Architect Abbas
عضو جدید
دستور reinit رو اجرا کن تیک گزینه pgp file رو بزن احتمالا درست میشه.
با تشكر دوست عزيز از راهنمايي تون
سلام دوستان.بچه ها دستوری هست که باهاش بشه خطوط اضافی زیر خطوط اصلی رو پاک کرد؟
دوستان میخوام از یه نقشه کد خروجی عکس بگیرم.با export خیلی کیفیتش میاد پایین.ممنون میشم راهنمایی کنید.
...یه کار دیگم میتونین انجام بدین البته شاید یه نمه مسخره به نظر بیاد ولی من خیلی ازش استفاده می کنم.میتونین از صفحه اتوکد عکس بگیرین!منظورم با گوشی نیستا...با دکمه کامپیوتره..البته روشی که دوستمون پیشنهاد دادن حرفی برا گفتن نمیذاره!میتونی از قسمت پرینت فرمت jpEG رو انتخاب کن بعد که میتونی با فرمت عکس ذخیرش بکنی.
دوستان میخوام از یه نقشه کد خروجی عکس بگیرم.با export خیلی کیفیتش میاد پایین.ممنون میشم راهنمایی کنید.
دکمه ای که دوست عزیزمان میگن prtSc هست مخفف print scrin میاشد....یه کار دیگم میتونین انجام بدین البته شاید یه نمه مسخره به نظر بیاد ولی من خیلی ازش استفاده می کنم.میتونین از صفحه اتوکد عکس بگیرین!منظورم با گوشی نیستا...با دکمه کامپیوتره..البته روشی که دوستمون پیشنهاد دادن حرفی برا گفتن نمیذاره!
سلام دوس جونا....من هچ میزنم چرا هچ از شکله میزنه بیرون؟مشاهده پیوست 239431
سلام
علت بیرون اومدنشونو نمیدونم اما بگیر کل هچ ها را explode بزن و بعد اونایی که از شکل زدن بیرون را پاک کن.
سلام دوس جونا....من هچ میزنم چرا هچ از شکله میزنه بیرون؟مشاهده پیوست 239431
سلام
علت بیرون اومدنشونو نمیدونم اما بگیر کل هچ ها را explode بزن و بعد اونایی که از شکل زدن بیرون را پاک کن.
میشه یه کم راجبش بیشترتوضیح بدید ممنون میشمهیچ وقت این کارو نکنیدهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیچ وقت
![]()
میشه یه کم راجبش بیشترتوضیح بدید ممنون میشم
دوستان من می خوام کاتب رو تو اتوکد لود کنم هنگ میکنه اتوکد! منم همش مجبور میشم Alt+ctrl+delet بزنم.صب کنم درس میشه؟
یه سوال دیگه.....چرا می خوام خط چین بکشم خط صاف میکشه به جای خط چین؟
سلام از داخل همون جعبه خطها خط چین هایی را انتخاب کن که کنارش نوشته باشه hiden (اگه اشتباه نکنم) این خط چین هارو انتخاب کن و توی کد وقتی خط میکشی دیگه خط صاف نشون نمیده. فونت های مربوط به کاتب را در پوشه فونت و خود فایل کاتب هم توی پوشه suport کپی کن. بعد سیستمت را ریست کن احتمال این ک لود کنه بدون مشکل خیلی زیاد هستدوستان من می خوام کاتب رو تو اتوکد لود کنم هنگ میکنه اتوکد! منم همش مجبور میشم Alt+ctrl+delet بزنم.صب کنم درس میشه؟ یه سوال دیگه.....چرا می خوام خط چین بکشم خط صاف میکشه به جای خط چین؟
با سلام دوست عزیزسلام
کسی فونت های Persion_nazanin یا Persion_zar داره ؟ خیلی لازمش دارم ممنون
سلام دوستان
تو اتوکد mبه توان 2 ( mیه 2بالاش)چطور بنویسم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |