در فرآیند رو مطمئن هستم که نمیتوان گفت،مثال برای رد کردن--->فرآیند بی دررو و بازگشت پذیر(آیزنتروپیک)که آنتروپی ثابت میمونه1-آنتروپی در یک قرایند همواره کم میشه یا زیاد یا نمیتوان گفت؟
2-آنتروپی در یکسیستم همواره کم میشه یا زیاد یا نمیتوان گفت؟
همانطور که شما فرمودید،آنتروپی همیشه در حال افزایشه و یا ثابت،ولی میشه با دفع گرما تولیدش رو کاهش داد.در فرآیند رو مطمئن هستم که نمیتوان گفت،مثلا برای رد کردن--->فرآیند بی دررو و بازگشت پذیر(آیزنتروپیک)که آنتروپی ثابت میمونه
در سیستم رو مطمئن نیستم،اما اگر عامل بازگشت ناپذیری باشه همیشه افزایش پیدا میکنه
بازم نظر سایر دوستان رو ببینید
درسته،من فقط خواستم ردش کنم...همانطور که شما فرمودید،آنتروپی همیشه در حال افزایشه و یا ثابت،ولی میشه با دفع گرما تولیدش رو کاهش داد.
در سیستم آنتروپی میتونه کاهش پیدا کنه=>تغییرات آنتروپی با دفع گرما ازسیستم باعث کاهش آنتروپی میشه.درسته،من فقط خواستم ردش کنم...
در مورد سیستم چیزی ندارید بگید؟
hamid19395;2802149 در مورد سیستم چیزی ندارید بگید؟[/QUOTE گفت:اگر در سیستم تغییری در حالت آن رخ ندهد با توجه به اینکه آنتروپی از خاصیت های سیستم هست تغییری در میزان آنتروپی حاصل نمیشه ....
باید این جوری توجیه کنی که افزایش فشار دو جر تاثیر روی گاز میزاره:در مورد وابستگی لزجت دینامیکی به فشار آقای خداکرمی یه جمله رو چند جور گفته
در فشارهای پایین لزجت مستقل از فشار است.
در فشارهای بالا لزجت مایعات و گازها با افزایش فشار افزایش میابد.
لزجت گازها مستقل از فشار است.
با توجه به معادله سیال نیوتنی تنش برشی و لزجت مستقل از فشار است.
میشه نتیجه گرفت که لزجت مایعات بجز در فشار زیاد مستقل از فشار است.ولی برای گازها نتیجه ای نگرفتم![]()
سیال نیوتنی سیالی است که رابطه تنش برشی و گرادیان سرعت خطی باشد واز قانون لزجت نیوتن پیروی کنه.تست سیالات سال 83 مهندسی نفت.سیال نیوتنی سیالی است که:
گزینه دوم گفته بر اثر کوچکترین تنش برشی پیوسته تغییر شکل دهد.
این تعریف رو قبلا برای سیال داشتیم.سیال نیوتنی هم یه حالت خاصی از سیاله.پس این تعریف باید در مورد این سیال هم صادق باشه؟قبول دارم که تعریف خاص سیال نیوتنی این نیست.ولی ناقض اون هم نیست..
من گزینه یک رو زدم.به دلیل اینکه گفته ایزنتروپیک>آنتروپی ثابت=>اگه برگشت ناپذیر باشه یعنی آنتروپی تولید شده باشه و اگه انتقال گرما هم داشته باشه باز آنتروپیش تغییر پیدا میکنه.کتاب ترمودینامیک 1 راهیان ارشد صفحه 295 تست شماره 82
به نظر من جواب گزینه 3 هست اما زده گزینه 1.
نظرتون چیه؟
از اینا فراوون دارم اگه خواستین بگین هر بار چنتاشو بزارم . انتقال و سیالات و ترمو
من گزینه یک رو زدم.به دلیل اینکه گفته ایزنتروپیک>آنتروپی ثابت=>اگه برگشت ناپذیر باشه یعنی آنتروپی تولید شده باشه و اگه انتقال گرما هم داشته باشه باز آنتروپیش تغییر پیدا میکنه.
اگه ممکنه سوالو واضح تر بگین.ماده ای که ضمن انجماد منبسط میشه،نخست جامد و سپس مایع میشه(مثل آب دریا که فقط سطحش یخ میزنه) واقعا کار خدا معرکست
مکانیزم انجام واکنش رو نمیشه با ترمودینامیک پیش بینی کرد .چرا؟
من هم موافقم ...کتاب ترمودینامیک 1 راهیان ارشد صفحه 295 تست شماره 82
نظرتون چیه؟
خط اول برام جالب بود نوشتم.اگه ممکنه سوالو واضح تر بگین.
منظورتون تغییر فاز آب هست؟ که خوب در فشار و دمای ثابت انجام میشه و منحنی حجمش اکسترمم داره .
من دو فصل راهیان رو خوندم زیاد خوشم نیومد.اگه پوران در دسترستون هست مطالعه کنید،خیلی بهتر بیان کرده.چندین جا من در کتابهای آقای خداکرمی به تناقض رسیدم.من هم موافقم ...
این تست با نکته ای که در صفحه 265 تعریف کرده در تناقض هست ....
همه فصول به جز فصل اخر (فصل آخرش مربوط به بچه های شیمی هست) همونطور که میدونید از هر فصل ترمو 2 یا 1 و یا 0 تست میاد ولی میشه خلاصه خوبی ازش دراورد وقت زیادی هم نمیگیرهسلام
ازجلد 2 ترمو راهیان باید مخلوط ها رو هم خوند یانه
کلا تو جلد 2ش کدوم فصل ها رو باید بخونی
ممنون
قطعا سرعت ثابت نخواهد بود چون در اون صورت سیال استاتیکی فرض میشه و چون خطوط فشار ثابت افقی اند و کف مخزن شیبه فشار در کف یکنواخت نیست.کامیونی رو بر روی یه سطح شیب دار در حال بالا رفتن در نظر بگیرید.بنظر شما چه موقع فشار در همه کف مخزن کامیون یکسانه؟
سرعت ثابت؟شتاب ثابت و کاهنده؟شتاب ثابت و افزاینده؟
اها متوجه شدمماده ای که ضمن انجماد منبسط میشه،نخست جامد و سپس مایع میشه(مثل آب دریا که فقط سطحش یخ میزنه) واقعا کار خدا معرکست
مکانیزم انجام واکنش رو نمیشه با ترمودینامیک پیش بینی کرد .چرا؟
من هم الان کاملا با شما موافقم.تست استاندارد نیست.و دو جواب دارهکتاب ترمودینامیک 1 راهیان ارشد صفحه 295 تست شماره 82
نظرتون چیه؟
از اینا فراوون دارم اگه خواستین بگین هر بار چنتاشو بزارم . انتقال و سیالات و ترمو
جواب شما درسته.تست کنکور عمران بوده.سیالات راهیان خوبه ولی ترمو و انتقال پوران.اگه میخواهید سوال حل کنید چرا سوالات کتابهای مرجع رو حل نمیکنید؟مثلا استریتر سبک تست هم داره.قطعا سرعت ثابت نخواهد بود چون در اون صورت سیال استاتیکی فرض میشه و چون خطوط فشار ثابت افقی اند و کف مخزن شیبه فشار در کف یکنواخت نیست.
و قطعا شتاب باید ثابت باشد
احساسم میگه باید شتاب کند شونده باشه که فشار حاصل از این شتاب بتونه اختلاف سطحو خنثی کنه.
اینارو از چه کتابی می پرسید؟ جواب صحیحش رو نمیدونید؟
برای سیالات گفتید پوران خوبه؟ من در سیالات تست اضافه می خوام از کجا بخونم درس نمیخوام.
پس فصل واکنش های شیمیایی چکار میکنه؟اها متوجه شدم
ترمودینامیکی که ما می خونیم ترمو دینامیک کلاسیک هست که به صورت ماکروسکوپیک می باشد بنابراین به جزییات کاری نداره
در مورد ترمودینامیک اماری هم که میاد رفتار تک تک ذرات رو بررسی میکنه میشه گفت ماکروسکوپیک هر ذره رو برسی میکنه بنابراین در هر دو حالت مکانیزم برسی نمیشه . مکانیزم انجام واکنش یعنی مثل شیمی پیش بیایم کلیه مراحل رو تفکیک کنیم و بررسی کنیم ولی ما در ترمو فقط نتیجه و رفتار سیستم برامون مهمه.
در اون فصل به تغییرات انتالپی حین فرایند میپردازیم ولی کاری نداریم چی شد و ماده از کجا پیوندش شکست و به کجا وصل شدپس فصل واکنش های شیمیایی چکار میکنه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
J | سوال در مورد دروس تخصصی سیالات | مکانیک سیالات | 2 |