[ روش محاسبه حجم چاه ]

eiman.1234

عضو جدید
سلام کسی میدونه حجم انباره چاه فاضلاب را مغنی ها چطور محاسبه میکنند؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

reza2011

عضو جدید
انباره چاه به شكل يك هرم محاسبه ميشه يعني يك مثلث كه مساحتش از حاصلضرب ارتفاع در قاعده بدست مياد و ميشه به سادگي از دهانه ورودي انباره بدست آورد . اين مساحت رو اگر در طول انباره ضرب كنيد حجم انباره بدست مياد . البته كمتر مهندسي هست كه حاضر باشه ته چاه بره و اندازه رو چك كنه ... افغاني ها معمولا محاسبشون درسته و چيزي زياد حساب نميكنند . ولي اگر اشتباه نكنم چاه كن ها حجم نهايي رو در عدد 2 ضرب ميكنن و اين هم به خاطر سختي كارشون هست .

nima.mohamadin

عضو جدید
والا ما توی چاه های نفتی از فرموله اشتقاقی حجم استوانه بهره میگیریم.

reza2011

عضو جدید
آخه حجم رو میخان نه اونی که توشه.

مهندسي نفت و مهندسي عمران 2 تا رشته مختلف هستن ... متره و برآوردشون هم متفاوته ... بنده در كار ساختمانم و اطلاع دارم كه افغاني ها به همين شكل كه عرض كردم حجم انباره رو بدست ميارن ... مسلما اگر سئوالي هم در باره اسكله هاي نفتي بشه بنده با اطلاعاتم قادر به پاسخ نيستم چون در تخصص شما دوست عزيز هست .

ضمنا من نميدونستم چاههاي نفتي هم انباره دارن .. تا اونجايي كه اطلاع دارم چاههاي نفتي با مته هاي مخصوص حفاري ميشه نه توسط نيروي انساني ... چه نيازي هست كه يك چاه نفتي انباره داشته باشه ؟ ميشه كمي توضيح بدي ؟ ممنون

mmbidhendi

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوست عزیزمون درست فرمودن ، حجم چاه از حجم یک مثلث تقریباً بصورت نرمال ارتفاع 2 متر و عرض 3 متر محاسبه میشه ... البته برای اطمینان میتونید از تعداد کولی که داخل چاه استفاده میشه هم بدست آورید .