برای اینکه فونتشو نداری دیگه، یه سری فونت دانلود کن بریز تو قسمتی فونت جایی که اتوکدتو نصب کردی احتمال زیاد میخونه، البته اگه تو فونتای دانلودی فونت فایلتو موحود باشه که احتمالا هست...سلام بچه ها.یه فایل کد دارم چن تا نوشته فاری توش هست که اصلا نمیخونه با اتوکد2012بازش میکنم.لطفا کامل بگین چیکار کنم؟خیلی عجله دارم![]()
از روی فایل اتوک میشه فهمید با چه ورژنی نصب شده؟؟؟
وقتی رو فایل فلشه موسو نگه داری کادری که باز میشه، آخرین خطش نوشته created with و ورژنو نوشته اما رو بعضی فایلا موسو نگه میداری نشون نمیده، اونارو به نظرم تو peropertisesh باید نوشته باشه
سلام
دوستان در مورد این annotation و کلی چیزای دیگه از جمله شیت ست و کار با layout و ... توی تاپیک اموزش اتوکد 2D توی همین تالار اتوکد صفحه 40 اون یه بنده خدایی توضیحات بدی نداده یه سر برید بخونید شاید به درد بخوره براتون
با سلام عرض سلام خدمت دوستان
1-میخواستم بدونم چطور میتونم خط جوشکاری توی اتوکد ترسیم کنم با توجه به مقیاس نقشه
اگر کسی از دوستان روش درست کردن خط جوش را بلده ممنون میشم یاد بده
2-منظور از annotation چیست و چرا بعضی از اندازه گذاریهارو annotation می کنند
3- برنامه ای معرفی کنید که براحتی بشه فارسی نوشت(توی اتوکد)و موقع پرینت و پی دی اف کردن بهم نریزه
4-بعضی از فایلهای قدیمی را که باز می کنم نوشته های فارسی بهم می ریزه و کلی فونت فارسی اتوکد دانلود کردم و توی فلدر فونت اتوکد گذاشتم و درست نشده خواهشا کمکم کنید
با تشکر از توجه شما دوستان
من اینارو امتحان کردم! از اونجایی که میدونستم با چه ورژنی ایجاد شده کاری که شما گفتینو انجام دادم ولی اشتباه بود!!!
اگه امکانش هست یک مثال بزنید ، شاید اشتباه کرده باشم..!![]()
چطور میشه خط انداز های توی اتوکد رو رند کرد؟یعنی 4.57 بشه 4.6؟؟
وقتی رو فایل فلشه موسو نگه داری کادری که باز میشه، آخرین خطش نوشته created with و ورژنو نوشته اما رو بعضی فایلا موسو نگه میداری نشون نمیده، اونارو به نظرم تو peropertisesh باید نوشته باشه
سلام دوستان...
راه های زیادی برای برش زدن در اتوکد 3 بعدی و 2 بعدی وجود داره. نسبتا با بیشتر این فرمان ها آشنا هستم و باهاشون کار کردم. سوالی که برام پیش اومده اینه که از نظر کسی که در کد تجربه داره و برش زیاد زده کدوم دستور (در 2 بعدی و 3 بعدی ) برای پلان و ساختمان های تری دی شده بهتر و کاربردی تره؟
در تاپیک سرچ زدم و چیز زیادی در مورد برش ندیدم. اگر کسی تجربه ایی در زمینه برش و مقطع زدن با کد داره لطف کرده اگر تجربش رو به اشتراک بذاره.![]()
سلام
دوستان برای رفع این اخطار چه راه حلی دارند؟
![]()
سلام
دوستان برای رفع این اخطار چه راه حلی دارند؟
![]()
سلام
همانطور که خانم مهندس #2032 Ziba__Ahmad pour گفتند اول باید فایل با YES باز کرد و بعد روی DXF سیو کرد و بعد از روی سیو DXF دوباره باز کرد
با این کار همه مارک ها از روی نقشه پاک می شود
با سلام
ممنون از هر دو عزیز
من ورژن 2007 استفاده می کنم و dxf نداره
راه حل دیگه ای هست؟
امکان نداره عزیزم
فایل اتوکد رو به صورت save as که بزنی ، دوتا فرمت میاره برات ، یکی DWG و دیگری DXF هستش . اول به صورت DXF ذخیرش کن ، بعد مجدد همون فایل رو باز کن ( از قسمت open اتوکد باید اول فرمت DXF رو بزنی تا شناسایی کنه و بعد بازش کن ) و با فرمت DWG ذخیرش کن ، تمام فایلهای اضافی پاک میشه و دیگه اون پیغام رو نمیاره .
اگر نشد ، کافیه فایل رو برا من بفرستی ، تا من اصلاحش کنم .
ممنونم
ممنون ،من اشتباه می کردم به جای sAVE AS از قسمت ریکاوری اقدام میکردم
بصورتDXF ذخیره کردم و مشکلی نداشتم و حتی لازم نبود از بخشFILE، OPEN بزنم
با دبل کلیک حل شد
واقعا که اسم شما برازنده ی شخصیتتونه![]()
من تا انتها میرم دورشم بنفش میشه ولی هچ نمیزنههه خواهش میکنم کمک کنییید مرسیییی
من تا انتها میرم دورشم بنفش میشه ولی هچ نمیزنههه خواهش میکنم کمک کنییید مرسیییی
میشه فرمان Separate رو کامل با زیر فرمانهاش اموزش بدید؟؟
ممنون
من دستور SHELL رو ک اجرا میکنم ی پیام میاد OS COMMAND.
نمیدونم چی باید وارد کنم؟
کمکم کنید
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |