uvmap رو براش اجرا کنبا سلام
یه نما زدم که یک طرف نما متریال قبول میکنه، اما طرف دیگه نما فقط رنگ متریال قبول میکنه و خود متریال نمی شناسه.
اگه کسی میدونه مشکل کارم کجاست ، راهنمایی کنه. در ضمن با 3D MAX 2009 کار کردم.
با تشکر
اولی نمیدونم چیه ولی درمورد دومی باید بگم که بله میشه یعنی بعد از هر ۷ دقیقه یک سیو به صورت خودکار براتون میگیره که در صورتی که حجم کارتون بالا باشه بهتره کلا تیک گزینه بکاپ رو غیر فعال کنید چون همین قضیه موجب هنگ کردن سیستمتون میشهسلام بچه ها... اگه میتونین اینا رو ج بدین...مرسی
از طریق دستور ویرایش مربوط به تغییر مجموعه های منتخب نامگذاری شده ویرایش کنید
بچه ها منظور از اون قسمت قرمز کدوم قسمته؟
کپی های پشتیبان آن را 5 و فاصله زمانی بین ایجاد دو کپی پشتیبان را 7 دقیقه
اینم بگین....فاصله زمانیم مگه میشه داد؟ مرسی
سلام عزیزم من خیلی وارد نیستم تو مکس اما تا اونجایی که اطلاع دارم میدونم موتور رندر مکس از همون اول منتال ریه اگه اشتباه نکنمسلام
بچه ها من قبلا با مکس 2008 کار میکردم ولی الان مکس 2012 نصب کردم.حالا رندرش منتال ری هست که من بلد نیستم.میخوام رندرش همون رندر معمولی باشه.کسی میدونه چطوری میشه تنظیمات رندرش رو یه همون حالت قبل بر گردونم؟؟؟
سلام.دوست عزیز اگه ریزولیشن پایین رندر بگیری که کارت دیگه معلوم نیست.و اگر هم تنضیمات موتورهای رندرت رو پایین بیاری خیلی از جزعیاتی رو که میخواهی ببینی از دست میره.این رو امتحان کن و حالش رو ببر:برو توی قسمت آنتی تالیزینگ و از سه گزینه موجود , گزینه فیکس رو انتخاب کن و توی منوی پایینی مقدارش رو بگذار روی یک.این رو حتما حتما امتحان کن.کارت لبه لبه میشه اما واقعا این روش خوبی برای تست رندراست.سلام.
هر رندر vray خیلی خیلی طول میکشه تا تموم بشه.
بعد از اینکه تموم میشه بعد میبینیم که طراحی مون خیلی مشکل داره.
نمیشه یه جوری پیش نمایشش رو ببینیم تا مشکلش رو قبل از رندر طولانی بگیریم؟
سلام
اگه ctrl +x را فشار دهي ، تمام آيكون ها بر مي گردد.
باید بری گروپ کنی که نرم افزار به عنوان 1 آبجکت بشناسه ، نه چند تا آبجکت جدا ، اینجوری خیلی حجمش کم میشه!
من در این حد می دونستم!
نمیدونم کهه..ای بابا..اما فک کنم texture باشه.....نیسببخشید فکر می کنم تصویر لود نشد.مشاهده پیوست 70489
بله با تکسچر هم میشه و کنترل بیشتره ولی مدل هم میشه کرد اون احجام رو . . .ببخشید فکر می کنم تصویر لود نشد.مشاهده پیوست 70489
سلام
بچه ها من قبلا با مکس 2008 کار میکردم ولی الان مکس 2012 نصب کردم.حالا رندرش منتال ری هست که من بلد نیستم.میخوام رندرش همون رندر معمولی باشه.کسی میدونه چطوری میشه تنظیمات رندرش رو یه همون حالت قبل بر گردونم؟؟؟
دروددوستان مشکل من هنوز پابرجاست.کسی نیست کمک کنه؟
مشکل شما عجیبهبا سلام من واسه مکسم یه مشکل عجیب پیش اومدهوقتی روی صفحه میخام چیزی رو انتخاب کنم یه تارگت کمرا میسازه (تو همون دیدی که من دارم نگا میکنم بعد میره تو دید همون دوربین)حتی پاک کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد
هم 2009 هم 2012 خواهش میکنم کمک کنید...
سلام من 3dمكس رو روي لب تابم نصب ميكنم ولي صفحه دسكتاپ بجاي صفحه مكس مياد و نميشه كار كرد ويندوزمم سون هست لطفا كمك كنيدضمنا مشكل از تنظيمات هست چون خودم قبلا درستش كرده بودم ولي الان يادم رفته چي كار بايد كرد
salam man ye mosh keli daram to import kardan file az cad be max ke tamami form ha kajo ma vaj mishe lot fan age midonid komakam konid.age tonestid be in mail baram send konid mamnoneton misham--------(s.hasanpuor@yahoo.com)
سلام دوستان در مورد آسمون تو VRay 2.00 یه مشکل بزرگ دارم. در 3D Max 2008 با VRay 1.5 من کلید 8 رو میزدم، یه Texture آسمون رو Load میکردم اون رو تو متریال Drag می کردم و بعد از تنظیم Output یه آسمون برای کارم داشتم اما تو 3D max 2010 با VRay 2.00 همین روال رو انجام می دم اما متاسفانه با یه حجم سیاه مواجه می شم. اگر دلیلش رو می دونید ممنون میشم راهنمائیم کنید.
دوستان مشکل من هنوز پابرجاست.کسی نیست کمک کنه؟
سلام نما رو انتخاب کن و بعد برو از modify قسمت uvmap رو بزن و بعد box انتخاب کن و دوباره متریال بده مشکلت حل میشهبا سلام
یه نما زدم که یک طرف نما متریال قبول میکنه، اما طرف دیگه نما فقط رنگ متریال قبول میکنه و خود متریال نمی شناسه.
اگه کسی میدونه مشکل کارم کجاست ، راهنمایی کنه. در ضمن با 3D MAX 2009 کار کردم.
با تشکر
روش زیاده ولی این فرم ها اصلا پیچیده نیستند . . .
با روش nurb مثلا surface و cross selection و . . . میشه از این فرم ها ساخت
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |