دقیقا تو کدوم مرحله ی نصب به مشکل بر خوردین؟من نمیتونم نرم افزار اتوکد2012 رو نصب کنم مسشه کمکم کنید؟
ویندوزم سونه ممنون میشم
دقیقا تو کدوم مرحله ی نصب به مشکل بر خوردین؟من نمیتونم نرم افزار اتوکد2012 رو نصب کنم مسشه کمکم کنید؟
ویندوزم سونه ممنون میشم
آخه اونجوری اسکیلش محدود میشه که!؟
میشه شما مراحل نصب رو از اول توضیح بدین؟دقیقا تو کدوم مرحله ی نصب به مشکل بر خوردین؟
میشه شما مراحل نصب رو از اول توضیح بدین؟
ممنون میشم
همچنان منتظر!با سلام یه سوال گزینه plot to file توی دستور print به چه دردی میخوره و نحوه استفاده از اون چه طوریه؟
از منوی dimention گزینه angular رو انتخاب کن بعد دو خط رو انتخاب کنسلام اینم یه سوال دیگه (حالا که یه پروفسور پیدا نمیشه جواب مارو بذه) اندازه یه زاویه رو از کجا می فهمیم!
همچنان منتظر!
ورژن ویندوز شاید با اتوکد نمی خونه اونو چک کن 32 یا 64سلام دوستان یک سوال داشتم من لب تابم i7 و 4GB Ram داره ولی اتوکد 2012 یا 2013 را ک نصب میکنم تا نرم افزارو باز میکنم هنگ میکنه ونات ری اسپندینگ میشه
مشکل از کجاست؟
از منوی dimention گزینه angular رو انتخاب کن بعد دو خط رو انتخاب کن
برای زمانی هستش که شما همه تنظیمات رو انجام میدی مثل اندازه کاغذ و ضخامتها و ... ذخیره میکنی بعد میدی برات چاپ کنن دیگه نیازی به اون تنظیمات نیست
مسئله اینه فایل مورد نظرو با چه نرم افزاری باز مکنن و به چه دلیل از گزینه plot to file استفاده میکنن
نه منظورم بدون استفاده از ابزار dimention بود. .....همچنان منتظر!
با همون کد دیگه
جناب همچنان منتظر
حداقل ورژن کدی رو که با هاش کار میکنی رو بنویس انقده منتظر نمونی
یه چیزی هم بگم خدمتتون که تازمانی که مینتونی از فرمانای دیگه استفاده کنی وقت خودتو برای اینکه آیا فرمانی هست یا نه که این کارو برات انجام بده یا نه تلف نکن (البته هر جور شما دوست دارید دوست عزیز)
جناب 2643 اگه با همون کد باز کردی پیش من یه جایزه داری!
ببین دوست عزیز شما ورژن اتوکد تو ننوشتی که تو پست قبلی هم عرض کردم استاد نخوندی هی میای جایزه بدی یا بگیری2643 ابزار dimension برای اندازه گزازیه .منتها وقتی که برای linشما ابزاری مثل distیا listداری حتما برای زاویه هم یه فرمان داریم نکنه شما طول برای پیداکردن طول یک خط میری از ابزار dimension استفاده میکنی عجب!
سوال دوم ورژن یه نقشه رو چه طوری تشخیص میدیم!
کسی نمیدونه ورزن یه نقشه رو چه جوری میفهمن
سلام ، من وقتی یه نقشه رو از یک فایل دیگه به فایل جدیدتر میارم دایمنشن ها به هم میریزن. لایه شم تغییر می کنه. چکار کنم که این اتفاق نیفته و دایمنشن ها ثابت بمونن؟
اینقده جایزه نذار پولاتو حروم نکن
منظورم از اینکه توکد باز میشه این نیست که با پسوند dwg باز میشه استاد
تو قسمت پلات باز میشه و تنظیمات پلات رو تغییر میده طبق اون چیزی که شما انجام دادید اگه میدونستم شما این جورید تصور میکنی از اول میگفتم که شما هم تو خرج نیوفتی استاد![]()
ورژن کدی که باهاش نقشه رو کشیدن منظورته ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |