رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

• مشکل اتوکد

رای: 1 100.0%
  • دستور teim

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
اول اینکه دستور multiple view کجا قرار داره که من فعالش کنم؟
2-من وقتی دستور flatshot را برای حجمی که از رویت اوردم میزنم میگه no solid or no surface یعنی به عنوان حجم اون را نمیشناسه؟
3-ما وقتی بخواهیم از نما یا پرسپکتیو تو اتوکد پرینت بگیرم مگه نباید از flatshot استفاده کرد؟من وقتی اون را تو یه فایل دیگه اکسپورت میکنم میره تو یه فایل جدید بعد چه جوری از اون نما یا پرسپکتیو پرینت بگیرم؟

خواهش میشه...

1- تب home قسمت view ....... گزینه multiple viewport رو انتخاب کنید طبق عکس ضمیمه...

2- من خودم برای پرینت گرفتن زاویه مورد نظرمو تنظیم میکنم بعد ctrl+p رو میزنم و تنظیمات مربوط به پلاتو انجام میدم......

*arch*

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون
ببخشید من این همه سوال میپرسم
1-من وقتی از دوربین استفاده می کنم برای پرینت گرفتن از پرسپکتیوی که با دوربین تنظمیش کردم باید از توی تنظمیات پرینتر این ویو دوربین را انتخاب کنم؟اگه بخوام تبدیلش کنم به عکس باید توی قسمت پرینتر گزینه مربوط به jpj را بزنم؟انگار به نظرم کیفیت این عکس زیاد خوب نمیشه
2-ببخشید من هنوز کاربرد درست flat shot را نفهمیدم:(

Mohandes salman

عضو جدید
ممنون از راهنماییتون
1-من وقتی از دوربین استفاده می کنم برای پرینت گرفتن از پرسپکتیوی که با دوربین تنظمیش کردم باید از توی تنظمیات پرینتر این ویو دوربین را انتخاب کنم؟اگه بخوام تبدیلش کنم به عکس باید توی قسمت پرینتر گزینه مربوط به jpj را بزنم؟انگار به نظرم کیفیت این عکس زیاد خوب نمیشه

سلام از flat shot برای نما گیری استفاده میشه به این منظور حجم مورد نظر رسم کرده و سپس در حالت multiple view قرار داده تا 3 نما و پرسپکتیو نمایش دهد.
اکنون برای هر view که بخواهید نماگیری کنید, کافی است دستور flat shot را اجرا نمایید. گزینه اول در دستور فوق سبب می شود تا در همان view که شما نماگیری می کنید, تصویر را جا گذاری کند. همچنین در تنظیمات پنجره دستور, نوع و رنگ خطوط ندید را hidden2 و قرمز انتخاب کرده ایم. در ضمن می توانید با گزینه export to a file در پنجره flatshot نمای گرفته شده را در یک فایل جداگانه بصورت مستقل ذخیره نمایید.

شما می توانید با انتخاب export to a file نمای خود را مستقیما در فایل دیگری ذخیره نمایید.

nazanin1991

کاربر ممتاز
ممنون از راهنماییتون

وقتی دوربین گذاشتید ctrl+p رو بزنید تا پنجره تنظیمات پلات باز شود.......

در قسمت plot area /what to plot گزینه ی view رو انتخاب کنید ...

بعد شماره ی دوربین مورد نظرتونم میتونید انتخاب کنید....

به نظرم بهتره به pdf تبدیل کنید بعد ببرید تو فتوشاپ رزولیشنشو بالا ببرید تا کیفیت کارتون بهتر باشه.......

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینکه صفجه اتوکد به چند صفحه تقسیم میشه چه جوری هست؟؟
هم زمان پلان و نما و پرسپکتیو ؟

nazanin1991

کاربر ممتاز
اینکه صفجه اتوکد به چند صفحه تقسیم میشه چه جوری هست؟؟
هم زمان پلان و نما و پرسپکتیو ؟

تب home قسمت view ....... گزینه multiple viewport رو انتخاب کنید طبق عکس ضمیمه...

النازا

عضو جدید
سلام دوستان من فراموش کردم چه طوری پرسپکتیو رو باید از محیط 3بعدی تبدیل به فایل خوانا برای 2بعدی بکنیم. نمیدونم سیو دی ایکس اف هم میگیرم نمیشه

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
حجم تون رو تو زاویه دلخواه بزارید. تایپ کنید flatshot .پنجره جدید باز میشه. export to fil رو تیک بزنید. تیک show رو هم بردارید.آدرس بدید. یه فایل کد تو مسیر آدرسی که دادید سیو میشه.فایل رو باز کنید اگه صفحه سفید بود یه z اینتر e اینتر بزنید.

shuka_s

عضو جدید
سلام دوستان
من یه مشکل با بعضی از فایل های کد م دارم و اون اینه که وقتی hatch می زنم و اون رو با دستورهای bring to front و............ می خام به لایه ی زیر ببرم یا رو بیارم نمیشه که نمیشه . تورو خدا اگه راهکاری بلدین بگین چون آیتم هایی که باید روش نشون داده بشه زیاده و خیلی وقت می گیره بخوام کپی کنم هی
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من یه مشکل با بعضی از فایل های کد م دارم و اون اینه که وقتی hatch می زنم و اون رو با دستورهای bring to front و............ می خام به لایه ی زیر ببرم یا رو بیارم نمیشه که نمیشه . تورو خدا اگه راهکاری بلدین بگین چون آیتم هایی که باید روش نشون داده بشه زیاده و خیلی وقت می گیره بخوام کپی کنم هی
مرسییییییییییییییییییییییییییییییییییی

خوب شما به جای انتخاب هاشور- آبجکتهای زیرین رو انتخاب کنید---
البته با انتخاب هاشور هم میشه -

shuka_s

عضو جدید
خوب شما به جای انتخاب هاشور- آبجکتهای زیرین رو انتخاب کنید---
البته با انتخاب هاشور هم میشه -

اون روش رو هم امتحان کردم نمیشه . کلا " با این دستورها چه برای لایه زیری چه رویی هیچ کاری انجام نمیده . تورو خدا کمککککککککککککککککککک :cry:

nazanin1991

کاربر ممتاز
اون روش رو هم امتحان کردم نمیشه . کلا " با این دستورها چه برای لایه زیری چه رویی هیچ کاری انجام نمیده . تورو خدا کمککککککککککککککککککک :cry:

اگه اشکالی نداره یه قسمتی از کارتونو ضمیمه کنین.....تا منم امتحان کنم ببینم میشه یانه!؟

هیراد

کاربر فعال
با سلام کسی از دوستان میدونه اشکال این فایل در کجاست ( موقع پرینت و انتخاب فایل هیچ شکلی در preview دیده نمی شود!

پیوست ها

• eshkal.rar
    41.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

nazanin1991

کاربر ممتاز
با سلام کسی از دوستان میدونه اشکال این فایل در کجاست ( موقع پرینت و انتخاب فایل هیچ شکلی در preview دیده نمی شود!

همه ی کارتونو انتخاب کنین و ببرین تو لایه صفر.....

به خاطر اینه که کارتون تو لایه ی defpoint هستش و این لایه تو پرینت نمیوفته و

یه لایه ای هستش که برنامه به طور خودکار هنگام اندازه نویسی می سازه....

nazanin1991

کاربر ممتاز

shuka_s

عضو جدید
دوست خوب درسته فرمان کاملا درست اجرا میشه هچ هات هم رو میان هم زیر میرن....

شما وقتی این دستورو اجرا کردی بعدش re رو بزن اینتر کن ببین درست میشه....؟؟!!

نه عزیزم نمیشه همی اینارو امتحان کردم.... دیگه دارم قاطی می کنم:cry::wallbash:

nazanin1991

کاربر ممتاز
نه عزیزم نمیشه همی اینارو امتحان کردم.... دیگه دارم قاطی می کنم:cry::wallbash:

دوستم اگه میشه کامل و دقیق توضیح بده میخوای چجوری بشه؟؟

اینی که ضمیمه کردی یه هچ سالید صورتی داره که من انتخابش میکنم

بعد از نوار ابزار drow order که قبلا فعالش کردم bring ti front رو میزنم میاد رو....

گاهی اوقات نمیاد که وقتی regen کنی درست میشه.....

Elnaz11

عضو جدید
نقشه ای که تمام اضلاع ان کج هستند و تنها اندازه ضلع ها را در دست داریم و اندازه قطر ها معلوم نیست را چگونه در اتوکد رسم می کنیم

shuka_s

عضو جدید
دوستم اگه میشه کامل و دقیق توضیح بده میخوای چجوری بشه؟؟

اینی که ضمیمه کردی یه هچ سالید صورتی داره که من انتخابش میکنم

بعد از نوار ابزار drow order که قبلا فعالش کردم bring ti front رو میزنم میاد رو....

گاهی اوقات نمیاد که وقتی regen کنی درست میشه.....

نازنین جون ببین همون hatch صورتیه زیرش یه سری خط توپو گرافیه که روی اون صورتیه نمیاد . حتی اون hatch صورتیه هم نمیره زیر تا اون توپوگرافیا معلوم بشه . حتی یه سری از جاها که خونه های مسکونیم هستش عدد های تراز رفته زیر اون hatch های طوسی با هیچ کدوم از دستورای drow order نه زیر می ره نه رو میاد . توی خط دستورمم می زنه unknown و اینکه (f1 (help رو بزنم که اونم فایده نداشت خوندم چیزی پیدا نکردم.

nazanin1991

کاربر ممتاز
نازنین جون ببین همون hatch صورتیه زیرش یه سری خط توپو گرافیه که روی اون صورتیه نمیاد . حتی اون hatch صورتیه هم نمیره زیر تا اون توپوگرافیا معلوم بشه . حتی یه سری از جاها که خونه های مسکونیم هستش عدد های تراز رفته زیر اون hatch های طوسی با هیچ کدوم از دستورای drow order نه زیر می ره نه رو میاد . توی خط دستورمم می زنه unknown و اینکه (f1 (help رو بزنم که اونم فایده نداشت خوندم چیزی پیدا نکردم.

ببین این درسته؟؟

پیوست ها

• dorost.zip
    83.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Z40674

عضو جدید
سلام دوستان کسی میدونه عکس رو چطور به اتوکد منتقل میکنیم و از روی خطوط عکس میتونیم ترسیم کنیم؟

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی میدونه عکس رو چطور به اتوکد منتقل میکنیم و از روی خطوط عکس میتونیم ترسیم کنیم؟

سلام
عکس رو کپی کنید توی کد paste(ctrl+v) کنید
بعد از کشیدن خطوط با رفرنس دادن مقیاس رو تصحیح کنید

Samaneh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سلام
می تونید از دو راه برید
اول اینکه فایل عکس رو دِرَگ کنید تو نرم افزار
دوم هم می تونید از مِنو بار کد (نوار کرکره ای بالای صفحه)مراحل زیر رو طی کنید
insert رو بزنید بعد گزینه ی raster image referenc رو انتخاب کنید بعدش مسیری که عکستون قرار داره رو بهش بدید.در نهایت مقیاس می دید.

nazanin1991

کاربر ممتاز

کپی پیست یه راهشه...

راه دوم فعال کردن نوار ابزار reference و استفاده از گزینه attach image ....

milad67a

عضو جدید
سلام دوستان من تازه كار هستم.در زمينه طراحي نماي خارجي ساختمان در ٣d و كد كار ميكنم.سوالم اينه كه چطور ميشه در اتوكد اندازه ابعاد مربوط به ارتفاع رو از يك سطح مبنا نشان داد كه مثلا اين قسمت از نما +٢٠cm از سطح مبنا بالا اومده!ممنون ميشم كمك كنين زياد وارد نيستم.اگرم سوالم نا مفهومه بگين تا بيشتر توضيح بدم.مرسي

هیراد

کاربر فعال
با سلام کسی از دوستان میدونه چرا وقتی نوشته های داخل نقشه رو از حالت بلوک در می آوریم متن بلوک تغییر میکنه.!

پیوست ها

• BLOCK.rar
    62.1 کیلوبایت · بازدیدها: 0

shuka_s

عضو جدید
ببین این درسته؟؟

نازنین جونم اینکه فرستادی خط های توپو گرافی افتاده روی اون صورتیا ولی مثلا" بخوام برم ببر زیر لایه ی اون صورتیه نمیشه . منظورم اینه که اون دستورا کاری انجام نمیده . ایراد از برناممه؟! نمیدونم به خدا کلافه شدم دیگه . مرسی دوستم از وقتی که برام گذاشتی