بستگی ب موضوعت داره ...مثلا اگه سرای محله بدن باید اگزونو یا همون دید پرنده رو داشته باشی ...دوستانی که تجربه ی کنکور قبلا داشتن، یا کلاس میرن میدونن که توی اسکیس پرسپکتیو آگزونو مهم تره یا انسانی؟ چون من فکر نمیکنم برسم همه مدارک رو تکمیل کنم. باید انتخاب کنم که چیا رو بکشم. خواستم بدونم کدوم مدرکا مهمتر هستن.![]()
ایول داش پویان آواتار جدیدتم مبارک
به نکته های یجاد یه چیزی رو اضافه کنم و اون اینکه ....مرکز همایش های دینی هست درسته؟؟؟پس بزرگترین فضا و خاض ترینش همون آمفی تئاتر و فضای تعزیه خوانیته....ایول داش پویان آواتار جدیدتم مبارک
هندسه پلانت خوبه و چن نکته
اگه جهت شمال بالا باشه مکان کتاب خونه مناسب نیس ضلع بلندترش در جبهه غرب قرار گرفته مگر اینکه تذبیر خاصی اندیشیده باشی که تو مقطع نشون بدی
قبله رو به جنوب غرب به نظرم نمازخونتو بشکن به سوی قبله
شرق هم نور خوبی میگیره امفی به نور نیاز نداره به نظرم آمفی و کتابخونتو جاشو عوض کن
ممنون واسه نکاتتایول داش پویان آواتار جدیدتم مبارک
هندسه پلانت خوبه و چن نکته
اگه جهت شمال بالا باشه مکان کتاب خونه مناسب نیس ضلع بلندترش در جبهه غرب قرار گرفته مگر اینکه تذبیر خاصی اندیشیده باشی که تو مقطع نشون بدی
قبله رو به جنوب غرب به نظرم نمازخونتو بشکن به سوی قبله
شرق هم نور خوبی میگیره امفی به نور نیاز نداره به نظرم آمفی و کتابخونتو جاشو عوض کن
هدف از طراحی اونجا همینی بود که گفتی البته بیشتر بحث تعامل و مباحثه بودش که گذاشتم اونجا ...به نظر جاش خوب میاد ؟؟به نکته های یجاد یه چیزی رو اضافه کنم و اون اینکه ....مرکز همایش های دینی هست درسته؟؟؟پس بزرگترین فضا و خاض ترینش همون آمفی تئاتر و فضای تعزیه خوانیته....
اون چند ضلعیه وسط میتونه برای تعزیه خوانی خوب باشه...اما به نظر لابی میاد ای کاش حرکتی انجام میدادی ک اونو با این کاربری حفظ کنی
هدف از طراحی اونجا همینی بود که گفتی البته بیشتر بحث تعامل و مباحثه بودش که گذاشتم اونجا ...به نظر جاش خوب میاد ؟؟
والا کتابخونه جز خواسته های طرح بود منم گذاشتم ولی اونجای که کذاشتم نمیخاستم باشه انگار یه چیزیو اضافه کردم ب پلانجاش خوبه اما نه اینکه وقتی وارد ورودی میشی مستقیم بری اون توووو...باید تفکیک کنی یه جوری....وگرنه هندسه اش برای تعزیه و اینجور نمایشهای باستانی خوبه...حالا ممکنه سکو به سمت پایین بره و سکوی تماشاجیان یکم از کف اطزاف بالاتر و توی پرسپکتیو هم بیای اونو شاخص کنی...
در مورد کتابخونه یه طرخی بزنه ک از سقف نور بگیره...بهترین نورگیری برای کتابخونه شما و سقف هست....نور متعادل میخواد.... و به جای کتابخونه چرا نمیای گالری بزاری...برای نمایش آثار قدیمی و البته مرتبط با این موضوع
والا کتابخونه جز خواسته های طرح بود منم گذاشتم ولی اونجای که کذاشتم نمیخاستم باشه انگار یه چیزیو اضافه کردم ب پلان
منم همین کارو کردم دیگه پله پله کردم ...
آخه 2 تا در نظر گرفتم ...یکی روباز ...که نیمه باز هست البته بیرون . یکی هم داخل ..اما قبول دارم یکم کوچیک شدهفضای تعزیتو الان دیدم اگه اون پله ها باشن که خیلی خیلی کوچیکه....باید بزرکتر از این حرفها باشه که حداقل 50-100 نفر بتونن برنامه رو ببینند...و دورش بازه...از ورودی میان کاملا دید داره...دید به این معنی ک سرو صدای لابی وارد این محیط میشه و خوب عیبه....
مشاهده پیوست 210647موضوع بادخان ک چندروز پیش مثل......توو گل گیر کرده بودم....چطور شد به نظرتون؟؟؟البته پلان و مقطع هم بعدا میزارم.....
مرسی ک وقت گذاشتید...والا آخری پله نی...رمپه...فقط پله اون پایین دارم با توی ورودی...کلیتش خوبه ولی سایه ها رو کامل نزدی
پله اخرم فکر کنم خوب نشون ندادی
خطاط خیلی خط کشی هستن با دست ازاد از روی خط های مدادیت که با خط کش میری بکش
دیوارهایی که در یک جهت هستن یک رنگ هستند
من مفهوم بادخان از رو حجم درک نکردم روند کارتو هم بزار تا ببینیم
امیدوارم موفق باشی گلم
ببخشید دیگه...
مرسی ک وقت گذاشتید...والا آخری پله نی...رمپه...فقط پله اون پایین دارم با توی ورودی...
ایده ام استفاده از بادگیر به عنوان دریافت باد برای بخش نیروگاه هست ک خوب با تغییر بادگیر به این شکل رسیدم ک 6 بار تکرار شده....که 2 تا 2 تا کنار هم قرار گرفته اند همون سمت سمت غربه منه ک باد غالبه در نتیجه بین هر دو تا بادگیر رو خالی کردم ک اون فضا فضای نورگیر برای فضاهای داخلی هم باشه...
و همینطور از شیب هم توی حجم استفاده کردم چون سایتش روی توپوگرافی قرار گرفته هم اینکه سمت باد غالب بتونه اونو هدایت کنه به سمت بالا و تمام باد با شدت به بنا برخورد نکنه....
حالا فکر کنم پلان و مقطع رو بزارم بشه از توش اینها رو فهمید...
مرسی آباج گلیخسته نباشی داداش پلانت خیلی پیشرفت کرده....
والا امفی تئاتر جا نشد اگه دقت کنی چسبید به سقف کاغذ دیگه راه نداشت درستش کنم...ولی تو امتحان اگه اینجوری شد حنما فلش میکشم میگم بقیه سوال در پشت صفحه
موفق باشی رو امفی تئاترت بیشتر کار کن پخته ترش کن ،سن شاخص نیست فاصله اولین ردیف صندلی تا سن باید بیشتر باشه برا امفی تئاتر در بزار نشون بده به بیرون باز میشه از این چیزا....
بقیه قسمت ها رو هم ندیدم ولی امفی تئاتر 2 بار تو کارات کشیدی ولی یه ایرادهایی داره نمیگم بده پخته نیست
ببخشید دیگه
مرسی آباج گلی
والا امفی تئاتر جا نشد اگه دقت کنی چسبید به سقف کاغذ دیگه راه نداشت درستش کنم...ولی تو امتحان اگه اینجوری شد حنما فلش میکشم میگم بقیه سوال در پشت صفحهمرسی برای نظرت