زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اولی 50 دقیقه و دومی 40 دقیقه

درسته بازم من فکر میکردم که هر دو تا رو توی 40 مین کشیدی...اما این تایمی هم که گفتی دوباره خیلی خوبه...آفرین...قبولی 100%
ما رو هم یه راهنمایی کنی بد نیستااااا...:(
راهکار برای بیشتر شدنه سرعته دست...از همون اول با قلم خط میکشی...چقدر برای پلان فکر میکنی؟؟؟
یه سری اساتید میگن یه چند تا پلان خوب کار کن همونها رو حفظ باش تلفیقی کار کن...تو چی گفته استادت؟؟؟

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خسته نباشید ما چند روز نبودیم چقدر صفحه اضافه شده من که وقت نکردم بخونم ولی خدا را شکر معلومه که خوب کار کردید انشاله که همه تون موفق باشید
راستش بچه ها دنبال یک تک بیت میگردم در مزمت دنیا که قشنگ باشه برای روی سنگ قبر پدر بزرگم پیدا نکردم یک هو یاد شما ها افتادم که اینجایید خواستم بپرسم ببینم کسی چیزی بلد نیست که بتونه کمک کنه فقط هم یک بیت جا هست که بنویسم
ممنون میشم کمک کنید،بچه ها می دونم این پست جاش اینجا نیست پاکش میکنم هر کی هم چیزی بلد لطفا بزاره توی صفحه خودم که اینجا شلوغ نشه مدیر بیاد بندازمون بیرون ،بازم ممنون

تسلیت مارو هم پذیرا باش:(

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تسلیت...
خدا رحمتشون کنه...:w05:

تسلیت مارو هم پذیرا باش:(

بچه ها دستتون دردنکنه ،ممنون ،یک خواهش پست هاتون پاک کنید که اسپم هستش من هم بیت گیر اوردم و تحویل دادم و پست قبلی را پاک کردم ،شما هم پست هاتون پاک کنید که حق الناس گردنمون نیفته

این پست هم موقته

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته بازم من فکر میکردم که هر دو تا رو توی 40 مین کشیدی...اما این تایمی هم که گفتی دوباره خیلی خوبه...آفرین...قبولی 100%
ما رو هم یه راهنمایی کنی بد نیستااااا...:(
راهکار برای بیشتر شدنه سرعته دست...از همون اول با قلم خط میکشی...چقدر برای پلان فکر میکنی؟؟؟
یه سری اساتید میگن یه چند تا پلان خوب کار کن همونها رو حفظ باش تلفیقی کار کن...تو چی گفته استادت؟؟؟

راهکار که چی بگم ، من جدا جدا کار کردم و همشونو زمان گرفته بودم.
مثلا پلان رو تا 1 ساعت کار کردم(+دیتیل و دیاگرام)پرسپکتیو 40 دقیقه ای هم که نشونتون دادم رو فک کنم 20 بار تمرین کردم و شیت بندیشو می دونم .
سعی کنین تو هر شیت روند فکری و خط فکری تونو بنویسین یا بکشین.
تو هر شیت حتما من توضیحات اضافی دادم.
من با متن نوشتن تو شیتا مخالفم ولی بعضی جاها لازمه و می تونین 3 یا 4 خط متن بنویسین.
الانم دارم فقط مقطع کار می کنم و می تونم اونو تو 10 تا 20 دقیقه ببندم.یه مقطع با دیتیل فراوون.
چند تا دیتیل خوب سازه ای از دیوارها و منظر و درک رفتار سازه ای بلد باشین تا 10 درصد نمره اضافی بگیرین.

Sami Na

عضو جدید
ببخشید بچه ها آمفی تئاتر روباز رو میشه یه کم راهنمایی کنین چه جوریه؟ ممنون... راستی شما یه موضوع رو به صورت کامل کار میکنین یا مثلا یه مدت فقط پلان و یه مدت رو نما مقطع؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید بچه ها آمفی تئاتر روباز رو میشه یه کم راهنمایی کنین چه جوریه؟ ممنون... راستی شما یه موضوع رو به صورت کامل کار میکنین یا مثلا یه مدت فقط پلان و یه مدت رو نما مقطع؟

مهندس امفی تایتر روباز منظورت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورت اینه که کلا موضوع ات اینه یا اینکه میخوای یک قسمت کارت را امفی روباز بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ولی در کل این کلمه باید تو را یاد امفی تایترهای یونان باستان بندازه
باید موضوعی کار کنی و زمان بگیری تیو 4ساعت یک موضوع را کامل همه مدارکش بدی سعی کن این تمرین انجام بدی

Sami Na

عضو جدید
مهندس امفی تایتر روباز منظورت چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منظورت اینه که کلا موضوع ات اینه یا اینکه میخوای یک قسمت کارت را امفی روباز بزاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ولی در کل این کلمه باید تو را یاد امفی تایترهای یونان باستان بندازه
باید موضوعی کار کنی و زمان بگیری تیو 4ساعت یک موضوع را کامل همه مدارکش بدی سعی کن این تمرین انجام بدی

نه یه قسمت کار آمفی تئاتر روباز داره.....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام به دوستای معمار..........

ببینین کارای من به عنوان ترم 4 کاردانی چطوره ؟؟/ خواستم هم نظر بخوام هم براتون یه پیام بازرگانی بدم:)

مشاهده پیوست 211007

مشاهده پیوست 211008

مهندس بنظرت پرسپکتیوات خیلییییییییی اشتباه نیستن؟؟
اون خط خطیا واسه کف سازی چیه آخه؟؟؟
حوصله نداری اسکیس نزن خوووووووو
اما واسه کاردانی خوبه-واسه کارشناسی خیلییییییییی بهترش کن عزیزم

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس بنظرت پرسپکتیوات خیلییییییییی اشتباه نیستن؟؟
اون خط خطیا واسه کف سازی چیه آخه؟؟؟
حوصله نداری اسکیس نزن خوووووووو
اما واسه کاردانی خوبه-واسه کارشناسی خیلییییییییی بهترش کن عزیزم

والاه نمیدونم مارال جان..........من از روی عکسی که از اینترنت برداشتم کشیدم..............دقیقآ اینطوری........
اتفاقآ خلی دوسدارم اسکیس زدنو............
چشم ممنون واسه انتقادت عزیزم;)

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
والاه نمیدونم مارال جان..........من از روی عکسی که از اینترنت برداشتم کشیدم..............دقیقآ اینطوری........
اتفاقآ خلی دوسدارم اسکیس زدنو............
چشم ممنون واسه انتقادت عزیزم;)

با نقطه گریز کشیدی؟
میشه عکسشو هم بذاری؟؟
خواهش میکنم عزیزم
منم عاشقشممممممممممم!!!!!!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درسته یکم نقطه گریزاش اشکال داره........

ببینین کارای من به عنوان ترم 4 کاردانی چطوره ؟؟/ خواستم هم نظر بخوام هم براتون یه پیام بازرگانی بدم:)

مشاهده پیوست 211007

مشاهده پیوست 211008

برای شروع خوبه....سعی کن تا یه مدت خط کار کنی و اگه میتونی با دوستات بری کروکی زدن.این کارا که گزاشتی یکیش مال طایفس که کاراش بیش از چن تا گریز داره سعی کن از پایه شروع کنی.مکعبهای ساده بعد خودت بهشون فرم بده....ولی تا جایی که میتونی خط کار کن

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
بزنم به تخته!!بزنم به تخته رنگ روم باز شده.........هااا چی میگه !!!!!!!!!!!!ببخشید منظورم بزنم به تخته پرسپکتیوام ناز شده!!!راضیم از خودم ولی پرنده م! هنوز کار داره ولی ناظر رو باید ببینید معجزه شده تو کارام!

mehrajavan

عضو جدید

مشاهده پیوست 211007

مشاهده پیوست 211008

اول بهتون خسته نباشید میگم .
اصلا قوانین پرسپکتو رو تو کارتون رعایت نکردین . باعث شده کارتون نامتعادل بنظر بیاد .
راندوتون هم بسیار ضعیفه . باید خیلی بیشتر رو رنگ ها کار کنی . انتخاب رنگ مناسب و استفاده درست و منطقی از رنگ ها خیلی مهمه
تصور میکنم که تازه شروع کردین . باید بیشتر تمرین کنید تا تناسبات پرسپکتیو ، فرم و راندو به دستتون بیاد

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 211007

مشاهده پیوست 211008

واسه ترم 4 معماری و شروع خیلی هم خوبه...
الان خیلی ها هستن لیسانس دارن بعد یه اسکیس ساده هم نمیتونن بزنن..اصلا پلان نمیتونن چه برسه به اسکیس!!!!!
همین روند رو ادامه بده تمریناتت رو بیشتر کن...تکنیک های اسکیس رو خوب یاد بگیر...
به نظرم ایرادایی رو که داری برطرف کنی و با تمرینات مستمر تا اخر لیسانس یه اسکیس زن خوب میشی و واسه ارشد مشکلی نخواهی داشت;)

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای شروع خوبه....سعی کن تا یه مدت خط کار کنی و اگه میتونی با دوستات بری کروکی زدن.این کارا که گزاشتی یکیش مال طایفس که کاراش بیش از چن تا گریز داره سعی کن از پایه شروع کنی.مکعبهای ساده بعد خودت بهشون فرم بده....ولی تا جایی که میتونی خط کار کن

ممنون...............چشم حتمآ این کارو انجام میدم.........درسته من پله رو یهو رفتم بالا و این طبیعیه که اشکال داشته باشم چون هنوز تازه کارم......
خیلی ممنون آقا ......

اول بهتون خسته نباشید میگم .
اصلا قوانین پرسپکتو رو تو کارتون رعایت نکردین . باعث شده کارتون نامتعادل بنظر بیاد .
راندوتون هم بسیار ضعیفه . باید خیلی بیشتر رو رنگ ها کار کنی . انتخاب رنگ مناسب و استفاده درست و منطقی از رنگ ها خیلی مهمه
تصور میکنم که تازه شروع کردین . باید بیشتر تمرین کنید تا تناسبات پرسپکتیو ، فرم و راندو به دستتون بیاد

خیلی ممنون...........
بله اونجاشو باهاتون همعقیده ام............
والا راستش من تازه شروع کردم و اینارم از رو عکسا کشیدم ...........دقیقآ هر رنگی زدن یا چطوری زدن اونکارارو کردم...........بله اونکه درسته ....باید زیاد کار کنم تا بهتر بشم...........ولی استادمونم بهم گفت برای کار اول خیلیم بد نیست و باید تمرین کنی و گفتن کتاب : چگونه معمارانه طاحی کنیمو بخونم و بیشتر تمرین کنم و سعی کنم قبل از شکل های حاضری خودم شکل بکشم و خودم راندو کنم..........

واسه ترم 4 معماری و شروع خیلی هم خوبه...
الان خیلی ها هستن لیسانس دارن بعد یه اسکیس ساده هم نمیتونن بزنن..اصلا پلان نمیتونن چه برسه به اسکیس!!!!!
همین روند رو ادامه بده تمریناتت رو بیشتر کن...تکنیک های اسکیس رو خوب یاد بگیر...
به نظرم ایرادایی رو که داری برطرف کنی و با تمرینات مستمر تا اخر لیسانس یه اسکیس زن خوب میشی و واسه ارشد مشکلی نخواهی داشت;)

ممنون آقا رضا نظر لطفتونه..........
چشم ادامه میدم و به تمرینهای خوم بیشتر توجه میکنم..........ممنون حتمآ........
بله باید اینکارو کنم.............همه از اول حتمآ اشکالایی داشتن پس منم حتمآ دارم........ممنونم از همتون که انتقاد کردین و باعث شدین که من ایرادامو بدونم و نقاط ضعف خودمو قوت ببخشم...............

ممنون دوستان:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز
بزنم به تخته!!بزنم به تخته رنگ روم باز شده.........هااا چی میگه !!!!!!!!!!!!ببخشید منظورم بزنم به تخته پرسپکتیوام ناز شده!!!راضیم از خودم ولی پرنده م! هنوز کار داره ولی ناظر رو باید ببینید معجزه شده تو کارام!

خوب خسیس بزار ما هم ببینیم لذت ببریم خوووووووووووووووووووووووووووووووووووو:razz:

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
داخلیت خوب شده عزیزم
اون یکی هم خوبه فقط راندوش بنظر بی حوصله هستش..
با تمرین خط چگونه معمارانه1 شرو کن من با اون شرو کردم:gol:

ممنون مارال جان.........
نمیدونم شاید.....هر چی باشه شما تجربه تون از من بیشتره .........;)
چشم حتمآ......اتفاقآ استادمونم اونو بهم پیشنهاد کرد.................:gol:

فیگورات خوب شدهههه
من فیگور اصلنننننن بلد نیستم:||:

تشکر ............:gol:

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
سلام معمارای خوشتیپ

خبر ندارین این اطلاعیه کذایی سازمان سنجش بالاخره نیومد؟

من سایت سنجش برام باز نمیشه:)

simin_sm

کاربر فعال
سلام معمارای خوشتیپ

خبر ندارین این اطلاعیه کذایی سازمان سنجش بالاخره نیومد؟

كد رشته‌هاي امتحاني 1350، 1351، 1352، 1357، 1358، 1362 و 1364 ـ آزمون پروژه عملي كد رشته‌هاي امتحاني 1350، 1351، 1352، 1357، 1358، 1362 و 1364 در صبح و بعدازظهر روزهاي چهار‌شنبه، پنج‌شنبه و جمعه مورخ 28، 29 و 30/3/93 منحصراً در شهر تهران براي آن دسته از داوطلباني كه بر اساس مندرجات كارنامه نتايج اوليه مجاز به انتخاب رشته شده‌اند و حداقل يكي از كد رشته محل‌هاي رشته‌هاي تحصيلي پروژه‌دار را نيز انتخاب نموده‌اند، بر اساس جدول ذيل برگزار خواهد شد. ضمناً براي آن دسته از داوطلباني كه مجاز به شركت در آزمون دو پروژه مي‌باشند، دو كارت ورود به جلسه به صورت جداگانه قابل دريافت مي‌باشد و لازم است هزينه برگزاري آزمون تشريحي، پروژه و يا عملي را قبل از دريافت كارت ورود به جلسه آزمون مربوط، به مبلغ 150.000 ريال (پانزده هزار تومان) بابت هزينه برگزاري آزمون هر پروژهبه صورت اينترنتي كه امكان آن در سايت اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org فراهم گرديده‌، پرداخت نموده سپس با دريافت كد پرداخت مبلغ اينترنتي و درج اين كد به همراه اطلاعات كارت اعتباري و يا شماره پرونده و كد رهگيري در قسمت مربوط (پرينت كارت ورود به جلسه آزمون) نسبت به پرينت كارت ورود به جلسه خود و برگ راهنماي شركت در آزمون اقدام نمايند. (داوطلباني كه در دو پروژه شركت مي‌نمايند لازم است در دو مرحله نسبت به پرداخت مبلغ فوق به صورت اينترنتي اقدام نموده و سپس نسبت به پرينت كارت ورود به جلسه در پروژه مربوط و برگ راهنماي شركت در آزمون اقدام نمايند). بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت ورود به جلسه اينترنتي و همچنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است. لذا كليه داوطلبان بايستي براي پرينت كارت ورود به جلسه اقدام نمايند.
تبصره: نظر به اينكه در كد رشته امتحاني 1352(مجموعه معماري) چهار پروژه عملي و يا تشريحي برگزار مي‌گردد، لذا براي آن دسته از داوطلباني كه در هر چهار پروژه كد مذكور مجاز شده باشند، يك كارت ورود به جلسه آزمون جداگانه در نظر گرفته شده است، كه لازم است در صورت تمايل به شركت در 1، 2، 3 و يا 4 پروژه، بابت هر يك از پروژه‌هاي مربوط مبلغ فوق را پرداخت نمايند و سپس نسبت به پرينت كارت پروژه مربوط اقدام نماين

كد و نام رشته يا پروژه
روز و تاريخ آزمون
اسكيس معماري(1352) – تصويرسازي (1358)
صبح چهارشنبه 28/3/93
اسكيس معماري منظر (1352)- نقاشي (1358)
عصر چهارشنبه 28/3/93
مطالعات فرهنگ و معماري ايران (1352) – تجزيه و تحليل نمايشنامه (1357) – ارتباط تصويري (1358)
صبح پنجشنبه 29/3/93
اسكيس معماري داخلي(1352) – نمايشنامه نويسي(1357) – تصوير متحرك(انيميشن) (1358)
عصر پنجشنبه 29/3/93
مجموعه برنامه‌ريزي شهري، منطقه‌اي و مديريت شهري(1350)– اسكيس‌طراحي شهري(1351)– طراحي صنعتي(1362)
صبح جمعه 30/3/93
طراحي پارچه و لباس(1364)
عصر جمعه 30/3/93

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا