دوست عزیز سلام
من یک آذربایجانی هستم و به آذربایجانی بودنم افتخار می کنم.من به شهر شما یعنی مهاباد زیاد آمده ام و احتمال زیاد میدهم که شما یک کرد باشید و نه یک ترک.در پاسخ به مطالبی که نوشته بودید منظور شما از من نویی چیست؟! آیا هر کس نوعی باید اصالت و ریشه و زبان مادری خودش را فراموش بکند؟؟؟؟؟؟ تا به قول شما بشود نویی!!!!!!!
در مورد مطلب بعدی تون اون جمله به ترکی امضای بنده است که به طور خودکار در تاپیک ها نشان داده میشود.در مورد مطلب سوم شما که می خواهم جواب بدهم من در یک شهر فارس زبان دانشجو هستم و از همه زبان ها در آنجا مشغول به تحصیل هستند و بیشترین در خواستی که از من می شود آموزش زبان ترکی به آنها است.حتی بعضی از آنها به شهر های ما و حتی باکو و ترکیه سفر کرده اند و بیشتر به زبان و فرهنگ اصیل ما علاقمند شده اند.
من نفهمیدم که مخاطب شما کیه ؟
اگر منم پایین یه ایکن داره که پاسخ با نقل قول بهش میگن.
راستی بله من یه کرد هستم که ساکن استان آتروپاتیکان هستم که به دلیل مخالفت کردها همواره با حکومت های مرکزی سرزمین آنها همواره کوچک شده و این استان هم کم کم به آذربایجان واگذار شد و حکومت مرکزی وقت با دانستن بی خطر بودن آذربایجانی ها و به کرد بودنم هم خیلی افتخار میکنم.
امضا بنده به هیچ عنوان ربطی به امضای شما ندارد.
در ضمن اگر شما بارها به مهاباد سفر کرده اید من سالها در تبریز زندگی کرده ام و از هر نظر با فرهنگ و اداب و رسوم شما آشنا هستم.
پس بدانید و بنویسید و دانسته عمل کنید
در پاسخ به مطالبی که نوشته بودید منظور شما از من نویی چیست؟! آیا هر کس نوعی باید اصالت و ریشه و زبان مادری خودش را فراموش بکند؟؟؟؟؟؟ تا به قول شما بشود نویی!!!!!!!.
مهاباد در هیچ زمانی ترک نبوده.
مهاباد ، سردشت ، نقده ، سلماس ، خوی ، بوکان ، و حتی مرحمت آباد قدیم که جدیدا میاندوآب نام گرفته هرگز جزو خاک آذربایجان نبوده لطفا دسته کج.............. رو از سر این مرز و بوم بردارید.