سلام،
خیلی راحته، کافیه شما RPC مخصوص max 2009 64bit رو نصب کنید.
win32 یعنی این نرم افزار مخصوص سیستم عامل های 32 بیتیه![]()
ولی من با 64 بیتیش هم همین مشکل رو داشتم
میشه زحمت بکشی و فایل 64 بیتی رو اپلود کنی

سلام،
خیلی راحته، کافیه شما RPC مخصوص max 2009 64bit رو نصب کنید.
win32 یعنی این نرم افزار مخصوص سیستم عامل های 32 بیتیه![]()
سلامسلام دوستان کسی میتونه ردیو سیتی رو توضیح بده کاربردش- کجا ها استفاده میشه- با کدوم موتور رندر میشه ازش استفاده کرد- راستش تا حالا از ردیو سیتی استفاده نکردم؟
ولی من با 64 بیتیش هم همین مشکل رو داشتم
میشه زحمت بکشی و فایل 64 بیتی رو اپلود کنی![]()
یک صحنه را تصور کنید که در آن یک چتر قرار گرفته ویک منبع نور بالای آن قرار دارد .سلام دوستان کسی میتونه ردیو سیتی رو توضیح بده کاربردش- کجا ها استفاده میشه- با کدوم موتور رندر میشه ازش استفاده کرد- راستش تا حالا از ردیو سیتی استفاده نکردم؟
radiosity نور نیست یک تکنیک برای محاسبه G I هست ( global illumination )سلام دوستان کسی میتونه ردیو سیتی رو توضیح بده کاربردش- کجا ها استفاده میشه- با کدوم موتور رندر میشه ازش استفاده کرد- راستش تا حالا از ردیو سیتی استفاده نکردم؟
روی همه نور ها !!!!این تکنیک روی چه نوری بهتر جواب میده؟
منظورت نورهای خود منتاله؟ من همیشه با نورهای استاندارد و فتو متریک کار میکنم. چطور از نور های منتال استفاده کنم؟ معذرت میخوام به خاطر این همه سوال. اخه من توی نور واقعا ضعیفم.روی همه نور ها !!!!
ولی نور فتو متریک بهتره چون فیزیکال هست
بهتر از اون هم میشه daylight system
ولی رادیوسیتی زیاد هم خوب نیست با GI وی ری و منتال کار کنی بهتره
نور پردازی بحث کاملا پیچیده ای هست دوست منمنظورت نورهای خود منتاله؟ من همیشه با نورهای استاندارد و فتو متریک کار میکنم. چطور از نور های منتال استفاده کنم؟ معذرت میخوام به خاطر این همه سوال. اخه من توی نور واقعا ضعیفم.
سپاس!چی رو میخواهی simulation کنی دوست گرامی؟
ممنون!اگر شما میخوای اون پاکت وکیوم رو فقط یک فریم نشون بدی پیشنهادمن cloth هست که میتونی از مدیفای به اون دسترسی داشته باشی ...
ولی کار حرفه ای با cloth به قدری سخته که ......
حالا شما یکم برو جلو من کمکت میکنم
سلام سمانه جونسلام ممنون از تاپیکای خوبتون من تازه 3دی مکس معماری رو یاد گرفتم ولی در مورد خیلی قسمتاش چیزی نمی دونم ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب سوالامو بده.
1. طریقه ی آوردن آبجکتهای آماده به مکس رو میخوام بدونم؟
2.نور دادن تو مکس هیچ آشنایی ندارم.
سلام به همه دوستان عزیز...سلام دوستان کسی میتونه ردیو سیتی رو توضیح بده کاربردش- کجا ها استفاده میشه- با کدوم موتور رندر میشه ازش استفاده کرد- راستش تا حالا از ردیو سیتی استفاده نکردم؟
سلام دوستان عزيزسلام دوستان کسی میتونه ردیو سیتی رو توضیح بده کاربردش- کجا ها استفاده میشه- با کدوم موتور رندر میشه ازش استفاده کرد- راستش تا حالا از ردیو سیتی استفاده نکردم؟
سلام نیلوفر .سلام من ویندوز64 بیتی و مکس 2009 64 بیتی هم نصب دارم اما rpc که نصب می کنم موقع باز کردن مکس پیام می ده که RPC مناسب این سیستم نیست و win32 باید چک بشه.تا حالا با ده تا RPC از سایتای مختلف امتحان کردم و جوابی نگرفتم.لطفا اگه می تو نید راهنمایی کنید.ممنونم.
اون فایلی که متریال هاش مد نظرتون هست رو از مسیر زیر save کنید یک فایل زیپ حاوی همه چیش باید بده بهتونیه سوال:
چطوری میشه از متریالهایی که تو یه کار دیگه استفاده شده استفاده کنیم؟؟؟
text هام همش چپول میشن
حروفش با حروف بزرگ مینویسه بهم نمی چسبه بعدشم برعکس میشن ...
تو اسکچابم همین مشکل رو دارم ...
یعنی چرا اینجوری میشه؟؟؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |