سلام دوست جونای گل.....دستوری هست که من بدون رفتن به منوی کرکره ای دایمنشن و انتخاب لاینر، باهاش اندازه بزنم؟
سلام
جواب یک دوست جون :
با دستور مخفف DAL میتونید این کار زشت رو انجام بدید.

سلام دوست جونای گل.....دستوری هست که من بدون رفتن به منوی کرکره ای دایمنشن و انتخاب لاینر، باهاش اندازه بزنم؟
ازتون ممنونم.سلام
جواب یک دوست جون :
با دستور مخفف DAL میتونید این کار زشت رو انجام بدید.![]()
سلام بچه ها. بچه ها دو تا شکل داریم با اشل نا معلوم، چطوری میشه اشل یکیش رو با اون یکی تطبیق داد؟میدونین؟یه چیزی مثه match مد نظرمه![]()
ادامه پست قبلی( مدیریت محترم لطفا ادغام بفرمایید. باتشکر)
مشاهده پیوست 238723
مشاهده پیوست 238724
چندبار امتحان کنید ، به راحتی میتونید اینکار رو انجام بدید .
با تشکر
خیلی متوجه منظورت نشدم .. اما چنین چیزی امکان نداره که بلوک ها رو به ترتیب شماره گذاری کنی.. مگر اینکه attribute استفاده کنی ... اونم شماره گذاری نمیکنه .. فقط موقع insert کردن بلوک میتونی شماره براش تعریف کنی ...!! اگه منظورت چیز دیگه ای هست بیشتر توضیح بده.سلام
دوستان عزيز من مشكلي دارم در شماره گذاري در اتوكد
مشكل اينجاست كه من ميخواهم قطعات تفكيكي كه در نقشه دارم را شماره گذاري كنم اما من اومدم از منوي express/text/automatic text شماره ها را درست كردم بعد يكي يكي روي بلوكها گذاشتم
اما چه دستوري هست كه بتوان با كليك كردن در بلوكها به ترتيب شماره گذاري كرد:؟
از دوستاني اگه كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم
سلام
دوستان عزيز من مشكلي دارم در شماره گذاري در اتوكد
مشكل اينجاست كه من ميخواهم قطعات تفكيكي كه در نقشه دارم را شماره گذاري كنم اما من اومدم از منوي express/text/automatic text شماره ها را درست كردم بعد يكي يكي روي بلوكها گذاشتم
اما چه دستوري هست كه بتوان با كليك كردن در بلوكها به ترتيب شماره گذاري كرد:؟
از دوستاني اگه كسي ميتونه كمكم كنه ممنون ميشم
خیلی متوجه منظورت نشدم .. اما چنین چیزی امکان نداره که بلوک ها رو به ترتیب شماره گذاری کنی.. مگر اینکه attribute استفاده کنی ... اونم شماره گذاری نمیکنه .. فقط موقع insert کردن بلوک میتونی شماره براش تعریف کنی ...!! اگه منظورت چیز دیگه ای هست بیشتر توضیح بده.![]()
دوست عزیز با فرمانهای lisp میتونی اینکارو کنی...
جز فرامین اصلی اتوکد نیست...
سلام ممنون از شما
شما فايل Lisp آن را داريد من تخصصي در برنامه نويسي Lisp ندارم
سلام دوستان.بچه ها دستوری هست که بعد از اعمال دستور DIV اون نقطه های ریز رو پاک کنه؟
سلام بچه ها
من به یه مشکلی برخورد کردم تو کد به خطوطم تو لایههای مختلف ضخامت دادم حتی تو صفحه نمایش هم بعضی ضخامتها کاملا واضحه که بیشتره ولی وقتی رفتم پلات گرفتم همه یک ضخامت بودن و خیلی کمرنگ.مشکل کجاست؟
سلام دوستان.بچه ها دستوری هست که بعد از اعمال دستور DIV اون نقطه های ریز رو پاک کنه؟
پس دستور DIV رو براچی میزنی؟ اون نقطه ها رو نده که نمیدونی از کجا تقسیم شده!! با دستور ف ی ل ت ر پاکشون کن.
میزنم که تقسیم کنم به تعداد دلخواه. مثلا تو رسم پله گرد و یا چرخ دنده خیلی به درد می خوره.ولی بعد از اینکه تقسیم کردم اون نقطه هایی که زیر خطوط میمونه اعصابمو میریزه به هم!!!..............![]()
![]()
سلام دوس جونا...موقعی که می خوام دستور tr space space رو اجرا کنم همش تیکه تیکه می بره...بابا یهویی کات کن تموم شه بره دیگه!!!.............این چرا اینجوریه؟
چه عکس زیبایی؟!برای اینکه توی این حالت ، تمام نقاطی که ممکن بوده خطر رو قطع کرده باشه ، انتخاب میکنی و نرم افزار فکر میکنه که مد نظر تو ممکنه یکی از این نقاط باشه .
tr space رو بزن خط مقصد رو که میخوای خط تا اونجا پاک بشه رو انتحاب کن ، بعدش space بزن . اینطوری یه دفعه پاک میشه !!![]()
چه عکس زیبایی؟!
عزیزم آخه شما فک کن من یه خط کشیدم یه خط هم به اون عمود کردم،خب اینجا دیگه چنتا نقطه نداریم که!بازم تیکه تیکه کات می کنه!![]()
دستور ex space space هم همینجوری بامبول بازی درمیاره.ینی وقتی این دستور رو اعمال می کنم، به جای اینکه خط مورد نظر تا خط بعدی ادامه پیدا کنه تیکه تیکه میره جلو، کلی وقتم و میگیره!!!
چه عکس زیبایی؟!
عزیزم آخه شما فک کن من یه خط کشیدم یه خط هم به اون عمود کردم،خب اینجا دیگه چنتا نقطه نداریم که!بازم تیکه تیکه کات می کنه!![]()
دستور ex space space هم همینجوری بامبول بازی درمیاره.ینی وقتی این دستور رو اعمال می کنم، به جای اینکه خط مورد نظر تا خط بعدی ادامه پیدا کنه تیکه تیکه میره جلو، کلی وقتم و میگیره!!!
چه عکس زیبایی؟!
فک کنین یه شکل صلیب وار دارم.می خوام یکی از بازوهای صلیب رو حذف کنم، این tr space space رو میزنم.به جای این که بازو، از بیخ و بن محو بشه، تیکه تیکه کات میشه.جوین؟همون کارو انجام میده؟!میشه واضح تر توضیح بدید؟؟
خب از دستور join استفاده کن بعد بگیر کاتشون کن.
خدا نکنه عزیزماخه فدات بشم ، وقتی دوتا space پشت هم میزنی ، نرم افزار تمام قسمتهایی که قبلا ممکن بوده از خطت عبور کرده باشه رو در نظر میگیره !!
آفرین...دمتون گرم.خوب ادب شدبعد از اعمال دستور (به قول خودت tr space space ) گزینه Edge رو بزن و بعد بزار رو حالت No Extended .![]()
فک کنین یه شکل صلیب وار دارم.می خوام یکی از بازوهای صلیب رو حذف کنم، این tr space space رو میزنم.به جای این که بازو، از بیخ و بن محو بشه، تیکه تیکه کات میشه.جوین؟همون کارو انجام میده؟!
خدا نکنه عزیزم.آخه وقتی قسمت و خط و نقطه و ..دیگه ای نیست!نرم افزار محترم چرا سختگیری میکنه؟!...........ینی پیشگویی میکنه؟!
![]()
آفرین...دمتون گرم.خوب ادب شد.............قبلا یه میل یه میل میرفت جلو الان مسیر رو تقسیم بر دو میکنه تا وسطاش میره، بعد به چپ و راست نیگا میکنه بعدش کامل میرسه.![]()
فک کنم یه بار دیگه اعمال کنم، کامل رد میشه.
بچه ها یه دنیا ممنونم![]()
سلام به دوستان محترم
بچه ها يه مشكلي توي كد من به وجود اومده كه وقتي دستور را تايپ ميكنم ديگه دستور را اجرا نميكنه و مجبور ميشي كه كل دستور را تايپ كني يا يكي دو حرف بيشتر از قبل بايد تايپ كرد تا دستور را اجرا كنه به طور مثال tr ميزنم اجرا نميكنه و در خط Command
،همچين كلمه nil مياد و كاري نميكنه و مجبور ميشم كامل trim را كامل تايپ كنم با دستور co را بايد cop زد تا اجرا كنه
اين مشكل چطور بوجود آمده؟
وچگونه مي توان آن را حل كرد؟
ممنون از راهنمايي هاتون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |