سلام
ببخشید من به یه مشکلی برخوردم وقتی که تومکس میخوام رندر بگیرم از صفحه پرسپکتیو رندر نمیگیره براه چه کار کنم؟
سلام دوستان . میخواستم بدونم بهترین روش برا گذاشتن آدم تو تری دی مکس کدومه ؟ و واقعی تره ؟
سلام دوستان . میخواستم بدونم بهترین روش برا گذاشتن آدم تو تری دی مکس کدومه ؟ و واقعی تره ؟
یا با rpc یا با فتوشاپ
من از مکس 2011 استفاده میکنم . rpc که داشتم برا 2010 بود یه مدت کار کرد و بعد غیر فعال شد . هر چی گشتم پیدا نکردم .
برای 2011 rpc نیومده
پی دیگه از فتوشاپ استفاده کن
اتفاقا دیروز برا 2011 rpc پیدا کردم ولی حالا مشکل جای دیگه است .archvision content maneger از کار افتاده و فقط کد listen to port رو نشون میده و هیچ قسمت دیگه اش کار نمیکنه . اپدیت هم نمیزاره بشه .
اتفاقا دیروز برا 2011 rpc پیدا کردم ولی حالا مشکل جای دیگه است .archvision content maneger از کار افتاده و فقط کد listen to port رو نشون میده و هیچ قسمت دیگه اش کار نمیکنه . اپدیت هم نمیزاره بشه .
سلام به دوستان عزیزم
من به تازگی شروع به استفاده از برنامه مکس کرده ام و طبیعتا به اشکالات زیادی برمیخورم... ممنون میشم اگر دوستانی که به این برنامه وارد هستند اشکالاتم رو رفع کنند.
وقتی از آبجکتها در محیط استفاده میکنم اخطاری با عنوان missing external files هم موقع باز کردن فایل و هم موقع رندر گرفتن ظاهر و باعث سیاه شدن رندر میشه.
مشاهده پیوست 107810
تصویرش رو هم ضمیمه کردم... ممنون میشم اگر دلیل این اخطار و راه برطرف کردن مشکل رو بهم بگید![]()
اکثر سوالات جواب داده شده اما چیزی که هست یه همکاری باید بین خود شما یعنی خود اعضا وجود داشته باشه مثلا خیلی خوب میشد اگر چند تا سوال اخر که جواب داده نشده رو خود شما جواب میدادین و اینجوری بقیه هم تشویق به پاسخ دادن به سوال شما میشدنممنونم بابت تاپیک خوبتون
بهتر نیست اسم تاپیک رواز رفع اشکال مربوط به 3dmax به طرح سوالات بدون جواب 3dmax تغییر بدین
والا اینجا همه میپرسن کی جواب میده....!!!؟؟؟(لابد خرزو خان)
سلام می شه یه کتاب مخصوص آموزش 3d max واسه معماری بهم معرفی کنید؟؟؟
سلام ...به دوستان عزیز ....توی مکس به یه مشکلی بر خوردم.....با اینکه نور و دوربین گذاشتم ...و رندر هم طبق view هستش که می خوام .....ولی وقتی رندر می گیرم ...صفحه سیاه هستش ......چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
ممنون کمکتون می شم![]()
یه سوالی داشتم!!چه جوری میشه پرسوناژآوردتوی کارمکس؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |