سلام
با تشکر فراوان از زحمات جناب velkon منم رویتم ناقصه،template شما رو دانلود کردم.اگه ممکنه اگه بقیه ای است اونا رم واسه دانلود بذارین.حجم material های رویت که باید دانلودش کنم تو خود برنامه اصلی شما چقدره؟
با dial up قابل دانلود هست؟
فحش اصفهانی میدیاقا ما اومدیم ادای ادمای مدرن رو در بیاریم توی word نوشتیم و اپلود هم کردیم ولی چه جوری اینجا بذارم اون وامونده رو . نشد که نشد .
ا
هر بار که میخواید رویت رو باز کنید یه پیغام میده میگه این فایلها کامل نیستسلام
با تشکر فراوان از زحمات جناب velkon منم رویتم ناقصه،template شما رو دانلود کردم.اگه ممکنه اگه بقیه ای است اونا رم واسه دانلود بذارین.حجم material های رویت که باید دانلودش کنم تو خود برنامه اصلی شما چقدره؟
با dial up قابل دانلود هست؟
خواهش میکنممرسی از هر دو عزیز.شما خودتون رویت رو از شرکتی خریدین؟منظورم برند روی کاور دی وی دی برنامس
ماله من پرنیانه که مشکل داره
مرسی از هر دو عزیز.شما خودتون رویت رو از شرکتی خریدین؟منظورم برند روی کاور دی وی دی برنامس
ماله من پرنیانه که مشکل داره
اگه خیلی اذیت می کنه از منوی insert قسمت text box استفاده کن.هر چند شاید اول وقت گیر به نظر بیاد ولی هر کجا خواستی انگلیسی بنویسی جاشو خالی بذار و یک text box کپی کن از اولی.اقا من از این که توی word تایپ کنم رو خیلی خوشم اومده فقط وقتی که میخواهو کیبردم و عوض کنم و اینگلیسی بشه قابل کنترل نیست . کلمه لاتین رو پشت متن فارسی میزاره و اگه دوباره فارسی کنم پشت اون مینویسه . خلاصه یه رفتار عجیب و احمقانه ای داره که اعصاب ادمو خرد میکنه .
شما چیکار میکنید اگه یه متن فارسی اینگلیسی داشته باشید ؟
راحت هستید یا مثل من نیم ساعت سر هر لغت اجنبی گیر میکنید ؟
اگه کسی بلده میشه راهنمایی کنه منو .
این پست فعلا ربطی به اموزش رویت ندارد ولی بعدا خیلی ربط دار میشه .
مهندس متاسفانه من فعلا دسترسی به تهران ندارم که بتونم نسخه اصلی که شما فرمودین رو بخرم.اگه ممکنه فعلا یه template متریک هم واسه دانلود بزارین ممنون می شم.به مرور اگه مابقی داره بذارین که بیشتر ممنون میشم.
من پیگیر آموزش های شما هستم کامل.پس لطفا ادامه بدید
-----------------------------------------------------------------------------------سلام
اگه میخواهی دیوار رو سوراخ کنی :
دیوار رو انتخاب کن و edit profile شکل رو بکش و finish
اگه میخواهی گود کنی :
از منوی component < model in place < رو انتخاب کن و گزینه wall بعد یک void extrusion با شکل مورد نظرتون بکشید با عمق مناسب . بعد اونو cut کنید و finish .
دومی رو نمیدونم دقیق منظورتون چیه ولی فایل پترن رو میتونید توی متریال به عنوان surface pattern بگذارید تا روی موضوع انتخاب شده بیوفته . میشه خواهش کنم یه جایی بگذارید تا منم بتونم بر دارم . تا جواب بهتری بدم .حتی میتونی یه stacked wall درست کنی که در قسمت پایین همون قرنیز رو داشته باشه تا ارتفاع مناسب و در قسمت بالاتر قرنیز حذف بشه و درپوش داشته باشه . راه های دیگه ای هم هست ولی خب این راحت تره .
سومی رو هم میتونید یه دیوار درست کنید و در منوی edit < sweeps یک در پوش که با تمپلیت profile ترسیم کردید رو روش بگذارید تا دست انداز شما فلاشینگ هم داشته باشه .
احساس کردم که اشنایی زیادتری از سطحی که دارم به صورت کلی میگم دارید . در نتیجه مختصر گفتم . اگه زیادی مختصر گفتم هر کدوم از موارد رو بگید با شرح بیشتری توضیح میدم و اگه کافی بوده که موفق باشید .
-----------------------------------------------------------------------------------سلام
اگه میخواهی دیوار رو سوراخ کنی :
دیوار رو انتخاب کن و edit profile شکل رو بکش و finish
اگه میخواهی گود کنی :
از منوی component < model in place < رو انتخاب کن و گزینه wall بعد یک void extrusion با شکل مورد نظرتون بکشید با عمق مناسب . بعد اونو cut کنید و finish .
دومی رو نمیدونم دقیق منظورتون چیه ولی فایل پترن رو میتونید توی متریال به عنوان surface pattern بگذارید تا روی موضوع انتخاب شده بیوفته . میشه خواهش کنم یه جایی بگذارید تا منم بتونم بر دارم . تا جواب بهتری بدم .حتی میتونی یه stacked wall درست کنی که در قسمت پایین همون قرنیز رو داشته باشه تا ارتفاع مناسب و در قسمت بالاتر قرنیز حذف بشه و درپوش داشته باشه . راه های دیگه ای هم هست ولی خب این راحت تره .
سومی رو هم میتونید یه دیوار درست کنید و در منوی edit < sweeps یک در پوش که با تمپلیت profile ترسیم کردید رو روش بگذارید تا دست انداز شما فلاشینگ هم داشته باشه .
احساس کردم که اشنایی زیادتری از سطحی که دارم به صورت کلی میگم دارید . در نتیجه مختصر گفتم . اگه زیادی مختصر گفتم هر کدوم از موارد رو بگید با شرح بیشتری توضیح میدم و اگه کافی بوده که موفق باشید .
با سلام
ممنون که اینطور مفصل و با حوصله جواب بچه های این تاپیک رو می دهید افراد خوبی مثل شما کم پیدا میشه
من رویت 2011 رو دارم ولی مثل اینکه نسخه خوبی نبود و هنگام اتصال به اینترنت می خواست یک سری فایل که کم داره دانلود کنه ولی تا آخر هم می رفت ولی آخر کار ارور می داد و خلاصه بی خیال 2011 شدم و رفتم دوباره 2010 رو نصب کردم تا نسخه بدون مشکلش رو پیدا کنم که تمپلیتها و هلپ و بقیه چیزهاش کامل باشه
قبل از پاسخ شما اینو بگم که بتونین بهتر مشکل منو تو اجرای این نوع پترن پیدا کنین
من پترن رو از این مسیر رفتم و موفق به اجرای پترن نشدم
اول رفتم
Manage
و بعدش روی متریال زدم و بعدش اونجا یک متریال جدید تعریف کردم
و سپس روی قسمت
surface pattern
رفتم و پنجره
fill pattern
باز شد دو قسمت پائین بود که یکی
drafting
و دیگری
model
بود که وقتی در قسمت
drafting
روی
new
کلیک کردم و در قسمت
custom
پترن مورد نظر رو
Import
کردم با پیغام خطایی رو برو شدم که می گفت
No "Drafting" type patterns found
که بعدش رفتم قسمت
Model
و تونستم پترن رو ایمپورت کنم که توی پترن ها با اسم
Arabesque
اونو دیدم و پترنش رو هم نشونم داد
حالا رفتم
modify
و سپس
paint
و پترنی که ساخته بودم رو روی جداره بیرونی دیوار کلیک کردم و متاسفانه به رنگ مشکی تبدیل شد و رندر هم گرفتم چیزی ندیدم و در همه حالات نگاهش کردم چیزی ندیدم تصویرشو هم ضمیمه کردم
در ضمن این پترنها رو میشه تو رندرها نشون داد؟
ممنون میشم بگین اصلا مسیر رو درست رفتم یا نه کلا غلط بوده
با تشکر
رضائیان
سلام آقا ناصر
ممنون که جوابمو دادین به خدا با هر جوابتون کلی چیز یاد میگیریم
راستش میخواستم بپرسم از خدمتتون شما منابع یادگیری خودتون رو در آموزشهای انگلیسی و کتابها پیدا کردین یا کلاس رفتین که اینطور روان تو نرم افزار کار می کنید؟ آخه همانطور که خودتون می دونین منابع فارسی نرم افزار خیلی کمه و من هم هر چی یاد گرفتم از سایتهای خارجی و یو ت ی و ب بوده
راستی با نرم افزار 2011 مشکلی نداشتین؟ نسخه کاملش رو دارین ؟ اگه اینطوره امکانش هست منبع خریدتون رو بگین؟
ارادتمند
رضائیان
سلام آقا ناصر
راستش من با این شرکت ارائه دهنده رویت 2011 تماس گرفتم گفتن زیر 20 هزار تومن برای شهرستان ارسال ندارن در صورتی که قیمت 6500 تومن هست آیا راهی برای تهیه رویت برای بچه های این تاپیک میتونین پیشنهاد بدین متاسفانه کسی هم تو تهران نداریم که بتونیم رویت بدون مشکلی که شما تهیه کردین رو برامون بفرسته یا امکانش هست یک نسخه از نرم افزار رو به فروشگاه سایت ارائه بدین تا همه بتونن خریداریش کنن
با تشکر
سلام آقا ناصر
من نتونستم پله 4 طرفه بکشم
ارور میده میگه نباید Loop باشه،چه جوری پیوسته نباشه خط باندری؟؟
اینجوری bundry کردم
![]()
اینم اررورش:
Stairs Boundaries (chains of one or more Boundary Lines) should not form closed loops.
سلام آقا ناصر
راستش من با این شرکت ارائه دهنده رویت 2011 تماس گرفتم گفتن زیر 20 هزار تومن برای شهرستان ارسال ندارن در صورتی که قیمت 6500 تومن هست آیا راهی برای تهیه رویت برای بچه های این تاپیک میتونین پیشنهاد بدین متاسفانه کسی هم تو تهران نداریم که بتونیم رویت بدون مشکلی که شما تهیه کردین رو برامون بفرسته یا امکانش هست یک نسخه از نرم افزار رو به فروشگاه سایت ارائه بدین تا همه بتونن خریداریش کنن
با تشکر
سلام velkon عزیز
ممنون از زحمتی که میکشی
من تاپیک دنبال می کردم اما نظر نمی دادم
خواستم تشکر کنم
قبلا خوندم که داری روی Revit MEP 2010 کار می کنی اینجا لینک اموزش هستش اگه خواستی دانلود کن
http://www.tinydl.com/ebooks/229805-vtc-autodesk-revit-mep-2010.html
یه سوال داشتم تو پروژ ه هایی که انجام می دید همه کار ها با رویت می کنید ؟
یعنی دیگه نیازی به کد نیست؟
ممنون
سلام دوست عزیز. من از torrent دانلود کردم. هم 64X داره و هم 32X .
اگه خواستید بگید لینک تورنت رو بدم بهتون تا دانلود کنید.
حضور شما باعث افتخار هست .
لطف کنید لینک رو هم بگذارید تا دوستان بتونن بردارن .
سلام دوست عزیز. من از torrent دانلود کردم. هم 64X داره و هم 32X .
اگه خواستید بگید لینک تورنت رو بدم بهتون تا دانلود کنید.
با سلام
می خواستم بپرسم این نسخه ای که دانلود کردین بدون مشکله ؟ یعنی تمپلیت ها و قسمتهای دیگرش کامله؟
البته ما متاسفانه محدودیت دانلود داریم اینجا ولی بازم ممنون که به فکر بچه های این تاپیک هستین
با تشکر
ضمن عرض سلام...سلام. من همینو دانلود کردم و دارم استفاده می کنم. همه چیزش کامله.
خواهش می کنم. وظیفه ای بیش نیست.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |