روغن‌هاي مفيد

scorpion_tur

عضو جدید
کاربر ممتاز
این روغن های سالم عبارتند از:

[h=3]۱- روغن زیتون[/h]این روغن برای سلامتی انسان از سالها پیش شناسایی شده و بیشتر در رژیم غذایی مدیترانه‌ای موجود است. به طور مختصر، این چربی اشباع نشده تک زنجیره‌ای می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مثل امراض قلبی و سرطان را کاهش داده و به افزایش طول عمر و بهبود کیفیت زندگی افراد کمک کند.


[h=3]۲- روغن دانه انگور[/h]این روغن کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد اما خواص فوق‌العاده‌ای برای مقابله با بیماری‌ها دارد. روغن دانه انگور کلسترول بد (LDL) و فشارخون را پایین آورده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. این روغن همچنین در بهبود دیابت و مشکلات بینایی تاثیر مفید دارد و با مقابله با مولکول‌های رادیکال آزاد پیری را به تعویق می‌اندازد.


[h=3]۳- روغن آووکادو[/h]این میوه احتمالا چرب‌ترین میوه جهان است ولی در عین حال به عنوان یکی از سالم‌ترین میوه‌های جهان شناخته شده است. روغن آووکادو سبز و خوشمزه و سرشار از ویتامین E و کلروفیل است. همچنین از آنجا که این روغن نقطه تبخیر بالاتری نسبت به سایر روغن‌های گیاهی دارد گزینه مناسبی برای طبخ غذا است.


[h=3]۴- روغن گردو[/h]گردو همراه با بسیاری دیگر از مغز خشکبار سلاحی قدرتمند برای مقابله با بیماری‌های قلبی و عروقی است. روغن گردو غنی از آنتی اکسیدان‌ها بوده و حاوی مقادیر زیادی از اسیدهای چرب مفید برای قلب است.


[h=3]۵- روغن کنجد[/h]روغن کنجد نیز سرشار از آنتی اکسیدان‌ها و املاح معدنی مثل منیزیم، مس، آهن و کلسیم است. از آنجا که رنگ این روغن تیره‌تر است خاصیت آنتی اکسیدانی بیشتری دارد.


[h=3]۶- روغن دانه کتان[/h]این روغن معمولا توسط اشخاص گیاهخوار استفاده می‌شود که یک گزینه گیاهی برای جذب اسیدهای چرب امگا -۳ است. این روغن برای درمان بیماری قلبی، کاهش کلسترول و کمک به بهبود اختلالات خاص دستگاه ایمنی خودکار بدن مفید است.


[h=3]۷- روغن ماهی[/h]روغن ماهی برای مقابله با بیماری‌های قلبی، سکته مغزی، مشکلات روانی و اختلالات ناشی از افزایش سن مفید است.


[h=3]۸- روغن بادام زمینی[/h]این روغن کمتر در آشپزخانه‌ها مصرف می‌شود اما یکی از روغن‌های سالم است که برای کاهش کلسترول، پیشگیری از بیماری قلبی و حتی درمان سرطان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
 

Similar threads

بالا