زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmoudz

کاربر فعال
چند تا سوال :
1- تو اقلیمای مرطوب میتونیم فضای تاسیسات رو ببریم زیر زمین یا کلا زیر زمین نداشته باشیم.....اگه نمیتونیم پس کجای پلان مکانیابی کنیم
2- من الان پرسپکتیو و پلانم کل شیت رو گرفته میشه بگین تو هر شیت چه مدارکی باید ارائه بشه مثلا چیا با هم باشن یا هر نکته ای راجع به شیت بندی توی a3
سلام...زیر زمین در اقلیم گرم و مرطوب نزاری خیلی بهتره چون در تابستان در طبقه ی همکفش کباب میشی و دم می کنی دیگه وای بحال زیر زمین!!!
در شیت آ3 نمیشه کله مدارک رو قرار بدی... احتمالا جدا جدا باید طراحی کنی... مثلا ایده ها یه شیت و پلان یه شیت و ...
در اقلیم های مرطوب معولا ساختمان ها رو 2 طبقه می زارن و فضاهایی که زیاد بهشون احتیاج ندارن مثله انباری و آشپزخانه و ... رو در همکف می زارن که رطوبت و گرما اذیتشون نکنه و فضاهای سکونتی رو میبرن بالا...
در کاغذهای آ2 میشه باقی مدارک رو هم در یه شیت جا داد.... در چند سال اخیر مگه اسکیس ارشد سراسری روی آ3 هست؟!!!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...زیر زمین در اقلیم گرم و مرطوب نزاری خیلی بهتره چون در تابستان در طبقه ی همکفش کباب میشی و دم می کنی دیگه وای بحال زیر زمین!!!
در شیت آ3 نمیشه کله مدارک رو قرار بدی... احتمالا جدا جدا باید طراحی کنی... مثلا ایده ها یه شیت و پلان یه شیت و ...
در اقلیم های مرطوب معولا ساختمان ها رو 2 طبقه می زارن و فضاهایی که زیاد بهشون احتیاج ندارن مثله انباری و آشپزخانه و ... رو در همکف می زارن که رطوبت و گرما اذیتشون نکنه و فضاهای سکونتی رو میبرن بالا...
در کاغذهای آ2 میشه باقی مدارک رو هم در یه شیت جا داد.... در چند سال اخیر مگه اسکیس ارشد سراسری روی آ3 هست؟!!!
من اسکیس تا حالا آزمون ندادم مگه شیتا تقریبا اندازه a3 نیس؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها نخندینا..:D
باد نامطلوب از کدوم سمت میوزه؟
واسه هر اقلیمی فرق میکنه؟ یا کلا از یه سمته؟
هر اقلیم با اقلیم دیگه و هر شهر با شهر دیگه فرق میکنه...کتاب اقلیم به زبان تضویر صدیق فکر کنم تا حدی باید مفید باشه برات....

در واقعا یکم از آ3 بزرگتره...

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عیدتون مبارک ... تصمیم گرفتم از الان واسه اسکیس سال بعد تمرین کنم میخوام اسکیس موضوعی کار کنم نمیدونم کلاس کدوم استاد خوبه ؟ لطفا راهنماییم کنین

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام دوستان عیدتون مبارک ... تصمیم گرفتم از الان واسه اسکیس سال بعد تمرین کنم میخوام اسکیس موضوعی کار کنم نمیدونم کلاس کدوم استاد خوبه ؟ لطفا راهنماییم کنین

نفیسهههههه؟؟؟؟؟؟:surprised:
تو رتبه ت خوب نشده بود مگه؟؟؟؟؟؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابخانه در اقلیم گرم و مرطوب................منتظر نظراتتونم....

مشاهده پیوست 210190مشاهده پیوست 210191
با مداد کنته کار کردی؟یه سالی یکی با این سبک رتبه 2 شد ولی یکی دیگه 200 هم نشد. ریسکیه.
پلانتم خیلی دقیقه و مناسبه کنکور.کاش مقطع هم داشتی تا ببینم چیکار کردی.تو مقطع خیلی دیتیل خوب می شه ، رتبه های برتر کنکور حتما مقطع فوق العاده داشتن.
کارت در کل خوبه ، در کل واسه کدبانویی مثله تو خوبه ، سجی..............(این به اون در)

arefeh

کاربر ممتاز
با مداد کنته کار کردی؟یه سالی یکی با این سبک رتبه 2 شد ولی یکی دیگه 200 هم نشد. ریسکیه.
پلانتم خیلی دقیقه و مناسبه کنکور.کاش مقطع هم داشتی تا ببینم چیکار کردی.تو مقطع خیلی دیتیل خوب می شه ، رتبه های برتر کنکور حتما مقطع فوق العاده داشتن.
کارت در کل خوبه ، در کل واسه کدبانویی مثله تو خوبه ، سجی..............(این به اون در)

:cry::cry:یکی بیاد به من انرژی بده....دیروز از صبح نشستم موضوعی کار کنم...به نام بادخان...
هیچی دیکه 1 ساعته اتود پلان مقطع دراومد...گفتم پرس رو بزنم بعد برم بقیه اش رو تکمیل کنم...هر کاری کردم اون چیزی ک تووو ذهنم بود رو نتونستم رو کاغذ پیاده کنم....کلا داغون شدم....:(

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cry::cry:یکی بیاد به من انرژی بده....دیروز از صبح نشستم موضوعی کار کنم...به نام بادخان...
هیچی دیکه 1 ساعته اتود پلان مقطع دراومد...گفتم پرس رو بزنم بعد برم بقیه اش رو تکمیل کنم...هر کاری کردم اون چیزی ک تووو ذهنم بود رو نتونستم رو کاغذ پیاده کنم....کلا داغون شدم....:(
عارفه بابا خودت کننده کاری
تو با کارایی که نشون دادی یعنی میتونی هر جا مغزت هنگ کرد خط بکش خودش ردیف میشه.قرار نیس که هر چی دقیقا تو ذهنمونه پیاده شه.یه چیزایی حین کار کسر میشه و یه چیزاییم اضافه میشه

aytakin69

عضو جدید
بچه ها چرا موضوعی دیگه کار نمیکنیم؟ چرا کسی کار نمیذاره ؟ نکنه همه رفتن ورکشاپ؟ هر کی پایس واسه کار گذاشتن اعلام کنه .......میخوام تاپیک بنرکه ها نه اینجوری سوت و کور....در ضمن نگران لو رفتن سبکتونم نباشین میتونین بدون راندو اینا بذارین کارو واسه تحلیل .....

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلاخره تونستم کار کنم
چند تا کار در حد چند یه ربع
لطفا انتقاد کنید

این چندتا ایراد داره خودم میدونم:

کار خودم نیست این روکشی کردم:

aytakin69

عضو جدید
بلاخره تونستم کار کنم
لطفا انتقاد کنید

در مورد پلان اولی که گذاشتی....ورودیت گنگه ....فلش پله ها یادت رفته ...ضخامتا واقعی نیست....بهتره با خط کش ترسیم کنی....اون دیوار گارلریت به اون خوبی چرا بازشو گذاشتی تیکه تیکه شده...گالری نور مستقیم نمیخواد یا از سقف یا نور مصنوعی....و اینکه موضوع دقیقا چیه اقلیم چیه اگه اینا مشخص بود بهتر میشد نظر داد

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بلاخره تونستم کار کنم
لطفا انتقاد کنید

در مورد پلان اولی که گذاشتی....ورودیت گنگه ....فلش پله ها یادت رفته ...ضخامتا واقعی نیست....بهتره با خط کش ترسیم کنی....اون دیوار گارلریت به اون خوبی چرا بازشو گذاشتی تیکه تیکه شده...گالری نور مستقیم نمیخواد یا از سقف یا نور مصنوعی....و اینکه موضوع دقیقا چیه اقلیم چیه اگه اینا مشخص بود بهتر میشد نظر داد
کووووووووووووووووو؟

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام ممنون بله راجب ضخامتا قبول دارم چون خیلی سریع کشیدم دیوار گالریم تو ذهنم گالری بود که توش فضا سکانسه شده باشه واسه همین این شکلیش کردم ترسیمام موضوع نداره

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه بابا خودت کننده کاری
تو با کارایی که نشون دادی یعنی میتونی هر جا مغزت هنگ کرد خط بکش خودش ردیف میشه.قرار نیس که هر چی دقیقا تو ذهنمونه پیاده شه.یه چیزایی حین کار کسر میشه و یه چیزاییم اضافه میشه

خدایی سجاد هنگ کردم...اصلا کله فکرم ریخت به هم.....
امروز کلا بی خیال شدم گفتم تفریح کنم...جاتون خالی یه دریا رفتیم و قایق سواری و بعدم عکس با شتر گرفتم....:D
اصلا کلی فاز داد....الانم شب با خیاله راحت میخوابم بریم ببینم فردا چه روزی از خداست؟؟؟

farzaneh si

عضو جدید
سلام بچه ها من نیاز مبرم به قسمت های اقلیم کتاب کنکاش دارم کتاب درک عمومیش دیاگرامی توضیح داده کسی اینجا داره که از این 2 3 صفحه عکس بگیره بذاره اینجا؟به خدا کلی دعاش می کنم. لطفاً.ممنون

farzaneh si

عضو جدید
[h=2][/h]
سلام بچه ها من نیاز مبرم به قسمت های اقلیم کتاب کنکاش دارم کتاب درک عمومیش دیاگرامی توضیح داده کسی اینجا داره که از این 2 3 صفحه عکس بگیره بذاره اینجا؟به خدا کلی دعاش می کنم. لطفاً.ممنون

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز

فرزانه جان اینم صفحاتی که خاستی...
۲۰۱۴۰۵۲۹_۰۰۱۹۲۷_1.jpg۲۰۱۴۰۵۲۹_۰۰۲۰۱۰.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا