من خراب برق قدرتم شدم.....اقا ما لیسانس قدرت خوندم الان دارم مخابرات میخونم این لطافت روح مخابرات و الکترونیکیا به روحم برخورده این برق قدرت چیه نر کده است...حال کردم![]()
تو دانشگاه ما عمران و مکانیک مثه معماریه :|
. . . آخه ما مث این عکس نیستیم.... با هم فقط رفیق هستیم....نمیتونی :دی
. . . آخه ما مث این عکس نیستیم.... با هم فقط رفیق هستیم....
مث معماریای تو عکس :دیی
مگه پزشکیا چه طورینرشته پزشکی به دلایل اخلاقی سانسور شده![]()
به خدا کسی که این رو ساخته بزرگترین ظلم رو در حد بشریت کرده خو لامصب کجا رشته مکانیک دختر داره اخه من خودم مکانیکم یه دخترم نداریم تازه دانشگاه ما تهرانه خدا به داد جاهای دیگه بعدم کی گفته رشته برق دختر نداره خو لامذهب خودم ترم قبل مجبور شدم کنترل بهینه با برقیا ببینم واسه اولین بار این همه دختر دیدم تو کلاس هنک کردم دی
مگه پزشکیا چه طورین
نمی دونم بوخودا
آخه من از کجا بدونم! چرا حرف تو دهنم میذارین
اصلا بچه های پزشکی خیلی هم خوبن![]()
هه ه هههههههههه واویلااااااااااااارشته های پزشکی چی میشه؟![]()
رشته من نبود ولی ما هم دقیقا مثل برقی ها هستیم :دی
رشته پزشکی به دلایل اخلاقی سانسور شده![]()
به خدا کسی که این رو ساخته بزرگترین ظلم رو در حد بشریت کرده خو لامصب کجا رشته مکانیک دختر داره اخه من خودم مکانیکم یه دخترم نداریم تازه دانشگاه ما تهرانه خدا به داد جاهای دیگه بعدم کی گفته رشته برق دختر نداره خو لامذهب خودم ترم قبل مجبور شدم کنترل بهینه با برقیا ببینم واسه اولین بار این همه دختر دیدم تو کلاس هنک کردم دی
بوخودا ما اصلا از این کارا نمی کنیم!
اصلا بلد نیستیم که بکنیم!
یعنی اگه بلد هم باشیم رومون نمیشه بکنیم
ما فقط دوستیم با هم بوخودا راست میگم
مگه پزشکیا چه طورین
خب داداش چرا گریه می کنی!
ما داریم تا دلت بخواد، آدرس دانشگاه رو بده تا برات بفرستیم
البته گاهی اوقات نبودنشون بهتره چون خیلی پر حرفن ( با عرض معذرت از خانومای معمار)
ههههههه من یه مامایی میشناسم خیلی بد بخت بیچارست )
بچه های معماری بیشتر با هم دوست هستن تا چیزهای دیگه اونم بخاطر درس های عملی و آتلیه و کارگاه هستش که باعث کارهای گروهی و رابطه بیشتری بین بچه ها میشه به همین دلیل بچه های معماری رابطه ی گرم و صمیمی تری از بقیه رشته ها دارن وگرنه دانشگاهی که هستم همه رشته ها دانشجوی دختر داره حالا کمتر یا بیشترنه اخه من همیشه فکر می کردم معماری ها اینطورین
یعنی چی بیچاره هستن ؟؟؟
بچه های معماری بیشتر با هم دوست هستن تا چیزهای دیگه اونم بخاطر درس های عملی و آتلیه و کارگاه هستش که باعث کارهای گروهی و رابطه بیشتری بین بچه ها میشه به همین دلیل بچه های معماری رابطه ی گرم و صمیمی تری از بقیه رشته ها دارن وگرنه دانشگاهی که هستم همه رشته ها دانشجوی دختر داره حالا کمتر یا بیشتر
یعنی پسر ندارن :دی
بعله ! دقیقا
شما که کلی دختر دارین بابا برقی ها تو رشته های مهندسی خیلی دختر دارن فقط مکانیکه که دختر نداره یعنی دخترا از ترس جرات نمی کنن بیانبله دیگه ، برووبچ قدرت که وقت این کارا رو ندارن!
قدرت این یه ذره بازار کار بیشتری که داره مدیون همین یه مزیته![]()
بله دیگه ، برووبچ قدرت که وقت این کارا رو ندارن!
قدرت این یه ذره بازار کار بیشتری که داره مدیون همین یه مزیته![]()
حرموتون باشه دییییییی
شما که کلی دختر دارین بابا برقی ها تو رشته های مهندسی خیلی دختر دارن فقط مکانیکه که دختر نداره یعنی دخترا از ترس جرات نمی کنن بیان
man age Vazire Oloum besham
dare daneshkade Memari ro takhte mikardam
.
.
.
.
.
.
.
اهم !! ارزش انسان برای حرفاییست که برای نگفتم دارد :-"
تمام حرفام به شوخی بود دیگه این جمله یعنی چی!؟
کدوم دانشگاهی؟؟؟!! من که دیدم اینقد حرف میزنن این پسررررررررررا که حد نداره!! بعدشم اجازه نمیدم اینجوری راجع به خانوما بحرفی که " آدرسه دانشگاتونو بده تا برات بفرستم " :-w
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
چرا دخترا رنگ صورتی دوس دارن؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 87 | |
![]() |
واقعيتي در مورد دخترا و پسرا | زنگ تفريح | 9 | |
![]() |
کل کل دخترا وپسرا | زنگ تفريح | 90 | |
T | بووووووق! خدایی دخترا و پسرا چی دارین بگین!؟ | زنگ تفريح | 176 | |
![]() |
چه طوری با یه پسر برخورد کنیم؟!قابل توجه دخترا! | زنگ تفريح | 125 |