زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاااااااااااام!!!!
دوستان من تاحالا آبرنگ کار نکردم
سرکلاس ک گ.ن.د زدم!!!اینو استادم واسه کار خونه-مشق شب خخخخ- داده
نظرتون چیه؟؟ اگه اشکالاتشو بگید ک اصلاحش کنم ممنون میشم..290520141949.jpg

Anahita.pb

عضو جدید
دوستانی که تجربه ی کنکور قبلا داشتن، یا کلاس میرن میدونن که توی اسکیس پرسپکتیو آگزونو مهم تره یا انسانی؟ چون من فکر نمیکنم برسم همه مدارک رو تکمیل کنم. باید انتخاب کنم که چیا رو بکشم. خواستم بدونم کدوم مدرکا مهمتر هستن.:):smile::smile:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستانی که تجربه ی کنکور قبلا داشتن، یا کلاس میرن میدونن که توی اسکیس پرسپکتیو آگزونو مهم تره یا انسانی؟ چون من فکر نمیکنم برسم همه مدارک رو تکمیل کنم. باید انتخاب کنم که چیا رو بکشم. خواستم بدونم کدوم مدرکا مهمتر هستن.:):smile::smile:
بستگی ب موضوعت داره ...مثلا اگه سرای محله بدن باید اگزونو یا همون دید پرنده رو داشته باشی ...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

مقیاست 1/100؟؟؟
اگه اینجوریه ک فضاهات متناسب نیس
سمت چپ-بالای پلانتم اصلا خوب نیس.مسیرهای دسترسی ب نمازخونه
کتابخونه هم ورودیش خیلی بده
هندسه پلانت خوبه اما بنظرم جایگذاریات میتونست خیلی بهتر باشه
اما تعریف ورودیت خیلی خوب شده!!همون چیزیه ک واسه طرحم لازم دارم!!

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایول داش پویان آواتار جدیدتم مبارک
هندسه پلانت خوبه و چن نکته
اگه جهت شمال بالا باشه مکان کتاب خونه مناسب نیس ضلع بلندترش در جبهه غرب قرار گرفته مگر اینکه تذبیر خاصی اندیشیده باشی که تو مقطع نشون بدی
قبله رو به جنوب غرب به نظرم نمازخونتو بشکن به سوی قبله
شرق هم نور خوبی میگیره امفی به نور نیاز نداره به نظرم آمفی و کتابخونتو جاشو عوض کن

arefeh

کاربر ممتاز
اگه جهت شمال بالا باشه مکان کتاب خونه مناسب نیس ضلع بلندترش در جبهه غرب قرار گرفته مگر اینکه تذبیر خاصی اندیشیده باشی که تو مقطع نشون بدی
شرق هم نور خوبی میگیره امفی به نور نیاز نداره به نظرم آمفی و کتابخونتو جاشو عوض کن
به نکته های یجاد یه چیزی رو اضافه کنم و اون اینکه ....مرکز همایش های دینی هست درسته؟؟؟پس بزرگترین فضا و خاض ترینش همون آمفی تئاتر و فضای تعزیه خوانیته....
اون چند ضلعیه وسط میتونه برای تعزیه خوانی خوب باشه...اما به نظر لابی میاد ای کاش حرکتی انجام میدادی ک اونو با این کاربری حفظ کنی

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درخصوص زمان اعلام اسامي معرفي‌شدگان چندبرابر ظرفيت براي مصاحبه در رشته‌هاي بورسيه، شرايط خاص و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي، پروژه عملي و مصاحبه در كد رشته‌هاي امتحاني ذيربط در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393

1393/03/04

پيرو انتشار دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره2) آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دوره‌هاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1393 بدينوسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه با توجه به مندرجات كارنامه دريافتي در آزمون مذكور مجاز به انتخاب رشته شده و نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اينترنتي در موعد مقرر اقدام نموده‌اند، مي‌رساند كه اسامي داوطلبان چند برابرظرفيت و برنامه زماني مصاحبه در كدرشته محلهاي بورسيه، داراي شرايط خاص، دوره‌هاي مجازي و بين‌الملل و همچنين زمان برگزاري آزمون تشريحي و يا پروژه عملي در كدرشته‌هاي امتحاني ذيربط در روز سه‌شنبه مورخ 13/3/93 از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني www.sanjesh.org منتشر مي‌گردد. ضمناً لازم به ذكر است آزمون رشته‌هاي پروژه دار منحصراً در شهرتهران برگزار مي‌گردد كه جزئیات لازم در اطلاعیه مورخ 13/3/93 درج خواهد شد .

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون واسه نکاتت
کتابخونه رو مجبوری گذاشتم اونجا ...دیگه بعدا هم فهمیدم که باید از غرب نور بگیرم چاره ای نبود ....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نکته های یجاد یه چیزی رو اضافه کنم و اون اینکه ....مرکز همایش های دینی هست درسته؟؟؟پس بزرگترین فضا و خاض ترینش همون آمفی تئاتر و فضای تعزیه خوانیته....
اون چند ضلعیه وسط میتونه برای تعزیه خوانی خوب باشه...اما به نظر لابی میاد ای کاش حرکتی انجام میدادی ک اونو با این کاربری حفظ کنی
هدف از طراحی اونجا همینی بود که گفتی البته بیشتر بحث تعامل و مباحثه بودش که گذاشتم اونجا ...به نظر جاش خوب میاد ؟؟

arefeh

کاربر ممتاز
هدف از طراحی اونجا همینی بود که گفتی البته بیشتر بحث تعامل و مباحثه بودش که گذاشتم اونجا ...به نظر جاش خوب میاد ؟؟

جاش خوبه اما نه اینکه وقتی وارد ورودی میشی مستقیم بری اون توووو...باید تفکیک کنی یه جوری....وگرنه هندسه اش برای تعزیه و اینجور نمایشهای باستانی خوبه...حالا ممکنه سکو به سمت پایین بره و سکوی تماشاجیان یکم از کف اطزاف بالاتر و توی پرسپکتیو هم بیای اونو شاخص کنی...
در مورد کتابخونه یه طرخی بزنه ک از سقف نور بگیره...بهترین نورگیری برای کتابخونه شما و سقف هست....نور متعادل میخواد.... و به جای کتابخونه چرا نمیای گالری بزاری...برای نمایش آثار قدیمی و البته مرتبط با این موضوع

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جاش خوبه اما نه اینکه وقتی وارد ورودی میشی مستقیم بری اون توووو...باید تفکیک کنی یه جوری....وگرنه هندسه اش برای تعزیه و اینجور نمایشهای باستانی خوبه...حالا ممکنه سکو به سمت پایین بره و سکوی تماشاجیان یکم از کف اطزاف بالاتر و توی پرسپکتیو هم بیای اونو شاخص کنی...
در مورد کتابخونه یه طرخی بزنه ک از سقف نور بگیره...بهترین نورگیری برای کتابخونه شما و سقف هست....نور متعادل میخواد.... و به جای کتابخونه چرا نمیای گالری بزاری...برای نمایش آثار قدیمی و البته مرتبط با این موضوع
والا کتابخونه جز خواسته های طرح بود منم گذاشتم ولی اونجای که کذاشتم نمیخاستم باشه انگار یه چیزیو اضافه کردم ب پلان
منم همین کارو کردم دیگه پله پله کردم ...

arefeh

کاربر ممتاز
والا کتابخونه جز خواسته های طرح بود منم گذاشتم ولی اونجای که کذاشتم نمیخاستم باشه انگار یه چیزیو اضافه کردم ب پلان
منم همین کارو کردم دیگه پله پله کردم ...

فضای تعزیتو الان دیدم اگه اون پله ها باشن که خیلی خیلی کوچیکه....باید بزرکتر از این حرفها باشه که حداقل 50-100 نفر بتونن برنامه رو ببینند...و دورش بازه...از ورودی میان کاملا دید داره...دید به این معنی ک سرو صدای لابی وارد این محیط میشه و خوب عیبه....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فضای تعزیتو الان دیدم اگه اون پله ها باشن که خیلی خیلی کوچیکه....باید بزرکتر از این حرفها باشه که حداقل 50-100 نفر بتونن برنامه رو ببینند...و دورش بازه...از ورودی میان کاملا دید داره...دید به این معنی ک سرو صدای لابی وارد این محیط میشه و خوب عیبه....
آخه 2 تا در نظر گرفتم ...یکی روباز ...که نیمه باز هست البته بیرون . یکی هم داخل ..اما قبول دارم یکم کوچیک شده

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی نیست اینجا به ما که فردا اسکیس ارشد آزاد داریم روحیه بده:)
بچه ها یه چند تا نکته بگین که تاثیر زیادی تو نمره اسکیس ازاد داره؟؟
بعد واسه مقطع کشیدن باید اونو تحلیل هم کنیم؟منظورم وزش باد و نور وسازه
مرسییییی;)

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کار امروزم.. موزه در اقلیم گرم و خشک.....منتظر نظراتتونم گلهای من:D
مشاهده پیوست 210651

موفق باشی رو امفی تئاترت بیشتر کار کن پخته ترش کن ،سن شاخص نیست فاصله اولین ردیف صندلی تا سن باید بیشتر باشه برا امفی تئاتر در بزار نشون بده به بیرون باز میشه از این چیزا....

بقیه قسمت ها رو هم ندیدم ولی امفی تئاتر 2 بار تو کارات کشیدی ولی یه ایرادهایی داره نمیگم بده پخته نیست

ببخشید دیگه:D

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 210647موضوع بادخان ک چندروز پیش مثل......توو گل گیر کرده بودم....چطور شد به نظرتون؟؟؟البته پلان و مقطع هم بعدا میزارم.....

کلیتش خوبه ولی سایه ها رو کامل نزدی
پله اخرم فکر کنم خوب نشون ندادی
خطاط خیلی خط کشی هستن با دست ازاد از روی خط های مدادیت که با خط کش میری بکش
دیوارهایی که در یک جهت هستن یک رنگ هستند
من مفهوم بادخان از رو حجم درک نکردم روند کارتو هم بزار تا ببینیم
امیدوارم موفق باشی گلم
ببخشید دیگه...

arefeh

کاربر ممتاز
کلیتش خوبه ولی سایه ها رو کامل نزدی
پله اخرم فکر کنم خوب نشون ندادی
خطاط خیلی خط کشی هستن با دست ازاد از روی خط های مدادیت که با خط کش میری بکش
دیوارهایی که در یک جهت هستن یک رنگ هستند
من مفهوم بادخان از رو حجم درک نکردم روند کارتو هم بزار تا ببینیم
امیدوارم موفق باشی گلم
ببخشید دیگه...
مرسی ک وقت گذاشتید...والا آخری پله نی...رمپه...فقط پله اون پایین دارم با توی ورودی...
ایده ام استفاده از بادگیر به عنوان دریافت باد برای بخش نیروگاه هست ک خوب با تغییر بادگیر به این شکل رسیدم ک 6 بار تکرار شده....که 2 تا 2 تا کنار هم قرار گرفته اند همون سمت سمت غربه منه ک باد غالبه در نتیجه بین هر دو تا بادگیر رو خالی کردم ک اون فضا فضای نورگیر برای فضاهای داخلی هم باشه...
و همینطور از شیب هم توی حجم استفاده کردم چون سایتش روی توپوگرافی قرار گرفته هم اینکه سمت باد غالب بتونه اونو هدایت کنه به سمت بالا و تمام باد با شدت به بنا برخورد نکنه....
حالا فکر کنم پلان و مقطع رو بزارم بشه از توش اینها رو فهمید...

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی ک وقت گذاشتید...والا آخری پله نی...رمپه...فقط پله اون پایین دارم با توی ورودی...
ایده ام استفاده از بادگیر به عنوان دریافت باد برای بخش نیروگاه هست ک خوب با تغییر بادگیر به این شکل رسیدم ک 6 بار تکرار شده....که 2 تا 2 تا کنار هم قرار گرفته اند همون سمت سمت غربه منه ک باد غالبه در نتیجه بین هر دو تا بادگیر رو خالی کردم ک اون فضا فضای نورگیر برای فضاهای داخلی هم باشه...
و همینطور از شیب هم توی حجم استفاده کردم چون سایتش روی توپوگرافی قرار گرفته هم اینکه سمت باد غالب بتونه اونو هدایت کنه به سمت بالا و تمام باد با شدت به بنا برخورد نکنه....
حالا فکر کنم پلان و مقطع رو بزارم بشه از توش اینها رو فهمید...

متوجه شدم گلم اون رمپ که گذاشتی اختلاف سطح خوب نشون نداده انگار همه رو یه سطحن
در کل خوبه موفق باشی روند کارم بزارید خیلی تو اسکیس مهمه

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشی داداش پلانت خیلی پیشرفت کرده....
مرسی آباج گلی

موفق باشی رو امفی تئاترت بیشتر کار کن پخته ترش کن ،سن شاخص نیست فاصله اولین ردیف صندلی تا سن باید بیشتر باشه برا امفی تئاتر در بزار نشون بده به بیرون باز میشه از این چیزا....

بقیه قسمت ها رو هم ندیدم ولی امفی تئاتر 2 بار تو کارات کشیدی ولی یه ایرادهایی داره نمیگم بده پخته نیست

ببخشید دیگه:D
والا امفی تئاتر جا نشد اگه دقت کنی چسبید به سقف کاغذ دیگه راه نداشت درستش کنم...ولی تو امتحان اگه اینجوری شد حنما فلش میکشم میگم بقیه سوال در پشت صفحه :biggrin: مرسی برای نظرت

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی آباج گلی

والا امفی تئاتر جا نشد اگه دقت کنی چسبید به سقف کاغذ دیگه راه نداشت درستش کنم...ولی تو امتحان اگه اینجوری شد حنما فلش میکشم میگم بقیه سوال در پشت صفحه :biggrin: مرسی برای نظرت

در کل خوبه
قبلی هم تو همین مایه ها بود
حتما این کارو بکن...:D

arefeh

کاربر ممتاز
کار امروزم.. موزه در اقلیم گرم و خشک.....منتظر نظراتتونم گلهای من:D
مشاهده پیوست 210651

و اما میریم سر پلان آقا سجاد
1- اسم موضوع موزه در نتیجه فضای گالری شاخص ترین فضا باید توی این مجموعه چه از نظر حجم چه از نظر پلان و چه از نظر مساحت باشه...اینو تووو کارت نمی بینم
2- پلان خوبه ک بچرخه ولی توی در اوردن پرس امتحان کردی...مشکلی با این موضوع نداری؟؟
3-لابی به شدت کوچیکه و جوابگوی ورود 100 نفر همزمان نی
4-ورودی گالری ها خیلی کوچیکه و سعی کن با حفظ حریم وارد اونجا بشن...هر چی باشه اول ک وارد گالری میشن باید یه ورودی رو پرداخت کنند و بعد وارد یه پیش فضا شن و بعد وارد گالری
5-خود بخش گالری ها خیلی عمل رفت و برگشتی شده...یعنی افراد دچار مشکل میشن...
6-ابتدا از یه نقطه وارد گالری میشند و خروجی اون از یه جای دیگه هست ک البته هر دو دسترسی باید کنترل شده باشه در جهت ایمنی
7-پله مثلثیت بده...از نظر اجرا هم مشکل داره...پاگردش درست نیس...کمااینکه یه درب به انباری گالری دادی...خو این ناجوره از توی گالری به این شکل ک نباید درب میگرفتی....اولا اصلا در براش نزاشتی دوما نمای گالری رو زشت میکنه
8-یه سری کنج ها تیز توی پلانت ایجاد شده اونها رو حتما اصلاح کن
9-اون سرویس ها مختص کارکنانه یا بازدیدکنندگان؟؟
10-برای آمفی تئاتر یه پیش ورودیه بزرگتر باید در نظر بگیری مستطیل هندسه قشنگی نی برای لابی...چون فضاییه ک قرار 100 نفر حداقل وارد یا خارج از اون بشن...یا مجبور شن یه مدتی رو بیرون از سالن باشند
11-به نظرم ورودیه اصلیت خاص نشده...یعنی اگه اون هاشور و رنگ رو نمیزاشتی من خودم فکر میکردم ورودیت اون بالایی سمت راستیه...چون یه جوری دعوت کنندگی داره
12-سن کجاست؟؟هر نکته ای ک دوست عزیزمون در مورد آمفی تئاتر گفت درسته...یکم بیشتر روش کار کن
13-اتاقهای پژوهش چه نقشی دارند که اینقدر بزرگ شدند؟؟

بیشتر از این نمیگم چون میدونم اینقدر تنبلی همه اینها رو در دو خط توضیح میدی....:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا