از کد باید خروجی تصویری بگیری، و یه راهش اینه که از منوی file-->plotter manager ,سلام دوستان امیدوارم کسی باشه که کمکم کنه
من پلانمو با کد cad کشیدم حالا برای شیت بندی می خوام ببرم راخل فتوشاپ ولی با بکگراندی که داخل فتو شاپ هست ولی بلد نیستم
حتی اگه خودم بکشم و اسکن کنم بازم برای بردن داخل فتو شاپ همین مشکل وجود داره.
یه چیزی مثه عکس زیر
![]()
filter-->stylize-->extrudeکدوم قسمت ***** عکسو پازل میکرد؟؟پیدا نمیکنم
از کد باید خروجی تصویری بگیری، و یه راهش اینه که از منوی file-->plotter manager ,
و add plotter wizard رو دبل کلیک کنی. دو صفحه اولی رو next میزنی و از صفحه سوم ،زیر قسمت manufactures میری روی raster file formats و از قسمت models روی گزینه Portable Network Graphic کلیک و 3 بار دیگه next و حالا اسم پلاترو میدی و میری تو صفحه بعدی که نوشته edit plotter configuration .
اونو میزنی و تو قسمت devise and ... میری روی castum paper size و add رو میزنی، صفحه بعدی رو next و اینجا سایز کاغذ دلخواهتو به واحد pixel میدی ....و next , و یه اسم به این سایز کاغذت میدی.
مابقی مثل پلات گرفتن معمولی ،توی کد با این پلاتر جدید پلات میگیری ( که در واقع بجای پلات ، یه فایل تصویری توی کامپیوترت ذخیره میشه و میتونی ببریش توی فتوشاپ.
راستی من اومده بودم که این لینکو بگذارم:
http://www.bertmonroy.com/fineart/text/fineart_damen.htm
و
http://www.bertmonroy.com/index.htm
سلام دوست عزیز
می خواستم بدونم چه جوری می شه نقشه ها رو به صورت نگاتیو درآورد؟یعنی قسمتی اش سفید با پس زمینه مشکی و قسمت بعدی برعکس؟
اين شيت خودمه!
ممنون ميشم اگه كسي نظري براي بهبود كارم داره بذاره!
اوليشو كه پلات گرفتم به شدت رنگهام قرمز دراومد! واصلا رنگ هاي خودش درنيامد!نمي دونم مشكل از كجا بود
تو دوميش يه ذره رنگ آبي كاررو زياد ورنگ قرمزش رو كم كردم ولي پلات نگرفتم ببينم درست شده يا نه!
اغلب اوقات وقتي شيت هامو پلات مي گيرم رنگ خودش نميشه!كسي ميدونه چرا؟
باتشكرازشماسلام
دلیل اصلیش اینه که مود فایل شما RGB هستش در صورتی که مود پرینت پلاترها به صورت CMYK هستش.
اولا از با استفاده از Image>Mode>CMYK color قرار بدید و همچنین سعی کنید از رنگهایی که در اصطلاح خالص نیستند استفاده نکنین. این رنگها تو فتوشاپ موقع انتخاب جلوش یک علامت خطر کوچولو هستش. که با کلیک روش به نزدیک ترین رنگ خالص تبدیل می شود.
![]()
باتشكرازشما
اين دونكته اي كه فرموديد رو من مي دونستم و در مورد كارام هميشه رعايت كردم ولي هميشه كه پلات مي گيرم رنگ خودش درنمياد!
مرسي از جوابتون!سلام
خوب غیر از اینا موارد دیگه ای هم دخیل هستن:
1- استفاده از فرمت های مناسب چاپ مثل TIFF و EPS
2- نوع کاغذی که روش طرحتون رو چاپ می کنین
3- کالیبره نبودن رنگ های مانیتور
دیگه همین
![]()
مرسي از جوابتون!
من هميشه تو برنامه فوتوشاپ كه كاركردم توهمون ميبرم بيرون پلات مي گيرم!يعني ممكنه به اين خاطرباشه!
كاليبره نبودن يعني چي؟![]()
کافیه یه کپی ازش بگیری و ببری توی شیت 50*70 ... فقط باید توجه داشته باشی که دو تاش رزولیشنشون یکی باشه ... یعنی اگه یکشون 300 ه اون یکی هم 300 باشه ...یه سوال :
شیت 50*70 که اول ایجاد کردیم چی می شه؟چه جوری ببریمش تو اون شیت طوری که مقیاسش دوباره به هم نخوره؟
با اجازه معمار باشی عزیز، برای جواب سوال شما همون روشی رو که معمار باشی گفتند رو انجام بده و بعد آنکه 2 تا لایه رو ساختی، لایه سوم رو ، که قرار زیر باشه و از میان پلان دیده بشه را ما بین این دو تا لایه و زیر لایه پلان ایجاد کن و سپس عکس دلخواهت رو باز کن و درگ کن و بندازش توی لایه سوم و سپس توسط دستور V ، جاش و اندازه اش رو هم تنظیم کنسلام من ميخواستم يه پلاني رو مثل اين عکس که علامت گذاشتم رو بيارم توي فتوشاپ بايد چي کار کنم "مثلا اين پلان که توش خالي وميشه عکس زيرشو ديد"بعدش اگه پلاني رو داشتيم که بصورت عکس آماده بود بايد چي کار کرد "يا يه پلانو ميواستم که زمينه نداشته باشه رو چي جوري وارد فتوشاپ کنيم.
با اجازه معمار باشی عزیز، برای جواب سوال شما همون روشی رو که معمار باشی گفتند رو انجام بده و بعد آنکه 2 تا لایه رو ساختی، لایه سوم رو ، که قرار زیر باشه و از میان پلان دیده بشه را ما بین این دو تا لایه و زیر لایه پلان ایجاد کن و سپس عکس دلخواهت رو باز کن و درگ کن و بندازش توی لایه سوم و سپس توسط دستور V ، جاش و اندازه اش رو هم تنظیم کن
خوب من پیشنهاد می کنم که متن ها رو در اتوکد hidden کنید ... بعد با کمک ابزار type tool استفاده کنید و متن ها را جدا در فتوشاپ به کارتون اضافه کنیدسلام ممنونم ولی دوست خوبمان معمار باشی این آموزشو گذاشته اشکالی داره که اینه"وقتی پلانمون اندازه گذاری و نوشته داشته باشه خوب در فتوشاپ درست نمی شه یعنی نوشته ها ش بصورت پررنگ و بی کیفیت می افته آلا به جز این روش روش دیگه ای هم هست که آسان وبدون دردسر و با کیفیت باشه.
خوب من پیشنهاد می کنم که متن ها رو در اتوکد hidden کنید ... بعد با کمک ابزار type tool استفاده کنید و متن ها را جدا در فتوشاپ به کارتون اضافه کنید
من واقعا ازتون ممنونم که اینقدر نسبت به من لطف دارید.
سلام به شما"راستی این کارو با عکس میتونی نشون بدی"بعدش هم چی جوری میشه مثلا یه پلان و یا هر چیز دیگه ای رو در کد hidden کرد چون خیلی دنبالش بودم پیدا نکردم"یه سئوال دیگه میخواستم اتوکدمو ریست کنم وبه حالت اولش برگرده آیا امکان داره چون وقتی کنترل A میزنم عمل نمی کنه و موقع بالا آمودن هم ول میکشه یعنی باید کلید ESC رو زنم تا زودتر بالا بیاد.
یک روش ساده و سریع برای hiden کردن هر چیزی در اتوکد استفاده از دستور Layiso می باشد،بعد از اجرا دستور ابتدا از منوی کرکره ای گزینه off رو انتخاب کن، بعدش روی آبجکت هایی که میخوای hiden نشن کلیک کن،اونایی که کلیک نمی کنی مخفی میشن .بعدش اینتر، توجه کن که این دستور روی آبجکت هایی که میخوای on نگه داری عمل میکنه، برای برگشت به حالت عادی layuniso رو اجرا کن
بک روش دیگرش اونه که از پنجره لایه ها la+Enter، لایه آبجکتی را که میخوای مخفی بشه، خاموش کن
یک روش ساده و سریع برای hiden کردن هر چیزی در اتوکد استفاده از دستور Layiso می باشد،بعد از اجرا دستور ابتدا از منوی کرکره ای گزینه off رو انتخاب کن، بعدش روی آبجکت هایی که میخوای hiden نشن کلیک کن،اونایی که کلیک نمی کنی مخفی میشن .بعدش اینتر، توجه کن که این دستور روی آبجکت هایی که میخوای on نگه داری عمل میکنه، برای برگشت به حالت عادی layuniso رو اجرا کن
بک روش دیگرش اونه که از پنجره لایه ها la+Enter، لایه آبجکتی را که میخوای مخفی بشه، خاموش کن
کافیه ابزار رو که انتخاب می کنی Text به جای این که مستقیم روی صفحه و محل مورد نظرت کلیک کنی ... محل مورد نظرت رو به صورت یه مستطیل انتخاب کنی نه یه تک نقطه ... بعدا هم اگه خواستی سایز مستطیلت رو تغییر بدی باید وقتی ابزار تکس فعاله این کار رو انجم بدی اگه در حالت move و ... باشه فقط باعث تغییر سایز نوشته هات می شه نه طول خط ...سلام .
میشه بگید چه طوری تو فوتوشاپ طول خطی که می خوایم بنویسیم تعیین کنیم ؟
من همیشه برای نوشتن تو خط بعدی اینتر می زنم که این طوری طول خط هام یکی در نمیاد
از آموزشای خوبتون ممنون
معمار باشی جون چند تا سوال یکی این که چرا وقتی transparent رو انتخاب میکنیم صفحه رو شطرنجی نشون میده!!!
یکی دیگم اینکه تو همون بخش new بخش advanced که اون پایین هست رو هم میشه توضیح بدی چیه و رو کدوم گزینه باید باشه!
بعد یکی دیگه این که وقتی تو لایه 1 blending option رو میزنم و بعد color overlay رو انتخاب میکنم پیشفرضش رنگه قرمزه دیگه حالا نمیدونم چهجوری سفیدش کنم مثلا اخه این جور که تو عکسی که گذاشتی پیداست مال شما بقل color mode که نوشته نرمال یه جاییی داره که با کلیک رو اون رنگ رو عوض میکنید اما مال من نداره اینو چی کار کنم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آموزش های مربوط به پست پروداکشن | Photo Shop & Photography | 11 | |
![]() |
نمونه شیت بندی مربوط به:PHOTOSHOP | Photo Shop & Photography | 60 | |
![]() |
اموزش مربوط به:شیت بندی در PHOTOSHOP | Photo Shop & Photography | 26 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:PHOTOSHOP | Photo Shop & Photography | 76 |