یه استادی داشتیم توی یه دوره تخصّصی، یه حرفی زد که هیچ وقت یادم نمیره.
می گفت می دونین چرا ژاپنی ها پیشرفت می کنن ما نه؟
چون هر چیزی رو که حتّی به شوخی مطرح میشه «جدّی» می گیرن و احنمال درستیش رو بررسی می کنن!
مسلّماً این حرف تا حدّ زیادی اغراق آمیزه ولی پیامش رو به روشنی می رسونه.
امیدوارم روزی برسه که ما هم یکم مسائل رو توی این مرز و بوم جدّی بگیریم.
دوست گرامی این قدر فکر نکنید خسته میشید قبلش یه نگاه تو تقویم بندازیدمن کاری ندارم که روز مهندسی شیمی کی هست
همین که من در این سایت در مهندسی شیمی متولد شدم برایم روز مهندسی شیمی هست و با این تولد هر سال سالگرد میگیرم.
حالا کسی جدی بگیره یا نگیره مهم نیست خودم جدی میگیرم مثل ژاپنیها!
ولی اگر میخواین روز مهندسی شیمی انتخاب کنین پیشنهاد میکنم به نام شیمی دقت کنین
شیمی در اصل کیمیا بوده و کیمیا کلمه ای ایرانی است که بعد از قرون وسطی در جهان منتشر شد.
البته قبل تر از ایرانیها چینیها در زمینه شیمی و مواد منفجره و کاغذ سازی از ایران جلو بوده اند
ولی ان را بیشتر مخفی و سری نگه میداشته اند.
ولی ایرانیها این علوم را طبقه بندی و تدوین کرده به صورت کتاب در جهان به خصوص در اروپای عقب مانده منتشر کردند. به قول معروف زکات علم شان را پرداختند.
بنابر این پیشنهاد میکنم یک فردی با ماهیت جهانی را برای روز مهندسی شیمی انتخاب کنید تا در دنیا اقبال جهانی پیدا کند
اگر فردی با نام مثلا روشن را انتخاب کنید چون این فرد به ایران خدمت کرده اما به تمدن بشری خدمت ملموسی نکرده است بنابر این با اقبال جهانی روبرو نخواهد شد.
افرادی مانند زکریای رازی کاشف الکل و .... میتوانند تاریخ تولدشان برای تاریخ بشری و اقبال جهانی اهمیت داشته باشد.
به نظرم چنین افرادی را باید بررسی و لیستی از انها گرد آوری کنید.
دوست گرامی این قدر فکر نکنید خسته میشید قبلش یه نگاه تو تقویم بندازید
داروسازان محترم قبلا این روز رو برای خودشون انتخاب کردن کلی هم خودشون رو تحویل میگیرن
چقدر شماها بحث می کنید چه فرقی می کنه که روزی به اسم مهندسی شیمی باشه یا نباشه مهم اینه که رشته ای به اسم مهندسی شیمی هست که رشته خیلی خوبیه و جای پیشرفت هم داره گر چه یه ظلم هایی داره در حق این رشته اعمال میشه متاسفانه.
خب من که با بودن یه همچین روزی موافقم ولی همه فقط دارن پیشنهاد میدن خب یه روزی رو انتخاب کنید .....خب شاید این طوری بشه جلوی ظلم های مورد نظر تون را گرفت!
تازه دلمون هم خوشه که روز مهندسی شیمی داریم و جالبه که انتخاب خودمون بوده.
اگه شهید احمدی روشن باشه کلی هم صدا میکنه ...
ولی اگه یکی از نزدیکانتون داروساز بود دیگه این حرف رو نمیزدیدحالا مثلا جرمه روز مهندسی شیمی با روز دارو سازی یکی بشه؟
یا حتما باید از بین این همه دانشمند زکریا رازی را برای مهندسی شیمی انتخاب کنیم؟
این همه دانشمند شیمیدان ایرانی هست یکی را نمیشه برای مهندسی شیمی انتخاب کنیم؟
به چه مناسبت باید به نام احمدی روشن بشه؟!همون نصف پالایشگاه های کشور تند گویان هستش بسه عوض این حرف ها باید یک فکری بشه تو یک کشور نفت خیز مهندس شیمی و نفتش بیکار نمونه n سال بعد فراغت از تحصیل!!!
اینا بهونه ست دوست عزیزم، شما اگه دلت از یجای دیگه پره دلیلی نداره مسائلو باهم قاطی کنی.حالا شما نمیخواد انقدر خودتو واسه انرزی هسته ای بکشی همین موضوع باعث تحریم صنعت نفت و بیچارگی ما شده !!.
حالا شما نمیخواد انقدر خودتو واسه انرزی هسته ای بکشی همین موضوع باعث تحریم صنعت نفت و بیچارگی ما شده !!.