به مشاوره نياز دارم كمكم كنيد

افرين رشتتون چي هست ؟واسه چي ميخواي زبان بزنيد.من نزدم رتبه ام شد 12والانم سال آخر دانشگاهم است
زبانکده که برای ارشد بدرد نمیخوره !
برای زبان عمومی ، من کتاب " زبان انگلیسی عمومی کلیه رشته ها از حمید رضا خدایاری " رو میخونم ... مجموعه سوال های کارشناسی ارشد هستش . ابتدای کتاب هم اموزش زبان رو داره . فکرمیکنم بهترین کتاب باشه در حال حاضر !
504 هم خوبه ... اگه وقت بیشتری برای مطالعه داری 1100 رو بخون !
برای زبان تخصصی هم هر رشته ای یه سری منبع معتبر داره ! ... بستگی داره رشته ت چی باشه !
سلام
504 رو چطوری باید بخونم؟
برای خوندن این کتاب یه قسمت هایی رو باید یاد بگیریم؟
تعریف اون کلمه به انگلیسی هم لازمه یاد گرفته بشه؟ یا فقط معنی کلمه
یعنی مثلاً
من بدونم این کمله یعنی سختی و دشواری کافیه
Hardship
یا اینم باید کلمه به کلمه حفظ کنم
something that is hard to bear; difficulty; suffering; trouble; severe suffering or privation; misfortune; bad luck
من خیلی وقت دارم 504 رو بخونم یا 1100
واسه چي ميخواي زبان بزنيد.من نزدم رتبه ام شد 12والانم سال آخر دانشگاهم است
منم اینو شنیدم که میگن... خیلی تاثیر داره....دوستان عزیز واسه خوندن 504 از روش تیک ایت گاج استفاده کنین. من همش حفظم شد. کتابچه های تیک ایت گاج که باید خودتون توش کلمات بنویسین
دانلود كتاب مكالمه انگليسي مانند يك انگليسي زبان - Speak English Like an American
توسط فرهیختگان دانشگاه تهران
لينك مستقيم دانلود كتاب Speak English Like an American براي يادگيري مكالمه مانند يك انگليسي زبان
در اين كتاب شما با مواردي كه انگليسي شما را بيشتر شبيه يك فرد انگليسي زبان مي كند آشنا خواهيد شد.
لينك دانلود
حجم: 4.34 مگابايت
فکر کنم ف ی ل ت ر باید داشته باشید..ممنون سایت جالبی بود ولی متاسفانه من نتونستم این کتابو دانلودش کنم نمیدونم مشکل از سیستم من بود یا از لینک![]()
واسه زبان عمومي كتاب 504 و تافل ارشدو بخونيد.اگه بشتونيد 1100 وازه هم بخونيد عالي ميشه.به مشاوره نياز دارم كمكم كنيد![]()
خيلي خوب بوده.چه رشته اي بودين؟ واسه رشتتون زبان درصدش چند بود؟واسه چي ميخواي زبان بزنيد.من نزدم رتبه ام شد 12والانم سال آخر دانشگاهم است
به مشاوره نياز دارم كمكم كنيد![]()
من هم نزدم رتبه م شد 20