دقیقا چه متریالی منظورتونه....کاغذ ، پارچه یا شیشه؟
شما متریال برای کارهای سنتی ندارید؟
دقیقا چه متریالی منظورتونه....کاغذ ، پارچه یا شیشه؟
سلام آقای یگانگی ، هر سه تا مخصوصا کاغذ و شیشهدقیقا چه متریالی منظورتونه....کاغذ ، پارچه یا شیشه؟
مهندس میشه بیشتر کاغذ و پارچه رو تو ضیح بدید من تازه با وی ری دارم کار میکنم ،منظورتونو نمیدونم چیه؟تنظیمات شیشه کلا با اون دوتا فرق میکنه. اولا باید حجم مدلش کنید و نه یک صفحه و سپس تو بخش Refraction مقدار Glossiness رو کمتر از یک ،مثلا0.9قرار بدید.
در مورد کاغذ و پارچه اول یه متریال میسازید و سپس یه متریال 2Sided میسازید و اون متریال قبلی رو به هر دو سمتش اختصاص میدید. مراقب باشید ازین به بعد Purge Material وی-ری رو استفاده نکنید چون اون متریالا رو حذف میکنه
نامعموله. احتمالا مشکل وی-ری یا کارت گرافیک یا ...سلام دوستان من تو v-ray رندر میگیرم ولی عکس هام نصفه میفته!!!
مشکل چیه؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین
به این سایت سر بزنید و هرکدوم از رندرا رو که پسندیدید با کلیک روی اون تنظیماتشو دانلود کنید و بعد تو وی-ری (طبق تصویر راهنمای اول اون صفحه) بیارید تو اسکچاپسلام استاد مشکلم با move عکس ها حل شد ممنون
اگه لطف کنین چند تا از تنظیمات داخلی و خارجی v-ray رو برامون بزارید ممنون میشم.
خیلی خیلی ممنون
به این سایت سر بزنید و هرکدوم از رندرا رو که پسندیدید با کلیک روی اون تنظیماتشو دانلود کنید و بعد تو وی-ری (طبق تصویر راهنمای اول اون صفحه) بیارید تو اسکچاپ
http://www.flyingarchitecture.com/visopt-settings/
سلام.سلام دوستان
چجوری می تونم segment خطوط منحنی و دایره رو تو کف زیاد کنم
تا چند ضلعی نیفته؟؟؟
روش دیگه اینه که تا دستور دایره رو انتخاب کردید تایپ کنید مثلا 40s و بعد دایره تون رو ترسیم کنید، به اینترتیب ازین به بعد دایرتون 40 سگمنت داره نه 24 تای پیشفرض و تا آخر ترسیمات همین خواهد بود مگه اینکه باز دستور دایره رو انتخاب کنید و عدد جدیدی برای تعداد سگمنتا بدیدسلام.
بعد از رسم منحنی روی اون راست کلیک کنید و entri info رو بزنید و در قسمت segment عدد دلخواه رو وارد کنید
ممنون این روش کارا تره.روش دیگه اینه که تا دستور دایره رو انتخاب کردید تایپ کنید مثلا 40s و بعد دایره تون رو ترسیم کنید، به اینترتیب ازین به بعد دایرتون 40 سگمنت داره نه 24 تای پیشفرض و تا آخر ترسیمات همین خواهد بود مگه اینکه باز دستور دایره رو انتخاب کنید و عدد جدیدی برای تعداد سگمنتا بدید
روش دیگه اینه که تا دستور دایره رو انتخاب کردید تایپ کنید مثلا 40s و بعد دایره تون رو ترسیم کنید، به اینترتیب ازین به بعد دایرتون 40 سگمنت داره نه 24 تای پیشفرض و تا آخر ترسیمات همین خواهد بود مگه اینکه باز دستور دایره رو انتخاب کنید و عدد جدیدی برای تعداد سگمنتا بدید
به اضافه ی arc که اونم همچین عددیو داره
ممنون این روش کارا تره.
سلام دوستان
نور مخفی هامو توی سقف چجوری بدم که واقعی بیفته؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید...
سلام
اگه میشه نحوه استفاده از تصاویر hdr رو آموزش بدین
ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 525 | ||
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | ||
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | ||
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |