زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
سر کنکور!!! وقت نمیشه بیشتر از یه پلان کشید!!! بعد کلی ریز فضا داریم!!! کدوما رو انتخاب کنیم؟؟؟ اونایی که نمی کشیم و چطو نشون بدیم که داور فک کنه ما اینا هم مد نظرمون بوده؟؟؟ مرد بزرگی بود!!! موزیکش قابل ارائه در سطح جهانیه!!!
خب یه پلان باید کشید ولی اگر چند طبقه باشه مجبوری بکشی دیگه زیر فضاها هم باید همشون با مبلمان باشه تازه داداش کجای کاری:biggrin: این آواتار فرهاد هم در شعر بچه ها نفوذ کرد والا. ابراهیم باید این یک ماه رو حسابی مصرف کنی تو:biggrin:

shima 70

عضو جدید
خب یه پلان باید کشید ولی اگر چند طبقه باشه مجبوری بکشی دیگه زیر فضاها هم باید همشون با مبلمان باشه تازه داداش کجای کاری:biggrin: این آواتار فرهاد هم در شعر بچه ها نفوذ کرد والا. ابراهیم باید این یک ماه رو حسابی مصرف کنی تو:biggrin:
اقا میشه فواید این فرهادو به ما هم بگین !!؟؟مصرف کنی تو اسکیس هم تاثیر داره؟؟؟تو زیبایی و جوانی پوست چی؟؟؟!!!تو کار حجم دادنو پروتزو این حرفا هم هست؟فایده داره؟

moeinz

کاربر بیش فعال
بله...........امیدم گشته نا امید...

حاجی بیخیال
شیطون گولت نزنه
تو همین فرصت سعی کن بهترین باشی
آینده فقط با دانشگاه روشن نمیشه
خیلیا مخالف دانشگاهن
تا حدودیم حق دارن
دانشگاه رو کعبه آمال نکن
سعیتو بکن شد شد
نشدم راه دوری نمیره
بالاخره ی عمر درگیر این رشته ای

راستی چرا تاپیکارو دو تیکه کردین؟؟؟تمرین گروهی چیه این چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا میشه فواید این فرهادو به ما هم بگین !!؟؟مصرف کنی تو اسکیس هم تاثیر داره؟؟؟تو زیبایی و جوانی پوست چی؟؟؟!!!تو کار حجم دادنو پروتزو این حرفا هم هست؟فایده داره؟
برای بقیه تجویز نمیکنم واسه خودم تاثیر داشت شاید برای شما تاثیر عکس بزاره:D یاد پارسال بخیر هوس کلاس اسکیس کردم باز

mir e damad

عضو جدید
از فقیری پرسیدند : اشتها داری؟ گفت : من بیچاره در این دنیا فقط همین یک چیز را دارم.
حالا شده حکایت ما.
از رشته عمران اومدم، رتبه ام 650 است. انتخاب رشته فقط روزانه دانشگاه های تهران رو زدم. اسکیس رو از سه شنبه که نتیجه رو دادن شروع کردم.
کلاس هم نمیرم. یه رفیق دارم بهش میگم استاد، هربار بهش زنگ میزنم یه صدای ضبط شده پاسخ میده: فقط خط بکش، فقط خط بکش!!
اومدم اینجا کار کنم ، چیز یاد بگیرم ( تا فراموش نشده، با تشکر از همه اونهایی که نقد فرمودند)
همه آه و ناله می کنن ، واسه یخچال نا امیدی شعر می سرایند. با دست ضعیف و خودکشی و وقت ندارم و ایده ندارم جمله می سازن.
عاقا این حرفا رو همه جا میشه زد. اینجا رو بزارید برای روحیه دادن. حالا خوبه من بگم از صب تا حالا نتونستم نمایشگاه گل و گیاه رو کار کنم؟
ولی این وقت شب خوشحال نشستم پای اینترنت ول گردی....ببخشید ... وب گردی.
اگرم ازم بپرسند روحیه داری؟
خیلی محکم جواب میدم : آره داداش ، چقدی می خوای...؟

shima 70

عضو جدید
برای بقیه تجویز نمیکنم واسه خودم تاثیر داشت شاید برای شما تاثیر عکس بزاره:D یاد پارسال بخیر هوس کلاس اسکیس کردم باز
خوش به حالتون به خدا کلاس اسکیسم چیزیه هوسشو کردی!!!!اخه گوجه سبزی پاستیلی چیزی بود حالا یه چی:child:....ولی جدای از شوخی خوشا به حالتون که با کلاس رفتن مشکلی نداشتین و همه رقمه میتونین تلاش کنین .....:smile:

aytakin69

عضو جدید
کیمیا جان منتظریم بیای و موضوع رو بگی...:) بچه ها من از امروز 2 تا موضوع کار میکنم .....و 10 روز آخرم 3تا شاید...و دنبال 2 تا رنگی هستم که میخوام داورارو میخکوب کنه سر شیتم...:Dخدارو شکر با رنگ و راندو مشکلی ندارم....جوری جسارت دارم تو استفاده از رنگ که قبلنا گوشه پایین شیتم رنگارو امتحان میکردم...:Dولی ایده و کار کردن دیتیل و جزییات شوتم کلا علاقه دارم به پیچوندن...داورارم میپیچونم حالا ببینین...:biggrin:فعلا ماژیکام خشکه کارامو بدون رنگ میذارم اینجا.....

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیمیا جان منتظریم بیای و موضوع رو بگی...:) بچه ها من از امروز 2 تا موضوع کار میکنم .....و 10 روز آخرم 3تا شاید...و دنبال 2 تا رنگی هستم که میخوام داورارو میخکوب کنه سر شیتم...:Dخدارو شکر با رنگ و راندو مشکلی ندارم....جوری جسارت دارم تو استفاده از رنگ که قبلنا گوشه پایین شیتم رنگارو امتحان میکردم...:Dولی ایده و کار کردن دیتیل و جزییات شوتم کلا علاقه دارم به پیچوندن...داورارم میپیچونم حالا ببینین...:biggrin:فعلا ماژیکام خشکه کارامو بدون رنگ میذارم اینجا.....

اگه شبه قبل موضوع روبزاره خیلی خوب میشه...من از 7تا10 ول میچرخم...باید 8تا12یه موضوع کارکنیم عصرم یکی...

shima 70

عضو جدید
منم حااااضر ....بچه ها همونجوری که کیمیا تو امضاشم نوشته از زمانی که بیدار میشین تا وقتی که کیمیا جون موضوعو میذاره تمرین خط و ...رو انجام بدین ...پیش به سوی یه روز پر کار :w11: کی پایست امروز رو با کار کردن بترکووونیم؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم حااااضر ....بچه ها همونجوری که کیمیا تو امضاشم نوشته از زمانی که بیدار میشین تا وقتی که کیمیا جون موضوعو میذاره تمرین خط و ...رو انجام بدین ...پیش به سوی یه روز پر کار :w11: کی پایست امروز رو با کار کردن بترکووونیم؟

من...:w16:

shima 70

عضو جدید
بچه ها امروز تاریخ دقیق اسکیس مشخص میشه؟؟؟خو این سازمان سنجش محترم کی میخواد اعلام کنه!!!!!!!!!!!

bahare7

عضو جدید
سلام همگی خسته نباشید.
کاش زودتر تاپیکتونو میدیدم ولی از امروز منم هستم
دستم زیاد قوی نیست ولی تلاشمو می کنم. منظر رو بیشتر دوست دارم ، صبح موضوع های دیروزو دیدم بلاخره یه پلان زدم و نمی دونم جوری هست که ادامه بدم یا منصرف بشم
اگه کمکم کنین ممنون میشم البته فقط مدادیه. اگه به نطرتون خوبه کاملش کنم
ممنون میشم کمکم کنین خیلی گیجم
http://uploadco.ir/viewer.php?file=dg1vaa7o0ns6vjwvzrcu.jpg

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
سلام همگی خسته نباشید.
دستم زیاد قوی نیست ولی تلاشمو می کنم. منظر رو بیشتر دوست دارم ، صبح موضوع های دیروزو دیدم بلاخره یه پلان زدم و نمی دونم جوری هست که ادامه بدم یا منصرف بشم

چندتا حجم هم زدم همینجوری
سلام خوش امدی دوست عزیز...قبل از هر چیز باید بگم که به نظرتون خوبه کاملش کنم چیه!!!!!1.هر کاری ارزش وقت گذاشتنو داره چون نتجه نهایی مشخص نیست2.کاری که کامل بشه کیفیت و دید بصریش عوض میشه پس تا میتونی کاراتو کامل و کاملتر کن..بعد از اینا میشه موضوع رو هم بگی که بهتر بشه نظر داد؟

bahare7

عضو جدید
سلام خوش امدی دوست عزیز...قبل از هر چیز باید بگم که به نظرتون خوبه کاملش کنم چیه!!!!!1.هر کاری ارزش وقت گذاشتنو داره چون نتجه نهایی مشخص نیست2.کاری که کامل بشه کیفیت و دید بصریش عوض میشه پس تا میتونی کاراتو کامل و کاملتر کن..بعد از اینا میشه موضوع رو هم بگی که بهتر بشه نظر داد؟

ممنون پس حتما کاملش میکنم. موضوع دیروز نمایشگاه گل و گیاه محلات بود

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
download3.jpg

امروز یک تمرین گذاشتم
نظام مهندسی قم

مدت اسکیس 4 ساعت تمام

لطفا انجام بدید و عصر کارهاتون را بزارید وقتی کار نزارید و نقد نشه هیچ فایده ای نداره
شما کارهاتون را با همون اشکالات گذشته پیش میبرید و به جایی نمیرسه

--زهرا

عضو جدید
سلام دوستان -- گاهی وقتی تاپیک ومطالعه میکنم استرس از سروروی حرفاتون میباره -- گاهی حس میکنم فک میکنین ممکنه کسی سهم شمارو از کنکور بگیره درحالیکه میدونید سهم هرکس توی دنیا فقط متعلق به خودشه ---با تلاش خودش حق خودش ومیگیره -وگاهی هم اون پیروزی سهم اون آدم نیست و حتی با تلاش زیادم به اون موفقیت نمیرسی پس باخیال راحت و آگاه به این نکته ادامه بدید بدون استرس -- همین;)

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ار همه ذوستان عالی بود به نظرم این فرصت باقی مونده کارا همینجوری نقد بشه خیلی بهتره تا کلاسای اساتید تهران..................من فردا همینو کار میکشم دوباره میزارم با حجم و مقطع اش......
برای آمفی تئاتر اون صندلی ها رو چه جوری نشون بدیم و با چه فاصله ای؟؟؟؟
ضخامت دیوارارو با چی بکشم سر تاچ؟؟؟؟کلا به اندازه؟؟؟؟پنجره هارو یه خطی بکشم یا دوخطه؟؟؟؟:redface:

سجاد برو تو نویفرت ابعاد سینما و امفی تئاتر را کار کن
در امفی تئاتر و سینما هر صندلی ابعاد 50 * 50 داره به صورت متوسط
فاطله هر ردیف تا ردیف بعدی 50 سانت هست
راهروها بسته به تعداد صندلی بین 80 تا 120 عرض دارن

ضخامت دیوار را واقعی بکش مازیک تاچ یا پنتل بردار ( من خودم پنتل استفاده میکنم ) سر پهن مازیک بهت 5 نوع تنوع خطی میده همشا امتحان کن
ضخامت دیوار تو مقیاس 1/100 باید 2 تا 3 میلیمتر باشه ضخامت سقف 3 تا 4 میلیمتر و برای بقیه مقیاش ها هم که فرق داره
پنجره ها را با یک خط نازک روان نویش بکش

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام همگی خسته نباشید.

خوشاومدی مهندس ولی یک توصیه بسیار مهم بهت میکنم بی خیال دایره و پلان دایره و قوس شو ،اشتباه زدنش وقتت را خیلی می گیره و پرتی فضا هم بسیار زیاد هستش

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام كسي اينجا هست كه بخواد ٥ روز workshop اسكيس اكادمي معماري رو بره؟ از ٣ تا ٧ خرداد؟
استاد علوي زاده رو ميشناسيد؟

shima 70

عضو جدید
سلام كسي اينجا هست كه بخواد ٥ روز workshop اسكيس اكادمي معماري رو بره؟ از ٣ تا ٧ خرداد؟استاد علوي زاده رو ميشناسيد؟
من میخوام برم ولی باید شرایطشو بدونم،هزینه ؟تهرانه دیگه درسته؟ استادش همین علوی زادست؟

الهه معماري

عضو جدید
سلام و همگی تون خسته نباشید
دوستان از همه خواهش می کنم برید تو سیستم پاسخ گویی سازمان سنجش و درخواست بدین اسکیس بعد ماه رمضون برگزار شه.مگه امتحان تئوری عقب نیفتاد.باور کنید میشه فقط باید همه درخواست بدیم
آخه این تاریخ واقعن بی انصافیه
لطفا...

shima 70

عضو جدید
منم از همه خواهش می کنم برید تو سیستم پاسخ گویی سازمان سنجش و درخواست بدین اسکیس بعد ماه رمضون برگزار شه.مگه امتحان تئوری عقب نیفتاد.باور کنید میشه فقط باید همه درخواست بدیم
لطفا...
میشه دقیقا بگی کجا رو باید برم؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان از همه خواهش می کنم برید تو سیستم پاسخ گویی سازمان سنجش و درخواست بدین اسکیس بعد ماه رمضون برگزار شه.مگه امتحان تئوری عقب نیفتاد.باور کنید میشه فقط باید همه درخواست بدیم
لطفا...

نمی دونم چرا ولی فک می کنم اسکیس بیفته بعد عید فطر نه به خاطر اینکه جام جهانی و ................. به خاطر اینکه من ضایعه شم ،خدا اون دنیا بدجور مواخذه ام کنه اسکیس میفته بعد عید فطر:biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا