میدونین سرپوش گذاشتن روی وضعیت اسف بار متلک پرانی در ایران و ربط دادن همه چیز به پوشش زنان خیلی خطرناکه؟
در همه جای دنیا تجاوز داریم، کی گفته نداریم !!
بحث سر مزاحمت ها و شوخی های گسترده جنسی برای زنان و دختران عادی در خیابان ها و محیط های عمومیه.
شاید شما به کسانی که پاشون رو از شهر یا روستای خودشون بیرون گذاشتن بگین غرب هم اینجوریه، اما کسی که پاشو از ایران بیرون گذاشته باشه تایید میکنه وقتی یک زن تو خیابان منتظر ماشین هست، به اندازه ایران جلوی پاش بوق نمیزنن که سوارش کنن ببرن و....
اتفاقا میگن شهوت سیری ناپذیر هست و هرگز عادی نمیشه.
خیلی جالبه میگین متلک ننداختن تو غرب به دلیل عادی شدن روابط هست و نمیخواهید قبول کنید این یک کار فرهنگیه.
احتمالا بستن کمربند ایمنی در غرب هم به دلیل عادی شدن مرگ و تصادف هست.
نریختن آشغال در سطح شهر هم به دلیل لجن بودن اطراف شهر است و از این استدلال های عجیب و غریب.
ای کاش یاد نمیگرفتیم همه چیه غرب رو تو مسائل فرهنگی بکوبیم.
غرب واسه من آرمان نیست، کلی هم بهش ایراد دارم ولی تو ایجاد مزاحمت برای زنان فرهنگشون خیلی بیشتر از مسلمونا و ایرانی هاست.
کسی سزپوش نگذاشت...حرف این بود این فرهنگ رو چه کسی در جامعه بوجود آورده و تشویق کرده؟.....در صدا و سیمای ما چند فیلم گذاشته شده و گفته شده این کار خوب است؟!
اتفاقا ما رفتیم خارج و دیدیم.....نمیدونم چی رو میخواید منکر بشید ....پیشنهاد میکنم حتما یک مدت طولانی به خارج کشور مثلا ترکیه سفر کنید ....البته ما برای کار کرفتیم و خیلی چیزها دیدیم که خوشحالیم ایران عزیز هنوز انقدر آلوده نشده ......
من نگفتم اصلا متلک نیست .که اتفاقا هست و حتی شوخی های بسیار زشت در بلاد اونها میشود دوربین مخفی!....
یک مورد اشاره کردم با سند هم اشاره کردم......اینها انقدر برای اینها روابط جنسی طبیعی عادی شده که کارشون رسیده به ساخت عروسک مصنوعی

موردی هم که رخ داده در کره چیزی نیست که بشه به این زودی قضاوت کرد و حکم داد.........و طنز اینجاست که خبط یک فرد رو شما به کل جامعه ایران نسبت میدین......در ضمن اگر شما خودتان اهل متلک گویی به این و اون هستید گمان نبرید دیگران هم مثل شما هستند ......خیر پیش
آخرین ویرایش: