سلام-مرثی که جوابیدی ولی اون واسه max گزینه arshive که تمام متریال ها و همرو کلا به صورت zip واست با فلدرا جدا میکنه.میشه اگه توی cad هم یه همچین چیزی دیدی یه نگاه بندازی و لطف کنی بهمون یاد بدی.ممنون میشم.
سلامچنانچه یک فایل ترسیمی به مقدار زیاد داخل اتوکد باشد و ما بخواهیم آنها را از درون کار پاک کنیم مسلما زمان زیادی را به خود اختصاص میدهد (مثلا ما درون پلان خود به مقدار زیاد نقطه داشته باشیم و بخواهیم بدون حذف شدن عناصر ترسیمی درون فایلمان تمامی نقطه ها را حذف کنم.)
حال آیا کسی هست که منظور من رو فهمیده باشه و بتونه کمکم کنه؟
از ***** استفاده كنچنانچه یک فایل ترسیمی به مقدار زیاد داخل اتوکد باشد و ما بخواهیم آنها را از درون کار پاک کنیم مسلما زمان زیادی را به خود اختصاص میدهد (مثلا ما درون پلان خود به مقدار زیاد نقطه داشته باشیم و بخواهیم بدون حذف شدن عناصر ترسیمی درون فایلمان تمامی نقطه ها را حذف کنم.)
حال آیا کسی هست که منظور من رو فهمیده باشه و بتونه کمکم کنه؟
سلام بفرمایید.همین سه تارو داشتم.امیدوارم بدردتون بخورهبچه ها چند نمونه آسمون اتوکدی لازم دارم
خیلی فوری
وقت ندارم بکشم
ممنون
بازم سلام.خسته نباشید.
یه سوال دیگه.ببخشید موقع شیت بندی وقتی می خوایم مثلا پلان رو از کد بیاریم توی فوتوشاپ که بزاریم تو شیت شما چطور میارید؟من تبدیل به PDF میکنم بعد میارم که کیفیتش هم بد نمیشه.سوال اصلیم اینه که چطور مقیاس رو توی فوتوشاپ تنظیم میکنید که موقع پرینت توی شیت مثلا 50*70 مقیاس 1/100 حفظ بشه؟اگه با خط کش فوتوشاپ چطوری چون انگار واحد خطکش پیکسل.ممنون میشم که جواب بدید.
وای مرسی آبجی معمار، من امروز این روشتو عملی کردم ، جواب داد که جواب داد. بازم ممنون.فکر کنم یه نوع ویروسه
من بیشتر توی نقشه های تاسیساتی دیدم پیش میاد.
از فایلتون یک save az با پسوند dxf بگیرین و جایی سیوش کنین.
اتوکد رو ببیندین و دوباره باز کنین.حالا اون فایل جدید رو باز کنینو اینبار با همون پسوندdwgدوباره سیوش کنین.
مشکلتون برای پرینت حل میشه.
مرسی استاد موفق باشیدويروس نيست
چون از نسخه اصلي كد استفاده نشده اين مشكل پيش مياد
سلام شما می تونید یک فاصله رو پیدا کنید بافرمان scaleاونو تبدیل کنی یا با فدمان scaleحالت refrenceاونو تبدیل کنیچه جوری مقیاس یک نقشه کشیده شده توی کدو پیدا کنیم....؟![]()
دوستان سلام
من در برنامه اتوکد گاها با این مشکل مواجه هستم که پس از باز کردن یک فایل برخی از کلید های میانبر دستور ها درست عمل نمی نماید به عنوان مثال برای دستور کپی از کلید میانبر CO استفاده می شود ولی با بروز این مشکل عبارت nil در نوار پائین آورده می شود و به جای کپی دستور Color اجرا می گردد. در این حالت c به تنهایی دستور کپی را اجرا می نماید. در حالیکه در حالت عادی c برای دایره اجرا می شود.
این مشکل برای دستور match نیز به وجود می آید.
اگر امکان دارد من را راهنمایی کنید.
با تشکر
حالا من یه جیزی در مورد قفل کردن فایل اتو کد میگم که همگی حالش رو ببرید.
در اتوکد دو روش عالی برای قفل کردن هست.
1-یه پسورد واسه فایلت بزاری که فقط خودت میتونی دسترسی داشته باشی.
2-از تمام موضوعاتی که در همان صفحه ترسیم کردید تبدیل به یک blockکنید،نکته ای که اینجا وجود داره اینه که در پنجره باز شده blockتیک گزینه Allow exploding رو بردارید با اینکار کسی نمی تونه فایلتون رو edit کنه البته برای edit اینم راه حل داره ولی اینو بدون که کمتر کسی edht این کار رو بلده.
راههای دیگه ای هم هستش مثل group کردن و ...
اگه می خوای کاری کنی که خودتم نتونی edit کنی بعد از تبدیل به block ،به فرمتEXPORT ،DWFکن که با نرم افزارDESIGN REVIEW که همراه کد نصب میشه باز می شود.
اگه توضیح بیشتر می خوای بگو.
نه دوستان این مشکل به هیچ وجع به lisp ربط نداره چون دز lisp حتما باید نام کام دستور وارد بشه وگرنه اطلا جواب نمی ده .بعد این که فایل lisp مورد نظر رو اول باید load بکنی بعد کاراکتر k رو تایپ بکنی تا lisp جواب بده.دوستان سلام
من در برنامه اتوکد گاها با این مشکل مواجه هستم که پس از باز کردن یک فایل برخی از کلید های میانبر دستور ها درست عمل نمی نماید به عنوان مثال برای دستور کپی از کلید میانبر CO استفاده می شود ولی با بروز این مشکل عبارت nil در نوار پائین آورده می شود و به جای کپی دستور Color اجرا می گردد. در این حالت c به تنهایی دستور کپی را اجرا می نماید. در حالیکه در حالت عادی c برای دایره اجرا می شود.
این مشکل برای دستور match نیز به وجود می آید.
اگر امکان دارد من را راهنمایی کنید.
با تشکر
با سلام خدمت دوستان
یکی برای من پنجره متریال رو شرح میده؟
من شنیدم که میشه با استفاده از یک عکس مثلا یک کاشی 30 در 30 یک دیوار رو بسته به طول و عرض آن نسبت به مقیاسش میتونیم دیوار رو تماما کاشی کنیم
مثلا دیوار 3 در 3 متر رو با کاشی طوری متریال بدیم که در طول و عرض آن 10 تا کاشی وجود داشته باشه.
ببخشید که سرتون رو درد آوردم.
پیشا پیش ممنون.
سلامسلام
چطور میتونیم مثل بلوک کردن بعضی از اشکال که هر وقت نیاز پیدا کردیم اینسرت کنیم یه هاشور خاص، تو پیش فرض هاشور هایی که داریم خودمون بسازیم ؟ منظورم PATERN HATCH هستش؟
سلام
یه نرم افزای هست با نام persianکه علاوه بر تایپ فارسی به ساده ترین شکل تقریبا 90 هاشور داره که در لیست پیش فرض کد وجود نداره و برای کارهای ساختمانی استفاده می شه.پس از نصب هم یه منو بار با همین نام توی کد اضافه می شه.
لطفا جواب بدین؟لطفا" لینک دانلود این برنامه ای رو که گفتین بذارید
وقتی که فایل رو save کنیم و بخوایم plot بگیریم هم باید این برنامه رو روی سیستم های مغازه ها نصب کنیم ؟
سلام دوستان.
گرچه همتون استادید ولی بذارید 1 نکته بگم که در عین سادگی خیلی کاربرد داره و میتونه کار را راحت تر کنه.
سعی کنید فایل کدی که میخواهید واسه پلات ببرید به pdf تبدیلش کنید.
مهمترین حسن این کار اینه که لااقل فونتاتون نابود نمیشن...و خیلی حسنای دیگه.
راستی شما می تونید از SUPER HATCHهم استفاده بکنی .در واقعه یه نوع متریال واقعی در محیط دو بعدی کد هست.نکته ای که اینجا هست موقع نصب کد شما می بایست تیک گزینه EXPERES TOOLSرو فعال بکنی تا نصبب شده باشه.اگه بالای منو بار این آیکن هست پس نصب شده وگرنه باید دوباره نصب کنی.سلام
چطور میتونیم مثل بلوک کردن بعضی از اشکال که هر وقت نیاز پیدا کردیم اینسرت کنیم یه هاشور خاص، تو پیش فرض هاشور هایی که داریم خودمون بسازیم ؟ منظورم PATERN HATCH هستش؟
لطفا جواب بدین؟
thx
من experes رو نصب کردم ولی گزینه ی supper hatch ندارم.....کد 2007راستی شما می تونید از SUPER HATCHهم استفاده بکنی .در واقعه یه نوع متریال واقعی در محیط دو بعدی کد هست.نکته ای که اینجا هست موقع نصب کد شما می بایست تیک گزینه EXPERES TOOLSرو فعال بکنی تا نصبب شده باشه.اگه بالای منو بار این آیکن هست پس نصب شده وگرنه باید دوباره نصب کنی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |