O . P . O . S
عضو جدید
من دقیقا نفهمیدم! ولی تو تردی باید همه چی رو مدل کرد.
اخه شنیذم مثلا باsubdivideمیشه یه چیزی مثل سازه های خرپایی داشته باشیم خواستم ببینم چه روش های دیگه ای هست.....حالا چه جوری باید سازه رو مدل کنم؟
من دقیقا نفهمیدم! ولی تو تردی باید همه چی رو مدل کرد.
من خودم شخصه با فوتو شاپ رنگشو تغییر میدم ولی یه راهی که هست اینه که بعد از انتخاب متریالت رنگ diffuse رو به رنگ دلخواهت تغییر بدی و از قسمت map درصدشو بیارید پایین..ولی با فوتوشاپ بهترهسلام و تشکر از راهنمایی های دوستای خوبم.
دوستان رنگ متریال را چطور میتونم عوض بکنم که نقش و نگار های متریالم نره ولی رنگش عوض بشه؟
مثلآ یک سنگ دارم با خط و طیف های خاص،رنگش را از سفید به قهوه ای میخوام تغییر بدم،چکار کنم که فقط رنگ عوض بشه؟
شما باید merg کنین فقط..میری منوی fileوگزینه merg رو انتخاب میکنینچه طوری میشه یه حجم رو از یه فایل مکس به یه فایل مکس دیگه ایمپورت کرد؟؟
وقتی برا اولین بار مکس رو باز میکنی 4 تا پنجره میبینی که نماهای محتلف مدلتو نشون میدن..اونا viewportهستش...برا تنظیماتشم اگه مشکل داری بگو تا بگم چیکار کنیسلام،دوستان ویپورت های مکس چی هستن و دقیقآ کجا؟ میخواستم یک پلاگین را نصب بکنم که باید بدونم ویوپرت چی هست و کجاست،ممنون میشم راهنمایی کنید.
من مرا مدلسازی که شما میگیم با nurbsاستفاده میکنم و برا نشون دادن سازم از latticeاستفاده میکنم...البته امروزه اینچنین سازه ها رو تو تمام دنیا با راینو و گرس هاپر در میارناخه شنیذم مثلا باsubdivideمیشه یه چیزی مثل سازه های خرپایی داشته باشیم خواستم ببینم چه روش های دیگه ای هست.....حالا چه جوری باید سازه رو مدل کنم؟
موتور رندرت چیه؟؟؟اگه میشه یه تصویر از رندرت بزار تا بهتر بشه کمک کردسلام بچه ها من جدیدا" یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چرا هرکار میکنم نوری که به فضای داخلی میدم فضامو واقعی نشون نمیده خوب درنمیاد قبلا" اینجوری نبود میشه کمکم کنید![]()
بهترین تنظیمات برای نمای بیرون یه ساختمون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟vray البته
سلام،دوستان ویپورت های مکس چی هستن و دقیقآ کجا؟ میخواستم یک پلاگین را نصب بکنم که باید بدونم ویوپرت چی هست و کجاست،ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام و تشکر از راهنمایی های دوستای خوبم.
دوستان رنگ متریال را چطور میتونم عوض بکنم که نقش و نگار های متریالم نره ولی رنگش عوض بشه؟
مثلآ یک سنگ دارم با خط و طیف های خاص،رنگش را از سفید به قهوه ای میخوام تغییر بدم،چکار کنم که فقط رنگ عوض بشه؟
چه طوری میشه یه حجم رو از یه فایل مکس به یه فایل مکس دیگه ایمپورت کرد؟؟
سلام بچه ها من جدیدا" یه مشکلی برام پیش اومده نمیدونم چرا هرکار میکنم نوری که به فضای داخلی میدم فضامو واقعی نشون نمیده خوب درنمیاد قبلا" اینجوری نبود میشه کمکم کنید
![]()
موتور رندرت چیه؟؟؟اگه میشه یه تصویر از رندرت بزار تا بهتر بشه کمک کرد
حتم دارم ما متریال شیشته...یه بار بدون شیشه رندر بگیر ببین چه جور درمیادانقدر از رندرام بدم میاد که هیچکدومو سیو نکردم بیرونیش خوب میشه داخلیاش نه![]()
حتم دارم ما متریال شیشته...یه بار بدون شیشه رندر بگیر ببین چه جور درمیاد
بدون شیشه هم انجام دادم خوب نشد نورشو تنظیم کردم بهتر شد اما عالی نشد که میخوام
بهترین تنظیمات برای نمای بیرون یه ساختمون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟vray البته
من مرا مدلسازی که شما میگیم با nurbsاستفاده میکنم و برا نشون دادن سازم از latticeاستفاده میکنم...البته امروزه اینچنین سازه ها رو تو تمام دنیا با راینو و گرس هاپر در میارن
کافیه فایل مکس رو به داخل ویو پورت درگ کنید ..بعد درگ یه پنجره باز میشه که بسته به کارتون ایمپورت،مرج و... رو انتخاب کنید
مرسیییی دوستم.میشه توضیح بدی merge یاopen و...هرکدوم چه ویژگی هایی دارن؟
مطالبشو تو پست قبلی دوستمون توضیح داددن..باید merge بشن..واسه این کار هم برو از تو منو فایل این گزینه رو انتخاب کنمن یه سری ابجکت تری دی دانلود کردم ولی نمدونم چه جوری استفاده کنم.میشه راهنمایی کنید
نمدونم چرا حجمم رو proboolean کردم یه چیزی مثل سایه ی سیاه افتاده روش(سایه نیست) توی رندر هم مشخصه کسی میدونه باید چیکار کنم؟
به خاطر اینکه دستورهای Proboolean و Boolean خیلی عملکرد کثیفی دارند ... این اتفاق رو بهش Blotch میگن به خاطر مدلینگ کثیف بوجود میاد ، باید Vertex ها , Segment ها و Polygon های مدلتون رو کامل چک کنید که رو هم یا توی هم نرفته باشند مرتب باشند و یا پشت و رو نشده باشند و Triangulation درستی داشته باشند و به قولی تمیزش کنید ، در کل به هیچ عنوان یشنهاد نمیکنم با Boolean و Proboolean کار کنید چون این تمیز کردن نهایی اعصاب خورد کن تر و وقت گیر تر از روش های دیگر هستش ....
ببینید با روش دیگری میتونید مدلینگ کنید ؟ اگه نه کلید F4 رو بزنید تا Edgeface های مدلتون رو نشون بده ببینید کجاهاش خرابه ...
مرسی.....من با wall اونو کشیدم و یه سری جزییات بهش اضافه کردم.f4رو زدم ولی از این مشکلات نداشت.حالا باید چیکار کنم؟وقتم خیلی کمه،یعنی باید دوباره بکشمشون؟
نمدونم چرا حجمم رو proboolean کردم یه چیزی مثل سایه ی سیاه افتاده روش(سایه نیست) توی رندر هم مشخصه کسی میدونه باید چیکار کنم؟
گذاشتن تصویر میتونه کمکتون کنه!
مدلی که بولین کردید رو پولی تبدیلش کنید...
صفحه ای که سیاه هست رو انتخاب کنید..بعد flip رو بزنید..
![]()
یعنی جهتش عوض شده ؟ این همون مشکل نرمالهاست که میگن؟ ببخشید من چون مبتدی هستم می پرسم
ببخشید من خیلی مبتدیم...این چه فرقی با دیلیت کردن اون صفحه داشت؟نمیشه خودشو اصلاح کرد؟باید حتما چیزی جایگزینش کنم؟گذاشتن تصویر میتونه کمکتون کنه!
مدلی که بولین کردید رو پولی تبدیلش کنید...
صفحه ای که سیاه هست رو انتخاب کنید..بعد flip رو بزنید..
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |