گسترش معماری
عضو جدید
خیلی خیلی ممنون
من با این روش تونستم متریال بدم....
واقعا یاشاسین......
من با این روش تونستم متریال بدم....
واقعا یاشاسین......
2012 هیچ تمپلیت و فامیلی نداره از تاپیک های دیگخ باید دانلود کنی بعد برای صفحه جدید تو رویت برای default metric رو باز کنی اونوقت مشکلت حل میشه
موفق باشید
برای اینکه level فعال بشه و بتونید ترسیم کنیدسلام من تازه یادگیری رویت رو شروع کردم رویت 2012 هم نصب کردم ولی تو project browser نمی تونم elevation ببینم و level غیر فعال لطفا راهنمایی کنید. نرم افزار هم کامل و با کرک نصب کردم. صفحه کار رویت هم که با هاش کار می کنم می ذارم.
سلام ..
من یه فایله کد رو تو رویت ایمپورت کردم اما نمیتونم به دیوارها و سایر قسمتاش حجم بدم و اکستورودشون کنم....چیکا کنم.....!!بعدشم میخواستم بدونم که نما و برش زدن به پلان رو از کجا باید برم...ممنونم.....
تا اونجایی که من متوجه شدم برای نصب کامل رویت 2012 در حین نصب باید به نت وصل باشید تا فایل ها و فمیلی ها بتونه کامل نصب کنه ، و گرنه دانلود نمی کنه و برنامه ناقص نصب میشه !2012 هیچ تمپلیت و فامیلی نداره از تاپیک های دیگخ باید دانلود کنی بعد برای صفحه جدید تو رویت برای default metric رو باز کنی اونوقت مشکلت حل میشه
موفق باشید
2012 هیچ تمپلیت و فامیلی نداره از تاپیک های دیگخ باید دانلود کنی بعد برای صفحه جدید تو رویت برای default metric رو باز کنی اونوقت مشکلت حل میشه
موفق باشید
تا اونجایی که من متوجه شدم برای نصب کامل رویت 2012 در حین نصب باید به نت وصل باشید تا فایل ها و فمیلی ها بتونه کامل نصب کنه ، و گرنه دانلود نمی کنه و برنامه ناقص نصب میشه !2012 هیچ تمپلیت و فامیلی نداره از تاپیک های دیگخ باید دانلود کنی بعد برای صفحه جدید تو رویت برای default metric رو باز کنی اونوقت مشکلت حل میشه
موفق باشید
یعنی من میخوام فایله 2بعدی که از کد به رویت بردمو بهش حجم بدم...همین.یعنی شما میگید نمیشه!؟!یعنی با خوده رویت باید شروع به پلان کشیدن کنم که سه بعدیشم بهم بده...دستوری نداره که بتونم فایله 2بعدی کرو اسکتورود کنم و حجم بهش بدم...؟یعنی چی جانم ؟
میتونی از کد فایل بیاری ولی باید روی خط اتوکد دیوار بکشی ( یا پیک کنی ) .
اموزش ها رو بخون . فکر کنم نخوندی اصلا . بعدشم برای برش زدن اون بالا یه علامت داره که شبیه همون علامت برشه که به راحتی مثل خط روی پلان میکشی و برش میزنه
نما هم همونطوریه . البته توی منوی view هم که برید section & elevation رو داره
ببین دوست عزیزیعنی من میخوام فایله 2بعدی که از کد به رویت بردمو بهش حجم بدم...همین.یعنی شما میگید نمیشه!؟!یعنی با خوده رویت باید شروع به پلان کشیدن کنم که سه بعدیشم بهم بده...دستوری نداره که بتونم فایله 2بعدی کرو اسکتورود کنم و حجم بهش بدم...؟
سلام شما میتوند از فمیلی های رویت 2011 اگه به صورت کاملش دارید استفاده کنید من دو سه تا ورژن 2012 گرفتم همین مشکل بوده.بچه ها کمک کنید لطفا
من رویت 2012 را خریدم و نصب کردم حالا که میخوام از در و پنجره هاش استفاده کنم هیچی در و پنجره نداره و میگه باید لود کنی وقتی هم میخوام لود کنم همه فایلهاش خالیه میدونید باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه درست منظورت رو متوجه شده باشم داخل رویت میتونید فایل های کد رو اینسرت کنید و مشغول ترسیم از روی فایل کد بشید ولی اینکه خود فایل کد به فایل رویت تبدیل شه نه نمیشه.چجوری میشه نقشه هایی که با فرمت اتوکد هست رو به رویت ایمپورت کرد؟
من فقط تونستم فایل های اتوکد رو توش drag کنم که اونم خیلی ناجور شد.
من اینجتا قبلا توضیح دادم چه جوری رویت 2012 کامل نصب کنید تا اونجایی که من متوجه شدم برای نصب کامل رویت 2012 در حین نصب باید به نت وصل باشید تا فایل ها و فمیلی ها بتونه کامل نصب کنه ، و گرنه دانلود نمی کنه و برنامه ناقص نصب میشه !اگرم نصب کردید می تونید به قسمت حذف برنامه ها مراجعه کنید و کلیک unistall برای رویت 2012 بزنید و بعد در بخش اول یعنی Add or Remove Features می تونید ، لایبری ها انتخاب کنید و دانلود کنید و یا اینکه اگه از قبل فمیلی ها و تمپلیت ها دارید ، در مسیر C:\ProgramData\Autodesk\RAC 2012 کپی کنید!در درایو c باید فایل های hidden قابل نمایش باشند تا بتونید پوشه program Data ببینیدبچه ها کمک کنید لطفامن رویت 2012 را خریدم و نصب کردم حالا که میخوام از در و پنجره هاش استفاده کنم هیچی در و پنجره نداره و میگه باید لود کنی وقتی هم میخوام لود کنم همه فایلهاش خالیه میدونید باید چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینجتا قبلا توضیح دادم چه جوری رویت 2012 کامل نصب کنید تا اونجایی که من متوجه شدم برای نصب کامل رویت 2012 در حین نصب باید به نت وصل باشید تا فایل ها و فمیلی ها بتونه کامل نصب کنه ، و گرنه دانلود نمی کنه و برنامه ناقص نصب میشه !اگرم نصب کردید می تونید به قسمت حذف برنامه ها مراجعه کنید و کلیک unistall برای رویت 2012 بزنید و بعد در بخش اول یعنی Add or Remove Features می تونید ، لایبری ها انتخاب کنید و دانلود کنید و یا اینکه اگه از قبل فمیلی ها و تمپلیت ها دارید ، در مسیر C:\ProgramData\Autodesk\RAC 2012 کپی کنید!در درایو c باید فایل های hidden قابل نمایش باشند تا بتونید پوشه program Data ببینید
معمولا تو help همچین نکته ای برای نصب نرم افزار می نویسندآخه تو هلپش میگفت برای نصب از نت قطع بشید
سلام به همه زحمت کشان این تاپیک
من وقت نکردم همه این پست هارو بخونم البته تا 12 فعلا خوندم ولی یه سوال پیش اومده الان فوریه
نمیشه از spline واسه نرده یا دیوار استفاده کرد؟آخه هرچی زور میزنم نمیشه و همچنین باورم هم نمیشه برنامه به این قدرتمندی همچین امکانی توش فراهم نشده باشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
موفق باشین
من خودم یکی از مشکلاتم همینهسلام به همه زحمت کشان این تاپیک
من وقت نکردم همه این پست هارو بخونم البته تا 12 فعلا خوندم ولی یه سوال پیش اومده الان فوریه
نمیشه از spline واسه نرده یا دیوار استفاده کرد؟آخه هرچی زور میزنم نمیشه و همچنین باورم هم نمیشه برنامه به این قدرتمندی همچین امکانی توش فراهم نشده باشه
ممنون میشم راهنماییم کنین
موفق باشین
چیزایی مثل نرده های پله رو تو قسمت فمیلی میشه ترسیم کرد و بعد تو پروژه لودش کرد و ازش استفاده کرد .من خودم یکی از مشکلاتم همینه
مثلا خطوط spline هم نمیشه trim ویا extend کرد ، برای طرحی که می خواستم نیاز به کف های متفاوت داشتم، مجبور شدم تو کد ویرایش کنم و بعد وارد رویت کنم ، و یا اینکه از model in place استفاده کنم !
اگه دوستان راهی می شناسند ، بی زحمت معرفی کنند
چیزایی مثل نرده های پله رو تو قسمت فمیلی میشه ترسیم کرد و بعد تو پروژه لودش کرد و ازش استفاده کرد .
برا دیوار هم همون model in-place راحترین راه باید باشه...
به هر حال راههای دیگه هم بود دوستان لطف کنن ما هم یاد بگیریم![]()
برای spline بسته از دو تا spline استفاده می کنم ، وقتی endpoint به هم متصل شند ، براحتی میشه فرم داد و از Loft کردیه سوال دیگه اینکه چطور میشه یه spline بسته کشید؟هر کاری میکنم نمیشه
میخاستم از تو کد بیارم اینجا ولی نمیدونم چرا نمیشه ،یعنی نمیتونم ازش mass بسازم،تو کد تبدیلش کردم به pline بعد آوردمش اینجا ولی vertex هاش خیلی زیاد شد موقع تبدیل کردن به mass خیلی طول میکشه هم اینکه رویت هم خیلی کند میشه
اینم اگه میشه راهنمایی کنین
ممنون
جواب اینو پیدا کرذم ولی همچین بهم حال نداد حالا خودتون ببینین
http://revitclinic.typepad.com/my_weblog/2010/02/splines-creating-forms.html
آخه من موندم cad با اون خنگیش این یکی رو خوب میکشید،رویت که باید تو این زمینه ها کد رو بوخوره وا میمونه!!!!عجیبا غریبا!!!![]()
در حد 2 هفته یاد گرفتن کارت خیلی خوبه برای اون ویلا : حجمت خوبه اگه بتونی یک مقدار زاویه حجم بالایی رو نسبت به پایینی بیشتر کنی بهتر میشه (از نظر فرمی) اگه اون دیواری رو که روبه روی استخر هست رو بتونی یه تراس بدی یا شفاف کنی منظره داخلیت بهتر میشه به داخلیات بیشتر از خارجیات فکر کن (از نظر معماری) building pad رو برای حجمت بکش که حجمت رو زمین بشینه و اون قسمت زیر حجمت (رندر اولی )که خالیه خیلی خوب در نیومده یه فکر اساسی براش بکن و بیشتر هم سعی کن از دید ناظر حجمتو ببینی و رندر بگیری بعضی وقتا این دید های پرنده آدمو گول میزنه (از نظر رندر)با سلامی دوباره
این ترم 2تا پروژه باید ظراحی میکردیم یکی ویلا یکیم نمایشگاه
منم که هیچی از رویت بلد نیستم گیر دادم با رویت کارامو ارائه بدم
این ویلامه که هنوز کامل نشده،بیشتر کارای مربوط ب ساییتش مونده(البته کناره استخر خالی چمن نیست ،چمن رو همینجوری گذاشتم)
تا اینجا چطوره؟تو 2هفته اینارو یاد گرفتم اگه افتضاحه لطفان راهنمایی کنین بهترش کنم
اینم نمایشگاه که خیلی تو ساختش مشکل دارم،تا همین حد بلدم درش بیارم،شاید اشتباه کار میکنم
اصلش باید این شیشه طبقه اول سرتاسری بچرخه دوره همون طبقه(ولی من حجم کل رو دراوردم اون جadd profile زدم و یه مستطیل رو creat void زدم چون حجمو با 2تا اسپلاین دراوردم void هم تا یه اسپلاین ادامه پیدا میکنه)
بعد قرار بود اون حجم کوچیکه جوری دربیاد که سقف طبقه اول یراست بیاد رو سقف اون حجم کوچیکه ولی چون بلد نبودم دوباره با 2تا اسپلاین کشیدم تا بهش حجم بدم که شد اینی که میبینید بعدشم اینکه حجم کپیکه با این توصیفات از 3طرف شیشه میشه و که بازم اومدم از همون void استفاده کنم به همون مشکل طبقه اول خوردم
ممنون میشم نظراتتونو راجب هر 2تا طرحم و این نمایشگاه که چجوری بسازمش بگین
منتظرم
ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |