رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

• مشکل اتوکد

رای: 1 100.0%
  • دستور teim

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.بچه ها دستوری هست که باهاش بشه خطوط اضافی زیر خطوط اصلی رو پاک کرد؟

Architect Abbas

عضو جدید
سلام دوستان.بچه ها دستوری هست که باهاش بشه خطوط اضافی زیر خطوط اصلی رو پاک کرد؟

سلام دستور OVERKILL را اجرا كن يه پنجره باز ميشه كه ميپرسه كه چه چيزهاي بايد پاك بشود مثلا خط هاي روي هم با يك لايه مشترك و يا ...

Mohandes salman

عضو جدید
متغیر های اتوکد...

• LINFO_ : شماره سریال قفل سخت افزاری شما را نشان میدهد. تذکر : برای عمل کردن این متغیر در خط فرمان این عبارت را عینا تایپ کرده و اینتر کنید (علامت پرانتز ها حتما باید باشند) :

• SERVER_ : مشخص کننده لایسنس شبکه. قبل از تایپ دستور باید خط زیر(Underline) را تایپ کرده باشید.

• PKSER_ : شماره سریال اتوکد. قبل از تایپ دستور باید خط زیر(Underline) را تایپ کرده باشید.

• VERNUM_ : ورژن شناسه اتوکد. قبل از تایپ دستور باید خط زیر(Underline) را تایپ کرده باشید.

• ENTMODS : مقدار این متغیر متناسب با انجام هر عملیاتی در ترسیم افزایش میابد.

• GLOBCHECK : این متغیر جهت کنترل نحوه نمایش پنجره های DCL (مخفف :dialog control language) هست. از DCL در توابع لیسپ برای تعین نحوه نمایش پنجره ها استفاده میشود.

• MILLISECS: شمارش گر میلی ثانیه (از نسخه 2002 به بعد)

• NOMUTT: اگر مقدار این متغیر صفر باشد کلیه پیغام های اتوکد پنهان میشوند.

• QAFLAGS: مقداری بین 0 تا 32767 قبول میکند! این متغیر ناشناخته است! با تغییر آن ریسک نکنید!

• SHORTCUTMENU: جهت افزایش کارآیی برای مواردی که نیاز به کلیک های طولانی هست کاربرد دارد.

• SPACESWITCH: مقدار این متغیر میتواند صفر یا یک باشد. و کاربرد آن فعال کردن امکان سوئیچ با دبل کلیک از محیط model به paper و برعکس میباشد.

• APBOX: ناشناخته!

• ACGIDUMPMODE: ناشناخته!

• LAZYLOAD: ناشناخته!

• MACROTRACE: ناشناخته!

• MAXOBJMEM: ناشناخته!

• CPUTICKS: متغیر Read-Only ناشناخته!

• QAUCSLOCK: ناشناخته!

• ADCSTATE: وضعیت پنجره Design Center را نمایش میدهد. اگر این پنجره باز باشد مقدار این متغیر 1 و اگر بسته باشد صفر است. (پنجره Design Center با کمک میانبر CTRL+2 باز یا بسته میشود.)

• AUXSTAT: تعین وضعیت دستگاههای جانبی متصل به سیستم. (به عنوان مثال دیجیتایزر)

• ENTEXTS: جهت محاسبه فضای ترسیم.

• ENTMODS: مقدار این متغیر با انجام هر عملیات روی اشیا زیاد میشود.

Mohandes salman

عضو جدید
بزرگ کردن آیکون های نوار ابزار

برای این کار به مسیر زیر می رویم و تیک گزینه ی use large buttons for toolbarsرا می زنیم
Tools > options > display > window elements

تنظیم سرعت بزرگنمایی با چرخش موس

با اجرای متغییر سیستمی zoomfactorو وارد کردن عددی بین 3 و 100 می توان سرعت بزرگنمایی را کم و زیاد کرد. لازم به ذکر است که عدد پیش فرض اتوکد 60 می باشد.

به هم ریختن اندازه گذاری

در برخی نقشه ها هنگام کپی کردن یا جابجا کردن یک فایل درون یک نقشه یا نقشه دیگر ، برخی اندازه ها در جای خود قرار نگرفته و به سمتی پرت شده یا کشیده می شوند. برای حل این مشکل ، دستور dda را اجرا کرده و تمام نقشه را انتخاب می کنیم.

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان میخوام از یه نقشه کد خروجی عکس بگیرم.با export خیلی کیفیتش میاد پایین.ممنون میشم راهنمایی کنید.

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان میخوام از یه نقشه کد خروجی عکس بگیرم.با export خیلی کیفیتش میاد پایین.ممنون میشم راهنمایی کنید.

میتونی از قسمت پرینت فرمت jpEG رو انتخاب کن بعد میتونی با فرمت عکس ذخیرش بکنی.

آخرین ویرایش:

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونی از قسمت پرینت فرمت jpEG رو انتخاب کن بعد که میتونی با فرمت عکس ذخیرش بکنی.
...یه کار دیگم میتونین انجام بدین البته شاید یه نمه مسخره به نظر بیاد ولی من خیلی ازش استفاده می کنم.میتونین از صفحه اتوکد عکس بگیرین!منظورم با گوشی نیستا...با دکمه کامپیوتره..البته روشی که دوستمون پیشنهاد دادن حرفی برا گفتن نمیذاره!

Mohandes salman

عضو جدید

سلام
از منوی tools>>display=image را بزنید عکس میگیره با پس زمینه مشکی (البته قبل این کار باید اون قسمتی که میخواهید عکس بگیرید در محیط دید باشه تا عکس بگیره)
موفق باشی

Mohandes salman

عضو جدید
...یه کار دیگم میتونین انجام بدین البته شاید یه نمه مسخره به نظر بیاد ولی من خیلی ازش استفاده می کنم.میتونین از صفحه اتوکد عکس بگیرین!منظورم با گوشی نیستا...با دکمه کامپیوتره..البته روشی که دوستمون پیشنهاد دادن حرفی برا گفتن نمیذاره!
دکمه ای که دوست عزیزمان میگن prtSc هست مخفف print scrin میاشد.

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوس جونا....من هچ میزنم چرا هچ از شکله میزنه بیرون؟:w00:ا.jpg

ZibaAhmadpoor

مدیر تالار مهندسی عمران
مدیر تالار
سلام
علت بیرون اومدنشونو نمیدونم اما بگیر کل هچ ها را explode بزن و بعد اونایی که از شکل زدن بیرون را پاک کن.

سلام دوس جونا....من هچ میزنم چرا هچ از شکله میزنه بیرون؟:w00:مشاهده پیوست 239431

محدوده ای که برای هچ انتخاب کردی ،دقیق نبوده یا از یک طرف اتصال بین خطوط وجود نداره ،خطوط قسمتی که میخوای هچ بشه رو انتخاب کن و هچ هارو تریم کن .

EXPLODE کردن هچ ، یعنی دوباره کاری و اگه بخو ای ادیت کنی ، باید کلی نقطه و خطوط اضافی رو پاک کنی !

eMJey

متخصص AutoCAD
کاربر ممتاز
سلام
علت بیرون اومدنشونو نمیدونم اما بگیر کل هچ ها را explode بزن و بعد اونایی که از شکل زدن بیرون را پاک کن.

هیچ وقت این کارو نکنید :wallbash::wallbash::wallbash::exclaim::w06::w06:هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیچ وقت ;)

Mohandes salman

عضو جدید
هیچ وقت این کارو نکنید :wallbash::wallbash::wallbash::exclaim::w06::w06:هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیچ وقت ;)
میشه یه کم راجبش بیشترتوضیح بدید ممنون میشم

eMJey

متخصص AutoCAD
کاربر ممتاز
میشه یه کم راجبش بیشترتوضیح بدید ممنون میشم

دلیل این شکلک ها اینه که یاد فایهایی افتادم که با Hatch های Explode شده به دستم میرسید. واقعا آزار دهنده میشد. :crying::w28: دستور explode اصلا کاربرد فنی نداره فقط برای تفریح (آزار)طراحی شده.. این مشکل هم دوستان توضیح دادن که با روش های مختلف میشه حل کرد .. ;)

مون لایت

عضو جدید
پرینت گرفتن از ترسیم سه بعدی

پرینت گرفتن از ترسیم سه بعدی

من یک ترسیم سه بعدی دارم و میخام وقتی پرینت می گیرم خطوط دندانه دار نشن و LINE WEGHT هام که برای پلات استایلم تعریف کردم کار کنن. هرکاری می کنم نمیشه. کمــــــــــــکدر ضمن VISUAL STYLE رو 2DWIRE FRAME و SHADE STYLE رو هم HIDDEN گذاشتم باز جواب نداد ,

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من می خوام کاتب رو تو اتوکد لود کنم هنگ میکنه اتوکد! منم همش مجبور میشم Alt+ctrl+delet بزنم.صب کنم درس میشه؟
یه سوال دیگه.....چرا می خوام خط چین بکشم خط صاف میکشه به جای خط چین؟

آخرین ویرایش:

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
دوستان من می خوام کاتب رو تو اتوکد لود کنم هنگ میکنه اتوکد! منم همش مجبور میشم Alt+ctrl+delet بزنم.صب کنم درس میشه؟
یه سوال دیگه.....چرا می خوام خط چین بکشم خط صاف میکشه به جای خط چین؟

کاتب رو تو فولدر ساپورت در محل نصب اتوکد بریزین بعد لود کنین...
احتمال زیاد اسکیلتون نامناسبه...
lts یا line type scaleرو تایپ کنین و اینتر بزنین و عددش رو کم کنین مثلا 0.02 به نظرم خوبه .. ولی خودتون عدد رو کم و زیاد کنین تا به عدد دلخواهتون برسین...

آخرین ویرایش:

Mohandes salman

عضو جدید
دوستان من می خوام کاتب رو تو اتوکد لود کنم هنگ میکنه اتوکد! منم همش مجبور میشم Alt+ctrl+delet بزنم.صب کنم درس میشه؟ یه سوال دیگه.....چرا می خوام خط چین بکشم خط صاف میکشه به جای خط چین؟
سلام از داخل همون جعبه خطها خط چین هایی را انتخاب کن که کنارش نوشته باشه hiden (اگه اشتباه نکنم) این خط چین هارو انتخاب کن و توی کد وقتی خط میکشی دیگه خط صاف نشون نمیده. فونت های مربوط به کاتب را در پوشه فونت و خود فایل کاتب هم توی پوشه suport کپی کن. بعد سیستمت را ریست کن احتمال این ک لود کنه بدون مشکل خیلی زیاد هست

VIP Archi

عضو جدید
سلام
دوستان کلید delete لپ تاپ من تازگیا تو اتوکد کار نمیکنه.منظورم اینه ک تو نرم افزار word یا محط دسکتاپکار میکنه ولی تو اتوکد کار نمیکنه و حتما باید با erase کار کنم.
شما نمدونید باید چکار کنم تا دوباره کار کنه؟؟
اخر ترم هست و کارا عجله ای.خیلی ممنون میشم اگه زود جوابمو بدین.

memar_sh

عضو
[
این نیل ویروس کد معمولا از این فایل های ورودی فونت ها در میاد.
QUOTE=Architect Abbas;8247251]سلام به دوستان محترم
بچه ها يه مشكلي توي كد من به وجود اومده كه وقتي دستور را تايپ ميكنم ديگه دستور را اجرا نميكنه و مجبور ميشي كه كل دستور را تايپ كني يا يكي دو حرف بيشتر از قبل بايد تايپ كرد تا دستور را اجرا كنه به طور مثال tr ميزنم اجرا نميكنه و در خط Command
،همچين كلمه nil مياد و كاري نميكنه و مجبور ميشم كامل trim را كامل تايپ كنم با دستور co را بايد cop زد تا اجرا كنه
اين مشكل چطور بوجود آمده؟
وچگونه مي توان آن را حل كرد؟

ممنون از راهنمايي هاتون[/QUOTE]

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.بچه ها من هنوزم به قسمت help اتوکدم دسترسی ندارم.قبلنا اف یک میزدم، هلپ باز میشد یا رو قسمتای مختلف ابزار اتوکد موس رو نگه میداشتم یه پنجره کرکره ای باز میشد و توضیح بیشتر با عکس میداد و اونموقع میتونستم با زدن اف یک با کاربرد های حرفه ای اون ابزار آشنا بشم.مثلا یاد گرفته بودم چطوری میشه تو اتوکد توپوگرافی کشید.حتی این آموزش توپوگرافی به صورت فیلم بود.الان من اتوکد نصب کردم ولی اصلا مثه قبل نیست.البته یادم نیس ورژن چند بود(قبلیه!).................میدونین؟حتما میگین خب یه گوگل کنی میتونی یاد بگیری تو اتوکد توپوگرافی بکشی.اما خب منظور من فقط توپوگرافی نیس.آدم کلی مطلب یاد میگیره خب!
................یکی از دوستان زحمت کشیدن بهم گفتن باید هلپ اتوکد رو بعدا نصب کنی ولی خب اتوکد من فقط یه هلپ داشت اونم توش نحوه نصب و یاد میداد.شما میتونین کمکم کنین لطفا؟:gol::gol:

eMJey

متخصص AutoCAD
کاربر ممتاز
سلام دوستان

تو اتوکد mبه توان 2 ( mیه 2بالاش)چطور بنویسم؟

گام اول : با دستور MTEXT باید نوشته باشید یا درصورت Mtext نبودن ، با دستور TXT2MTXT متن مورد نظررو به Mtext تبدیل کنید.
گام دوم: برای مثال برای نوشتن متر مربع باید به این صورت عمل کنید . ^m2 روتایپ کنید بعد عدد و توان را انتخاب وبعد کلیک راست و سپس گزینه stack رو انتخاب کنید

الهه معماري

عضو جدید
سلام رفقا
ی سوال دارم،توی ی نقشه طرح تفصیلی بدون مقیاس دایمنژن ی خیابون 24متری توی کد 14.42 هست.کسی میدونه مقیاس نقشه چنده؟
خیلی فورسماژوره لطفا اگه میدونید مدد برسونید
پیش پیش ممنون