مارکرو ک آخرش اون طوری گوله گوله نشه بلکه محو بشه

دیوارات مشخص نیست که خودشون قوس دارن یا اینکه فقط لبه هاش منحنی برش خورده
اگه مورد دومه باشه بهتره به روشی ک استوانه رو راندو می کنی راندو کنی ک اون جلو عقب بودنه به چشم بیاد

راستی اون دره فک کنم تو راهرو کناریت اون رو هوا مونده ها :)

شرمنده دیگه من معماری نیستم ولی در حد سواد کم خودم نظر دادم گفتم شاید مفید باشه

shematik

عضو جدید

عارفه جون کارت خوبه;)
فقط خطهای زمین و سقف سمت راست که پشت دیوار هست رو هم بذار
موضوعش انگار موزه یا کارگاه نقاشیه...نمیدونم:D
:w30:

arefeh

کاربر ممتاز
برای یه پرسپکتیو داخلی خیلی هم خوبه.موضوع رو نفهمیدم

چه میدونم والا...فکر کنم قبول نشم....:cry:
سلام
حس میشه یه سری از خطهات درست به گریز نمی رن :) مخصوصا تو اون مکعب آخریه :)آخه شکلش همینه...به دو تا نقطه گریزه دیگه میره....پرس من چند تا نقطه گریز داره....
اون مکعب رو فکر کن انتها داری با کنجش نیگاه میکنی...خوب همینطوری میشه دیگه....حالا پلانشو میزارم ببینی

هاشوراتو انگاری بی حوصله زدی :) اگه مرتب تر میزدی فک می کنم کارت خیلی تمیز تر در میومد و بیشتر به چشم میومد
همه خطات یه ارزش دارن به نظرم جاهایی ک به زمین متصل میشه یه مقدار قلمت درشتر باشه یا جوندار تر کشیده بشه بهتر باشه
برا هاشورای کف من پیشنهادم اینه یه راپید 1 دهم یا دو دهم استفاده شده داشته باش ک کمی به روغن سوزی افتاده باشه از اونا استفاده کن تا اونقد هاشورای کف یهو تو ذوق نزنه آهاااان بله متوجه شدم ممنونم
راندوی سقف یه طور بکش مارکرو ک آخرش اون طوری گوله گوله نشه بلکه محو بشه نمیدونم چزا اینجوری میشه...خیلی تلاش کردمااااا

اگه مورد دومه باشه بهتره به روشی ک استوانه رو راندو می کنی راندو کنی ک اون جلو عقب بودنه به چشم بیاد اگه اولی باشه باید چجوری باشه؟؟؟

راستی اون دره فک کنم تو راهرو کناریت اون رو هوا مونده ها :) در؟؟؟؟من در ندارم...سمت راست؟؟؟اون مبله مانه مثلا....

همین که وقت گذاشتی ارزشش زیاده برام...ممنونم عزیزم

عارفه جون کارت خوبه;)
فقط خطهای زمین و سقف سمت راست که پشت دیوار هست رو هم بذار
موضوعش انگار موزه یا کارگاه نقاشیه...نمیدونم:D
:w30:

عزیزم موضوع موزه فرشه:Dاز اون شبشه سمت راست همون ابتدا یه نفر نشسته پشته داره فرش می بافه....
معلومه خیلی ضایع بوده که کسی متوجه نشد....البته موزه رو خوب اومدیااا...اون هلالهای روی دیوار هم ایده گرفته شده از همینه.....:(

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
حس میشه یه سری از خطهات درست به گریز نمی رن :) مخصوصا تو اون مکعب آخریه :)
برا هاشورای کف من پیشنهادم اینه یه راپید 1 دهم یا دو دهم استفاده شده داشته باش ک کمی به روغن سوزی افتاده باشه از اونا استفاده کن تا اونقد هاشورای کف یهو تو ذوق نزنه
راندوی سقف یه طور بکش مارکرو ک آخرش اون طوری گوله گوله نشه بلکه محو بشه

اگه مورد دومه باشه بهتره به روشی ک استوانه رو راندو می کنی راندو کنی ک اون جلو عقب بودنه به چشم بیاد

راستی اون دره فک کنم تو راهرو کناریت اون رو هوا مونده ها :)

سلام.اتفاقن من میخاستم بگم ک خوب داری ب عارفه راهنمایی میدی ک اونا رو هم رعایت کنه کارش خوب ک ه.خوبتر میشه.
من خودم بهره بردم.
ولی باز برا اولین بار خوب کشیدی ب نظرم...خیلی خوب.

arefeh

کاربر ممتاز
این پلان جقد طول کشید طراحی کردی؟!

کلا طراحی و دسن 1ساعت و 20 فکر کنم شد....زمان زیاد گذاشتم بیشترشم برای دسن بود....چون خود طرح یه خطه با مداد نهاین 40 مین وقت برد...این دفعه تایم میگیرم....
نظر نمیدی زضا؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم پلانه همون پرس داخلیه....توی راهروی سمت چپ قسمت گالری ها وایستادم
عارفه کلاس پرسپکتیو داخلی اصلن در حد پلانت نیست پلانت خیلی خوب شده سرویس و وضوخانشو خیلی دوس داشتم فقط پرندش ببین خیلی وقتتو نمیگیره...؟

سنگهای کف خیلی بزرگ نی؟؟؟؟
از سمت راسته کارت توی بنا خیلی خوشم اومد...سمت چپش حس میکنم اون پایین جای ماشین آویزون مونده....
به دیوار تکیه کرده دیگه اویزون نیس که........

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سنگهای کف خیلی بزرگ نی؟؟؟؟
از سمت راسته کارت توی بنا خیلی خوشم اومد...سمت چپش حس میکنم اون پایین جای ماشین آویزون مونده....

ممنون از نظرت .سنگ کف رو ک بی حوصله کشیدم زود خواستم پر بشه.
اون قسمت هم ک میگی اویزون ستونش میوفته تو دیوار دور حیاط. خودم به ایستا بودنش خیلی فکر کردم حتی جایی ک ستون نداشت رو گفتم چنتا کابل بزارم ک واقعی تر شه. و بیشتر خواستم با شیب سقف و شیب کابل اون حالت سقفهای معروف خونه رو بوجود بیارم ک حالت خونه رو بیشتر تداعی کنه

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
کلا طراحی و دسن 1ساعت و 20 فکر کنم شد....زمان زیاد گذاشتم بیشترشم برای دسن بود....چون خود طرح یه خطه با مداد نهاین 40 مین وقت برد...این دفعه تایم میگیرم....
نظر نمیدی زضا؟؟؟
سلام عزیزم
پلانت خیلیییییییی خوب شده
اما جسارتا... پرس داخلیت خیلیییییی...
بنظرم تو ک اینقد خوب پلان میزنی واسه آزمون وقتتو بعداز پلان رو مقطع بذار تو اون قوی تری!!
واسه راندوی سقف هم اگه افقی بزنی اینجوری نمیشه
و ی نکته مهمتر اینکه هرگز خطوط مارکرو ب گریز نبر ک بعد تهشو نمیتونی جم کنی...
انحنای دیوارو هم بنظرم با هاشور بزن بعدش چندتا خط مارکر روش بیا با دوتا ارزش رنگی مثلاقوس بیرونی با c02
c04قوس داخلی
واسه کف سازی هم نیازی نیس اصلا از هاشور اسفاده کنی ک اینهمه هم وقت میبره
رندوم چندتاشونو رنگ بذار... بعد با همون مارکر چندتاشونو تاچ گذاری کن!
البته ببخشید اگه جسارت کردما... دوس دارم همتون بهترین کارو ارائه بدید..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا