روزی چند دقیقه به صدای شجریان گوش میدید؟

روزی چند دقیقه به صدای شجریان گوش میدید؟

• اصلا شجریان گوش نمیدم

رای: 24 51.1%
  • حدود 20 دقیقه

رای: 12 25.5%
  • حدود 40 دقیقه

رای: 1 2.1%
  • حدود 1 ساعت

رای: 1 2.1%
  • حدود 2 ساعت

رای: 5 10.6%
  • بیشتر از دو ساعت

رای: 4 8.5%

• مجموع رای دهندگان
    47

چراغ علی 06

عضو جدید
من هر روز آهنگ گوش نمیدم
ولی اگه بخوام آهنگ گوش بدم آهنگای شجریان و پسرش هم جزوشند

hamid_geo

عضو جدید
بی مزه ترین بحثی که دیدم تو این باشگاه صورت میگیره همین بحث های مربوط به شجریانه

من کاری به هیچکومتون ندارم

شجریان خیلی خوب(واسه اون طرفیا)

شجریان خیلی بد(واسه این طرفیا)

اما دیگه خیلی کش میدید مساله رو

بابا همه مشکلات حل شده چپ و راست میگید شجریان؟

خداییش خودتون خسته نشدید؟

ادعای ایران ایرانتون بار .... نمیشه

اما فقط دنبال یه مساله هستید واسه کل کل

یه بار شجریان

یه بار فارسی وان

یه بار ....

خیلی کاراتون بچه گانه است یه کمی هم به فکر این ایران بیچاره باشید که دشمنانش دارن براش چنگ و دندون نشون میدن

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مصطفی جان
با دیدی که ازت دارم این حرف ازت بعید بود
خودت هم میدونی نظرسنجیش مسخرس.....
ضمنا..اگر بابت سیاسی با توجه به اون تاپیک طرفداری از شجریان نگاه کنیم پس یه همچین کاری نه اینکه طرفداراشو کم نکرده بلکه بیشترم کرده
پس نظر خیلی از دوستان اونجا نقض میشه

بهتره راجع به این موضوع دیگه بحث نشه دوست من
نظر سنجیش مسخره بود دیگه
امری طبیعیه
:gol:
نوشتم شاید مشخص بشه اونطوره، اگر میخواستم نتیجه گیری کنم شاید رو نمگفتم!
این شاید هم از اونجایی اومد که گزینه اولش گفته "اصلاً شجریان گوش نمیدم" مسلماً دوستانی که حتی هفته ای 1 بار شجریان گوش میدن، این گزینه رو نمیزنن، نه؟

یه پیشنهاد:
اگر میگید این نظر سنجی مشکل داره، یه نظر سنجی بزنید با در نظر گرفتن همه جوانبش، چون واسم جالبه بدونم کلاً چقدر شجریان گوش میدن بچه های سایت، و واقعاً هم هیچ پیش زمینه ای ندارم، واقعاً نمیدونم و واقعاً دوست دارم بدونم، و واقعاً توی هنر استاد شجریان شکی ندارم، بمان که توی سیاستش شک دارم ولی این ربطی به اینکه توی هنرش استاده، نداره;)

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم یک خبر از افتخاری:

علیرضا افتخاری گفت: انقدر با گفت وگو گرفتن و طرح موضوع ربنا این آقا (شجریان) را گنده نکنید.

به گزارش خبرنگار جهان علیرضا افتخاری در گفت وگوئی در خصوص خواندن ربنا توسط وی اظهار داشت: خواندن «ربنا» خیلی سخت نیست. خواندن یک سری از کارهای ما از «ربنا» مشکل تر است. ولی برای احترام باید کمی صبر کرد تا بعد از مدتی -یک ماه، دو ماه، یک سال- اگر عمری باشد، دوباره یک ربنای دیگر ضبط شود.
وی با بیان اینکه من که از خدایم هست که ربنا را بخوانم به نشریه پیک سبز گفت: الان دعواست. وسط دعوا هم نمی شود نرخ تعیین کرد. با گذشت از این ایام این کار را انجام خواهم داد.

اینم منبع خبر:
http://www.jahannews.com/vdcaaun6e49nei1.k5k4.html

یک خبر دیگه هم از آقای افتخاری نقل شده بود و اونم اینکه از صدا و سیما گله داشت که چرا کلی از نواهای ایشون رو بدون اجازه پخش کرده و تا حالا ضرر میلیاردی به ایشون زده
اما کسی از ایشون به یاد داره که با صدا و سیما چپ بیفته و اعتراض کنه
چرا؟؟
چون به قول خود افتخاری من برای مردم می خونم
اما آقای شجریان که میگه برای مردم میخونم چرا با پخش صداش مخالفت می کنه؟؟!!!
حسادتم عالمی داره. استاد و افتخاری قابل مقایسه نیستند.اینو همه میدونن

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
استقبال نکردم!
واسم عجیب بود چرا اینقدر نه ها زیاده با توجه به محبوبیت ایشون، شاید مشخص بشه محبوبیت ایشون سیاسیه بیشتر تا هنری....

اینکه شما نمیدونید محبوبیت ایشون چه قبل انتخابات وچه بعد انتخابات زیاد بوده مشکل خودتونه.
اگه یادتون باشه بالاترین قیمت بلیط تو کنسرت خواننده های ایرانی مربوط به ایشون بود .جالب اینه که همیشه بازار سیاه بوجود میومد!!!

حالا شما بگو سیاسیه.شاید با این حرفا بشه ایشونو خراب کنید ولی مطمئن باشید محبوبیت ایشون بیشتر ازین حرفاست

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینکه شما نمیدونید محبوبیت ایشون چه قبل انتخابات وچه بعد انتخابات زیاد بوده مشکل خودتونه.
اگه یادتون باشه بالاترین قیمت بلیط تو کنسرت خواننده های ایرانی مربوط به ایشون بود .جالب اینه که همیشه بازار سیاه بوجود میومد!!!

حالا شما بگو سیاسیه.شاید با این حرفا بشه ایشونو خراب کنید ولی مطمئن باشید محبوبیت ایشون بیشتر ازین حرفاست
پاسخ بنده با آقای مجید حسینی رو بخونید، مخصوصًآ قسمت آخرش... که مشخص میکنه بنده یه چیزایی رو میدونم!

بله محبوبیت ایشون قبل انتخابات زیاد بوده من این رو رد نکردم، ولی بعد انتخابات هم عوامل سیاسی باعث شد افرادی که هیچ علاقه ای به موسیقی سنتی نداشتن و ... طرفدار سینه چاک ایشون بشن...

اون نظر سنجی رو هم شما برگزار کنید اگه تمایل داشتید...

سرمد حیدری

مدیر تالارهای مهندسی شیمی و نفت
مدیر تالار
کنسرت بیاد بم خیلی قشنگه. با حسین علیزاده، کیهان کلهر، همایون شجریان.

farshid992006

عضو جدید
گرچه پدرم خیلی صدای ایشون رو دوست داره
اما خودم از صدا ی ایشون و کلا کارهاشون نفرت شدید دارم

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
پاسخ بنده با آقای مجید حسینی رو بخونید، مخصوصًآ قسمت آخرش... که مشخص میکنه بنده یه چیزایی رو میدونم!

بله محبوبیت ایشون قبل انتخابات زیاد بوده من این رو رد نکردم، ولی بعد انتخابات هم عوامل سیاسی باعث شد افرادی که هیچ علاقه ای به موسیقی سنتی نداشتن و ... طرفدار سینه چاک ایشون بشن...

اون نظر سنجی رو هم شما برگزار کنید اگه تمایل داشتید...

اتفاقا بهتره شما که باهاشون مخالفید بهتره نظر سنجی رو بزارید و ببینید ایا استاد محبوب هستند یا نه!!!

البته من همیشه گفتم که با این نظر سنجیا مخالف بودم.نه اینکه بضررم باشه.
خودتون میدونید که غالبا برنده نظر سنجیا ما بودیم.ولی در کل با این جور نظر سنجیا مخالفم!!!

mojtaba007

کاربر فعال
کاربر ممتاز
با سلام و تشکر از تمامی کسانی که در این تاپیک شرکت کردند

هدف من از این نظر سنجی این بود که وقتی صدای شجریان چخش نمیشه بعضیا صداشون در میاد که وای چرا چخش نشد و از این جور حرف ها
یکم که دقت می کنی میبینی اصلا اهل گوش کردن شجریان با اون صدای خوبش نیست.
من نگفتم ایشون صداش خوب نیست.
صداش خیلی هم خوبه
اما ببینیم که این همه سرو صدا جنبه سیاسی داره یا واقعا طرف صدای شجریان رو دوست داره.
در مورد اینکه بگیم شجریان رو دوست داریم اما به صداش گوش نمیدیم یکم عجیبه
چون شجریان فقط چهره آوازه و تنها چیزی که میشه نسبت به اون محبت داشت بحث صداشه (بحث های سیاسی رو کار ندارم) پس اگه میگیم خیلی شجریان رو دوست داریم اما به صداش گوش نمیدیم یک پارادوکسه.

به نظر من ربنای استاد یه طرف تمام خواننده های دنیا هم یه طرف
من با ربنای استاد عشق میکردم

من خودم از کسانی هستم از موسیقی سنتی به جز معدودی از اهنگ ها بدم می ایه
و کسی بودم که صدای افتخاری رو بیشتر از استاد دوست داشتم
دوست داشتن با محبوب بودن فرق میکنه

من از کشتی بدم می ایه ولی عاشق جهان پهلوان تختی هستم

شجریان و دوست دارم چون مردمیه
شجریان و دوست دارم چون شرافت منده
شجریان و دوست دارم چون انسانه

IRANIAN VOCAL

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد شجریان از نظر اجرای ردیف آوازی ، یکی از برترین ها هستند ولی صدای خیلی دلنشینی ندارند.

من اگه بخوام موسیقی سنتی گوش بدم ، فقط به صدای بی نظیر " استاد اکبر گلپایگانی (گلپا) " گوش میدم.

ایشون در سال 85 به عنوان بهترین صدا و بهترین خواننده ی 100 سال اخیر توسط موسیقیدانان برتر جهان انتخاب شده اند

و جایزه ی خود را از دست زاک شیراک رئیس جمهور آن زمان فرانسه دریافت کرده اند.

برای آشنایی بیشتر در گوگل اسم ایشان را سرچ کنید و سایتشون را بخوانید.