گزینه 2 چون نوشته به هیچ وجه، غلطه چون در شرایطی مجازه... چیزی که یادمه اینه که اگه گل آلود یا در حال طغیان و اینا نباشه مجازه ، یه همچین شرایطی

گزینه 2 چون نوشته به هیچ وجه، غلطه چون در شرایطی مجازه... چیزی که یادمه اینه که اگه گل آلود یا در حال طغیان و اینا نباشه مجازه ، یه همچین شرایطی
ممنون از توضیح ،منم یه همچین چیزی شنیدم ولی یادم نمیاد دقیقا کجا خوندمگزینه 2 چون نوشته به هیچ وجه، غلطه چون در شرایطی مجازه... چیزی که یادمه اینه که اگه گل آلود یا در حال طغیان و اینا نباشه مجازه ، یه همچین شرایطی
سیستم های اینده رو هنوز نخوندم ولی فک کنم 3 میشهسلام بچه ها.خوبین؟بچه ها لطفا میشه بگین جواب این سوال چیه؟مشاهده پیوست 257013
فک کنم 3
ازتون ممنونم جناب مهندسفک کنم 3
3.....سلام بچه ها.خوبین؟بچه ها لطفا میشه بگین جواب این سوال چیه؟مشاهده پیوست 257013
قربونت برم سپیده جون3.....
به نظر من جواب گزینه 3 هستبچه ها جواب این سوال گزینه 2 میشه-در کششی بودن که بحثی نیست اما من نمیفهمم چرا 200؟؟
100 تا در نقطه B وارد میشه 100 تا هم در نقطه C تا اینجا 200 -یعنی اون 100 تایی که تو نقطه D وارد میشه هیچ اثری روی قسمت BC میله نداره آیا؟؟
مشاهده پیوست 257056
بچه ها جواب این سوال گزینه 2 میشه-در کششی بودن که بحثی نیست اما من نمیفهمم چرا 200؟؟
100 تا در نقطه B وارد میشه 100 تا هم در نقطه C تا اینجا 200 -یعنی اون 100 تایی که تو نقطه D وارد میشه هیچ اثری روی قسمت BC میله نداره آیا؟؟
مشاهده پیوست 257056
بچه ها جواب این سوال گزینه 2 میشه-در کششی بودن که بحثی نیست اما من نمیفهمم چرا 200؟؟
مشاهده پیوست 257056
بچه ها اگه جسارت نباشه من فک کنم گزینه 2 میشه.البته نمیدونم این چیزی که میگم درسته یا برای اینکه گزینه 2 رو توجیه کنم به این شکل تحلیلش کردم! سپیده جون اون 100 تایی که تو نقطه D میگی، اون حساب میشه ولی به نظرم چون باید تعادل رو هم در نظر بگیریم، یدونه نیرو با مقدار 100 داریم که به نقطه A وارد میشه. برا همین میشه 200به نظر من جواب گزینه 3 هست
200_100=100 کششی
مشاهده پیوست 257056
منم نمیدونم میشه یکی کامل توضیح بده نحوه محاسبه فاصله درز رو؟؟سلام دوستان، خوبین؟. بچه ها چرا تو اینجور سوالا ارتفاع زیر زمین رو حساب نمی کنیم؟!
مشاهده پیوست 257073
من قبلا از یکی از بچه ها پرسیدم گفت از روی پی حساب میشه تا ارتفاع مشترکسلام دوستان، خوبین؟. بچه ها چرا تو اینجور سوالا ارتفاع زیر زمین رو حساب نمی کنیم؟!
مشاهده پیوست 257073
دستت درد نکنه پریسا جونمن قبلا از یکی از بچه ها پرسیدم گفت از روی پی حساب میشه تا ارتفاع مشترک
این تستو هم تو جزوه سینا شریفی هم دکتر خرسند 15 زده یعنی با احتساب زیرزمین
آرزو جان میشه یک صدم ارتفاع مشترک 2تا ساختمون از روی پی؟؟ همیشه همین فرموله؟؟دستت درد نکنه پریسا جون....متوجه شدم
سپیده جون آره همینیه گه میگی. اگه مثه سوالی که من گذاشتم دو تا ساختمون داد و فاصله بینشون رو خواست، ارتفاع مشترک هرکدوم رو تقسیم بر 200 کن بعد با هم جمع کن (که همون 1/100 میشه). الان تو این سوال من اشتباهی فک می کردم فاصله از ارتفاع مشترک تا بالای زیر زمین 15 هستش و از اون قسمت تا پایین زیر زمین 3. بعد نگو اینجوری نبوده دیگه، ینی من اشتباهی متوجه شدم. اون 15 از بالا تا کف زیر زمینه.آرزو جان میشه یک صدم ارتفاع مشترک 2تا ساختمون از روی پی؟؟ همیشه همین فرموله؟؟
درسته 18 تا عضو داره دیگهسلام یه سوال بدجوری رفته رو مخم
سوال 31 آزمون 10 مرکز
تعداد عضو رو در پاسخنامه گفته 18
مگه 15 نمیشه؟
چطور میشه 18؟
کسی میتونه ج واب بده؟؟ممنون میشم
مشاهده پیوست 257110
درسته 18 تا عضو داره دیگه
نمیدونم شما چجوری شمردید که شده 15![]()
میشه بگی چجوری حساب کردی که شد 15 تا ؟؟؟ممنون از پاسختون
وااای بر من
سوپر سوتی دادم سر این سوال![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |