رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

architect_shadow

عضو جدید
red-cod jan mishe yekhorde darmorede [to screen va to printer]dar ghesmate render tozih bedi manzoram ine to printer ke bezanim mostaghim mire be printer va nemitinim akso save konim aya?mikham poster konam kodomo bezanam behtare?pishapish tashakkor:D:gol:

kiana -m

عضو جدید
نگاه کن ببین موقع باز کردن یا ساختن یه پروژه جدید، اصلا تمپلیتی انتخاب کردی؟
موقع باز کردن تمپلیت رو رو آرچیکتورال بذار همه چی درست میشه
ReD_CoDE میشه لطفا یکم درباره new template توضیح بدید ، چون موقعی که یه صفحه جدید باز میکنیم new template داره.

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
ReD_CoDE میشه لطفا یکم درباره new template توضیح بدید ، چون موقعی که یه صفحه جدید باز میکنیم new template داره.

همون، هر پروژه ای باید تو یه محیط کاری ایجاد بشه که بهش میگیم تمپلیت که کلیه تنظیمات برنامه خصوصا تنظیمات نمایشی توسط این تمپلیت ها کنترل میشن
احتمالا ورژن 2012 یا 2013 داری، اگر کامل نصب شده باشه و لایبراری یا همون RAC قدیم هم نصب شده باشه، حالا چه تو خود دی وی دی باشه یا از اینترنت و وصل شدن به اینترنت نصب شده باشه، وقتی نیو تمپلیت باز میشه اونجا لیستی از تمپلیت های موجود برنامه رو نشون میده که همه اشونم نما و لول ها و ... رو دارن

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
red-cod jan mishe yekhorde darmorede [to screen va to printer]dar ghesmate render tozih bedi manzoram ine to printer ke bezanim mostaghim mire be printer va nemitinim akso save konim aya?mikham poster konam kodomo bezanam behtare?pishapish tashakkor:D:gol:

لطفا فارسی تایپ کنید
اینبار جواب میدم اما دفعه بعد ....
اگر اسکرین رو بزنید دیگه نمیتونید دی پی آی دلخواهتون رو ست کنید و بر اساس رزولوشن خود تصویر رندر رو ست میکنه
اما اگر پرینتر رو انتخاب کنید میتونید رزولوشن و دی پی آی رو به دلخواه تنظیم کنید و بهترین حالت دی پی آی 300 هست اما 150 هم بعضی وقتا استفاده میشه

هیچ ربطب نداره که وقتی رو پرینتر میذاریم مستقیم برو تو قسمت پرینت برای پرینت گرفتن
بعد از رندرگیری ما دو راه داریم برای سیو رندر، یکی تو قسمت ایمیج همون رندر، گزینه سیو تو پروجکت رو داریم که اگر انتخاب کنیم تو پروژه و ویوو تری دی سیو میشه رندر، درست مثل رندرایی که تو نمونه هایی (سمپل) که خود رویت گذاشته --- راه دوم اینه که گزینه اکسپورت رو بزنیم که در اون صورت میتونیم بصورت عکس سیوش کنیم
یادتون باشه که تنظیمات اینکه چطوری این رندر به عکس تنبدیل بشه رو باید از قسمت اکسپورت برنامه ایمیج اند انیمیشن رو انتخاب کنیم و بعد ایمیج رو بزنیم و تنظیمات رو ست کنیم

kiana -m

عضو جدید
همون، هر پروژه ای باید تو یه محیط کاری ایجاد بشه که بهش میگیم تمپلیت که کلیه تنظیمات برنامه خصوصا تنظیمات نمایشی توسط این تمپلیت ها کنترل میشن
احتمالا ورژن 2012 یا 2013 داری، اگر کامل نصب شده باشه و لایبراری یا همون RAC قدیم هم نصب شده باشه، حالا چه تو خود دی وی دی باشه یا از اینترنت و وصل شدن به اینترنت نصب شده باشه، وقتی نیو تمپلیت باز میشه اونجا لیستی از تمپلیت های موجود برنامه رو نشون میده که همه اشونم نما و لول ها و ... رو دارن
خیلی ممنون از راهنماییتون ، ;) توی رویت 2011 که اول کار new template نداره ، اگه مشکل نداشتن elevation پیش بیاد ، باید چیکار کرد ؟

آخرین ویرایش:

architect_shadow

عضو جدید
مرسی از توجهت رفیق.اما بیشتر میخواستم بدونم وقتی میذاریم رو پرینتر میشه عکسو ذخیره کرد یانه ایا.
لطفا فارسی تایپ کنید
اینبار جواب میدم اما دفعه بعد ....
اگر اسکرین رو بزنید دیگه نمیتونید دی پی آی دلخواهتون رو ست کنید و بر اساس رزولوشن خود تصویر رندر رو ست میکنه
اما اگر پرینتر رو انتخاب کنید میتونید رزولوشن و دی پی آی رو به دلخواه تنظیم کنید و بهترین حالت دی پی آی 300 هست اما 150 هم بعضی وقتا استفاده میشه

هیچ ربطب نداره که وقتی رو پرینتر میذاریم مستقیم برو تو قسمت پرینت برای پرینت گرفتن
بعد از رندرگیری ما دو راه داریم برای سیو رندر، یکی تو قسمت ایمیج همون رندر، گزینه سیو تو پروجکت رو داریم که اگر انتخاب کنیم تو پروژه و ویوو تری دی سیو میشه رندر، درست مثل رندرایی که تو نمونه هایی (سمپل) که خود رویت گذاشته --- راه دوم اینه که گزینه اکسپورت رو بزنیم که در اون صورت میتونیم بصورت عکس سیوش کنیم
یادتون باشه که تنظیمات اینکه چطوری این رندر به عکس تنبدیل بشه رو باید از قسمت اکسپورت برنامه ایمیج اند انیمیشن رو انتخاب کنیم و بعد ایمیج رو بزنیم و تنظیمات رو ست کنیم

architect_shadow

عضو جدید
داره چرا نداره فقط باید جای کلیک مستقیم روی new projectرو فلش جلوش کلیک کنی وprojecto bezani.age ham na ke be tore dasti nema ijad mikoni.az menu view/elevation
خیلی ممنون از راهنماییتون ، ;) توی رویت 2011 که اول کار new template نداره ، اگه مشکل نداشتن elevation پیش بیاد ، باید چیکار کرد ؟

msarchi

عضو جدید
energy simulation

energy simulation

سلام،
کسی از دوستان طرز کار با گزینه های تحلیل انرژی رو بلده؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام،
کسی از دوستان طرز کار با گزینه های تحلیل انرژی رو بلده؟

سلام
تو نرم افزار رویت تحلیل انرژی توسط نرم افزار تحت وب گرین بیلد صورت میگیره که متاسفانه برای ماهایی که نسخه کرک شده استفاده میکنیم امکان دسترسی بهش وجود نداره، چون باید تو سایت اتودسک ساب اسکرایب شیم که به کسایی اجازه ساب اسکرایب میده که نرم افزار رو خریده باشن
قیمت فقط نسخه آرچیتکچر رویت حدود 6000 دلاره، الا حساب کنید نسخه رویت (که هم آرچیتکچراله هم استراکچرال و هم مپ) چنده؟
یه نرم افزار دیگه هم هست که تو آزمایشگاه اتودسک داره روش کار میشه به اسم Vasari که نسخه 2 بتاشو میتونید از autodesk Lab دانلود کنید، تحلیل انرژی خورشیدی و تونل باد رو میده که میتونه موثر باشه
یه نرم افزار دیگه هم داره روش کار میشه به اسم dynamo که کارش طراحی پارامتریکه و خیلی شبیه گراس هوپره و روی رویت و واساری بصورت یه پلاگین نصب میشه

گسترش معماری

عضو جدید
سلام دوستان
چرا وقتی section از کارمون میزنیم لایرهای کف یا لایرهای دیوار نشون داده نمیشه ؟ باید چیکار کنم که این لایرها رو توی برش ببینم؟

کافیه در صفحه section در بخش detail level گزینه fine رو انتخاب کنی

kiana -m

عضو جدید

شما در مورد template توضیح دادید ، ولی اگه ممکنه بگید تفاوت new project با project template دقیقا چیه ؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
شما در مورد template توضیح دادید ، ولی اگه ممکنه بگید تفاوت new project با project template دقیقا چیه ؟

والا منم تا همین الان مونم که این دوتا چه فرقی باهم دارن، البته چون میدونم زیاد مهم نیست فرقشون تو اینترنت نگشتم ببینم فرقشون چیه
اگر کسی فهمید تفاوتاشونو بگه

kiana -m

عضو جدید
والا منم تا همین الان مونم که این دوتا چه فرقی باهم دارن، البته چون میدونم زیاد مهم نیست فرقشون تو اینترنت نگشتم ببینم فرقشون چیه

منم تلاش کردم تفاوت این دوتارو بفهمم ، ولی متاسفانه تلاشم به نتیجه نرسید :D

تهرنگ

عضو جدید
تفاوت این دوتا اینه که شما توی قسمت project template میتونید یه Custom template برای خودتون درست کنید و همیشه با اون کار کنید. New project هم که محیط خود پروژه هست. در واقع توی project template میتونید یک new project سفارشی برای خودتون داشته باشید.

bluebutterfly

عضو جدید
سلام دوستان. من یک سوال دارم در مورد دید پلان ها .مشکلی که دارم اینه که وقتی به عنوان مثال از لول دو پلان رو میبینم فقط پلان زیری دیده میشه در حالی که من می خوام طبق معمول که پلان می کشیم فقط برش از اون پلان و سطوح زیری که از اون ارتفاع قابل دید هستند رو ببینم مثلا بخشی از لول 1 که چون چیزی بالاش نیست مثل کفسازی اصولن باید در تمام طبقات بالایی دیده بشه. ولی اینطور نیست و هرچی هم ولو ها رو بالاتر میریم بدتر میشه ولی لول زیری که اصولن نباید دیده بشه کمرنگ دیده میشه. با گزینه ی viwe range سعی کردم مشکل رو حل کنم ولی اتفاقی که که میافته اینه که کل پلان همکف رو مثلن نشون میده در حالی که فقط قسمت های قابل رویت از اون طبقه رو باید نشون بده. این مشکل چطوری حل میشه که رویت عین آدم به ما پلان بده؟

kiana -m

عضو جدید
سلام دوستان. من یک سوال دارم در مورد دید پلان ها .مشکلی که دارم اینه که وقتی به عنوان مثال از لول دو پلان رو میبینم فقط پلان زیری دیده میشه در حالی که من می خوام طبق معمول که پلان می کشیم فقط برش از اون پلان و سطوح زیری که از اون ارتفاع قابل دید هستند رو ببینم مثلا بخشی از لول 1 که چون چیزی بالاش نیست مثل کفسازی اصولن باید در تمام طبقات بالایی دیده بشه. ولی اینطور نیست و هرچی هم ولو ها رو بالاتر میریم بدتر میشه ولی لول زیری که اصولن نباید دیده بشه کمرنگ دیده میشه. با گزینه ی viwe range سعی کردم مشکل رو حل کنم ولی اتفاقی که که میافته اینه که کل پلان همکف رو مثلن نشون میده در حالی که فقط قسمت های قابل رویت از اون طبقه رو باید نشون بده. این مشکل چطوری حل میشه که رویت عین آدم به ما پلان بده؟
سلام
شما باید تو منوی properties گزینه underlay رو بگذاری رو حالت none ، اینجوری تو هر لولی باشی فقط پلان همون لول و میبینی

bluebutterfly

عضو جدید
سلام
شما باید تو منوی properties گزینه underlay رو بگذاری رو حالت none ، اینجوری تو هر لولی باشی فقط پلان همون لول و میبینی

درسته ولی در این حالت فقط پلان اون لول دیده میشه ولی اون قسمت از لول های زیری که چیزی بالاشون نیست و باید دیده بشن مثلا کفسازی یا بامی که در لول پایین تر هست و باید دیده بشه چی؟

tv.kade

عضو جدید
سلام دوستان
من تازه مدل کردن تو رویت شروع کردم .
حالا من یه طرح تو ذهنم یا روی کاغذ دارم که میخوام اینو مدل کنم بهترین و راحترین قسمت تو رویت کجاست که بشه این کار کرد >؟؟
(با توجه به مبتدی بودن من )
ممنون

ArchitecT EhsaN

کاربر بیش فعال
دوستان سایتی چیزی نیست بشه از توش فمیلی‌های آماده رو دانلود کرد؟! البته بجز سایت خود اتودسک

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیلاام بروبچ...
من رویت 2013نصبیدم....نیو که باز میکنم،واسه دیوار تنها نمونه بیسیک وال یه وال1هست ینی دیگه نمونه دیگه ای از دیوار نداره!!!!نه exterior glazing و نه storefront و نه هیچ نمونه دیگه ای!!!

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیلاام بروبچ...
من رویت 2013نصبیدم....نیو که باز میکنم،واسه دیوار تنها نمونه بیسیک وال یه وال1هست ینی دیگه نمونه دیگه ای از دیوار نداره!!!!نه exterior glazing و نه storefront و نه هیچ نمونه دیگه ای!!!
حالا که نیگا میکنم میبینم ادیت پروفایلم نداره!!!!
پروژه هایی ک قبلا با 2012کار کرده بودمو ک باز میکنم دیوارای مختلف داره وگاهی ادیت هم داره اما وقتی ادیت پروفایل رو میزنم،فقط صورتی میشه اون دیواره و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد!!!

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
حالا که نیگا میکنم میبینم ادیت پروفایلم نداره!!!! پروژه هایی ک قبلا با 2012کار کرده بودمو ک باز میکنم دیوارای مختلف داره وگاهی ادیت هم داره اما وقتی ادیت پروفایل رو میزنم،فقط صورتی میشه اون دیواره و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد!!!
وقتی داری نصب میکنی رویت 201 رو، اونجایی که نوع واحدها رو ست میکنی مثلا متریک، باید به اینترنت وصل باشی و موقع نصب شروع میکنه به دانلود لایبراری رویت، خیلی طول میکشه تا دانلود کنه، حدود 600 مگه، من که اینترنت 512 دارم، 3 ساعتی کشید تا همشو دانلود کنه

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
وقتی داری نصب میکنی رویت 201 رو، اونجایی که نوع واحدها رو ست میکنی مثلا متریک، باید به اینترنت وصل باشی و موقع نصب شروع میکنه به دانلود لایبراری رویت، خیلی طول میکشه تا دانلود کنه، حدود 600 مگه، من که اینترنت 512 دارم، 3 ساعتی کشید تا همشو دانلود کنه

خودم نصب نکردم...سیستمو ک گرفتم یارو خودش نصبید...ینی من یبار اومدم 2012 رونصب کنم درست نصب نشد...بعد رفتم پیشش گفت 2012اصلا ملوم نی کجاس که ریمووش کنم دوباره نصب کنم...2013رو واسم نصبید گفت اگه بخوای 2012 نصب کنی احتمالا باید کامل ویندوزو عوض کنی:cry:
چیکار کنم ...نمیشه ک یبار دیگه نصب کنم
:confused:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
خودم نصب نکردم...سیستمو ک گرفتم یارو خودش نصبید...ینی من یبار اومدم 2012 رونصب کنم درست نصب نشد...بعد رفتم پیشش گفت 2012اصلا ملوم نی کجاس که ریمووش کنم دوباره نصب کنم...2013رو واسم نصبید گفت اگه بخوای 2012 نصب کنی احتمالا باید کامل ویندوزو عوض کنی:cry:
چیکار کنم ...نمیشه ک یبار دیگه نصب کنم
:confused:

ربطی به این چیزا نداره
ورژن 2012 و 2013 هر دو لایبراری ندارن و باید موقع نصب اینترنتت وصل باشه تا خودش موقع نصب دانلود کنه لایبراری رو که حدود 3-4 ساعتی طول میکشه بطور اتوماتیک دانلود بشه و نصب بشه

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ربطی به این چیزا نداره
ورژن 2012 و 2013 هر دو لایبراری ندارن و باید موقع نصب اینترنتت وصل باشه تا خودش موقع نصب دانلود کنه لایبراری رو که حدود 3-4 ساعتی طول میکشه بطور اتوماتیک دانلود بشه و نصب بشه

آخه من 2012رو که نصبیده بودم به اینترنت وصل نبودم..اما این مشکلارو نداشتم...
حالا میگی چیکار کنم؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
آخه من 2012رو که نصبیده بودم به اینترنت وصل نبودم..اما این مشکلارو نداشتم...
حالا میگی چیکار کنم؟
دوباره نصب کن و اینبار موقع نصب به اینترنت وصل باش و اجازه بده خودش دانلود کنه و نصب کنه، اگر سه چهارساعت نصبش طول کشید تعجب نکن